3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ORTEC Nordic A/S

Im­ple­men­ta­tion Con­sul­tant

Glostrup

Do you get a kick out of translating customer needs into practical solutions? Do you go the extra mile to become a reliable and trustworthy sparring partner? Then we are looking for you!

ORTEC Nordic is growing fast and now offering an exiting role as Implementation Consultant for our Workforce Optimization Solutions for our Swedish customers.

Trafikselskabet Movia

BI-udvikler til velfungerende team

Valby

Du bliver en del af et velfungerende team, hvor alle har en rolle i forhold til udvikling og drift af vores dataplatform. I BI-teamet er vi gode til at videndele og har en SCRUM baseret tilgang.

Du får mulighed for at arbejde med mange forskellige data. Det gælder bl.a. rejsekortdata, streaming data fra Movias 1.500 busser, køreplansdata, passagertællinger, kundetilfredshed og meget mere.

Du vil få en varieret arbejdsportefølje, hvor du vil være et af BI’s ansigter ud mod forretningen, deltage i arbejdet med BI Self-Service, udvikle datagrundlag og rapporter, implementere nye løsninger og sikre en velfungerende drift.

Trafikselskabet Movia
Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)

IT-udvikler

Valby

Vil du være med til at udvikle den bedste it-understøttelse til offentlige indkøbere i Danmark? Bliver du motiveret af at udvikle og vedligeholde it-løsninger, hvor du kommer til at arbejde med de nyeste cloudteknologier?

I SKI er vi i fuld gang med at implementere en flerårig digitaliseringshandlingsplan. Det har betydet en større omlægning af flere af vores centrale og kundevendte it-systemer og vi har i dag fået skabt et solidt fundament for videreudvikling af vores digitale services til slutbrugerne. I den forbindelse søger vi en ekstra it-udvikler til vores nye it-udviklingsenhed, der skal stå for udvikling, videreudvikling og vedligehold.

Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV