6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
ELCON

CTS-tekniker til Bygningsautomatik

Glostrup

Vores afdeling for bygningsautomatik er landsdækkende, og som specialister inden for styring og regulering af ventilations-, varme- og lysanlæg er vores kompetencer efterspurgte.

Derfor har vi brug for flere dygtige kolleger med erfaring inden for CTS.

Arbejdsopgaver

  • Programmering af styringer for ventilation, varme, lys m.m.
  • Indregulering af ventilation, varme og lysanlæg

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med positiv energi samt høj medarbejdertilfredshed.

ELCON
Strøm Hansen A/S

Projektleder til industri- og vejtekniske anlæg

Glostrup

Som projektleder i vores serviceafdeling i Glostrup kan du forvente en dynamisk arbejdskultur, hvor vi lægger vægt på kvalitet, tillid og humor. Dine primære opgaver vil omfatte planlægning, projektledelse og gennemførelse af projekter og driftsopgaver.

Du vil komme til at arbejde med personaleledelse i dit team, kundepleje samt opsøgende salg og du vil få ansvar for udvikling af egen kundeportefølje. Med reference til afdelingschefen vil du arbejde tæt sammen med projektledere og have mulighed for at udvikle dine ledelseskompetencer og tekniske viden.

Strøm Hansen A/S
Vestforbrænding

Idriftsættelseskoordinator – tekniske anlæg til fjernvarmenettet

Glostrup

Vestforbrænding er i gang med at implementere meget store udvidelser af fjernvarmenettet. Vi skal de kommende år levere fjernvarme til 39.000 nye kunder – dette under vores strategiplan ”Varmeplan 2030”.

Idriftsættelseskoordinatoren bliver en del af sektionen ”Idriftsættelse af varmeplan 2030”. Din primære opgave bliver at deltage i løsning og gennemførelse af nye tekniske installationer, der er tilknyttet fjernvarmen på Vestforbrænding.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i konstant udvikling, erfarne kolleger, højt humør og teamånd. Gode personalegoder i form af Idræts- og Personaleforening, tandlægeordning og gode kantineforhold.

Vestforbrænding
Vestforbrænding

Vagtleder til Vestforbrænding

Glostrup

Som vagtleder hos Vestforbrænding bliver dine primære opgaver at varetage driften af produktionsanlæggene, fordele driftsholdets opgaver, samt bidrage til at holdet får løst opgaverne på vagten med fokus på miljø, sikkerhed og produktionseffektivitet.

Du skal være indstillet på at arbejde både dag, aften og nat. På hverdage er det 8-timers vagter og i weekenden er det 12 timers vagter. Vi kører en 7 tørn med fast rul, og vagtledergruppen er selvafløsende.

Vestforbrænding
Gem
VEKS

Teamleder, Vedligehold

Albertslund/Glostrup

Se video om VEKS som arbejdspladsVil du være med til at præge vedligeholdelsesarbejdet i VEKS? Og er du klar til at stå i spidsen for teamet, der sikrer vedligeholdelsen af VEKS’ system?

I det daglige skal du som teamleder for vedligehold lede og koordinere 9 VEKS-montører, herudover en teknik- og asset koordinator og en projektkoordinator - samt eksternt tilknyttede efter behov. Ud over personaleledelse vil du have ansvar for specificerede, faglige opgaver.

VEKS vægter arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel højt, og er et af Danmarks største fjernvarmeselskaber, som leverer grøn fjernvarme til 12 sjællandske kommuner.

VEKS
Centrum Personale A/S søger for Armatec A/S
Gem
Centrum Personale A/S

Værksteds-/Servicetekniker med el-erfaring

Glostrup

Brænder du for at nørde med tekniske produkter og komponenter? Er du en problemknuser, som finder glæde i at finde og løse fejl? Trives du med at arbejde på værksted sammen med gode kolleger samt besøge kunderne lejlighedsvist?

Armatec A/S har hovedkontor i Glostrup, hvor du bliver tilknyttet værkstedsteamet for industri. Her kommer du til at arbejde med reparation, samling og service af primært ventiler og aktuatorer.

Armatec tilbyder en teknisk alsidig stilling i et godt arbejdsmiljø med masser af udviklings- og karrieremuligheder. Du får en høj grad af frihed under ansvar og gode funktionærlignende vilkår.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV