29 job matcher din søgning 29 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 29 resultater.
RelateIT A/S
Vil du være vores nye systemchef for infrastruktur med ambitioner om ledelse og teknisk salg?

RelateIT A/S, Kolding eller Odense

Brænder du for en stilling, hvor salg til både nye og eksisterende kunder kombineres med design af high-end softwareløsninger og ledelse af et kompetent og motiveret team? Og motiveres du af at arbejde med den nyeste teknologi i en vækstvirksomhed med fokus på din udvikling? Så har vi jobbet til dig!

Som vores nye systemchef for infrastruktur får du ansvaret for et driftsteam på 8 mand, der samarbejder om både nye projekter og faste driftsopgaver for både danske og udenlandske kunder. Vi arbejder på mange forskellige platforme fra forskellige leverandører, og du får derfor et bredt ansvar.

Det er også dig, der med dine naturlige præsentationsevner og tekniske dybde varetager salget til både nye og eksisterende kunder.

RelateIT A/S
Arctiko A/SFinance- og IT manager

Arctiko A/S, Esbjerg

ARCTIKO A/S er en nichevirksomhed i rivende udvikling. Vi producerer specialprodukter inden for køl & frys til medico- & lifescience-sektoren, samt kundetilpassede køle/fryseanlæg.

Som leder for vores økonomiafdeling deltager du aktivt i det operationelle arbejde og forskellige daglige funktioner. Du har ”hands-on” og evner at skabe respekt om din person via høj faglighed, ligesom du evner at være foregangsmand og interesserer dig for opgaver på alle niveauer inden for dit ansvarsområde.

Dine primære opgaver bliver:

 • Aktiv deltager i virksomhedens ledergruppe.
 • Udarbejdelse af og opfølgning på budgetter og tilhørende strategier.
 • Måneds- og kvartalsvis rapportering til ledelse og bestyrelsen om økonomi og likviditet
Sikkerhedsstyrelsen
Ambitiøs IT-konsulent

Sikkerhedsstyrelsen, Esbjerg

Kan du sætte digital retning? Og kan du både bidrage til data- og løsningsarkitekturleverancer og agere god sparringspartner? Så har vi lige nu en spændende stilling som IT-konsulent med fokus på systemdrift og løsningsarkitektur.

Nogle af vores kerneopgaver i Kunder og Digitalisering er at opfange nye digitale muligheder, der kan være til gavn for virksomheder og borgere. Derudover sikrer vi, at vores løsninger konstant er ”up to date” teknologisk og forvaltningsmæssigt og bidrager til, at Sikkerhedsstyrelsen fortsætter den digitale transformation og er i front med at udnytte mulighederne i ny digital teknologi.

I IT-drift får vi stadig flere opgaver inden for procesautomatisering, systemdrift, driftsopgaver, support, arkitektur og informationssikkerhed/GDPR. Som IT-konsulent får du derfor lov til at få mange forskelligartede opgaver.

Energinet
Local stream lead på SAP-support, -optimering og -udvikling

Energinet, Fredericia

Du bliver en del af afdelingen Asset Optimering, som er en del af selskabet Eltransmission i Energinet. Ambitionen for Eltransmission er løbende at opsamle erfaring med anvendelsen af SAP-løsningerne i forretningen og få implementeret store såvel som små løsninger, der kan lette brugen af SAP for medarbejderne. Det foregår både i de enkelte moduler, men lige så vigtig er den tværgående optimering for at sikre bedst mulig værdi.

Energinet

Glæd dig til at blive en del af et stærkt og tværfagligt team, hvor du i samarbejde med dygtige og engagerede kolleger på tværs af hele Energinet er med til at sikre en effektiv anvendelse af vores SAP-løsninger. Energinet er en fleksibel arbejdsplads med stort fokus på medarbejdernes trivsel og mulighed for faglig og personlig udvikling.

Energinet
Danfoss A/SSenior Information Security Manager (ID 20077BR)

Danfoss A/S, Nordborg, Kolding, Silkeborg or Copenhagen

Danfoss is looking for a Senior Information Security Manager with an extensive background in IT Operations and a security-driven approach to system development and maintenance to join our IT Security Consulting. You will oversee a global team of seven IT Security Consultants, who work closely with colleagues in IT as well as the business segments and supporting functions to ensure our infrastructure, applications, and processes are secure.

Your primary tasks will be business partnering and ensuring the global security initiatives are executed in the organization. Furthermore, your responsibilities will be:

 • Daily management of a globally dispersed team of IT Security Consultants, including task assignments, follow-ups, performance evaluations, people development and organizational planning.
 • Part-time management of projects with an Information Security focus.
TREFORSeniorprojektleder til digitaliseringsprojekter

TREFOR, Kolding

Med udgangspunkt i TREFORs strategi ”En digitalt integreret multiforsyning” vil virksomheden udvikle og optimere deres forretningsområder inden for Vand, Varme og El-net og bidrage til at sikre den grønne omstilling, der er i tråd med de politiske ambitioner og samfundets udvikling.

Det indebærer, at TREFOR tænker i synergier på tværs af alle infrastrukturer/forsyninger og udnytter alle muligheder for, at det kan lykkes til gavn for kunder og klima. Der ønskes i den forbindelse rekrutteret en Seniorprojektleder, som kan varetage tværorganisatoriske projekter i TREFOR.

Seniorprojektlederens opgave omfatter udskiftning af nuværende målerplatform og tilhørende driftsstøttesystemer, der håndterer administration af målerdata og stamdata for kundetilslutning.

CGI Danmark A/S
Lead solution architect til Microsoft Dynamics 365 FO

CGI Danmark A/S, Ballerup, Aarhus, Kolding og Aalborg

Har du stærke kompetencer inden for Microsoft Dynamics 365 FO? Forstår du sammenhængen med andre Microsoft-løsninger som CE, SharePoint og Office? Kan du tage fagligt lederskab i et projektteam? Vil du være med til at levere markedets førende Microsoft Dynamics 365-løsninger i en global it-virksomhed med store muligheder? Så er du måske vores nye kollega.

Som lead solution architect i CGI er din primære rolle at designe og styre de faglige leverancer på projekter. Overblik og faglig bredde kendetegner dit arbejde, som spænder bredt fra analyse, design og dokumentation af it-løsninger til den efterfølgende opfølgning hos kunderne.

CGI Danmark A/S
CGI Danmark A/S
Functional solution architect til Microsoft Dynamics 365 FO - speciale i finans

CGI Danmark A/S, Ballerup, Aarhus, Kolding, og Aalborg

CGI søger en erfaren functional solution architect med en stærk faglig ballast og særlige kompetencer inden for Microsoft Dynamics 365 FO med speciale i finans.

Har du erfaring med Microsoft Dynamics 365 inden for finans? Brænder du for at skabe værdi for nogle af Danmarks og Nordens bedste og mest interessante kunder? Vil du have vidtrækkende karrieremuligheder i et dynamisk, åbent og globalt miljø med branchens bedste Dynamics 365-specialister? Så er du måske vores nye kollega.

Som functional solution architect hos CGI er din primære rolle at være kundens samarbejdspartner og deltage i koordineringen med projektets lead solution architect og de konsulenter, der refererer til dig på projektet.

CGI Danmark A/S
CGI Danmark A/S
Erfaren projektleder til Microsoft Dynamics 365

CGI Danmark A/S, Ballerup, Aarhus, Kolding og Aalborg

CGI søger en erfaren projektleder til vores hastigt voksende team af Microsoft Dynamics 365-specialister. Vi har travlt i CGI. Vores Dynamics 365-forretning er i massiv vækst, og vi overhaler mange af vores konkurrenter. Derfor har vi brug for endnu flere dygtige kolleger.

Du er ansvarlig for at

 • Planlægge og gennemføre udviklings- og projektopgaver i et tæt samarbejde med kunder, partnere og CGI’s leveranceteams
 • Lede projekter med fokus på planlægning, opfølgning, kontraktstyring, budget, kvalitet og motivation
CGI Danmark A/S
CGI Danmark A/S
Technical solution architect til Microsoft Dynamics 365

CGI Danmark A/S, Ballerup, Aarhus, Kolding og Aalborg

CGI søger en erfaren technical solution architect med en god, teknisk ballast og stærke kompetencer inden for Microsoft Dynamics 365.

Som technical solution architect i CGI er din primære rolle at koordinere og styre den tekniske del af løsningerne med den ledende løsningsarkitekt på det aktuelle projekt. Samtidig er du bindeleddet mellem kunden og udviklerne. Du varetager dialog og sparring med kunder inden for alle de tekniske processer, og du bidrager aktivt til at udvikle og tilpasse eksisterende og nye, teknologiske løsninger, der skaber endnu mere værdi for vores kunder.

CGI Danmark A/S
Eurofins Miljø A/STeknisk projektleder med SCRUM-erfaring

Eurofins Miljø A/S, Vejen

Er du en proaktiv tovholder med en solid teknisk systemerfaring? Er du udadvendt og samarbejdsorienteret – og motiveres du af at lede dit team, så projekter lykkes? Så glæder vi os til at høre fra dig.

Som projektleder har du til opgave at lede udvikling og implementering proces- og systemløsninger, hvor du igangsætter og fuldfører projekter til den aftalte tid med det aftalte kvalitetsniveau i et tæt samarbejde med dit team og den relevante forretningsenhed. Vi arbejder agilt og bruger i høj grad SCRUM som vores arbejds- og udviklingsmetode.

Eurofins Miljø A/S

Dine daglige opgaver vil ofte bestå af:

 • Stakeholder Management; dvs. at sikre gode samarbejdsrelationer med relevante interessenter, herunder kunder, leverandører og styregrupper
 • Change- og Risk Management af udviklingsprojekterne
Energinet
Erfaren SAP Business Solution-arkitekt

Energinet, Fredericia

Energinet

Vær med til at udvikle vores SAP-løsning og få ansvaret for det overordnede forretningsmæssige løsningsdesign på tværs af alle moduler og forretningsområder. I et nyoprettet job som Business Solution-arkitekt spiller du en nøglerolle i at sikre optimal understøttelse og videreudvikling af SAP i en koncern med en stor samfundsmæssig betydning.

Du bliver del af en nyetableret afdeling, som har ansvaret for at facilitere, at gevinsterne af re-implementeringen realiseres, og at SAP som vores koncernfælles ERP-system vedligeholdes og optimeres med udgangspunkt i at sikre synergier på tværs af Energinet.

Du kan se frem til et selvstændigt og udviklingsorienteret job i snitfladen mellem IT og forretningen. Du får en meget udadvendt rolle, hvor du bruger meget tid ude i forretningen for at opsøge indsigt i deres behov.

Energinet
Ørsted Group Functions
Service Delivery Manager for global IT services

Ørsted Group Functions, Gentofte or Skærbæk near Fredericia

Would you like to be part of a passionate IT department and deliver IT services to our internal customers?

Join us and become Service Delivery Manager in Service Delivery Management where you’ll be responsible for supporting the vision of providing superior global IT services for our business.

Ørsted

To be the frontrunner in the green energy transformation, we invest significantly in innovation and empower our employees to help shape the renewable energy technologies of the future. We cultivate a collaborative, dynamic and diverse work environment and encourage career-long learning and development so our people can realise their full potential.

Ørsted Group Functions
Forsvaret
Erfarne ledere med appetit på samarbejde og udvikling

Forsvaret

Vil du være med til at sørge for, at over 20.000 soldater og medarbejdere i det danske Forsvar får en øget effekt af IT i koncernen, får et stærkere cybersikkerhedsniveau og samtidig opnår de planlagte effektiviseringer? Så er du muligvis én af de tre chefer, vi søger til vores regionale IT-servicecentre i Nordjylland, Karup og Midtjylland samt Syd- og Vestjylland.

Du bliver en del af Forsvarets Program It-konsolidering og Transformation (PIT) som skal stå for at konsolidere og transformere it i hele Forsvarsministeriets koncern, som en del af Forsvarsforliget 2018-2023.

Som Regionschef vil du have ansvar for en sektion med geografisk spredte enheder. Du skal varetage den overordnede ledelse af sektionen og sikre, at sektionen leverer de efterspurgte produkter/services til tiden og med den rette kvalitet. Enheden er under opbygning, og du vil derfor få mulighed for at præge udformningen og resultatet.

Unik System Design A/S
Product Owner

Unik System Design A/S, Vejle

Du får ansvaret for en backlog, som du i samarbejde med et udviklingsteam skal sikre løbende bearbejdning af. Du vil kunne søge forretningsmæssig og faglig sparring hos vores øvrige medarbejdere i produktteamet. Hver product owner har ansvaret for en delmængde af produktet (4 teams) og tilsammen udgør deres product backlogs hele produktet.

Unik System Design A/S

Opgaver og ansvar:

 • Udvikling og kommunikation af vision og mål for produktet
 • Prioritering og refinement af Product Backlog
 • Kommunikation og sparring med interessenter (stakeholder management)
Danfoss A/SCRM Business Consultan (ID 20179BR)t

Danfoss A/S, Nordborg or flexible

As CRM Business Consultant, you will act as the link between business and the DCE CRM Delivery organization (by being responsible for developing and configuring the CRM solutions).

One of your primary tasks will be to engage with business stakeholders to clarify business requirements, understanding and explaining challenges in the business, along with translating requirements into solution designs which can be handed over to the CRM technical experts. You are not expected to have deep technical CRM insight, but/although if you have experience with Salesforce configuration then it will also be an option to use those skills in this job.

Lemvigh-Müller A/SEnterprise-arkitekt

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Som vores nye enterprise-arkitekt er det dig, der sørger for, at vores IT-løsninger understøtter vores strategiske mål. En vigtig milepæl bliver en omfattende SAP-opgradering til S4/HANA på tværs af virksomheden, og en modernisering af vores e-handelsløsninger og herfra er det kun fantasien, der sætter grænser.

”Der er virkeligt stort fokus på digitalisering i Lemvigh-Müller, og vi er ret langt fremme, så du får ejerskab af en IT-arkitektur, der nyder stor opbakning fra både kolleger og bestyrelse – også når det kommer til midler.”

- IT-direktør Frederik Aakerlund

Som en del af vores IT-ledelsesgruppe vil du deltage i udviklingen af Lemvigh-Müllers generelle IT-strategi. Her får du ejerskab af sammenspillet mellem vores forretningsstrategi og vores digitale løsninger.

SERVIA A.M.B.A.
Projektleder

SERVIA A.M.B.A., Kolding

Brænder du for projektledelse i større strategisk sammenhæng i et helt nyt selskab i rivende udvikling? Er du rigtig god til at gøre strategiske udviklingsinitiativer konkrete og facilitere processer, der gør en forskel? Så har du mulighed for at blive en del af et helt specielt projektteam, der servicerer forsyningsbranchen på højeste niveau.

Dine nøgleopgaver er:

 • At fungere som projektleder for primært forretningsstrategiske projekter, herunder at styre og lede alle projektets faser fra idé til gevinstrealisering i samarbejde med relevante interessenter og kunder.
 • At bidrage til porteføljerapportering for de større projekter i EWII-koncernen, herunder tæt dialog og opfølgning på projekterne i samarbejde med EWII’s egne projektledere.
 • At vedligeholde og udvikle vores projektmodel og tilhørende templates til gavn for os selv og alle vores kunder.
DLGCategory Project Manager - IT & Consulting

DLG, Fredericia

Koncernindkøb i DLG er en ung funktion i hastig udvikling med stærk opbakning fra koncernens topledelse og brede ejerkreds. Med afsæt i en række succesrige indkøbsprojekter, har ledelsen i DLG netop besluttet, at der for Group Procurement tilføres betydelige ressourcer til at understøtte koncernens overordnede strategiske målsætninger.

Som Category Project Manager indenfor IT & Consulting, skal du først og fremmest understøtte realisering af de forretningsmål, som dine nærmeste stakeholders i Group IT har.

Samtidig sikrer du, at professionelle indkøbsprocesser udvikles og følges indenfor forretningsområdet, imens koncernens overordnede indkøbspolitikker, indkøbsmål og vedtagne standarder integreres i eksekveringen af det samlede strategiske indkøbsarbejde indenfor IT & Consulting.

Solar Danmark A/S
IT Security Manager

Solar Danmark A/S, Vejen

Do you have an interest in IT security combined with documented experience? Are you a communicative person with focus on involvement as well as progress. Then you could be our new IT Security Manager.

As IT Security Manager it is your responsibility to analyse, define and implement Solar’s IT security strategy and to manage all IT security solutions with a wide range of stakeholders, while ensuring compliance with applicable laws. The position includes full responsibility for the IT security field. This means budget responsibility as well as being a professional sparring partner to management, the Risk Manager and the Board of Directors.

Furthermore, it is your job to ensure IT security awareness in Solar.

You are successful in your position when you can manage the balance between focus on IT security and day-to-day business operations.

Solar Danmark A/S