18 job matcher din søgning 18 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 18 af 18 resultater.
Region SjællandKvalitetskonsulent med fokus på Digitalisering i Sundhedsvæsenet

Region Sjælland, Slagelse

På Næstved, Slagelse og Ringsted Sygehuse (NSR) vil vi være digitale i vores tilbud til vores patienter og pårørende. Derfor søger vi nu en konsulent, der skal hjælpe med at omsætte Region Sjællands digitaliseringsstrategi fra oktober 2019 til konkrete muligheder og områder på vores sygehuse.

Region Sjælland

Hovedopgaven bliver at understøtte og bistå ved implementering af Region Sjællands digitaliseringsstrategi.

Sideløbende med den regionale strategi er der en del iderigdom i sygehusets afdelinger, hvor det forventes, at du kan hjælpe med vejledning og rådgivning til afdelingerne i forhold til teknologi og samarbejde med relevante instanser.

BEC
Experienced scrum master to AML

BEC, Roskilde

Would you like to be a part of our AML department and have a leading role in how we deliver new IT solutions in a SAFe context? Are you determined, proactive and capable of empowering the team to deliver great solutions to our customers? Then it might be you we are looking for.

BEC

If you wish to work in an area with high attention, then this strategic focus area in BEC is the place where we, in the next couple of years, will be working with some exciting challenges. As a scrum master, you will be responsible for making sure that the team is following processes and standards for good practice according to scrum in SAFe (Scaled Agile Framework), where you will have attention towards value creation.

BEC
SEAS-NVE
Enterprise Arkitekt – End-to-End Fokus

SEAS-NVE, Haslev

Vi søger en Enterprise Arkitekt, der kan lede de fremtidige arkitekturinitiativer i forbindelse med en større transformation af koncernens nuværende IT-landskab og bidrage til de fremtidige systemvalg og løsninger.

Arkitekten vil spille en central rolle i at fungere som bindeled mellem de forskellige afdelinger, dels indenfor IT og dels med de enkelte forretningsområder, samt udarbejde og tilpasse det overordnede roadmap for koncernens IT- & digitale arkitektur.

Dine primære ansvars- og arbejdsområder vil være:

 • Ansvar for enterprise-arkitekturen og end-to-end-løsninger, herunder roadmap, styring, design, standarder og reference-arkitektur
 • Teknisk lederskab på højeste niveau i udviklingen af vision, strategi, arkitektur og overordnet design til applikationslandskabet
 • Sikre, at forretningsstrategien afspejles i arkitekturen samt de enkelte systemvalg og løsninger
SEAS-NVE
Korsør Antenneselskab A M B ALeder med el-teknisk baggrund

Korsør Antenneselskab A M B A

Er du teknisk anlagt og vil du være med til at implementere vores strategi, har du her mulighed for at kombinere din fritidsinteresse med dit nye job!

Vi forestiller os, at du i starten arbejder med antenneanlægget helt fra bunden med koblinger i byen, kundesupport og projektarbejde, således du kender vores anlæg fra A-Z og hele tiden udvikler dine kompetencer og ansvarsområder indenfor:

 • Daglig drift og support
 • Vedligeholdelse og udvikling
 • Implementering

Du er primus motor i implementeringen og efterfølgende skal du sammen med administrationen opbygge en IT Support hvor kundetilfredshed er i højsædet, så vi altid står parat til at hjælpe og rådgive vores kunder om alt, der har med teknikken at gøre.

Advised by I/SIT-Chef

Advised by I/S søger for Junckers Industrier A/S i Køge

Har du lyst til at blive en del af spændende international virksomhed og drive en IT-funktion, hvor der både er fokus på den daglige drift samt udvikling? På vegne af Junckers søger vi en erfaren IT-Chef, der med reference til Group CFO vil få ansvaret for IT-afdelingen, som p.t. består af to medarbejdere.

Dit primære ansvar bliver, at sikre en stabil og sikker IT-drift, effektive processer og infrastruktur, IT-sikkerhed samt motiverede medarbejderne – og dermed en funktion, der er synlig og som understøtter forretningen.

For at være på forkant med den teknologiske udvikling og digitaliseringsagenda, har Junckers valgt at opgradere IT-området og implementere en ny IT-strategi. Du vil bidrage til implementeringen af den nye strategi.

Royal Unibrew A/S
Projektkoordinator med fokus på IT

Royal Unibrew A/S, Faxe

Vil du være med til at drive projekter, der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brand i en succesfuld virksomhed?

Du bliver en del af en afdeling i produktionen, der omfatter lager, varemodtagelse samt test/udvikling af tappe- og pakkematerialer. Du vil få en selvstændig rolle som projektkoordinator for den del af projektet, der fokuserer på udvidelse af højlageret, udskiftning af de eksisterende kraner, samt udvidelse og etablering af nye pallebaner. Den afgørende opgave bliver at få det hele bundet sammen i IT-systemer, hvor der skal skabes et godt fundament for fremtidig rapportering og support til effektiv drift.

Royal Unibrew A/S
SEAS-NVE
Software-ingeniør til IoT-afdeling

SEAS-NVE, Haslev

Til en nyoprettet stilling i vores afdeling i Haslev, der arbejder med IoT og Smart City, søger vi en software-ingeniør, som har lyst til at være en del af et travlt team. Har du erfaring med IoT og projektledelse, og er du fleksibel og målorienteret? Så er det lige dig, vi søger!

Arbejdsopgaverne spænder bredt:

 • Drift og udvikling af SEAS-NVEs IoT-platform.
 • Arbejde med kommunikationsprotokoller, herunder TCP/IP, LoRaWan, NB-IoT, LTE-M, Wireles M-bus og lign.
 • Arbejde med dataudveksling, API'er og integration af data i interne og eksterne systemer.

Vi tilbyder dig gode og kompetente kolleger og sparringspartnere, stor fleksibilitet i jobbet samt spændende og udviklende opgaver og projekter.

SEAS-NVE
Region SjællandErfarne og proaktive IT-projektledere søges til Koncern IT

Region Sjælland

Vi søger flere nye kollegaer!

Har du erfaring med IT-projektledelse og har du lyst til at arbejde i et dynamisk og udviklende miljø? Så søger vi netop nu flere IT-projektledere med forskellige profiler, henholdsvis teknisk projektleder og en applikationsprojektleder, som har indsigt og erfaring med IT-projektledelse på laboratorieområdet.

Region Sjælland

Din primære arbejdsopgave bliver at udføre professionel og engageret projektledelse af IT-projekter, men også at gennemføre analyser, udbud og udarbejde beslutningsgrundlag m.m. Du kan med succes og overbevisning gennemføre tekniske IT-projekter.

Region SjællandErfaren Testmanager til Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Vil du være med til at sikre, at vores it-løsninger lever op til vores kvalitetskrav? Har du solid erfaring indenfor testledelse, og teknisk viden om test og kvalitetssikring? Så kan du blive vores ny kollega!

Region Sjælland

Vi stiller høje krav til test og afprøvning af løsninger. Du får et bredt interessentlandskab, og du arbejder motiveret for at bidrage til et fortsat stærkt fokus på kvalitet og dokumentation af Region Sjællands it-løsninger. Vi tilbyder en stilling med opgaver, der giver masser af gode udfordringer, indflydelse og ansvar.

Som Testmanager/Testansvarlig er dit primære ansvar at sikre test samt kvalitetssikre aktiviteterne i vores it-løsninger.

Danfoss A/SCRM Business Consultan (ID 20179BR)t

Danfoss A/S, Nordborg or flexible

As CRM Business Consultant, you will act as the link between business and the DCE CRM Delivery organization (by being responsible for developing and configuring the CRM solutions).

One of your primary tasks will be to engage with business stakeholders to clarify business requirements, understanding and explaining challenges in the business, along with translating requirements into solution designs which can be handed over to the CRM technical experts. You are not expected to have deep technical CRM insight, but/although if you have experience with Salesforce configuration then it will also be an option to use those skills in this job.

BEC
Test & quality manager

BEC, Roskilde

Vil du arbejde intenst med test og kvalitet i et ambitiøst SAFe setup? Kan du sætte agile teams på sporet af best-practice for kvalitetssikring og kontrol og dermed sikre pengeinstitutterne it-løsninger i endnu højere kvalitet? Så er det dig, vi søger, som test & quality assurance manager i BEC.

Som testmanager i Test & Quality Assurance Leadership vil du stå for test management i teams, som er tilknyttet en ART (Agile Release Train), herunder koordinerer du kvalitetssikring og kontrol på tværs af teams. Du definerer og udvikler kvalitets- og testmetoder, så de følger BEC’s best-practice, samt deltager i PI-planning og aktiviteter knyttet hertil. Dine primære samarbejdspartnere vil være de forskellige teams product owner og scrum master, ART Test & Quality Manager samt kunder og leverandører.

BEC
JN Data A/S
Erfaren og struktureret IT-programleder

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Vil du være med til at lede udviklingen af store, strategiske IT-initiativer i den finansielle sektor?

Vi søger netop nu en erfaren og struktureret programleder med gennemslagskraft til at tage det overordnede ansvar for spændende programprojekter fra start til slut og til aftalt kvalitet, tid og økonomi.

Som IT-programleder kommer du til at står i spidsen for JN Datas tværgående og gennemgribende projekter med flere spor, der typisk skal eksekveres i flere faser over en længere periode.

I jobbet som programleder vil du få det faglige ansvar for at fastholde, påvirke og udvikle rammeværker og governance for, hvordan vi leder og gennemfører programmer i organisationen.

JN Data A/S
Dagrofa aps
Teamleder for IT Netværk

Dagrofa aps, Ringsted

Vil du være med til at præge og lede drift og udvikling af netværksinfrastrukturen i Dagrofa?

Dit nye job ligger på vores kontor i Ringsted – cirka 40 minutters kørsel fra København. Her bliver du en del af Dagrofas IT-afdeling med omkring 85 kolleger, der sammen har ansvaret for IT i Dagrofa. Helt konkret bliver du teamleder for netværksafdelingen, der består af i alt fire medarbejdere. Som afdeling har I ansvaret for netværksinfrastrukturen, herunder arkitektur, implementering, sikkerhed og drift. Du deltager i projekter og opgaver internt i teamet ud mod relevante interessenter, såvel internt i forretningen som eksternt.

Du får mange spændende opgaver, du skal blandt andet:

 • Løse opgaver inden for routing, switching, LAN, WLAN og sikkerhed
 • Være med til at rydde op, optimere og udvikle netværk i Dagrofas mere end 500 tilsluttede butikker. Vi står foran udrulning af SD-WAN i 2020
Dagrofa aps
JN Data A/S
Afdelingsleder til Architecture

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Vi søger en udviklings- og procesorienteret afdelingsleder med erfaring indenfor IT-arkitektur, der kan drive og udvikle afdelingen, hvor vi designer IT-infrastruktur løsninger til den finansielle sektor.

Som afdelingsleder for Architecture for du ledelsesansvaret for vores 18 Solution Architects og tre Test Managers. Afdelingen Architecture er organisatorisk placeret i JN Datas ”Build” område, Technology Development og har det faglige ansvar for at designe, dokumentere og sikkerhedsvurdere de løsninger, som vi bygger til vores kunder og os selv.

Som leder af Architecture er dit primære ansvar at sikre, at dine medarbejdere formår at facilitere design af løsningerne i samarbejde med JN Datas systemteknikere.

JN Data A/S
Region SjællandPMO-konsulent til Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Har du erfaring med at arbejde i et projektstyringskontor – og vil du være med til at gøre en forskel?

Vi har brug for dig til at være med til at understøtte og udvikle området for IT Projektledelse i Koncern IT, Region Sjælland. I Koncern IT, arbejder vi med en bred vifte af it-projekter, der skal være med til at understøtte vores kolleger på sygehusene, i psykiatrien og i administrationen.

Region Sjælland

Du vil komme til at arbejde med en portefølje på ca. 60 it-projekter inden for følgende områder: it-applikationer, patientsikkerhed, informationssikkerhed, it-opgradering, sundhed og forandringsledelse. Derudover, vil du blive en central ressource i PMO-teamet, der støtter projektlederne og it-ledelsen i Koncern IT samt udførende på andre støttefunktioner. Du skal være med til at understøtte, at vores it-projekter afvikles i overensstemmelse med Koncern ITs projektmodel.

Erfaren Testmanager til Koncern IT, Region Sjælland
Vil du være med til at sikre, at vores it-løsninger lever op til vores kvalitetskrav?
Region Sjælland, Ringsted
it-jobbank
Erfarne og proaktive IT-projektledere søges til Koncern IT, Region Sjælland
Har du erfaring med IT-projektledelse og har du lyst til at arbejde i et dynamisk og udviklende miljø?
Region Sjælland, Ringsted
it-jobbank
Konsulent til Ledelsessekretariat i IT
Vil du arbejde i krydsfeltet mellem sundhed og digitalisering?
Region Sjælland, Ringsted
Jobcenter