176 job matcher din søgning 176 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 176 resultater.
BEC
Business intelligence consultants for BEC’s Talent Program

BEC, Roskilde

Are you passionate about analytics, data modeling, and technology? Do you see yourself creating value within a well-established fintech company? Then a graduate position as a business intelligence (BI) consultant in BEC might be a perfect match for you.

BEC is looking for candidates within IT, mathematics, or natural sciences with a strong desire to develop new skills and become part of a unique education program. In BEC, you will grow your talent as you convert huge amounts of data to concrete knowledge. You will have the opportunity to challenge yourself and develop your talent within an interesting and inspiring environment with a high focus on learning.

BEC
Kriminalforsorgen
Scrum Master til strategisk it-udviklingsprojekt

Kriminalforsorgen, København

Vil du være med til opbygningen af en faglig stærk it-organisation i rivende udvikling? Har du styr på agile metoder og processer, og motiveres du af at være en central del af ambitionen om at etablere en fleksibel og effektiv tværgående leveranceorganisation? Og vil du være med til at udvikle et nyt it-system med over 4.000 brugere?

Du får en unik chance for at løfte Srum Master rollen ind i kriminalforsorgens nye organisering og får stor indflydelse på denne udvikling. Du bliver en del af NyX-projektet, som er vores strategiske it-udviklingsprojekt, der skal modernisere kriminalforsorgens største it-system.

Du får ansvaret for at hjælpe teamet i deres agile udvikling, facilitere de forskellige møder i scrum-processen og samarbejde med de øvrige vigtige aktører i NyX-projektet og med leverandørerne.

ModerniseringsstyrelsenVil du være en del af specialistteamet på en af Danmarks største lønløsninger?

Moderniseringsstyrelsen, København

Vil du være med til at vedligeholde, optimere og udvikle Statens Lønløsning?

Vi søger en ny kollega, der blandt andet skal være med til at varetage den løbende applikationsforvaltning og herigennem være med til at sikre, at lønudbetalingen sker korrekt i henhold til aftalte overenskomstgrundlag. Der skal være fokus på at understøtte de administrative processer og dermed den daglige opgavevaretagelse hos vores kunder.

Du vil skulle arbejde med:

 • analyseopgaver – knyttet til ændringer der skal foretages i systemet
 • omsætte lovgivning og aftale til regelkode
 • lettere programmeringsopgaver i systemets særlige procedurebaserede regelsprog.
Arla Foods
Finance Specialist, Robotics and Automation

Arla Foods, Viby J.

Are you ready to activate RPA and other automation tools to optimize our ways of wor-king in our global supply chain?

This is an exciting time to join Arla, as we are on a transformation journey, which you can be a part of.

As our new Finance Specialist, you join 150 colleagues in our Supply Chain Finance area. The Automation & Robotics team is a small group of pioneers in the field, and you will be part of setting the direction for a key part of Arla’s global automatization and digita-lisation journey. The path from idea to implementation is short, meaning that you will get to see the results of your work quickly.

Arla Foods
Danmarks Tekniske UniversitetMicrosoft Dynamics CRM-udvikler

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Har du overblikket og evnerne til at omsætte kundens forretningsønsker og krav til integrerede, dynamiske og brugervenlige forretningsapplikationer baseret på Microsoft Dynamics CRM?

Du bliver medlem af et ambitiøst og voksende team af CRM-specialister i sektionen for Koncern-IT, KIT. Vi leverer IT med mennesket i fokus. Vi mener, at IT-implementeringer kun lykkes, hvis mennesker involveres - både dem, der bruger vores services og dem, der leverer dem.

Som CRM-udvikler i Koncern IT har du bl.a. følgende opgaver:

 • Udvikling af nye CRM-/xRM-løsninger samt videreudvikling på eksisterende løsninger
 • Deltage i kravspecifikationsarbejde med kunderne og projektledere
 • Holde dig opdateret om udvikling inden for CRM og relaterede teknologier
ModerniseringsstyrelsenBliv en del af holdet i Moderniseringsstyrelsen, der skal sikre transformationen af Statens Lønløsning i stillingen som testansvarlig (genopslag)

Moderniseringsstyrelsen, København

På løn- og pensionsområdet er vi i dag et kompetent og erfarent team, der hver måned sikrer korrekt og rettidig udbetaling af løn og pension til ca. 360.000 ansatte i staten og tjenestemandspensionister. I 2020 tager vi de næste store skridt på rejsen mod vores nye rolle. Her forventer vi at indgå kontrakt om de kommende 6-8 års drift, vedligeholdelse, transformation og udvikling af Statens Lønløsning.

Med den nye kontrakt tager vi hul på en ny og spændende rejse. Vi skal i samspillet med kunderne og leverandøren skabe nye løsninger, med vægt på klare roller, en stærk governance og ITIL-baserede processer.

Dine hovedopgaver omfatter:

 • Planlægning og gennemførsel af kundens test ifm. transition, transformation og udvikling af Statens Lønløsning.
 • Automatisering af test.
 • Release-styring.
Dynamicweb Software A/S
DYNAMICS NAV/BC-integrationskonsulent

Dynamicweb Software A/S, Viby J

Har du et indbygget konsulentgen, og kender du DYNAMICS NAV og/eller Business Central til fingerspidserne, så er dette noget for dig. Din opgave bliver at omsætte kundernes forretningsbehov til integrationer mellem DYNAMICS NAV/BC og Dynamicweb.

Din rolle som integrationskonsulent bliver at tilpasse og videreudvikle disse integrationer i samarbejde med vores kunder og partnere. Du skal være eksperten, som forstår forretningsprocesser i kundens ERP-system og være i stand til at omsætte disse til tekniske løsninger. I de indledende faser vil dette typisk ske i samarbejde med enten et internt eller et eksternt udviklingsteam.

Du vil få ansvaret for et, flere eller alle af følgende områder:

 • Afdækning af kundens forretningskrav i forhold til webshop og PIM-integationer
 • Udvikling og vedligehold at integrationer i kundens miljø
 • Rådgivning af kunderne i forbindelse med tilpasninger
TelenorProcess Architect, Data Office i Data & Analytics-divisionen

Telenor, Aalborg

Motiveres du af at arbejde med Big Data og Analytics? Trives du i et spændende arbejdsmiljø i et agilt team? Vil du have en høj grad af ansvar for egne opgaver og opbakning fra kollegaer og ledere? Så er du måske et godt bud på Telenors nye Process Architect?

I stillingen som Telenors Process Architect bliver din fornemmeste opgave at designe og drive implementeringen af den processtruktur, som skal sikre pålidelige dataflows og snitflader mod resten af organisationen. Dette sker i tæt samarbejde med arkitekter, ledelsen og talrige stakeholders på tværs af organisationen. Herunder administrative enheder i Telenor Group.

Du skal i stillingen sikre processtrukturen under hensyntagen til den eksisterende roadmap, strategi samt krav og ønsker fra stakeholders.

CuriaFinancial Planner & Analyst

Curia recruiting on behalf of Bunker Holding A/S in Middelfart

Openness, customer orientation and commercial success are the essence of Bunker Holding. Now you get the opportunity to join them in a senior position as Financial Planner and Analyst (FP&A) and help driving a profitable global organisation even further.

You create financial and business relevant transparency by means of business understanding, analytical competences and strong data insights across Bunker Holding’s global organisation. In this regard, you report to the Group Finance Director.

More specifically, your responsibilities include:

 • Support the strategic and commercial decision processes through analysis and presentation of data.
 • Act as trusted advisor to management and internal stakeholders across the business.
 • Ensure timely reporting, analysis, and BI setup.
Kouno P/SManagementkonsulent til ambitiøst konsulentfirma

Kouno P/S, Åbyhøj

Er du klar til at kickstarte din karriere? Og vil du arbejde med virksomheder, der har klimaet og den grønne omstilling på dagsordenen?

Som en del af Kouno rådgiver du forsyningssektoren omkring strategiudvikling, effektiviseringer, procesoptimeringer og digitalisering.

Vi kan garantere dig, at du kommer til at lære meget og udvikle dig hos os.

Interesseret? Klik her og se, hvordan du bliver vores nye kollega.

Evida
IT-specialist der kan drifte og udvikle vores GIS-system

Evida, Viborg

Vil du med på en spændende udviklingsrejse? Evida er det nye nationale gasdistributionsselskab, og vi er i fuld gang med at opbygge virksomheden på et solidt fundament fra tre sammenbragte selskaber. Dermed får du en unik mulighed for at være med til at bygge op og præge den virksomhed og kultur, vi skal være og have i Evida.

I den opbygningsfase, vi er i, har vi en stor opgave i at sammenkøre og konvertere data mellem vores systemer. Vi har samtidig et stærkt fokus på at videreudvikle brugen af vores kortmateriale og videreudvikle vores analyser og 3D-visualiseringer. Det skal du være en central del af.

Sammen med dine kolleger skal du sikre, at vores systemer kører stabilt. En af vores vigtigste funktioner er automatisk udlevering af tegningsmateriale til de mange tusinde graveforespørgsler, som vi får årligt samt en smidig indlæsning af GPS-opmålinger.

Evida
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenErfarne dataarkitekter med ansvar for udvikling af ny dataarkitektur

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være med til at designe løsningsarkitektur for data og datainfrastruktur i et af landets absolut største it-programmer? Vil du sætte dit præg på fremtidens toldsystemer og samtidig sikre en effektiv toldkontrol og en fair konkurrence for det danske erhverv? Så har vi lige nu dataarkitektstillingen, der bringer din faglighed til nye højder.

Du får en vigtig rolle som en af vores dataarkitekter i vores store it-projekter. Her er du fx med til at identificere databehov i forretningen, omsætte konkrete krav til data/dataflows/integrationer og sikre, at it-anskaffelserne kommer til at hænge sammen på dataområdet. Det kan fx være i forhold til data-håndtering og data-anvendelse for fremtidens told. Du kan også komme til at arbejde på vores tværfaglige programarkitektur sammen med forretnings- og it-arkitekter.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
SkabelonDesign A/S
Word-implementeringskonsulent søges til visionær virksomhed beliggende på Christianshavn

SkabelonDesign A/S, København

Som Word-implementeringskonsulent skal du primært arbejde med opsætning af skabeloner på baggrund af design, som vi modtager fra vores kunder eller samarbejdspartnere. Det kunne være til nyhedsbreve, publikationer, breve og notater eller andre typer af dokumenter, som vores kunders medarbejdere laver tusindvis af hver eneste dag. I din hverdag vil du skulle

 • sætte Microsoft Wordskabeloner op
 • have en løbende dialog om Wordskabeloner og/eller tilknyttede softwareløsninger med kunder eller designpartnere
 • implementere løsninger direkte hos kunden i samarbejde med vores projektledere
SkabelonDesign A/S
ISS Facility Services A/S
Local RPA Manager, der brænder for automatisering og procesoptimering

ISS Facility Services A/S, Søborg

Brænder du for automatisering og procesoptimering, kan du bygge bro mellem forretning og IT, og vil du have ansvaret for at drive automatiseringsagendaen hos ISS Danmark? Så er du måske den RPA Manager, vi mangler til videreudvikling af vores danske RPA-initiativer.

Som RPA Manager får du det overordnede ansvar for videreudvikling og implementering af vores RPA-automatiseringer og initiativer for ISS Danmark. Du skal i samarbejde med driften identificere, analysere og følge automatiseringsprojekter fra vugge til grav på tværs af ISS Danmarks kunder, lokationer og afdelinger.

En af dine primære arbejdsopgaver bliver at identificere, beskrive og analysere processer i tæt samarbejde med procesejere i ISS Danmarks forskellige forretningsenheder.

ISS Facility Services A/S
Marstrand Innovation A/SKonsulent til innovativ softwarevirksomhed

Marstrand Innovation A/S, Brøndby

Ønsker du at blive del af et mindre softwareselskab med en hastigt ekspanderende forretning og en unik, skalérbar softwareløsning? Har du god forståelse for IT-løsninger, IT-implementeringer og teknologiunderstøttelse?

Marstrand Innovation tilbyder dig et job med spændende og udfordrende kunde- og udviklingsprojekter i et fleksibelt, innovativt arbejdsmiljø i en uhøjtidelig og dynamisk atmosfære.

Din rolle vil være:

 • Styring og leverance af kundeprojekter inkl. opsætning og implementering
 • Løbende kundedialog for at udvide værdien af eksisterende installationer
 • Involvering og styring af forskellige interessenter for at sikre fremskridt og beslutningstagning
Arriva Danmark A/S
Graduate – Business Intelligence

Arriva Danmark A/S, Kastrup

Er du en ambitiøs kandidat med skarpe analytiske evner, der kan optimere og udvikle fremtidens Business Intelligence og RPA-løsninger, som samtidig er klar til at udfordre eksisterende processer og systemer – så har vi stillingen til dig!

Som en del af Arrivas Graduate Program følger du et 18-måneders forløb, der er udviklet med henblik på at tiltrække og udvikle talentfulde medarbejdere.

I løbet af programmet får du mulighed for at koble din teoretiske viden med spændende forretningsområder og arbejde sammen med forskellige erfarne medarbejdere og ledere, der giver dig en unik indsigt i Arrivas forretning.

Arriva Danmark A/S
Sikkerhedsstyrelsen
Ambitiøs IT-konsulent

Sikkerhedsstyrelsen, Esbjerg

Kan du sætte digital retning? Og kan du både bidrage til data- og løsningsarkitekturleverancer og agere god sparringspartner? Så har vi lige nu en spændende stilling som IT-konsulent med fokus på systemdrift og løsningsarkitektur.

Nogle af vores kerneopgaver i Kunder og Digitalisering er at opfange nye digitale muligheder, der kan være til gavn for virksomheder og borgere. Derudover sikrer vi, at vores løsninger konstant er ”up to date” teknologisk og forvaltningsmæssigt og bidrager til, at Sikkerhedsstyrelsen fortsætter den digitale transformation og er i front med at udnytte mulighederne i ny digital teknologi.

I IT-drift får vi stadig flere opgaver inden for procesautomatisering, systemdrift, driftsopgaver, support, arkitektur og informationssikkerhed/GDPR. Som IT-konsulent får du derfor lov til at få mange forskelligartede opgaver.

Energinet
Local stream lead på SAP-support, -optimering og -udvikling

Energinet, Fredericia

Du bliver en del af afdelingen Asset Optimering, som er en del af selskabet Eltransmission i Energinet. Ambitionen for Eltransmission er løbende at opsamle erfaring med anvendelsen af SAP-løsningerne i forretningen og få implementeret store såvel som små løsninger, der kan lette brugen af SAP for medarbejderne. Det foregår både i de enkelte moduler, men lige så vigtig er den tværgående optimering for at sikre bedst mulig værdi.

Energinet

Glæd dig til at blive en del af et stærkt og tværfagligt team, hvor du i samarbejde med dygtige og engagerede kolleger på tværs af hele Energinet er med til at sikre en effektiv anvendelse af vores SAP-løsninger. Energinet er en fleksibel arbejdsplads med stort fokus på medarbejdernes trivsel og mulighed for faglig og personlig udvikling.

Energinet
Københavns KommuneIT-konsulenter med fokus på systemejerskab til Center for Digitalisering

Københavns Kommune

I Sundheds- og Omsorgsforvaltningens Center for Digitalisering har vi ansvar for knap 100 fagsystemer, som vores borgere og 10.000 ansatte er afhængige af. Driften skal være stabil og sikker – samtidig med at systemerne skal være omkostningseffektive og overholde reglerne i såvel lovgivning som i Københavns Kommune.

Du får du systemansvar for en række af vores fagsystemer. Du skal blandt andet have fokus på, at systemerne er veldokumenterede, tilgængelige, har den rette kapacitet, beredskab og it-sikkerhed.

Vi ser det som centralt, at systemejeren er med fra starten, så du kommer også til at indgå i projekter og udviklingsopgaver, der omfatter eller påvirker dine systemer.

Danfoss A/SSenior Consultant – Digital Asset Management (ID 20419BR)

Danfoss A/S, Nordborg, Copenhagen, Neumünster, Ljubljana

In this role, you will be building specialist knowledge and become the technical specialist in our CELUM based Digital Asset Management solution, and you will be the go-to person when it comes to DAM solution Architecture. You will work in close cooperation with both internal partners at Danfoss and external third parties.

We will rely on you to solve tasks independently and to communicate progress and knowledge to the entire team of stakeholders. With your talent for breaking down complex customer requirements into simple and robust solutions, you will help develop a platform that is ready for future features and easy to maintain. Timing is perfect, as you will be joining our team in the last phase of the implementation of our new DAM solution.