3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

National enhed for Særlig Kriminalitet

IT-specialister til efterforskning af cybercrime i National enhed for Særlig Kriminalitet Øst

Glostrup

Vil du være med til at afsløre cyber-forbrydere, der udnytter sårbarheder i serversoftware og kommunikationsprotokoller og benytter snedige tricks til at skaffe sig adgang til danske virksomheders servere og data?

Så har du her muligheden for at blive IT-efterforsker i NC3's High Tech Crime-sektion og være med til at styrke politiets kamp mod cybercrime ved hjælp af tekniske analyser og formidlingen af dine fund til retssystemet.

Du indgår i den overordnede kontakt med den forurettede eller politikredsen, der har henvendt sig om sagen. Herfra vurderer du, hvilke data du skal have adgang til og identificerer indgangsvinkler og fokuspunkter for den videre efterforskning.

K.W. Bruun Import A/S

Lead the future of IT development

Glostrup

Are you a seasoned IT developer with flair for translating business requirements into technical solutions? Are you passionate about driving architectural decisions and spearheading digital innovation?

If you are ready to take on a leadership role in developing the automotive industry across Denmark and Sweden, then this opportunity is for you.

DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV