8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 8 af 8 resultater.
Viktech Cable ContractorsFormand til fiberudrulningsprojekter i Aarhus, Djursland og Favrskov-området

Viktech Cable Contractors

Viktech Cable Contractors søger formand for gravesjak til nedgravning af fiber – så har du erfaring med at stå i spidsen af et gravesjak? Kan du køre maskiner, grave og har du gået som formand for større eller mindre hold? Så kunne det være dig vi søger som arbejdende formand på vores fiberprojekt.

Viktech Cable Contractor er en dynamisk entreprenørvirksomhed i vækst med aktuelle og kommende store projekter. Vi har ansat og ansætter løbende maskinførere, brolæggere og håndmænd og søger nu handlekraftig formand med ansvar for gravehold med 6-8 medarbejdere.

Vi tilbyder blandt andet:

  • En attraktiv stilling med afvekslende opgaver
  • Gode fremtidsmuligheder i ekspanderende virksomhed
  • Positiv og afslappet atmosfære
Norlys
Struktureret og serviceminded afdelingsleder til Drift og vedligehold i Netværk

Norlys, Silkeborg

Motiveres du af at lede andre mennesker med fokus på udvikling af den enkelte, samt opretholdelsen af en til stadighed stabil drift? Er du en stærk motivator? Kan du lede og arbejde sammen med tekniske specialister, herunder omsætte deres færdigheder til at sikre størst mulig oppetid i netværket?

Så er det dig, vi mangler til at stå i spidsen for vores core-afdeling i Drift og vedligehold. Du vil få stor indflydelse og frihed til at løse dine opgaver, herunder ledelsen af din afdeling, og vil indgå i ledelsesteamet for Drift og vedligehold.

”Vores dagligdag er præget af teknisk stolthed, åbenhed og tillid, samt en afslappet og positiv omgangstone”, siger ansættende leder Kent Riise Neupart.

Norlys
JN Data A/S
Erfaren IT specialist med Remote Access som speciale

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Vi søger en medarbejder til vores Remote Access Team, så JN Data kan blive ved med at tilbyde vores kunder og egen organisation ydelser i topklasse indenfor Remote Access, som blandt andet omhandler: VPN, Web Application Firewall (WAF), Token/MFA/Cloud løsninger, AAA, NAC/802.1x samt Endpoint Health Check.

Som Remote Access-specialist vil du – sammen med resten af Remote Access-teamet – få ansvar for at designe, implementere og drifte Remote Access-løsninger for JN Data samt vores kunder, med det formål at sikre alle parter en sikker og stabil IT-drift.

JN Data A/S
Viktech P/SAmbitiøs projektleder til fiberopgaver i Nord- og Midtjylland

Viktech P/S

Er du en dygtig og engageret projektleder, så er du måske den ideelle kandidat til et spændende job i en virksomhed og branche, som konstant er i udvikling. Virksomheden oplever stor vækst, og store og udfordrende projekter starter op nu. Vil du med og tage projektansvaret for et team af 8-30 dygtige og fagstærke teknikere, så har du en unik chance her.

Dine opgaver som projektleder

  • Du får og har ansvaret for dit projektområde
  • Du skal være en synlig og effektiv leder for alle i dit team
  • Du styrer projektet fra dit skrivebord, men er også synlig i ”marken” for at følge projektet tæt på
KeepFocus A/SServicetekniker til service på målere, radiomoduler og netværk

KeepFocus A/S, Silkeborg

Vi søger en dygtig servicetekniker til vores seje After Sales team. Du vil arbejde for vores kunder i Vestdanmark, og vil oftest arbejde ud hjemmefra eller fra vores hovedkontor i Silkeborg. Der kan forekomme perioder med support af kunder på Sjælland.

Vi søger en kollega, som kan sikre, at digitalt, fjernaflæst måleudstyr til vand, varme og el, kan kommunikere gennem netværksnoder og gateways til KeepFocus datahub.

Du vil hos den enkelte kunde skulle vedligeholde udstyret og gennemføre fejlfinding på kommunikationen fra målere til netværksnoder og gateways, og på kommunikationen fra gateway over GRPS eller Ethernet til KeepFocus datahub. Du vil også skulle udskift målere og radiomoduler og genindsætte målere i netværket.

Kunderne er primært boligselskaber, men du vil også få opgaver i industrivirksomheder, hoteller, detailvirksomheder og kommuner.

Superteknik ApSServicetekniker til antennebranchen

Superteknik ApS

Vi er i positiv udvikling og har med mange ordrer i kalenderen udsigt til et travlt år. Derfor søger vi endnu en dygtig og stabil medarbejder til vores serviceteam i det jyske.

Vi arbejder med montage og fejlretning indenfor:

  • Antenne & parabolanlæg
  • TV & lydanlæg
  • Netværk & WiFi

Men også andre opgaver af teknisk karakter kan forekomme. Vi udfører primært opgaver for private kunder og mindre erhverv.

Montør til installation af fiber i Viborg-/Skive-området.
TeamVikaren.dk For en af vores kunder søges montører til installation af fiber og tv-bokse.
Skive, Viborg
TeamVikaren.dk
Montører søges til installation af fiber i Silkeborg/ Randers/ Viborg/ Herning
TeamVikaren.dk TeamVikaren søger, for en af vores kunder, en montør til installation af fiber og tv-bokse i Silkeborg/ Randers/ Viborg og randers områderne.
Herning, Randers, Silkeborg, Viborg
TeamVikaren.dk