49 job matcher din søgning 49 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 49 resultater.
Jobindex A/S
Projektleder til Surveillance & Mission Systems

Jobindex A/S søger for Terma A/S

Har du bred indsigt i produktionsprocesser og projektledelse? Og vil du lede og arbejde hands-on med internationale eksportprojekter inden for produktion af overvågningssystemer?

”Du kommer til at arbejde med højteknologiske radarer til sikkerheds- og forsvarsapplikationer – fx til at beskytte infrastrukturer, kystlinjer og lufthavne over hele verden,” fortæller Morten Rasmussen, Director for Security Programs.

Vil du vide mere? Læs mere her og se, hvordan du bliver vores nye projektleder.

Jobindex A/S
Novicell ApSIT-Projektleder

Novicell ApS, Højbjerg

Har du forretningsforståelse, og kan du sikre en god kundeoplevelse gennem klar forventningsafstemning og god dialog med både kunde og kolleger OG gøre det, på en måde så projektet lykkes til tiden? Så har du mulighed for at gøre det i samarbejde med nogle af Danmarks dygtigste IT-eksperter og for - synes vi - nogle af de mest spændende brands i Danmark.

I tæt samarbejde med dit udviklingsteam og med støtte fra erfarne sælgere bliver det din primære opgave at sikre projektplanlægningen og styre webudviklingsprojektet fra start til slut.

Du kommer til at arbejde med projekter, hvor det er vigtigt, at du kan se projektet både fra kundens og fra det tekniske perspektiv og bevare overblikket uden at miste fokus på de vigtige detaljer.

SE-Stofa Forretningskonsulent med overblik og IT-forståelse

SE-Stofa, Aarhus

Har du forståelse for systemlandskaber, processer og kan se det store billede? Brænder du for at gøre en forskel for forretningen gennem support af systemer? Og trives du med en stor kontaktflade med mange forskellige interessenter? Så har vi måske en mulighed til dig.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Kommunikation & sparring med eksterne leverandører og interne samarbejdspartnere
 • Supportering af system og brugere
 • Fejlfinding på Cerillion-systemet

Da det er et nyt system og en nyoprettet stilling, vil du få stor indflydelse på arbejdsopgaver og setuppet.

SE-Stofa
Resolution
Web Analytics & Data Activation Manager, København eller Aarhus

Resolution

Brænder du for at levere markedsførende Web Analytics- og Marketing-teknologikonfigurationer samt dertilhørende analyser til nogle af verdens største brands? Resolution søger en Web Analytics & Data Activation Manager med erfaring.

Som Web Analytics & Data Activation Manager hos Resolution har du ansvaret for håndtering af Web Analytics og Data Activation-projekter for en portefølje af kunder. Derudover vil du skulle samarbejde med de øvrige Web Analytics & Data Activation Managers på tværs af opgaver og delprojekter.

Du vil også deltage i udviklingen og gennemførelsen af nyskabende digitale analyser, som skaber helt nye indsigter om forbrugerne. Dit arbejde vil ske i tæt samarbejde med vores øvrige researchere og rådgivere, som hjælper med at drive forretningen digitalt.

Resolution
GML-HR A/SSenior SAP Project Manager

GML-HR A/S søger for DANISH CROWN A/S i Randers

Har du solid erfaring med SAP-implementeringer, og vil du være med til at styrke projektlederkompetencerne i vores IT-afdeling, så vi bliver endnu bedre rustet til at opfylde Danish Crowns strategi? Vi søger en erfaren og kompetent Senior SAP Project Manager til vores Global IT, Enterprise Solutions-afdeling på vores hovedkontor i Randers.

Du får ansvaret for projektledelse af de SAP-projekter, som vi leverer til vores forretning, ligesom der kan blive tale om projektledelse af større, tværfaglige projekter i IT-afdelingen afhængig af din profil og dine kompetencer.

Dine primære opgaver bliver:

 • Præ-analyser
 • Udarbejdelse af projektmandater
 • Udarbejdelse og forankring af projektplaner
GML-HR A/S
Grundfos A/S
Chief HR Business Partner, IS

Grundfos A/S, Bjerringbro

Would you like to provide top notch HR business partnering for our global Information Services (IS) organization? And do you have a passion to succeed with organisational transformations based on business strategies, IT and Digital Innovation?

As our new IS HR Business Partner you will work as a trusted business partner for our CIO and be an integrated part of the IS Directors team. With a strong HR-perspective, you will lead a truly global IT-organisation that supports all parts of Grundfos and is a vital part in Grundfos’ Digital Transformation.

Grundfos Your primary focus will be to translate business strategies and -plans into people and organisational initiatives, e.g. optimising the global IT-workforce, implementing product teams based on agile methods, focusing on leadership and talent development and implementing change projects.

Grundfos A/S
Netcompany
IT-Manager

Netcompany, København, Aarhus eller Aalborg

Har du solid erfaring med at lede større IT-projekter, og har du lyst til at levere de mest samfundskritiske IT-løsninger til den offentlige sektor i Danmark? Så er du måske vores nye kollega til rollen som Manager i Netcompanys offentlige portefølje.

Du får ansvaret for at lede projekter og teams sikkert i mål. I Netcompany stiller vi krav til at alle, også ledere, har stærke IT-faglige kompetencer. Det betyder, at du som leder både får personaleansvar for dine teamdeltagere og er overordnet ansvarlig for din leverances kvalitet og fremdrift.

Derudover vil du også have ansvar for rådgivning og forretningsudvikling hos kunden samt tilbudsskrivning på store udbud.

Cruit Consult ApSTeamleader – softwareudvikling

Cruit Consult ApS søger for DSE Test Solution A/S i Horsens

Vi søger for vores kunde DSE Test Solutions A/S i Horsens en udviklingsorienteret teamleader til virksomhedens softwareafdeling. Du bliver ansvarlig for koordinering af ressourcer, arkitektur og programmering af software. Du bliver samtidig Tech Lead på den software, som indgår i virksomhedens kundespecifikke løsninger til funktionstest af elektronikprodukter og måleudstyr.

Hos DSE bliver du en del af en markedsledende og overskudsgivende teknologivirksomhed i en stærk udvikling med 30 engagerede medarbejdere. En virksomhed, som kan præsentere en referenceliste, der tæller en lang række anerkendte nationale og internationale virksomheder.

Dine hovedarbejdsopgaver vil omfatte følgende:

 • Styring af teamets ressourcer
 • Faglig sparring med udviklere
 • Ledelse af softwareprojekter
TDC NETProcess Manager

TDC NET, København eller Tranbjerg

Brænder du for at udvikle og optimere forretningsprocesser, som skaber værdi for kunderne? Har du et stort proceshjerte? Så har du mulighed for at blive en del af TDC NET, som søger en dygtig Process Manager til udfordrende opgaver hos Danmarks førende virksomhed inden for digital infrastruktur.

Du bliver en del af et fantastisk team med 15 engagerede kolleger i Deliver Excellence. Afdelingen har det overordnede ansvar for at understøtte forretningsudvikling i TDC NET inden for forretningsdrevet IT-udvikling, procesforbedringer og implementering af nye teknologier og produkter.

Vi løser opgaverne i tæt samspil med ledelsen og forretningen. Det omfatter også ansvaret for at understøtte ledelsen med dataanalyse, rapportering og beslutningsstøtte.

Danfoss A/SSenior Information Security Manager (ID 20077BR)

Danfoss A/S, Nordborg, Kolding, Silkeborg or Copenhagen

Danfoss is looking for a Senior Information Security Manager with an extensive background in IT Operations and a security-driven approach to system development and maintenance to join our IT Security Consulting. You will oversee a global team of seven IT Security Consultants, who work closely with colleagues in IT as well as the business segments and supporting functions to ensure our infrastructure, applications, and processes are secure.

Your primary tasks will be business partnering and ensuring the global security initiatives are executed in the organization. Furthermore, your responsibilities will be:

 • Daily management of a globally dispersed team of IT Security Consultants, including task assignments, follow-ups, performance evaluations, people development and organizational planning.
 • Part-time management of projects with an Information Security focus.
CGI Danmark A/S
Lead solution architect til Microsoft Dynamics 365 FO

CGI Danmark A/S, Ballerup, Aarhus, Kolding og Aalborg

Har du stærke kompetencer inden for Microsoft Dynamics 365 FO? Forstår du sammenhængen med andre Microsoft-løsninger som CE, SharePoint og Office? Kan du tage fagligt lederskab i et projektteam? Vil du være med til at levere markedets førende Microsoft Dynamics 365-løsninger i en global it-virksomhed med store muligheder? Så er du måske vores nye kollega.

Som lead solution architect i CGI er din primære rolle at designe og styre de faglige leverancer på projekter. Overblik og faglig bredde kendetegner dit arbejde, som spænder bredt fra analyse, design og dokumentation af it-løsninger til den efterfølgende opfølgning hos kunderne.

CGI Danmark A/S
CGI Danmark A/S
Functional solution architect til Microsoft Dynamics 365 FO - speciale i finans

CGI Danmark A/S, Ballerup, Aarhus, Kolding, og Aalborg

CGI søger en erfaren functional solution architect med en stærk faglig ballast og særlige kompetencer inden for Microsoft Dynamics 365 FO med speciale i finans.

Har du erfaring med Microsoft Dynamics 365 inden for finans? Brænder du for at skabe værdi for nogle af Danmarks og Nordens bedste og mest interessante kunder? Vil du have vidtrækkende karrieremuligheder i et dynamisk, åbent og globalt miljø med branchens bedste Dynamics 365-specialister? Så er du måske vores nye kollega.

Som functional solution architect hos CGI er din primære rolle at være kundens samarbejdspartner og deltage i koordineringen med projektets lead solution architect og de konsulenter, der refererer til dig på projektet.

CGI Danmark A/S
CGI Danmark A/S
Erfaren projektleder til Microsoft Dynamics 365

CGI Danmark A/S, Ballerup, Aarhus, Kolding og Aalborg

CGI søger en erfaren projektleder til vores hastigt voksende team af Microsoft Dynamics 365-specialister. Vi har travlt i CGI. Vores Dynamics 365-forretning er i massiv vækst, og vi overhaler mange af vores konkurrenter. Derfor har vi brug for endnu flere dygtige kolleger.

Du er ansvarlig for at

 • Planlægge og gennemføre udviklings- og projektopgaver i et tæt samarbejde med kunder, partnere og CGI’s leveranceteams
 • Lede projekter med fokus på planlægning, opfølgning, kontraktstyring, budget, kvalitet og motivation
CGI Danmark A/S
CGI Danmark A/S
Technical solution architect til Microsoft Dynamics 365

CGI Danmark A/S, Ballerup, Aarhus, Kolding og Aalborg

CGI søger en erfaren technical solution architect med en god, teknisk ballast og stærke kompetencer inden for Microsoft Dynamics 365.

Som technical solution architect i CGI er din primære rolle at koordinere og styre den tekniske del af løsningerne med den ledende løsningsarkitekt på det aktuelle projekt. Samtidig er du bindeleddet mellem kunden og udviklerne. Du varetager dialog og sparring med kunder inden for alle de tekniske processer, og du bidrager aktivt til at udvikle og tilpasse eksisterende og nye, teknologiske løsninger, der skaber endnu mere værdi for vores kunder.

CGI Danmark A/S
Trapeze Group Europe A/SForretningskonsulent til Trapeze Demand Response

Trapeze Group Europe A/S, Aarhus

Har du lyst til at yde et bidrag til digitalisering og effektivisering af den kollektive transport i Skandinavien og på sigt i flere lande i Europa og dermed gøre en positiv forskel for flere millioner rejsende og miljøet?

Motiveres du samtidig af at arbejde i projekter i et tæt samarbejde med professionelle kunder og højt kvalificerede kolleger i et internationalt miljø med gode lokale og internationale karrieremuligheder? Så læs videre!

Som forretningskonsulent får du mulighed for at prøve kræfter med alle dele af værdikæden og kunderelationen. Lige fra de indledende analyser i samarbejde med kunden til estimering, projektstyring og opfølgning. Forholdet til kunden er helt centralt, både i forhold til kundetilfredshed, nye projekter og samarbejde om udvikling af nye produkter.

Vestas Wind Systems A/S
Global Cyber Security Functional Lead

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

Do you want to be the lead of global cyber security within Plant Operations Engineering in the energy industry's global partner on sustainable energy solutions?

We are looking for a Global Cyber Security Functional Lead with great visions and the ability to create the future for cyber security in Plant Operations Engineering in Vestas.

Your responsibilities will be the following:

 • Own communication flow and development of best practices across cyber security experts in the regional Plant Operations Engineering teams, VPS, Service Solutions, Service Commercial and Service Digitization & Transformation
 • Strategically plan, build and implement improvements to processes, tools and knowledge of regional Plant Operations Engineering teams
Vestas Wind Systems A/S
TDC NETBusiness Intelligence teamlead med forretningsforståelse

TDC NET, Aarhus

Er du også forelsket i data?

TDC NET er en levende og kompleks virksomhed, der er midt i en stor forandring og med flere vigtige opgaver eksempelvis at levere endnu bedre og hurtigere internet til danskerne. Vi ønsker at udviklingen er faktabaseret og dataunderstøttet. Derfor arbejder vi med business intelligence tæt på den kommercielle forretning.

Det bliver din opgave at drive opgaveløsningen i et scrum-lignende setup, hvor teamet i fællesskab diskuterer og estimerer opgaveløsningerne, og du er med til at sikre prioritering og levering af opgaverne. Det vil derfor være en stor fordel, hvis du har arbejdet med Scrum professionelt, og helt afgørende er det, at du har erfaring med business intelligence og stor kommerciel indsigt. Du skal kunne forstå forretningen.

HumanTrust A/S
Intern Dynamics 365-forretningsudvikler

HumanTrust A/S søger for Nine United A/S i Horsens

Vil du stå i spidsen for en Dynamics 365-løsning hos Nine United A/S og &Tradition? Motiveres du af at digitalisere og anvende IT-systemer til at understøtte forretning og skabe vækst?

Nine United A/S består af en række virksomheder inden for blandt andet ejendomsadministration, design, arkitektur, branding og bæredygtige udviklingsprojekter. En af selskabets virksomheder er &Tradition, hvis forretning du skal digitalisere ved at implementere en tidssvarende og skalérbar platform, der understøtter virksomhedens forretningsprocesser, herunder CRM og E-commerce.

Som intern D365-forretningsudvikler får du følgende nøgleopgaver:

 • Være den styrende tovholder og omdrejningspunkt for hele eller dele af projekter
 • Afdække og udfordre forretningsprocesser og matche dem til systemfunktionalitet
HumanTrust A/S
Arla Foods
Digital Project Manager

Arla Foods, Viby J.

Do you want to play an important role in ensuring the success of our owned digital channels across global brands and markets? Arla Foods

And are you ready to tackle a steep learning curve as you drive technical web development projects while managing stakeholder requests and expectations?

In this maternity cover, you’ll be joining our global Digital Development team, which is part of the Barn, our new in-house digital agency. The team is responsible for our owned media, apps and websites and cooperate closely with stakeholders from our global brand teams.

As our new digital project manager, you’ll drive a wide range of technical web development projects related to our websites. Doing so, you’ll primarily work on projects related to improving the experience of our owned platform solutions. Specifically, you’ll be involved in the roll-out of a new visual identity across various markets.

Arla Foods
Per Aarsleff A/S
ERP-Projekt- og programleder til stort implementeringsprojekt

Per Aarsleff A/S, Viby J.

Vil du stå i spidsen for implementeringen af et nyt ERP-system i en stor international koncern?

Kan du arbejde selvstændigt og målrettet, og har du erfaring med implementering af store enterprise ERP-løsninger i større og komplekse virksomheder – så er det måske dig, vi har brug for?

Som ERP-projekt- og programleder skal du sikre det samlede overblik over igangværende og kommende projekter i implementering af Business Central i de forskellige enheder. Du skal understøtte it-chefen og ERP-manageren i opgaven og vil indgå i den overordnede styregruppe såvel som den operationelle styregruppe for projektet samt bidrage til at skabe overblik over alle delprojekter.

Per Aarsleff A/S