261 job matcher din søgning 261 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 261 resultater.
Jobindex A/S
Erfaren projektleder

Jobindex A/S søger for Cylindo ApS i København

Vil du være bindeleddet mellem dine kolleger i Danmark, USA og Nordmakedonien og dine kunder i USA og Europa?

Så bliv en del af en software startup med et godt cash flow og nogle store investeringer i ryggen. Her kan du virkelig bruge din visuelle tankegang, når du er med til at gøre 3D til en naturlig del af marketing.

Som vores nye projektleder har du kontakten med kunden, fra vi laver en aftale med dem, til vi visualiserer deres produkter.

Jobindex A/S
DLGCategory Project Manager - IT & Consulting

DLG, Fredericia

Koncernindkøb i DLG er en ung funktion i hastig udvikling med stærk opbakning fra koncernens topledelse og brede ejerkreds. Med afsæt i en række succesrige indkøbsprojekter, har ledelsen i DLG netop besluttet, at der for Group Procurement tilføres betydelige ressourcer til at understøtte koncernens overordnede strategiske målsætninger.

Som Category Project Manager indenfor IT & Consulting, skal du først og fremmest understøtte realisering af de forretningsmål, som dine nærmeste stakeholders i Group IT har.

Samtidig sikrer du, at professionelle indkøbsprocesser udvikles og følges indenfor forretningsområdet, imens koncernens overordnede indkøbspolitikker, indkøbsmål og vedtagne standarder integreres i eksekveringen af det samlede strategiske indkøbsarbejde indenfor IT & Consulting.

Aarhus KommuneScrum Master

Aarhus Kommune

Vil du være med til at inspirere og sætte de agile rammer for ServiceNow-udvikling i Danmarks næststørste kommune, der servicerer 28.000 brugere?

Vi søger en kompetent og motiverende Scrum Master, der vil få ansvaret for at drive og coache et agilt udviklingsteam, der har ansvaret for udvikling og support af Aarhus Kommunes Service Management løsning i ServiceNow.

Dit fokus bliver at drive og sikre fremdrift på teamets leverancer, sideløbende med udvikling af teamet. Du bliver frontløberen i forhold til anvendelsen af scrum og for den gode agile kultur, som teamet kan samle sig om.

Teamet arbejder allerede med scrum-principper, men ønsker at blive bedre, så processer og best practice bliver bedre indarbejdet i dagligdagen. Din rolle vil være at facilitere den daglige anvendelse af scrum, deltage i teamets aktiviteter med dine kompetencer, rapportere til product owners samt sikre, at vi som team når vores mål.

BEUMER Group A/SSoftware Project Manager looking for international challenges

BEUMER Group A/S, Aarhus

Do you want to co-drive software projects within a highly professional company being a global provider of logistics solutions, and are you on the lookout for exciting challenges in an international environment?

As our new Software Project Manager, you get every chance to bring your strategic and hands-on expertise and experiences as a software project manager into play, and at the same time continue your personal and professional growth.

More specifically, the job includes:

 • Leading a project team, including frontend and backend developers, PLC programmers and hardware specialists
 • Setting clear targets, offering professional sparring and as well building a motivating environment for the team.
 • Participation in all stages of the project – from signing the contract, specification and design through the development to the commissioning, testing and handover
DSV
Director for Global IT, HR & Group Systems

DSV, Hedehusene

Would you like to set the scene for DSV´s Group Systems in close cooperation with our stakeholders and business process owners? Do you have management skills, and can you lead the IT stream as we continue to onboard new DSV countries and system functionalities? Do you excel at stakeholder management?

As Director for Group Systems, part of Global IT Finance & Group Systems, you will lead both team leads and employees in a department consisting of 23 colleagues, across 5 different countries.

You will focus on developing the strategy for your area and continue the effort to build and develop the department ensuring the right focus and strong teams now and in the future. As part of the management team in Finance & Group Systems IT, you will furthermore play an active role in developing the strategy for the organisation.

DSV
Wunderman A/S
Digital Project Manager

Wunderman A/S, Copenhagen

Are you an energetic digital project manager with a passion for digital solutions and a solid technical understanding? Can you see yourself managing the very best direct marketing solutions for one of our big international clients? Would you like to join an agency that supports you to be your best? If yes, then Wunderman Nordic could be for you!

Wunderman

In the role as a digital project manager, you will be responsible for organizing and managing key client development projects for one of our large international clients, while ensuring delivery on time, on budget and with high quality. More specifically, your tasks include:

 • Communicating and managing client relationships and expectations excellently
 • Developing project scopes, plans and budgets
 • Proactively ensuring that obstacles are mitigated, and project risks are minimized
Wunderman A/S
Good Food Group A/SM3/MOVEX KONSULENT

Good Food Group A/S, Vejle

Til vores hovedkontor i Vejle søger Good Food Group A/S en M3 konsulent til vores IT-afdeling, da en af vores mangeårige medarbejdere har valgt at gå på efterløn til sommer.

Der er tale om en spændende stilling med en bred intern kontaktflade og med store muligheder for indflydelse på eget job og gode udviklingsmuligheder. Der refereres til koncernøkonomidirektøren.

Arbejdsopgaver:

 • Deltagelse i udviklingsprojekter i ind- og udland
 • Support til indenlandske og udenlandske afdelinger
 • Opsætning og kontrol/fejlsøgning
Handelsbanken
Projektorienteret medarbejder til Handelsbanken IT

Handelsbanken, København

Er du en erfaren IT-profil, der ønsker at arbejde mod en mere projektorienteret hverdag? Så har vi jobbet til dig.

Som IT-medarbejder hos Handelsbanken kommer du til at arbejde i et professionelt IT-miljø på vores moderne kontor på Havneholmen i København. Du bliver en del af en IT-afdeling på 6 personer, der med hver deres faglighed brænder for at levere IT-service i verdensklasse. Vi drifter og supporterer vores in­terne IT-platform for vores kunder, der er fordelt på flere lokationer rundt i landet. Vi har en uformel omgangstone, er hjælpsomme og holder humøret højt i en travl hverdag.

Vores ansvarsområder omfatter blandt andet:

 • Drift, vedligeholdelse og administration af IT-infrastruktur (Windows Server, SAN, datacenter, telefoni, kabling m.m.)
 • Administration, vedligeholdelse og konfiguration af bankens telefoni-løsninger og PC-platform
 • Intern support for alle medarbejdere i Danmark
TDC NETService Delivery Manager

TDC NET, København eller Tranbjerg J

– til leverancer i Danmarks største IP-netværk

Kan du sikre høj kvalitet og professionalisme i vores leveranceproces? Er du klar til at tage ansvar og agere nøgleperson i etablering og fornyelse af IP-netværk over de kommende år? Kan du engagere dig i dit arbejde, og er du god til at samarbejde? – Så har vi en spændende og udfordrende stilling som Service Delivery Manager klar til dig i TDC NET.

Ansvar og opgaver i jobbet:

 • Være ansvarlig for at omsætte strategiske initiativer til virkelighed.
 • Implementeringsansvarlig for nye serviceydelser i organisationen.
 • Styring af større ændringer i netværket end-to-end.
Scott/Tiger A/S
Test Manager

Scott/Tiger A/S, Taastrup

Har du lyst til at indgå i et Testteam, hvor fokus er på udvikling og relationer og opgaveløsning, så har du nu muligheden for at blive en af os.

Vi har travlt og søger en dygtig Test Manager, som også har praktisk erfaring med at teste. Har du tillige en positiv indstilling, højt energiniveau og humoristisk sans, så er du sikkert den vi går og venter på.

Du vil blive del af et konsulentteam med et meget højt fagligt niveau. Du skal, både selvstændigt og i teams, løse spændende og ofte komplekse og udfordrende testopgaver for vores kunder. Opgaverne kan f.eks. være udarbejdelse af teststrategi, dokumentere testcases, designe og gennemføre testforløb, udarbejdelse af testrapporter, hands on test, fejlstyring samt have en god og tæt dialog med testere, udviklere, arkitekter, brugere, testmanagere, projektledere og andre interessenter i dine projekter hos kunderne.

Scott/Tiger A/S
Ditmer a/sKundeorienteret supporter med ledelsesambitioner

Ditmer a/s, Åbyhøj

Brænder du for at arbejde med mennesker og teknik - specielt i en kontekst af at få spændende software-løsninger til at virke helt ude ved brugerne? Så har vi jobbet til dig i et af landets bedste udviklingshuse, hvor vi udvikler produkter og skræddersyede løsninger, der gør en forskel.

Som Supporter i Ditmer indgår du i vores Customer Success Team, hvor du har travlt med at sikre, at vores kunder får det optimale ud af vores gode løsninger.

Vi forventer, at du har en interesse i ledelse og i at forbedre nuværende processer omkring supporten. Vi har brug for hele tiden at forbedre os, og her vil du skulle sætte retningen, og gå forrest og sikre, at det bliver implementeret i supporten. Du vil skulle arbejde med ITIL og se på, hvordan vi bedst muligt kan håndtere vores SLA og mål omkring supporten både internt i afdelingen og i samarbejde med andre afdelinger.

Verdo A/S
IT-profil med betragtelig erfaring indenfor Office365, brugersupport og IT-infrastruktur

Verdo A/S, Randers

Koncern IT har behov for at ansætte en profil, som er i stand til at assistere Front Desk-teamet i særdeleshed – men som også kan yde et bidrag i Driftsteamet. Stillingen er forankret i Front Desk. Front Deskens primære mål er at yde en kundefokuseret, imødekommende og højt kvalificeret 1st-line support for Verdo-brugere i hele verden.

Verdo A/S

Den primære opgave vil være at agere løsningsarkitekt på hele O365-suiten på tværs af Verdo-koncernen. Der vil være en række bruger-relaterede opgaver, som denne profil forventes at assistere med at få løst. Koncern IT anvender Service Now som sagshåndteringssystem, hvor vi ønsker at udvide anvendelsesgraden såvel i IT som i resten af koncernen.

Verdo A/S
PopulosKan du sikre Operation Excellence og kontinuerligt løfte organisationen til næste niveau?

Populos søger for kunde i Fredericia

Velkommen til en moderne IT-virksomhed med flere hundrede medarbejdere, der udvikler og drifter IT-løsninger til vores kunder og ejere, så de altid er konkurrencedygtige i forhold til den øvrige finansielle sektor.

I rollen som afdelingsleder refererer du til direktøren for Forretningskoncepter, og du bliver ansvarlig for at lede og udvikle afdelingens 4 agile coaches og 4 proceskonsulenter. På baggrund af behovsafdækning i de respektive forretningsområder skaber du – i tæt samarbejde med teamet – fundamentet for afdelingens leverancer i form af et servicekatalog. Det bliver både dit ansvar at implementere og institutionalisere introduktionen af vores procesportal, ligesom du sikrer, at procesejere er uddannet i forhold til beskrevne roller og ansvar; og at arbejdet med de agile principper vedligeholdes.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
Vil du med på rejsen mod et moderniseret it-landskab?

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, København

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen søger erfarne projektledere til vores it-enhed. Er du godt i gang med dit arbejdsliv, har du erfaring med gennemførelse af projekter, trænger du til at prøve noget nyt, og har du lyst til at arbejde i en styrelse, som aldrig står stille?

It-kontoret består af 24 medarbejdere, som har ansvaret for systemforvaltnings- og it-projektledelsesopgaver samt it-drift for hele styrelsen. Opgaverne løser vi i tæt samarbejde med styrelsens fagkontorer og -medarbejdere. Vi har stort fokus på at levere løsninger i høj kvalitet og med en god brugeroplevelse.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen er i gang med at modernisere en række it-løsninger og den tilhørende infrastruktur, samtidig med at vi løbende udvikler ny it-understøttelse til vores forskellige forretningsområder. Vi mangler dig til at stå i spidsen for nogle af disse projekter.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
Banedanmark
Forretningsudvikler med IT- forretningsmæssige kompetencer

Banedanmark, København

Har du erfaring med at arbejde med projekter i krydsfeltet mellem IT og forretning som bidrager til udvikling og etablering af datadrevne beslutningsgrundlag?

Så kan det være at stillingen er noget for dig. Som vores nye projektleder bliver du inddraget i at bidrage til udvikling og etablering af datadrevne beslutningsgrundlag, der har betydning for punktligheden. Din opgave bliver at sikre fokus på forretningsudviklingen, herunder løbende at sikre forretningsmæssig værdi af projekter rettet mod Banedanmarks muligheder for at kunne forudsige og rapportere på punktligheden.

Banedanmark
Kriminalforsorgen
Scrum Master til strategisk it-udviklingsprojekt

Kriminalforsorgen, København

Vil du være med til opbygningen af en faglig stærk it-organisation i rivende udvikling? Har du styr på agile metoder og processer, og motiveres du af at være en central del af ambitionen om at etablere en fleksibel og effektiv tværgående leveranceorganisation? Og vil du være med til at udvikle et nyt it-system med over 4.000 brugere?

Du får en unik chance for at løfte Srum Master rollen ind i kriminalforsorgens nye organisering og får stor indflydelse på denne udvikling. Du bliver en del af NyX-projektet, som er vores strategiske it-udviklingsprojekt, der skal modernisere kriminalforsorgens største it-system.

Du får ansvaret for at hjælpe teamet i deres agile udvikling, facilitere de forskellige møder i scrum-processen og samarbejde med de øvrige vigtige aktører i NyX-projektet og med leverandørerne.

FOSS
Head of Business & Innovation

FOSS, Hillerød

We are seeking a Head of Business & Innovation who will be responsible for the innovation pipeline, the product vision and strategy to continuously refine and align our focus toward product-market fit, supporting our high growth scaling business unit. You will set the pace and direction for the product teams.

As the Head of Business & Innovation in FOSS DIGITAL BUSINESS, you will be responsible for innovating and developing the portfolio of leading analytical solutions for the global FOOD and AGRI industry delivering trust, quality and insights to our customers.

What You Will Do

 • Create, deliver and capture business value through product innovation
 • Build and lead the product team beyond MVP to find product-market fit
 • Provide goals, structure, mentoring and inspiration to all team members
FOSS
Danmarks Tekniske UniversitetTeamkoordinator og projektleder til Learning Management

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Implementering og systemledelse

På DTU ønsker vi at skabe de bedste uddannelser og hele tiden stille den bedst mulige undervisning til rådighed for vore studerende. Det sker bl.a. ved at anvende digitale værktøjer og læringsplatforme, og sideløbende udvikle de nødvendige kompetencer hos studerende og medarbejdere på universitetet.

I DTU Learn-teamet under LearningLab DTU er det vores opgave at støtte overgangen til den nye platform – gennem undervisning, workshops, rådgivning og support. En sådan overgang skaber samtidig en unik mulighed for en fælles, bred og tværfaglig indsats og en dialog på universitet om, hvordan vi udnytter platformens mange digitale og differentierende læringsmuligheder og potentialer.

DLA Piper
IT-Infrastructure Architect i København, der kan sikre effektiv og kompetent udvikling og administration af vores IT-systemer

DLA Piper

Vil du være med til at sikre altid tilgængelige og optimerede IT-systemer og IT-værktøjer samt bidrage til at udvikle fremtidssikrede IT-løsninger hos DLA Piper Denmark? Vi leder efter en ny kollega til vores IT-afdeling, hvor vi hjælper hinanden i et energisk og uformelt arbejdsmiljø og tilsammen supporterer vores to kontorer.

Som IT-operation specialist vil du få en alsidig hverdag med opgaver af forskellig karakter, herunder:

 • Vedligeholde og administrere servere og netværksarkitektur
 • Ansvarlig for systemadministration, hvor vi blandt andet arbejder med Active Directory, Group Policy, DNS, DHCP, Exchange, SQL, Skype for Business, SCCM, Intune, Azure, O365, ERP og ESDH-system
DLA Piper
Danmarks Nationalbank
Test Manager til Nationalbanken

Danmarks Nationalbank, København

Vil du være med til at udvikle testfaget i Nationalbanken og tage ansvar for at lede test af strategiske vigtige projekter og sikre høj leverancekvalitet?

I Nationalbanken kigger vi ind i en spændende portefølje af projekter for de kommende år. Til det formål søger vi en testleder, der kan tage ansvar for testforløbet i en række udvalgte strategiske projekter og opgaver.

Stillingen er placeret i sektionen Strategi og Økonomi, hvor du bliver en del af et erfarent team, som står i spidsen for at eksekvere på Nationalbankens projekter. Som testleder er din fornemste opgave at sikre høj leverancekvalitet ved at stå i spidsen for test af it-løsninger i nært samarbejde med projektledere, IT, forretning og leverandører.

Danmarks Nationalbank