4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mountain Top (Denmark) ApS

Design Engineer til nyoprettet stilling

Frederikssund

Se video om Mountain Top (Denmark) ApS som arbejdspladsUdvidelse af Mountain Top produktportefølje samt udvikling af næste generation af produkter med et højt niveau af automatisering, har ført til ønsket om at styrke vores R&D afdeling i Danmark med en Design Engineer, som har kompetencer indenfor mekanik.

I denne stilling vil du være ansvarlig for mekanisk udvikling af kundetilpasset produkter. Du vil være involveret i projektet fra start til slut, hvilket indbefatter kommunikation med kunden, projektplanlægning, design, fremstilling af prototyper, test internt og ekstern hos kunder.

Mountain Top (Denmark) ApS
Topsil GlobalWafers A/S

Procesingeniør

Frederikssund

Vi søger en procesingeniør til vores team – bliv en del af en halvledervirksomhed i vækst.

Som procesingeniør vil din primære opgave være at assistere og støtte procesejerne med forskellige projekter og dataanalyser.

Vi tilbyder en afvekslende hverdag, hvor du møder mange forskellige mennesker. Vi har et solidt arbejdsmiljø og en superspændende arbejdsplads, hvor miljø og sikkerhed er en vigtig faktor i hverdagen.

Topsil GlobalWafers A/S

Procesejer

Frederikssund

Vi søger en procesejer til vores team – bliv en del af en halvledervirksomhed i vækst.

Du vil blive en del af et teknisk team med ansvar for procesoptimering og udvidelse af vores produktion.

Det indebærer bearbejdning af siliciumkrystaller i vores Backend-produktion (uden for renrumsmiljøet) herunder savning, slibning og målinger på vores specialbyggede maskiner med betydelig teknisk kompleksitet.

En afvekslende hverdag, hvor du møder mange forskellige mennesker. Vi har et solidt arbejdsmiljø og en superspændende arbejdsplads, hvor miljø og sikkerhed er en vigtig faktor i hverdagen.

Gem
Topsoe

People & Zero Harm Coordinator

Frederikssund

Kan du, i en travl arbejdsdag, være med til at holde fokus på et tårnhøjt sikkerhedsniveau – vi kalder det en Zero-Harm tankegang.

Du vil spille en central rolle i at fremme vores Zero-Harm kultur. Du vil arbejde tæt sammen med vores EHS-afdeling, fabrikkens miljøteam og andre interne interessenter for at sikre, at vores arbejdsmiljø- og miljøpraksis er i overensstemmelse med vores Zero Harm-strategi.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV