11 jobannoncer matcher din søgning 11 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Alm. Brand Group

Aktuar til Reserveringsteam

København Ø

Som Aktuar i vores Reserveringsteam vil du sætte reserverne, og monitorere performance og lønsomhed i det tætte samarbejde med forretningen. Du indgår i det diskuterende og sparrende miljø, som vi vægter højt i Aktuariatet.

Alm Brand overtog Codan i 2022. Vi er nået et godt stykke med at sammenlægge systemer, men der resterer stadig megen udvikling af vores fremtidige processer, værktøjer og reserveringsmodeller. Du vil blive en aktiv del i at beslutte og udvikle disse dele.

Alm. Brand Group
Jobindex søger for MB Solutions A/S
Gem
Jobindex

Konsulent til IT-sikkerhed og Cloud-/infrastruktur-løsninger

Vejle eller København Ø

Har du en IT-baggrund og solid erfaring med MS Azure? Kunne du tænke dig at bygge videre på dine kompetencer hos et firma, der er på forkant med teknologien og som oplever stor tilgang af nye kunder?

Her bliver du IT-specialist på sigt gennem vores skræddersyede forløb og de opgaver, du løser for vores kunder. Forløbet er tilpasset dig og bygger videre på dine IT-kompetencer. Dette er derfor det ideelle job, for dig som er klar til at tage det næste skridt i din karriere.

Jobindex
Gem
itm8

Senior Projektleder – Til transitionsprojekter

København Ø eller Skovlunde

Brænder du for at lede implementerings- og migreringsprojekter og samle grupper af individer mod et fælles mål?

Vi kan bl.a. tilbyde dig et kvalificeret team med et stærkt sammenhold og fantastiske m8s – og mulighed for at arbejde hjemmefra

Vi drømmer om at få en kollega med minimum 5 års erfaring med projektledelse fra en konsulentvirksomhed, gerne med en uddannelse indenfor IT eller en god grundlæggende forståelse for IT-infrastruktur, server og serverteknologier.

itm8
Gem
Itm8 A/S

Business Intelligence Konsulent

Aarhus C, Odense S, København Ø eller Skovlunde

Vi er på udkig efter en dygtig Business Intelligence Konsulent, der kan bringe avancerede dataanalysefærdigheder til vores team og hjælpe vores kunder med at navigere i datadrevne beslutningsprocesser.

Hvad tilbyder vi?

  • En nøglerolle i en organisation, hvor data og indsigt er i centrum for vores forretningsstrategi
  • Muligheden for at arbejde med state-of-the-art teknologier inden for dataanalyse og business intelligence
  • Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du kan påvirke og bidrage til virksomhedens vækst og succes
Itm8 A/S
Uddannelses- og Forskningsministeriet

Akademiker søges til dataarbejde og analyser på forsknings- og innovationsområdet

København Ø

Interesserer du dig for forskning og innovation? Vil du være med til at understøtte Uddannelses- og Forskningsministeriets arbejde på forsknings- og innovationsområdet med solide data og analyser?

Du vil gennem f.eks. deskriptiv statistik, bibliometriske analyser, surveys, data- og registeranalyser kortlægge forskningsområder med stor politisk bevågenhed til brug for bl.a. de årlige forskningsreserveforhandlinger i forbindelse med finansloven.

Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen.

Uddannelses- og Forskningsministeriet
Uddannelses- og Forskningsministeriet

Analytisk og administrativ skarp akademiker til analyse- og dataområdet

København Ø

Vil du medvirke til at understøtte beslutningsgrundlaget på forsknings- og innovationsområdet? Uddannelses- og Forskningsministeriet har iværksat et arbejde med at styrke datakvaliteten og datatilgængelighed på forsknings- og innovationsområdet blandt andet for at understøtte mere informerede beslutninger på området.

Vi søger derfor en medarbejder, der kan kombinere arbejdet med data, databeskyttelse og analyser med evnen til at koordinere, administrere og projektstyre komplicerede processer både internt i ministeriet og i forhold til samarbejdspartnere.

Uddannelses- og Forskningsministeriet
Danmarks Meteorologiske Institut

Medarbejder til agil porteføljestyring

København Ø

Kunne du tænke dig at arbejde et sted, hvor vi dagligt udvikler it-løsninger, der bidrager til at sikre menneskeliv og materielle værdier og understøtter den grønne omstilling i samfundet?

Du vil bl.a. komme til at arbejde med udvikling og implementering af styringsværktøjer til at forbedre porteføljestyringen og understøtte afdelingsledelsen ift. porteføljestyring.

Det vil være en fordel, hvis du har:

  • Erfaring med Jira og Confluence
  • Erfaring med udarbejdelse af roadmaps
  • Kendskab til SAFe eller andre agile rammeværker
Gem
DLA Piper

IT Specialist

København Ø

Se video om DLA Piper som arbejdsplads

Vil du være med til at sikre altid tilgængelige og optimerede IT-systemer og IT-værktøjer samt bidrage til at udvikle fremtidssikrede IT-løsninger?

Du vil få en alsidig hverdag med opgaver af forskellig karakter, herunder:

  • Servicering, first- og second-level support af medarbejdere i København samt fjernsupport til vores kontor i Aarhus.
  • Særskilt ansvar for udvalgte projekter, der skal planlægges, koordineres og gennemføres.
DLA Piper
Koncerncentre

Datavarehusudvikler på sundhedsdata til gavn for hospitalerne

København Ø

Som datavarehusudvikler hos os vil du blive en del af et dynamisk, fagligt stærkt team, der leverer grundlaget for de analytiske løsninger, der fungerer som beslutningsgrundlag for hospitalerne og patientbehandlingen i Østdanmark.

Du kommer til at indgå i et team, der til dagligt arbejder med at skrive kode, primært SQL, og modellere data med henblik på at optimere andres analysearbejde. Du vil komme til at arbejde med både store og små datamængder primært fra regionernes patientjournal. Det er komplekse data, som vores kompetente brugere anvender til deres analyser udarbejdet i SQL, R, Python, SAS, Excel og Power BI.

Koncerncentre

Technical Officer (Knowledge Management), Copenhagen, Denmark

København Ø

The Division of Country Health Policies and Systems (CPS) assists countries in the Region with the design and implementation of...

Indrykket:
Hentet fra UNjobs
Gem

Differential Privacy and Synthetic Data Consultant, Copenhagen, Denmark

København Ø

UNHCR, the UN Refugee Agency, is a global organization dedicated to saving lives, protecting rights, and building a better future for...

Indrykket:
Hentet fra UNjobs

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV