2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

GapSolutions A/S

Informationssikkerhedskonsulent

Horsens

Vi er på udkig efter vores nye informationssikkerhedskonsulent, som skal operere i krydsfeltet mellem forretning, teknologi, compliance og digitale risikoområder.

Vi tilbyder dig en spændende stilling, hvor du får rig mulighed for at bringe dine kompetencer i spil og være med til at styrke vores fælles høje ambitionsniveau. Vi har et godt og socialt arbejdsmiljø med plads til både grin, hygge og sjove firmaarrangementer.

Skattestyrelsen

Dedikeret medarbejder til dataanalyse og regnskab

Horsens

Kan du analysere store mængder regnskabsdata og medvirke til at tallene bliver afstemt korrekt mellem regnskabssystemerne? Vil du være med til at udføre en vigtig samfundsopgave og styrke regnskabsaflæggelsen for statens indtægter? Vi er 10 dedikerede og erfarne specialister i team systemafstemning og vi glæder os til at få vores nye kollega med.

Afdelingens kerneopgave er at sikre et rigtigt regnskab for finanslovens § 38 – skatter og afgifter –Danmarks største regnskab. Du kommer til at indgå i vores systemafstemningsteam, der løbende gennemfører afstemninger af regnskabsdata mellem flere af Skatteforvaltningens it-systemer.

Skattestyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV