17 job matcher din søgning 17 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 17 af 17 resultater.
Specsavers
IT Technical Lead

Specsavers, Aalborg or Hvidovre

Are you an expert in quality control and excited about delivering technical solutions that accommodates every customer need?

Specsavers

If that sounds about right to you, we have an exciting new position at Specsavers (Louis Nielsen in Denmark), as our new IT Technical Lead. It is an opportunity to work at a leading international retail company with some of the newest technology on the market.

In this role, you will be responsible for managing all technical tasks related to IT documentation, customer support and issue management. To do so, you will need to provide qualified technical support and have acquired knowledge in system modelling, low-level design and solution specification. Backing you is a competent tech team, who serves five Northern European (NE) countries in troubleshooting all technical parts of our business.

Specsavers
THISTED KOMMUNE
Chef for IT, digitalisering og borgerservice

THISTED KOMMUNE

Vi søger en innovativ og strategisk stærk Chef for Center for IT, Digitalisering og Borgerservice, der vil være med til at sætte ambitiøse mål for IT-driften, den digitale udvikling og fremtidens borgerservice. Samtidig skal du være med til at sikre en meningsfuld implementering for borgere og medarbejdere. Du får en vigtig rolle i formuleringen af strategier og målsætninger, der kan sætte retning og sikrer høj kvalitet med fokus på målgruppens behov. Det er derfor væsentligt, at du kan bidrage med nye idéer, har gennemslagskraft og er inddragende.

Vi tilbyder dig en central rolle i en kommune, der er kendetegnet ved en høj grad af professionalisme og faglighed, samt en unik mulighed for at udvikle kommunen gennem vigtige digitaliseringsinvesteringer. Du får ansvaret for tre velfungerende sektioner med hver deres sektionsleder, og en gruppe medarbejdere, der er engagerede, mangfoldige og fagligt dygtige.

Bornerups Datacenter A/SIT-konsulenthus søger projektleder og IT-økonomikonsulent

Bornerups Datacenter A/S, Thisted

Brænder du for at lede projekter fra start til slut, og/eller yde kompetent rådgivning samt afholde undervisning i økonomisystemer med henblik på at procesoptimere virksomheders arbejdsgange? Så har vi i Bornerups Datacenter A/S et spændende job til dig!

Da vores projektleder går på barsel, søger vi en barselsvikar til projektledelse med mulighed for en efterfølgende fastansættelse som IT-økonomikonsulent (Business Central konsulent).

Som projektleder vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • At drive projekter fra start til slut i samarbejde med kollegaer og kunder: Planlægge, styre og organisere projekter inden for den givne tid og økonomiske ramme
 • At agere kundens primære kontaktperson, og dermed være den der holder vores kunder opdaterede og trygge igennem hele processen
 • Licenshåndtering hos Microsoft
Netcompany
IT-Manager

Netcompany, København, Aarhus eller Aalborg

Har du solid erfaring med at lede større IT-projekter, og har du lyst til at levere de mest samfundskritiske IT-løsninger til den offentlige sektor i Danmark? Så er du måske vores nye kollega til rollen som Manager i Netcompanys offentlige portefølje.

Du får ansvaret for at lede projekter og teams sikkert i mål. I Netcompany stiller vi krav til at alle, også ledere, har stærke IT-faglige kompetencer. Det betyder, at du som leder både får personaleansvar for dine teamdeltagere og er overordnet ansvarlig for din leverances kvalitet og fremdrift.

Derudover vil du også have ansvar for rådgivning og forretningsudvikling hos kunden samt tilbudsskrivning på store udbud.

Aalborg UniversitetDigitaliseringschef til IT Services

Aalborg Universitet

IT Services (ITS) på Aalborg Universitet (AAU) søger en digitaliseringschef til en fast fuldtidsstilling til besættelse fra 1. april 2020 eller snarest muligt herefter.

Din opgave bliver både at understøtte og videreudvikle den rette digitale dagsorden, inspirere organisationen til at optimere processer og udbrede bedste praksis såvel som at udforske og afprøve nye tiltag og metoder, som skal lægge trædestenene til næste praksis.

Som digitaliseringschef på AAU er du stærk på strategi, digitalisering, kommunikation og forretningsudvikling. Med disse fire grundpiller som afsæt får du en unik chance for at være drivende kraft på digitaliseringsrejsen i en af Nordjyllands største IT-organisationer såvel som på Danmarks største IT-universitet, der også er Europas stærkeste ingeniøruniversitet på både forskning og uddannelse.

CGI Danmark A/S
Lead solution architect til Microsoft Dynamics 365 FO

CGI Danmark A/S, Ballerup, Aarhus, Kolding og Aalborg

Har du stærke kompetencer inden for Microsoft Dynamics 365 FO? Forstår du sammenhængen med andre Microsoft-løsninger som CE, SharePoint og Office? Kan du tage fagligt lederskab i et projektteam? Vil du være med til at levere markedets førende Microsoft Dynamics 365-løsninger i en global it-virksomhed med store muligheder? Så er du måske vores nye kollega.

Som lead solution architect i CGI er din primære rolle at designe og styre de faglige leverancer på projekter. Overblik og faglig bredde kendetegner dit arbejde, som spænder bredt fra analyse, design og dokumentation af it-løsninger til den efterfølgende opfølgning hos kunderne.

CGI Danmark A/S
CGI Danmark A/S
Functional solution architect til Microsoft Dynamics 365 FO - speciale i finans

CGI Danmark A/S, Ballerup, Aarhus, Kolding, og Aalborg

CGI søger en erfaren functional solution architect med en stærk faglig ballast og særlige kompetencer inden for Microsoft Dynamics 365 FO med speciale i finans.

Har du erfaring med Microsoft Dynamics 365 inden for finans? Brænder du for at skabe værdi for nogle af Danmarks og Nordens bedste og mest interessante kunder? Vil du have vidtrækkende karrieremuligheder i et dynamisk, åbent og globalt miljø med branchens bedste Dynamics 365-specialister? Så er du måske vores nye kollega.

Som functional solution architect hos CGI er din primære rolle at være kundens samarbejdspartner og deltage i koordineringen med projektets lead solution architect og de konsulenter, der refererer til dig på projektet.

CGI Danmark A/S
CGI Danmark A/S
Technical solution architect til Microsoft Dynamics 365

CGI Danmark A/S, Ballerup, Aarhus, Kolding og Aalborg

CGI søger en erfaren technical solution architect med en god, teknisk ballast og stærke kompetencer inden for Microsoft Dynamics 365.

Som technical solution architect i CGI er din primære rolle at koordinere og styre den tekniske del af løsningerne med den ledende løsningsarkitekt på det aktuelle projekt. Samtidig er du bindeleddet mellem kunden og udviklerne. Du varetager dialog og sparring med kunder inden for alle de tekniske processer, og du bidrager aktivt til at udvikle og tilpasse eksisterende og nye, teknologiske løsninger, der skaber endnu mere værdi for vores kunder.

CGI Danmark A/S
Inu:It A/SISO 27001-konsulent/Compliance-konsulent

Inu:It A/S, Thisted

inu:it befinder sig i en spændende transitionsfase, hvor strategi, digitalisering og forretningsudviklende tiltag har højeste prioritet. Som følge af mange års vækst er vi i gang med en modningsproces for at formalisere virksomheden via implementering af governance, optimale forretningsunderstøttende systemer, processer og struktur. Vores overordnede formål er at opnå ISO 27001 compliance samt implementere et nyt ledelsessystem til at understøtte vores kerneprocesser og kvalitet. Hertil søger vi en ISO 27001-konsulent til at være omdrejningspunkt for vores fremadrettede ISO-aktiviteter.

Arbejdsområder og scope:

 • Udvikling og opretholdelse af nyt kvalitetsledelsessystem i overensstemmelse med fremtidigt ISO compliance-setup.
 • Udarbejde, kommunikere og implementere rammerne samt procedurer for ISO 27001 og være intern tovholder på GDPR.
 • Etablering af årshjul for aktiviteter for processer og informationssikkerhed.
Wrist Ship Supply
IT Enterprise Architect

Wrist Ship Supply, Nørresundby

Join Wrist as our IT Enterprise Architect and delve into exciting, complex project strategies and development programs.

Wrist Ship Supply is seeking an individual with a variety of both strategy development, organizational, modelling and technological competencies ranging from mapping a business strategy to developing the methods to ensure its success. You must be able to understand, communicate and demonstrate the various artefact within The Enterprise Framework. There will be plenty of space to develop, grow and test your own competences and knowledge in the field.

Your key roles will be:

 • The IT EA for cross-program, and cross-project IT Architecture strategies, opportunities, and problem resolution
 • The IT EA for complex IT development projects
 • The IT contact in business process analysis and design, and service delivery, particularly with respect to the use of latest IT information, and trends
Wrist Ship Supply
Unique Human CapitalKoncern IT-sikkerhedschef

Unique Human Capital søger for Spar Nord Bank A/S i Aalborg

Spar Nord Bank A/S skruer op for ambitionsniveauet på IT-sikkerhedsområdet og etablerer en Koncern IT-sikkerhedsorganisation. Derfor søges der nu en kompetent leder, der kan sikre, at ambitionerne indfries, og som kan være med til at bygge den nye sikkerhedsorganisation op.

Som Koncern IT-sikkerhedschef hos Spar Nord bliver du ansvarlig for at implementere og følge op på bankens sikkerhedsstrategi og planer. Desuden er opgaven at sikre, at IT-sikkerhedsniveauet lever op til det ledelsesmæssigt besluttede ambitionsniveau samt gældende regler og love på området.

Med reference til direktionen får IT-sikkerhedschefen (CISO) det overordnede ansvar for Koncern IT-sikkerhed, som bliver en afdeling med ca. 6 IT-sikkerhedskonsulenter.

KMD A/SAmbitiøs Delivery Manager til KOMBIT søges til spændende opgaver

KMD A/S, Aalborg eller Ballerup

Har du lyst til at få spændende arbejdsopgaver, masser af ansvar og til at være en del af et ambitiøst team? Synes du, at tværgående koordinering mellem it-specialister og kundeprojekter er spændende, og har du lyst til at arbejde i en dynamisk driftsorganisation i rivende udvikling? Så er du måske vores nye Delivery Manager.

KMD A/S

Dine ansvarsområder vil primært være:

 • Sikring af en stabil drift samt effektiv kommunikation på alle niveauer til kunder og kollegaer
 • Koordinering af Incidents, Problems og Change/Release i tæt samarbejde med overvågningsfunktionen
 • Sikre leverancer af kontraktlige forpligtigelser
 • Projektledelse af mindre projekter
KMD A/S
Danfoss A/SCRM Business Consultan (ID 20179BR)t

Danfoss A/S, Nordborg or flexible

As CRM Business Consultant, you will act as the link between business and the DCE CRM Delivery organization (by being responsible for developing and configuring the CRM solutions).

One of your primary tasks will be to engage with business stakeholders to clarify business requirements, understanding and explaining challenges in the business, along with translating requirements into solution designs which can be handed over to the CRM technical experts. You are not expected to have deep technical CRM insight, but/although if you have experience with Salesforce configuration then it will also be an option to use those skills in this job.

KMD A/SLead BI Developer (backend)

KMD A/S, Ballerup, Aalborg og Aarhus

Brænder du for BI og Data Warehouse og anvendelsen af datadrevne beslutninger? Og er det blevet for intetsigende at transformere tabeller, der sjældent bruges til noget skelsættende?

Så forestil dig at være med til at sikre at Danmarks Nationalbank (DN), den største og vigtigste finansielle institution i Danmark, har det bedst mulige datagrundlag til at sikre finansiel stabilitet i Danmark. Vil du være med til at sikre danske borgere og virksomheder de bedst mulige finansielle vilkår, ved at levere fundamentet for nationalbankens datadrevne beslutninger, så er du måske vores nye kollega.

KMD A/S
Bone Consult A/SIT-teknisk chef – Cloud & Infrastruktur

Bone Consult A/S, Aalborg eller Ballerup

Bone Consult er et mindre, men meget ambitiøst IT-konsulenthus med unikke kompetencer og mere end 25 års erfaring med IT-infrastruktur, Cloud, ERP-løsninger og forretningsudvikling. Vi arbejder primært med små og mellemstore virksomheder og har udviklet og driver vores egen cloud-løsning i eget cloud-center. En løsning, vi vandt en pris for under SVC Awards i 2017 i London.

Til vores kontor i Aalborg eller Ballerup søger vi en IT-teknisk chef til drift og udvikling af vores interne og eksterne systemer.

Opgaver:

 • Sikre effektiv drift af virksomhedens IT-infrastruktur og forretningsapplikationer.
 • Ledelse, udvikling og IT-strategi i samarbejde med ejerkredsen.
 • Presale og projektimplementering.
Netcompany
Senior Architect

Netcompany, København, Aarhus eller Aalborg

Har du nogle års erfaring med udvikleropgaver, og har du lyst til at prøve kræfter med at arbejde på samfundskritiske løsninger? Kan du overskue hele løsninger – fra CI og udviklings-frameworks til integrationsdesign, performance og systemarkitektur – og sætter du en ære i at finde gode tekniske løsninger til komplekse problemstillinger? Så er du måske vores nye kollega til rollen som Senior Architect i Netcompany.

Som Senior Architect har du ansvaret for, at forretningens krav bliver omsat til den rigtige tekniske løsning; baseret på de mest velegnede systemer, frameworks og valg af arkitektur. Det betyder, at du skal have en forståelse for mange forskellige systemer og aktivt følge den tekniske udvikling for at kunne matche kravspecifikationen bedst muligt. Man er derfor, som Senior Architect, ofte en del af den tidlige projektfase, der vedrører analyse og design.

To dygtige digitaliseringskonsulenter
IT og Digitalisering., Vodskov
Ofir