21 jobannoncer matcher din søgning 21 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
itm8

Supportspecialist

Viby J eller København

Er du klar til at blive en del af vores dedikerede hold hos itm8, Team Products? Vi søger en passioneret Supportspecialist til at styrke vores tekniske support, drift, fejlfinding og leverancer.

Hos itm8 byder vi mange nye kunder velkommen, og derfor har vi brug for en Supportspecialist, som kan være med til at tage imod vores nye kunder og sikre en optimal support og drift af både eksisterende og nye kunder på vores hostede GDPR-scanningsløsning. Du vil indgå i et tæt samarbejde med kolleger i Team Products omkring løsningen. I dagligdagen vil du have tæt kontakt med både interne udviklere, kunder og samarbejdspartnere.

itm8
PFA
Gem
PFA

Software Asset Management Specialist

København Ø

Her er et spændende job til dig, der kan se dig selv være med til at forenkle og optimere PFA’s softwarelicens-landskab. Du kan se frem til gode kolleger i et forholdsvist nyt team, plads til såvel fordybelse som interaktion med kolleger og masser af ansvar og indflydelse.

- Mads Frederiksen, der er leder af Delivery Management i PFA
PFA
Scalepoint Technologies Denmark A/S

Operations Engineer

Copenhagen

At Scalepoint, we aim for the stars. We are world leading in developing Claims Management Software for the insurance industry.

We seek an Operations Engineer eager to dive deeper into professional datacenter operations, providing critical infrastructure platforms to our many customers. We promise you the opportunity to gain deep insight into many different areas, from hosting, networking, virtualization platforms, business continuity, Azure, and much more.

Scalepoint Technologies Denmark A/S
Koncerncentre

Teknisk funderet og serviceminded kollega til 2. level IT-support

København Ø

Brænder du for værdiskabende IT-support og imødekommende service?

Som vores nye kollega bliver du en del af vores velfungerende 2nd level IT-support team. Her er du med til at sikre, at vores mange kollegaer på hospitalerne får effektiv og kompetent service og support.

Arbejdsstedet er Borgervænget 5, 2100 København Ø, men vi tilbyder også mulighed for at arbejde hjemmefra.

Koncerncentre
Gem
twoday A/S

Konsulent til Second Level Servicedesk

København Ø

Som medarbejder i twoday kan du i høj grad være med til at præge virksomhedens udvikling, såvel som din egen karriere, med kontinuerlig mulighed for at udvikle dine kompetencer.

Teamet i dag består af ca. 20 medarbejdere. STAR City består af et flerleverandørsetup, hvor man arbejder sammen i forskellige teams på tværs af projektet.

Du bliver derfor en del af et team, som i høj grad er medvirkende til, at samfundskritiske systemer til understøttelse af beskæftigelsesindsatsen fungerer for borgere i Danmark.

twoday A/S
Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Gem
DLA Piper

IT Specialist

København Ø

Se video om DLA Piper som arbejdsplads

Vil du være med til at sikre altid tilgængelige og optimerede IT-systemer og IT-værktøjer samt bidrage til at udvikle fremtidssikrede IT-løsninger?

Du vil få en alsidig hverdag med opgaver af forskellig karakter, herunder:

  • Servicering, first- og second-level support af medarbejdere i København samt fjernsupport til vores kontor i Aarhus.
  • Særskilt ansvar for udvalgte projekter, der skal planlægges, koordineres og gennemføres.
DLA Piper
Gem
cBrain A/S

F2-superbruger med teknisk flair til F2-applikationssupport

København

Services er en vital enhed. Vi hjælper vores kunder til at opnå fuldt udbytte af deres F2-baserede løsninger.

Se video om cBrain A/S som arbejdsplads

I denne stilling er fokus på områderne F2 Applikation samt F2 Platform & Arkitektur, og du bliver dermed en af de vigtige medarbejdere, der yder kompetent applikationssupport til superbrugere og administratorer, der er systemejere hos myndigheder og departementer.

cBrain A/S
Monday Production ApS

Teknisk Supporter

København Ø

Monday Danmark søger en serviceminded og ihærdig teknisk supporter til vores – hovedsageligt Mac-baserede – kontor- og produktionsplatform.

Du vil indgå i et teknisk team med ansvar for den daglige drift og support af virksomhedens IT, postproduktion og tilknyttede tekniske systemer. Du vil være nøglepersonen i den daglige drift og support af kontor-IT, netværk og backend-systemer i huset. Du vil desuden deltage i drift og support af vores redigeringssystemer, relevant produktionsudstyr, storagesystemer, netværksløsninger m.m.

Koncerncentre

Test manager til kvalitetssikring af store IT-leverancer til sundhedssektoren

København Ø

Vil du være med til at sikre sundhedspersonalet i Region Hovedstaden den rette kvalitet i de digitale løsninger og en god brugeroplevelse? Og har du erfaring med test management og kvalitetssikring?

Du kommer til en god og spændende arbejdsplads, hvor vi udfører vores arbejde i tæt samarbejde med hospitalerne.

Vores primære opgave er at levere test management og kvalitetssikring. Både i regionens mere traditionelle vandfaldsprojekter og i vores agile leverancer.

Koncerncentre
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Jobindex søger for MB Solutions A/S
Gem
Jobindex

Konsulent til IT-sikkerhed og Cloud/infrastruktur-løsninger

Vejle eller København Ø

Har du en IT-baggrund og solid erfaring med MS Azure? Og kunne du tænke dig at bygge videre på dine kompetencer hos et firma, der er på forkant med teknologien og som oplever stor tilgang af nye kunder?

Hos MB Solutions søger vi lige nu flere IT-talenter til vores hold!

Her bliver du IT-specialist på sigt gennem vores skræddersyede karriereforløb og de opgaver, du løser for vores kunder. Forløbet er tilpasset dig og bygger videre på dine IT-kompetencer.

Jobindex
Koncerncentre

Stærk sundheds-IT-konsulent til Sundhedsplatformen

København Ø

Er du passioneret for at gøre en forskel i sundhedssektoren gennem teknologi? Vi søger en medarbejder til at være med til at forme fremtiden for patientpleje gennem udvikling og vedligeholdelse af applikationer i Sundhedsplatformen – et revolutionerende IT-system, der understøtter hospitalerne i Østdanmark.

Ansvar og arbejdsopgaver

  • Analyse af komplekse kliniske og tekniske forretningsbehov
  • Udvikling, konfiguration og testning i Sundhedsplatformen
  • Dokumentation af ændringer og arbejdsgange
Koncerncentre
Gem
cBrain A/S

Er du vores nye data/IT-tekniker?

København Ø

Se video om cBrain A/S som arbejdsplads

Dine arbejdsopgaver vil være meget alsidige; hvad enten det drejer sig om opstartsmøder med nye kunder, installation/opgradering af kunders systemer eller diverse ad hoc-opgaver, er du med som den udførende tekniker på projektet.

Selv i en travl hverdag kan du altid finde en kollega, der er klar til at hjælpe, og med det fantastiske sociale sammenhold i afdelingen og hele cBrain gør det virkelig, at det er fedt at møde ind på job hver eneste dag.

- Oliver, din kommende kollega.
cBrain A/S
Gem
itm8

NetScaler Specialist – bliv en del af itm8

Herning, Viby J, København Ø, Kolding, Aalborg SØ

Hvis du er en mester inden for NetScaler-miljøer, drevet af en passion for netværk og en uophørlig stræben efter forbedring, så er det dig, vi søger.

Dine opgaver spænder bredt fra projekter til udvikling og vedligehold af vores NetScaler-løsninger. Du vil være med til at drive og vedligeholde vores kunders NetScaler-løsninger og din opgave er at sikre, at de kører som en velsmurt maskine.

Vi tilbyder bl.a. work-life balance og fuld remote arbejdsmulighed.

itm8
Gem
itm8

IT-infrastrukturkonsulent – få frihed og udvikling (næsten) uden grænser

Aalborg, Viby J, Herning, Kolding eller København

Vil du kunne brede din faglighed ud og dykke ned i lige den teknologi, du har lyst til? Og samtidig have en hverdag, hvor du har stor frihed til at vælge, hvor og hvornår du arbejder?

Dine opgaver varierer i kompleksitet og længde, når du rådgiver om IT-sikkerhed og teknologier som bl.a. Office 365, Intune, cloud og traditionelle Windows-servere.

itm8
Gem
itm8

Senior Projektleder – Til transitionsprojekter

København Ø eller Skovlunde

Brænder du for at lede implementerings- og migreringsprojekter og samle grupper af individer mod et fælles mål?

Vi kan bl.a. tilbyde dig et kvalificeret team med et stærkt sammenhold og fantastiske m8s – og mulighed for at arbejde hjemmefra

Vi drømmer om at få en kollega med minimum 5 års erfaring med projektledelse fra en konsulentvirksomhed, gerne med en uddannelse indenfor IT eller en god grundlæggende forståelse for IT-infrastruktur, server og serverteknologier.

itm8
Region Hovedstaden

IT-kyndig til 1.level support til Servicedesk, Center for IT og Medicoteknologi

København Ø

Vi yder 24/7 telefonsupport til Regionens ca. 44.000 medarbejdere, - og vi har nu en ledig plads i Vagtrul-teamet.

Indrykket:

Cloud Governance Manager til Cloud Center for Enablement

København Ø

Vil du gerne forandre og være noget særligt for andre?

Indrykket:
Hentet fra Computerworld it-jobbank
Gem

IT-Supporter – København – Deltid

København Ø

Kunne du tænke dig at arbejde med IT i et nordeuropæisk marketingsbureau?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV