2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
Viktech P/SAmbitiøs projektleder til fiberopgaver i Nord- og Midtjylland

Viktech P/S

Er du en dygtig og engageret projektleder, så er du måske den ideelle kandidat til et spændende job i en virksomhed og branche, som konstant er i udvikling. Virksomheden oplever stor vækst, og store og udfordrende projekter starter op nu. Vil du med og tage projektansvaret for et team af 8-30 dygtige og fagstærke teknikere, så har du en unik chance her.

Dine opgaver som projektleder

  • Du får og har ansvaret for dit projektområde
  • Du skal være en synlig og effektiv leder for alle i dit team
  • Du styrer projektet fra dit skrivebord, men er også synlig i ”marken” for at følge projektet tæt på
KeepFocus A/SServicetekniker til service på målere, radiomoduler og netværk

KeepFocus A/S, Silkeborg

Vi søger en dygtig servicetekniker til vores seje After Sales team. Du vil arbejde for vores kunder i Vestdanmark, og vil oftest arbejde ud hjemmefra eller fra vores hovedkontor i Silkeborg. Der kan forekomme perioder med support af kunder på Sjælland.

Vi søger en kollega, som kan sikre, at digitalt, fjernaflæst måleudstyr til vand, varme og el, kan kommunikere gennem netværksnoder og gateways til KeepFocus datahub.

Du vil hos den enkelte kunde skulle vedligeholde udstyret og gennemføre fejlfinding på kommunikationen fra målere til netværksnoder og gateways, og på kommunikationen fra gateway over GRPS eller Ethernet til KeepFocus datahub. Du vil også skulle udskift målere og radiomoduler og genindsætte målere i netværket.

Kunderne er primært boligselskaber, men du vil også få opgaver i industrivirksomheder, hoteller, detailvirksomheder og kommuner.