79 job matcher din søgning 79 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 79 resultater.
Lindpro A/S
AUTOMATIONSTEKNOLOG – LINDPRO Fyn/Jylland

Lindpro A/S

Har du kendskab til programmering af PLC, projektering og tegningsdokumentation ….så er det måske dig, vi søger

Lindpro A/S

Lindpro søger en specialist/tekniker indenfor automation til spændende opgaver.

Du bliver en del af et team på 8 kolleger, der varetager større opgaver til vores automations-/industriafdeling samt service i vores forretningsenheder på el-området.

Du vil arbejde fra Fyn/Jylland og kan bistå dine kolleger i hele landet med projektering, prissætning og programmering.

Lindpro A/S
MT Højgaard A/S
Indled din karriere med landets stejleste læringskurve

MT Højgaard A/S

Har du talent, ambitioner og lyst til at kickstarte din karriere i bygge- og anlægsbranchen? Så kan vi tilbyde dig et fantastisk forløb med en stejl læringskurve.

Som graduate hos os bliver du del af en lille gruppe af landets største talenter. Du får et unikt indblik, når du prøver forskellige roller, og undervejs kan du fordybe dig særligt i de områder, som du synes er mest spændende.

Et graduate-forløb i MT Højgaard varer typisk mellem 2,5 og 3,5 år, hvor du roterer mellem mindst tre forskellige forretningsområder. Undervejs får du rig mulighed for at bruge din faglighed og komme i dybden med et fagområde, idet en rotation typisk varer omkring et år.

Terma A/S
Kemiingeniør

Terma A/S, Grenaa

Terma Aerostructures søger en dygtig og engageret kemiingeniør som skal være med til at udvikle, optimere og vedligeholde processer vedrørende overfladebehandling af aluminium og kompositdetaljer, samt spille en central rolle i forhold til det daglige arbejde med REACH (EU’s fælles kemikalielovgivning). Har du interesse for en dagligdag, der byder på lige dele praktik som teori, så er det måske dig vi lige søger?

Dit primære arbejdsområde:

 • Du vil komme til at fungere som specialist/procesansvarlig indenfor overfladebehandling (hovedsageligt anodisering og maling) af metal og kompositparter
 • Du vil blive ansvarlig for det daglige arbejde med REACH for fabrikken i Grenaa og vil i den forbindelse også komme til, at arbejde en del med vore kolleger i Lystrup
 • Du bliver ansvarlig for alle faserne indenfor indførelse af nye eller opdaterede interne tekniske processer
Terma A/S
DANISH CROWN A/S
Forsyningsmester

DANISH CROWN A/S, Herning

Er du uddannet maskinmester eller lignende og har du erfaring med drift og vedligehold af forsyningsanlæg? Og er du samtidig en motiverende personaleleder, der brænder for at skabe resultater gennem andre? Så er du måske den forsyningsmester, vi søger til vores fabrik i Herning!

Du bliver en del af teknisk afdeling, der består af ca. 24 medarbejdere med forskellige tekniske baggrunde, der sammen yder service til produktionen og sikrer, at produktionsapparatet er tilgængeligt i hele produktionstiden.

Du får din daglige gang på vores fabrik i Herning, der tæller over 600 medarbejdere. Du bliver en del af ledergruppen i teknisk afdeling, der, udover maskinchefen, består af tre arbejdsledere og tre stabsmedarbejdere, der arbejder tæt sammen på tværs af ansvar og afdelinger for at sikre, at produktionen kører mest optimalt.

DANISH CROWN A/S
Tetra Pak Processing Systems A/SMechanical Engineering Manager

Tetra Pak Processing Systems A/S, Højbjerg

Based in Aarhus, Denmark, reporting to the Engineering Manager of Tetra Pak Ice Cream Solutions, you will lead a team of about 15 mechanical designers. Tetra Pak Ice Cream Solutions develop and deliver complete industrial ice cream production lines worldwide. The solutions are developed and engineered in close cross-functional collaboration between our mechanical, electrical, and automation engineers as well as other internal and external stakeholders.

The team is responsible for the mechanical design of a certain range of our ice cream machinery from early idea and development to deployment of solutions for our customers.

As Manager of Mechanical Engineering, you will possess ownership of standards, methods, and tools. You will drive the mechanical engineering agenda internally and externally with many stakeholders.

Vestas Wind Systems A/S
Servicetekniker, Pre-owned Turbines

Vestas Wind Systems A/S, Videbæk

Har du erfaring fra vindmøllebranchen med servicering og reparation? Kan du tænke dig en hverdag, hvor to dage ikke er ens, og hvor samarbejdsevner samt en positiv og fleksibel indstilling til alsidigt arbejde er nødvendigt?

Du har et selvstændigt ansvar i samarbejde med resten af afdelingen for at udføre de planlagte opgaver og overholde deadlines. Planlægningen vil foregå i samarbejde med jeres teamleder/functional lead og customer service-team i Videbæk. Dine opgaver vil primært være:

 • Tilstandsrapportering af naceller i forbindelse med køb af disse
 • Renovering af pre-owned udstyr, såvel mekanisk som el-teknisk
 • Supervisering på site i forbindelse med opsætning af pre-owned-projekter
Vestas Wind Systems A/S
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Safety Engineer

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande or Newcastle

Siemens Gamesa

How to contribute to our vision:
Ensure SGRE maintains its social license to operate by putting the safety of our technicians first, in the design of our turbines. This includes using creative and innovative thinking to ensure turbine design and development eliminates personal risk, and any risks are managed through design elimination, substitution and engineering controls, minimizing the reliance on Training and PPE.

 • Safety review of updates to wind turbine design from a Service operational perspective as part of the "Product Lifetime Management” process
 • Contribute in creation of Design Risk Assessment and taking an advisory role using regulations and standards
 • Perform review of high-risk Maintenance Manuals and safety critical Work Instructions
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
& friendsForsyningskoordinator – Maskinmester med kommerciel forståelse

& friends søger for Fjernvarme Horsens

Fjernvarme Horsens forsyner store dele af Horsens by og omegn med miljørigtig, stabil og prisbillig fjernvarme. I Horsens producerer vi hovedsageligt varmen på lokalt affald suppleret med overskudsvarme, biomasse og naturgas.

Som forsyningskoordinator får du en vigtig rolle i at videreudvikle og optimere virksomhedens forsyningskæde. Du får reference til og et tæt samarbejde med drift-teamlederen, og du bliver ansvarlig for bl.a. planlægning, disponering, forecast og analyser for produktionen.

Derudover bliver du et vigtigt bindeled mellem driften og den kommercielle del af forretningen, og du får en central rolle i at styre og optimere virksomhedens supply chain – og ikke mindst leveringsevne, lagerbeholdining og sourcing af brændsel.

VALTEC SkanderborgArbejdende værkfører

VALTEC Skanderborg

Vi søger en arbejdende værkfører til at gå forrest og lede vores serviceaktiviteter på værkstedet i Skanderborg. Om du er værkfører i dag eller er en dygtig tekniker med lyst til mere, er ikke afgørende for os.

Det er vigtigt, at vores kunder føler sig velkomne og får bedst mulig service, for vi vil være kundernes foretrukne servicepartner. Du skal derfor være en åben, positiv og kundeorienteret person, der har kunden i centrum i alle opgaver.

Dine arbejdsområder:

 • Kort- og langtidsplanlægning, så servicegraden er høj, og kapaciteten udnyttes jævnt hele året
 • Kvalitetssikring af udført arbejde og professionel afrapportering til vores kunder
 • Administration i tæt samarbejde med vores administrative kontorpersonale
Klimablock Herning ApSSupersælger – som på sigt kan lede salgsafdelingen

Klimablock Herning ApS

Vi har ambitioner og vil derfor gerne udvide vores salgsafdeling.

Din hverdag er alsidig og fleksibel, da den i høj grad styres af vores kunder og deres behov. Du får et selvstændigt job med en stor grad af frihed under ansvar. I samarbejde med dine dygtige kollegaer løses de daglige opgaver, hvilket giver dig en stor kontaktflade i hverdagen. Vi drives af at levere gode løsninger til vores kunder, hvilket vi håber, du kan genkende i dig selv.

Du kommer i første omgang til at sælge industriventilationsløsninger til nye og gamle kunder i hele Danmark samt varetage tilbudsprocessen og beregninger. På sigt skal du være interesseret i at påtage dig ansvaret og ledelsen af afdelingen og dine kollegaer. Dette betyder, at du også er ansvarlig for salgsstrategien og implementeringen heraf. Er du den rette kandidat, er der mulighed for medejerskab.

Orbital A/SAutomationsingeniør med PLC-erfaring

Orbital A/S, Skjern

Vil du med på holdet og bidrage til at skabe fremtidens løsninger hos årets fremstillingsvirksomhed 2018 i Region Midtjylland? Orbital er en udviklingsorienteret og velkonsolideret virksomhed med fokus på udvikling, konstruktion og produktion af elektronik og styresystemer til vindbranchen og industriautomation.

Du får et bredt samarbejde med 17 engagerede kollegaer, der tilsammen har mange års erfaring og brede kompetencer indenfor elektronikdesign og automatiske styresystemer.

Om jobbet

 • PLC-programmering i primært Schneider og Siemens
 • Programmering af HMI-løsninger i Schneider, Siemens og Pro-face
 • Programmering af SCADA-løsninger (Orbital er IGSS systemintegrator)
Keyselector
Compliance & Manager til Etac-Patient Handling i Horsens

Keyselector søger for Etac-Patient Handling

Har du mod på at sikre forretningsområdets ”compliance” i forhold til internationale normer og udvikle og implementere kvalitetssikringsprocesser på tværs af landegrænser? – så har vi en spændende mulighed for dig her.

Kravene fra kunder og myndigheder vokser med stor hastighed og det, sammenholdt med udvidelsen af markedsområdet og introduktion af nye produkter, betyder at virksomheden har behov for at styrke sin organisation med en dygtig Compliance & Quality Manager, der kan påtage sig at sikre ”compliance” i forhold til MDD/MDR, FDA og ISO 13485.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil især omfatte:

 • Sikre at PBU’en på alle produktområder kan imødekomme kravene i diverse regulativer, herunder især MDD/MDR og FDA.
 • Sikre fuld dokumentation på alle produktområder.
 • At medvirke til leverandørgodkendelser on-site i samarbejde med ledelse og strategisk indkøb.
Kamstrup A/SHardware Tester for R&D – Electricity Meters

Kamstrup A/S, Skanderborg

Brænder du for at arbejde med state-of-the-art testfaciliteter og er på forkant med de nyeste testmetoder? Arbejder du struktureret og anses som en ambitiøs og dygtig hardwaretester?

Med udgangspunkt i Kamstrups værdisæt skal du være med til at sikre Kamstrup som den førende leverandør af løsninger til elektricitetsmåling på det internationale marked. Du vil i tæt dialog med afdelingens projektledere og udviklere komme til at arbejde med hardware test ift. MID, EMC, RED, klima- og produktlevetid.

Som Hardware Tester vil du opbygge værdifuld viden omkring kvalitetsniveauet af vores produkter – en viden som vi forventer, at du kan omsætte til proaktivt at identificere og bidrage til løbende forbedringer af vores produkters kvalitetsniveau. Du vil således, gennem en helhedsorienteret tilgang til projekterne, være med til at inspirere til at levere overlegen kvalitet og innovative hardware løsninger.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Servicetekniker

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Holstebro

Siemens Gamesa

Vores serviceafdeling, der står for servicering og vedligeholdelse af vindmøller, er i vækst, og vi søger derfor en dygtig servicetekniker til servicering af vores on- og offshore vindmøller primært i Midtjylland. Du vil også kunne forvente at blive sendt ud til møller i andre dele af landet.

Hvad er mine ansvarsområder?

 • Din primære opgave kommer til at omfatte service og vedligeholdelse af vindmøller i Midtjylland. Der er etableret et lokallager i Holstebro, hvor 4 servicebiler har base. Vores servicebiler bemandes altid af 2 serviceteknikere, hvoraf minimum 1 er erfaren i servicering af vore vindmøller
 • Vores serviceafdeling dækker hele Danmark, og efter behov kan der planlægges opgaver i hele Danmark, hvorfor nogen rejseaktivitet må påregnes. Herunder vil du på lige fod med dine kolleger indgå i en vagtordning, som dækker servicering og reparation af møller i weekenderne fredag, lørdag og søndag.
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Blue ControlSALGSINGENIØR – JYLLAND

Blue Control

Brænder du for salg af tekniske løsninger? Har du en solid el-teknisk erfaring? Kan du skabe resultater gennem opsøgende salg og samtidig udbygge Blue Controls markedsposition? Vil du være en del af vores vækstrejse, med fokus på at indfri vores salgsambitioner i Jylland?

I den nyoprettede stilling som salgsingeniør vil du arbejde med opsøgende salg og opbygning af egen kundeportefølje ud fra projekt- og aktivitetslister. Du skal sælge vores SRO-/SCADA-løsninger til små og mellemstore vandværker/vandforsyningsselskaber. Du får ansvaret for udvikling og servicering af egen kundeportefølje herunder afdækning af kundebehov og løsning af opgaver.

Vi søger en engageret og faglig kompetent person, der kan bidrage til Blue Controls forsatte vækst. Du har en el-teknisk baggrund som maskinmester, el-ingeniør, automatikmekaniker eller lignende med flair for automatik.

Connected Wind Services Danmark A/SProjektleder

Connected Wind Services Danmark A/S, Balle

Har du erfaring fra vindmøllebranchen og trives du med korte projektforløb og hurtige beslutninger? Så læs med her.

Med reference til Head Of Operations får du et selvstændigt ansvar for udførelse af projekter i såvel Danmark som i udlandet. Din opgave bliver at lede vores projektopgaver fra estimeringsfasen til udførelse.

Ansvarsområde

 • Budgettering
 • Sparring med salgsteamet
 • Oprettelse/vedligehold af projektdata i ERP-system
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Project Manager Onshore Wind

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande

Our Project Managers are realizing the contracts for windfarms that have been signed between Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) and the customer. The typical contracts would include manufacture, transport and installation up to final commissioning of wind turbines at the customers project site.

You will be at the spot where everything comes together and we make green energy a reality. You will interact closely with construction sites and ensure every puzzle piece fits together so we realize these projects in time. You will consult with customers on technical solutions.

Siemens GamesaIn this role you will have the full responsibility for execution of Onshore Wind projects in Scandinavia and you will coordinate the overall planning of the projects and decide on allocation of resources. You will monitor milestones and adherence to budgets, and initiate actions to minimize non-conformance cost

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Jobindex A/S
Erfaren projektleder med teknisk baggrund

Jobindex A/S søger for MAKEEN Energy i Randers

Kan du føre et innovativt projekt fra testfasen til implementering af anlæg i hele verden?

MAKEEN Energy

Få en central rolle i udrulningen af Plastcon – anlægget, der omdanner plastikaffald til olie.

Du bliver en del af en virksomhed, som er kendetegnet ved et uformelt arbejdsmiljø præget af professionelt råderum, humor og engagement.

Læs mere om jobbet her.

AVK Smart Water
Kommerciel Product Manager

AVK Smart Water, Galten

Er du markedsorienteret, drives du af digitalisering indenfor vand, og ser du mulighederne i at være en del af et start-up team i en veletableret koncern?

Som vores nye Product Manager hos AVK Smart Water kommer du til at arbejde i spændingsfeltet mellem marked og udvikling.

AVK International A/S

Dit arbejde vil også være at støtte op omkring den lokale salgsorganisation på en række markeder, hvor du vil være bindeleddet til vores udviklingsteam.

Primære opgaver og ansvar:

 • Være i tæt dialog med udviklingsteams omkring IoT- og cloud-udviklingsprojekter
 • Omdanne markedsinformation til tekniske specifikationer
 • Omdanne udbytte af IoT-løsninger til værdi for kunden
AVK Smart Water
Arla Foods
Vedligeholdstekniker med el-baggrund - Holstebro Mejeri

Arla Foods

Vil du være en del af et godt team og vil du være med til at få vores produktionsudstyr på Holstebro Mejeri til at køre i højeste gear og deltage i forebyggende vedligehold af samme? Trives du i en travl hverdag så søg stillingen som vedligeholdstekniker på Holstebro Mejeri, hvor vi blandt andet producerer de velkendte Lurpak, Kærgården og BUKO produkter.

Arla Foods

På Holstebro Mejeri er der gang i produktionen døgnet rundt, og en høj oppetid er helt afgørende for, om vi når vores produktionsmål.

Du vil komme til at være en del af et team på 45 mand. Du kommer til at indgå i et fast vagtrul på 5 uger, der ser således ud: 3 ugers dagvagt, 1 uges nattevagt og 1 uges aftenvagt. Der er derudover tilkaldevagt hver 10. uge.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være:

 • vedligeholdelse og reparation af proces- og pakkeriudstyr
 • deltagelse i forebyggende vedligehold
 • Systematisk fejlfinding på procesudstyr, pakkeriudstyr og robotter
Arla Foods