44 job matcher din søgning 44 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 44 resultater.
Pay-Back specialist rekruttering ApSVedligeholdsleder – mekanisk vedligehold

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for Hartmann i Tønder

Drømmer du om en stilling, der kombinerer dine evner inden for ledelse, mekanisk service og vedligehold i et fagligt stærkt team? Er du robust, forstår du at lede og motivere, at uddelegere og kommunikere? Kan og vil du tage ansvar og indgå i et lederteam? Er du omstillingsparat, og kan du håndtere kravene, der stilles i en dynamisk hverdag?

Som vedligeholdsleder for smedeværkstedet bliver du en del af afdelingen for vedligehold. Du refererer til vedligeholdschefen, bliver en del af ledelsen for vedligeholdsafdelingen og får personaleansvar for ca. 20 fagligt dygtige og erfarne medarbejdere.

I et tæt samarbejde med vedligeholdschefen sikrer du, at afdelingen som team er velfungerende, udvikles, arbejder effektivt og struktureret med forebyggende vedligehold og reparation af produktionslinjer i kontinuerlig drift.

Viking Life-Saving Equipment A/SIngeniør

Viking Life-Saving Equipment A/S, Esbjerg

VIKING Life-Saving Equipment A/S med hovedsæde i Esbjerg er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshore-industrien. Som medarbejder hos VIKING er du med til at udvikle og levere rednings- og sikkerhedsudstyr, der anvendes til lands, til vands og i luften over hele verden.

VIKING søger lige nu en dygtig ingeniør til vores Engineering-afdeling. Så hvis du brænder for at gøre en forskel og være en del af en global virksomhed som har til formål at beskytte og redde menneskeliv, så er du kommet til rette sted.

Vil du med ombord?
Som ingeniør hos VIKING får du en vigtig rolle i forhold til at sikre, forbedre, videreudvikle og vedligeholde kvaliteten af vores udstyr og sikkerhedsløsninger.

& friendsTechnical Service Supporter – Milking & Cooling

& friends søger for Lely Nordic A/S i Fredericia

Er du teknisk stærk, nysgerrig og har interesse for nyeste teknik?

Lely Nordic A/S i Fredericia søger to nye kollegaer til deres tekniske supportteam. Jobbet består i at yde teknisk support og træning til deres teknikere, som udfører endelig installation og service hos deres slutkunder.

Du bliver en del af et højt fagligt, dedikeret og energisk teknisk supportteam på 10 teknikere, der varetager alle Lelys produkter inden for moderne staldteknik, hvoraf Milking & Cooling er det produktområde, som indeholder malkeudstyr, hvor produktnavnene er bl.a. Astronaut, Nautilus mv.

Virksomheden tilbyder:

 • et udfordrende job med mulighed for at opnå personlig udvikling.
 • at blive en del af en stor international virksomhed, den førende i branchen.
 • inspirerende miljø præget af høj faglighed.
& friendsSalgsingeniør med erfaring indenfor kompressorer

& friends søger for Granzow A/S

& friends søger for Granzow A/S en salgsingeniør som har erfaring med løsningsbaseret kapitalvaresalg af kompressorer. Du har en uddannelsesmæssig baggrund som maskiningeniør, maskinmester, maskintekniker eller lignende, og du kommer til at referere til den administrerende direktør.

Du har bopæl vest for Storebælt – og dit distrikt bliver Midt- og Sønderjylland samt Fyn.

Granzow har domicil i Glostrup og har leveret løsningssalg og service af industri kompressorer samt industriel automation siden år 1935. Virksomheden har en bred og dyb produkt portefølje via mange spændende agenturer samt en landsdækkende service-organisation.

”Granzow’s vision er at være blandt de førende leverandører indenfor kompressor-, automatik-, vakuum- og pumpeteknologi, samt at være kendt for deres høje kompetence, kvalitet og værdiskabende løsninger – der sikrer deres kunder høj driftssikkerhed og god økonomi”.

LOWENCO A/SVi er i rivende udvikling og mangler en QA- & Project Manager

LOWENCO A/S, Vamdrup

Brænder du for et meget alsidigt job, hvor kun det bedste er godt nok? Er du løsningsorienteret uden nogensinde at gå på kompromis med kvaliteten? Kan du styre flere projekter ad gangen? Ønsker du at kunne være med til at gøre verden til et bedre sted at leve? Så har vi det perfekte job til dig.

Dine daglige opgaver bliver mange og spændende, og vil bl.a. indeholde følgende opgaver:

 • Styring af interne og såvel som kundeprojektforløb fra A til Z
 • Sikre tidsplaner, kvalitet, økonomi etc. bliver fulgt til punkt og prikke
 • Dimensionering af løsninger
LOWENCO A/SVi er i rivende udvikling og mangler endnu flere køleteknikere

LOWENCO A/S, Vamdrup

Brænder du for et meget alsidigt job, hvor kun det bedste er godt nok? Er du løsningsorienteret uden nogensinde at gå på kompromis med kvaliteten? Ønsker du at kunne være med til at gøre verden til et bedre sted at leve?

Dine daglige opgaver bliver mange og spændende, og vil bl.a. indeholde følgende opgaver.

 • Udvikling og opbygning af køleanlæg på værkstedet
 • Årlig inspektion/servicering af egne installerede anlæg worldwide
 • On-site installation af nye løsninger hos vores kunder worldwide
Stenderup A/S
Landbrugssmed/-tekniker til vores landbrugsafdeling

Stenderup A/S, Rødding

 • Vil du stå i spidsen for klargøring af vores mixer-vogne fra verdens førende leverandører?

”Du bliver en del af et værksted med gensidig respekt, høj faglig stolthed og en smule værkstedshumor,” fortæller din nye kollega, Lars Pedersen.

Hos Stenderup A/S får du ansvar og stor indflydelse på vores værksted. Arbejdstiderne er familievenlige; fra mandag til torsdag fra kl. 7.30 til 16 og fredag til 14.15.

Klargøring af landbrugsprodukter
Vi har mange ordrer, så du kan se frem til en dag, der går hurtigt, mens du sørger for at klargøre vores landbrugsprodukter.

Er det dig, vi mangler?

 • Vi forestiller os, at du er landbrugsmaskinmekaniker, entreprenørmaskinmekaniker eller tilsvarende, men det er ikke et krav, så længe du har kendskab til og erfaring med landbrugsmaskiner.

Er du interesseret?

Stenderup A/S
Lachenmeier Monsun A/SOvermontør/Supervisor

Lachenmeier Monsun A/S

Lachenmeier Monsun A/S søger en overmontør/supervisor til montage- og reparationsarbejde inden for korn- og foderstofindustrien, havneterminaler samt anlæg til fremstilling og håndtering af biobrændsel.

Med reference til virksomhedens servicechef, Bent Kristensen, får du ansvaret for udførelsen af forskellige opgaver, såsom montage, service og reparationsarbejde samt supervisoropgaver i Danmark og udlandet, bl.a. i De baltiske lande og Rusland.

Jobbet vil være afvekslende med forskellige arbejdsopgaver hen over året. Fleksible arbejdstider må påregnes i perioder. Vi lægger vægt på, at du er målrettet og resultatorienteret. Du er naturligvis virksomhedens ambassadør og udviser stort engagement overfor kunder, samarbejdspartnere og leverandører.

Lachenmeier Monsun A/SMontør

Lachenmeier Monsun A/S

Lachenmeier Monsun A/S søger en montør til montage- og reparationsarbejde inden for korn- og foderstofindustrien, havneterminaler samt anlæg til fremstilling og håndtering af biobrændsel.

Med reference til virksomhedens servicechef, Bent Kristensen, bliver du en del af vores bestående team af montører. Du vil under dit arbejde skulle udføre montage, service og reparationsarbejde. Jobbet vil være afvekslende med forskellige arbejdsopgaver hen over året. Fleksible arbejdstider må påregnes.

Vi lægger vægt på, at du er målrettet og resultatorienteret. Du er naturligvis virksomhedens ambassadør og udviser stort engagement overfor kunder, samarbejdspartnere og leverandører.

PeopleLinkPressure Vessel Specialist

PeopleLink søger for Union Engineering A/S i Fredericia

Vil du med på en spændende rejse?

Med reference til virksomhedens Mechanical Engineering Manager vil du få ansvaret for at udforme projektspecifikke specifications sheets med fokus på krav til blandt andet dimensioner, standarder, tryk, temperatur og korrosionsbestandighed.

Efterfølgende har du ansvaret for at godkende underleverandørernes tegninger og beregninger samt at kontrollere at trykbeholderne overholder de definerede specifikationer. Mere specifikt vil jobbet bestå af følgende opgaver:

 • Udarbejdelse af trykbeholder specifications sheets
 • Tegningsgodkendelse af leverandørers trykbeholdertegninger
 • Beregningsgodkendelse af leverandørers trykbeholderberegninger
LEGO System A/SReparatør til MV – Daghold

LEGO System A/S, Billund

Har du erfaring med fejlfinding, reparation og vedligeholdelse af mekanik, hydraulik og el? Og vil du spille en vigtig rolle i et lille tæt team, der sikrer kontinuerlig produktion i vores plaststøberi?

Du bliver en del af Maskinvedligehold, hvor du indgår som reparatør i vores vedligeholdsteam med primært fokus på forebyggende vedligeholdelsesaktiviteter i støberiet på Kornmarken i Billund.

Dine overordnede arbejdsopgaver bliver:

 • Mekanisk vedligehold og ved behov akutte udbedringer
 • Elektrisk fejlfinding på topmoderne sprøjtestøbemaskiner og andet udstyr i plaststøberiet
 • Udbedring af fejl og sikre at produktionen kører

©2020 The LEGO Group

Arriva Danmark A/S
Teknisk Supervisor

Arriva Danmark A/S, Varde

Har du interesse i teknik og vedligehold af togsæt, og er du vild med at lære fra dig?

Som Teknisk Supervisor er dine primære opgaver at:

 • Vedligeholde og opbygge kurser og efteruddannelser på vores togsæt med den teknik og de systemer det inkluderer, samt træne håndværkerne i brug af software og hardware på togsæt
 • Vedligeholde og tilrette de arbejdsinstruktioner håndværkerne bruger i dagligdagen, og bistå med at formidle de processer og procedurer vi har i afdelingen
 • Vedligeholde det samlede regelgrundlag for vedligehold
Arriva Danmark A/S
Energinet
Projektleder til investeringer i den grønne omstilling

Energinet, Fredericia eller Ballerup

Energinet

Bliv en aktiv del af Energinets indsats for at fremme vedvarende energi og høj elforsyningssikkerhed. Vi har brug for en projektleder til at udarbejde beslutningsoplæg om den hastige og omfattende udvikling af det danske elsystem. Som en af flere projektledere i afdelingen får du et stort ansvar og en bred kontaktflade på tværs af Energinets organisation.

Du bliver en del af afdelingen Investeringsplanlægning, der udarbejder oplæg til Energinets ledelse og til klima-, energi- og forsyningsministeren om store og langsigtede beslutninger for udviklingen af det danske elsystem. Afdelingen varetager projektledelsen for beslutningsoplæggene og for vurderingen af de samfundsmæssige effekter af konkrete løsningsalternativer. Afdelingen deltager også i europæisk og nordisk samarbejde om netplanlægning.

Energinet
Pharma Nord
Maskintekniker

Pharma Nord, Vojens

Pharma Nord i Vojens søger en engageret medarbejder til en stilling i vores tekniske afdeling, hvor hverdagen altid kalder på gode ideer til produktion og drift.

Du kommer til at udføre opgaver på tværs af de forskellige afdelinger, hvilket også betyder, at du kommer til at deltage i en bred vifte af projekter, som du skal bidrage med løsningsforslag til.

Dine arbejdsområder vil bl.a. være:

 • Servicering og vedligeholdelse af vores produktion.
 • Fejlfinding og afhjælpning af driftsstop.
 • Reparation af mekaniske komponenter.

Vi tilbyder et arbejde i en spændende virksomhed, der producerer medicin og kosttilskud af høj kvalitet og har særdeles meget fokus på kvalitet og dokumentation.

Pharma Nord
Tican Fresh Meat A/S
Vedligeholdelseschef til teknisk afdeling

Tican Fresh Meat A/S, Brørup

Til teknisk afdeling Brørup søger vi en stærk og synlig leder med bred teknisk forståelse, som sammen med vores tekniske chef vil sætte kursen for et team af dygtige interne og eksterne håndværkere, primært smede og elektrikere.

Dit ansvarsområde bliver daglig ledelse af vedligeholdsafdelingen, der i døgndrift varetager vedligehold af produktionsudstyret på vores slagteri i Brørup.

Jobbet:

 • Samarbejde med produktionslederne om at sikre høje oppetider på produktionsanlægget
 • Implementering samt opfølgning på forebyggende vedligehold vha. vedligeholdelsessystem (PM5)
 • Personaleledelse, herunder udarbejdelse af vagtplaner, afholdelse af MUS- og fraværssamtaler m.v.
Tican Fresh Meat A/S
Lindpro A/S
AUTOMATIONSTEKNOLOG – LINDPRO Fyn/Jylland

Lindpro A/S

Har du kendskab til programmering af PLC, projektering og tegningsdokumentation ….så er det måske dig, vi søger

Lindpro A/S

Lindpro søger en specialist/tekniker indenfor automation til spændende opgaver.

Du bliver en del af et team på 8 kolleger, der varetager større opgaver til vores automations-/industriafdeling samt service i vores forretningsenheder på el-området.

Du vil arbejde fra Fyn/Jylland og kan bistå dine kolleger i hele landet med projektering, prissætning og programmering.

Lindpro A/S
DANISH CROWN A/S
TPM Manager med stærke vedligeholdelseskompetencer

DANISH CROWN A/S, Sønderborg

Vil du være med til at forbedre vores produktion gennem løbende optimerings- og vedligeholdelsesplaner? Og kender du til moderne vedligeholdelsesfilosofier? Så er du måske vores nye TPM Manager på vores fabrik i Blans ved Sønderborg.

Vi er begyndt på Lean-rejsen, hvor behovet for at accelerere denne i vores tekniske område er stigende, og her får du en vigtig rolle.

Du bliver en del af teknisk afdeling, der består af 45 medarbejdere. Afdelingen har ansvaret for at teknisk udstyr og bygninger til alle tider lever op til myndigheders og kunders forventninger. Omgangsformen er uformel og vi lægger vægt på en ordentlig tone i kommunikationen både til vores kunder i produktionen, men også internt i teknisk afdeling.

DANISH CROWN A/S
MT Højgaard A/S
Indled din karriere med landets stejleste læringskurve

MT Højgaard A/S

Har du talent, ambitioner og lyst til at kickstarte din karriere i bygge- og anlægsbranchen? Så kan vi tilbyde dig et fantastisk forløb med en stejl læringskurve.

Som graduate hos os bliver du del af en lille gruppe af landets største talenter. Du får et unikt indblik, når du prøver forskellige roller, og undervejs kan du fordybe dig særligt i de områder, som du synes er mest spændende.

Et graduate-forløb i MT Højgaard varer typisk mellem 2,5 og 3,5 år, hvor du roterer mellem mindst tre forskellige forretningsområder. Undervejs får du rig mulighed for at bruge din faglighed og komme i dybden med et fagområde, idet en rotation typisk varer omkring et år.

Ørsted Wind Power – Operations
Senior Operations Fleet Specialist for electrical support

Ørsted Wind Power – Operations, Skærbæk near Fredericia

Do you want to be part of an efficient global WTG support team within offshore wind?

Join us and become Senior Operations Fleet Specialist in Fleet Support where you’ll be responsible for supporting our offshore assets in operation together with your team and the technical functions in Offshore Technology Operations.

Ørsted

We offer a challenging position with good opportunities for further development within your area of expertise. We’re operating a large array of the newest WTGs from our OEMs, and we’re focused on giving you a solid onboarding and strengthening your skills and competences through our training programmes.

Ørsted Wind Power – Operations
Rul-letTekniker

Rul-let, Aabenraa

Som tekniker er du nøglespilleren til at sikre vores daglige drift. Du får maskinerne til at snurre, laver forebyggende vedligehold og samarbejder med vores leverandører.

Som tekniker har du et bredt ansvarsområde og en central rolle i forhold til at opretholde sikker drift af vores maskinpark. Du er med, hvor tingene sker, og bidrager både ude blandt maskinerne samt med opgaver på kontoret.

Dine overordnede opgaver består i at omstille, vedligeholde og videreudvikle vores maskiner. Derudover vil du bruge en del tid på kontorarbejde i form af bestilling af reservedele, lagerstyring samt kontakt til eksterne leverandører. Stillingen indeholder aftenvagt i fast rotation, hvor hovedopgaven er at holde maskinerne kørende.