25 job matcher din søgning 25 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 25 resultater.
Hansen Toft A/SGenetiker

Hansen Toft A/S søger for Danish Genetics i Vejle

Enestående mulighed for at blive nøgleperson i Danish Genetics, der efter etableringen i 2018 er i en rivende udvikling. Nu tages de næste skridt med ansættelse af spidskompetencer på en række områder.

Som Genetiker bliver dine nøgleopgaver dels at bidrage til den løbende genetiske udvikling i populationerne via indgående arbejde med genomisk selektion, herunder samarbejde med førende kompetencer på området – og dels at formidle din indsigt til kunderne og implementere genetiske programmer på gårdene.

Du arbejder bl.a. med rådgivning, sparring og coaching på gårdene, herunder bidrage til den løbende håndtering af bestande. Sideløbende videreudvikler du procedurer og retningslinjer for implementering, herunder supportere kolleger i korrekt og ”on-time” dataindsamling og behandling.

Hansen Toft A/S
Pharma Nord
Kemiker/farmaceut

Pharma Nord, Vojens

Vi søger en kemiker eller farmaceut til en spændende stilling hos Pharma Nord i Vojens. Opgaverne er varierede, og som kemiker/farmaceut vil den nye medarbejder komme til at indgå i et tæt tværfagligt samarbejde med bl.a. laboratorie-, kemiker- og kvalitetssikringsafdelingen. Den nye medarbejder vil sammen med de øvrige kemikere og farmaceuter sikre Pharma Nords kvalitetskontrol og kvalitetssikring af råvarer og færdigvarer.

Arbejdsopgaver

 • Udvikle og validere analysemetoder til analyse af råvarer og færdigvarer.
 • Gennemføre laboratoriearbejde i samarbejde med laboranter.
 • Deltage i køb af analyseudstyr samt kvalificering heraf.
 • Vedligeholde analyseudstyr.
Pharma Nord
Arla Foods
Laborant - Taulov Mejeri

Arla Foods, Fredericia

Vil du være en del af et dedikeret og faglig kompetent laboratoriemiljø? Så er du måske den laborant, vi søger til vores Laboratorium på Taulov Mejeri med start 1. juni 2020. Arla Foods

Laboratoriet består af 11 medarbejdere. I mejeriet producerer vi årligt op til 70.000 tons gul ost og beskæftiger omtrent 275 medarbejdere. Desuden udfører vi både mikrobiologiske og kemiske analyser for øvrige Arla mejerier.

I tæt samarbejde med dine kolleger i laboratoriet sikrer du, at kvaliteten af vores produkter altid lever op til myndighedernes, kundernes og Arla Foods høje krav. Din primære opgave vil være at udføre kemiske/fysiske og bakteriologiske analyser på halvfabrikata, færdigvarer og ingredienser. Derudover er du med til at supportere produktionen ved bedømmelser og diverse ad hocopgaver. I det hele taget kan du se frem til en alsidig hverdag, der byder på en bred vifte af faglige udfordringer.

Arla Foods
Ørsted Wind Power – EPC
R&D Project Lead in offshore wind

Ørsted Wind Power – EPC, Gentofte, Skærbæk near Fredericia

Would you like to drive technology development projects that will help us move forward within offshore wind?

Ørsted

Join us and become Project Lead in the Technology Development Project Management department where you, along with your colleagues, will be responsible for setting up and driving projects, work packages and tasks related mainly to research, technology and technical developments.

Our projects cover multiple technical areas, and you’ll work in a cross-organisational setup with senior management, technical and operational experts and our financial functions.

Ørsted Wind Power – EPC
Ørsted Wind Power – QHSE Wind
QHSE Lead Specialist for environmental awareness and training

Ørsted Wind Power – QHSE Wind, London, Gentofte or Skærbæk near Fredericia

Do you want to bring environmental management on top of peoples’ minds?

Ørsted

Join us and become Lead Specialist in QHSE Excellence and Shared Service Center for Environment (ESSC-E). Here, you’ll be responsible for the continous development of environmental competences and awareness by engaging and educating our colleagues and collaborators.

We want you to help us improve our environmental impact throughout the lifecycle of our assets and act as a subject matter expert within all our three impact categories: climate, ressources and ecosystems.

Ørsted Wind Power – QHSE Wind
DuPont Nutrition Biosciences ApS
Manufacturing Laboratory Technician

DuPont Nutrition Biosciences ApS, Grindsted

Vi søger en ny og engageret kollega til vores Lab-IT team, som har ansvaret for at drifte, supportere og videreudvikle det digitale laboratoriesetup i vores to højteknologiske produktionslaboratorier i Grindsted.

Arbejdsopgaverne omfatter f.eks.:

 • Installation og konfiguration af specialsoftware til avanceret analyseudstyr
 • Vedligeholdelse og videreudvikling af egne applikationer fortrinsvis i Excel/VBA , VB.NET, MS-SQL
 • Troubleshooting og sikring af høj IT-oppetid
DuPont Nutrition Biosciences ApS
Ørsted Wind Power – Strategy, Development & Regulatory
Process Engineer experienced in hydrogen and eager to make an impact in the green energy transition

Ørsted Wind Power – Strategy, Development & Regulatory, Gentofte, Hamburg, London or Skærbæk near Fredericia

Ørsted

Do you wish to play a pivotal role in delivering on Europe’s fastest growing energy company’s ambition to create a business within renewable hydrogen?

Join us and become Process Engineer in our Hydrogen department where you’ll lead our efforts in process design and integration of water electrolysis into our customers’ plants. The Hydrogen department is an integral part of our offshore wind business unit, and you’ll be involved from the early stages of project development, through concept selection, engineering, tendering, construction and commissioning.

We offer a unique opportunity to be part of a small innovative team backed by a large organisation. Each team member has several roles with value creation as the common objective.

Ørsted Wind Power – Strategy, Development & Regulatory
Arla Foods
Laborant - Branderup Mejeri

Arla Foods

Har du lyst til at være med til at sikre et højt produktkvalitetsniveau i et godt arbejdsmiljø med et stærkt fællesskab og en uformel omgangstone? Så har du muligheden nu, da vi søger en laborant til Branderup Mejeri. På Branderup Mejeri producerer vi 38.000 tons mozzarellaost om året, som pakkes og distribueres til mange forskellige lande over hele verden.

Arla Foods

Som laborant på Branderup Mejeri får du en afvekslende og spændende hverdag med mange forskellige opgaver samt et stort ansvar. Du kommer til at indgå i et velfungerende laboratorium sammen med 3 andre laboranter. I et tæt samarbejde sikrer I, at produktkvaliteten altid lever op til myndighedernes, kundernes og Arlas høje krav.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte at:

 • udføre mikrobiologiske analyser på både drifts-og færdigvareprøver
 • udføre kemiske og fysiske analyser på færdigvareprøver
 • arbejde med kalibrering af diverse instrumenter samt måleudstyr
Arla Foods
Essentia Protein SolutionsEssentia Application Food Technican

Essentia Protein Solutions, Gråsten

Trives du med at udvikle nye applikationer og teste produkter og er vant til at præsentere resultater for interne som eksterne kunder fra mange nationaliteter, så er dette job måske lige noget for dig?

Du vil få et bredt ansvarsområde med varetagelse af opgaver i forbindelse med udvikling og dokumentation af nye metoder og applikationer samt vedligeholdelse og opdatering af eksisterende applikationer inden for kødsegmentet.

Derudover skal du:

 • supportere inden for innovative tiltag
 • foretage og dokumentere div. tests og analyser
 • bistå ved test af nye anvendelsesområder inden for proteiner
Miljø- og Fødevareministeriet2 akademiske kandidater til Team Plantetilsyn, Augustenborg Slot

Miljø- og Fødevareministeriet

Vil du arbejde i den del af Landbrugsstyrelsen, der arbejder med Plantesundhed, som fører tilsyn og koordinerer kontrol med produktion og omsætning af planter og planteprodukter, herunder frø og kartofler? Har du en relevant baggrund og lyst til at deltage i et aktivt samarbejde med fagligt engagerede kollegaer og et godt sammenhold? Så er en af vores to ledige AC-stillinger (genbesættelser) i Team Plantetilsyn på Augustenborg Slot måske noget for dig.

Du kommer til at lære en masse om handel og eksport med kartofler, planter og planteprodukter, kvalitetsledelse, audit, plantesundhed, dansk landbrug, forædling og de rammebetingelser en af verdens største fødevareklynger har, og som vi hele tiden udvikler.

Du får ansvar for og skal hjælpe til med tilrettelæggelse og fremdrift af Landbrugsstyrelsens tilsyn og kontrol med overholdelse af særlige plantesundhedskrav og kvalitetskrav.

Eurofins Milk Testing Denmark A/SPCR analyser – leder og specialist til serologisk laboratorium/ veterinærafdelingen

Eurofins Milk Testing Denmark A/S, Vejen

Vi søger en ny kollega til rollen som leder i vores serologiske laboratorium, for teamet af laboranter og laboratorieassistenter, som varetager PCR analyser. En del af arbejdsdagen vil også være at varetage rollen som PCR specialist. Derfor er det vigtigt, at du både har den faglige baggrund der kræves i jobbet samtidig med en interesse og evne for at kunne lede en afdeling bestående af 8 laboranter og assistenter.

Vi tilbyder et fagligt spændende og udfordrende job med gode udviklingsmuligheder, i en virksomhed hvor et godt arbejdsklima er højt prioriteret. Du får dygtige, velkvalificerede kollegaer og bliver en del af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, der er blandt verdens førende laboratorier.

Eurofins Milk Testing Denmark A/S
Eurofins Vitamin Testing Denmark A/SAnalysekemiker til vores vitamin kompetencecenter

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S, Vejen

Vi vokser og har meget travlt i Eurofins Vitamin Testing, og vi har derfor brug for endnu en dygtig og dedikeret kemiker, der kan være med til at styrke vores eksisterende team. Vi søger en analysekemiker med viden og godt kendskab til aminosyrer og deres kemiske egenskaber samt en stor interesse og erfaring indenfor kromatografiske metoder til analyse af foder og fødevarer.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte fagligt ansvar for vores aminosyreanalyser, optimering og udvikling af metoder, kvalitetssikring, effektivisering og videreudvikling af laboratoriet. Vi tilbyder et spændende job, hvor du i høj grad vil blive udfordret, og hvor der vil være gode muligheder for at få indflydelse på den faglige udvikling af aminocentret.

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S
COWI
Arbejdsmiljøkoordinator til Miljø og arbejdsmiljø

COWI, Aarhus, Esbjerg, Kolding, Lyngby, Odense, Ringsted, og Vejle

Vil du sikre høje standarder for arbejdsmiljø på alle former for bygge- og anlægsprojekter?

I denne stilling vil du være en del af vores hold af eksperter og arbejde tæt sammen med sektionsleder, Marie-Louise Stokbæk. Din fornemste opgave på holdet vil være at sikre et godt og sikkert arbejdsmiljø på vores byggeprojekter, det være sig både i projekteringsfasen såvel som i byggefasen.

Du vil bl.a.:

 • Kortlægge og dokumentere arbejdsmiljørigtig projektering (i samarbejde med vores projekteringsteams)
 • Udarbejde journal for drift og vedligehold
 • Udarbejde plan for sikkerhed og sundhed
COWI
DGtek A/SMåletekniker – Luftemissionsmålinger

DGtek A/S, Fredericia

Grundet et stadigt stigende aktivitetsniveau søger vi endnu en Måletekniker til vores afdeling for luftbårne emissioner.

Hovedopgaverne i jobbet vil være at udføre DANAK-akkrediterede luftemissionsmåleopgaver hos nye og eksisterende kunder, rapportering, samt vedligehold og servicering af afdelingens eget udstyr. Du bliver tilknyttet en kundegruppe, hvor du selv planlægger måleopgaverne.

Vi tilbyder en udfordrende hverdag i en virksomhed – hvor der er mulighed for såvel faglig som personlig udvikling - en uformel omgangstone og en høj grad af frihed i jobbet.

Eurofins Miljø A/SNaturvidenskabelig kunderådgiver

Eurofins Miljø A/S, Vejen

Eurofins Miljø er Danmarks største miljølaboratorium. Vi arbejder med kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft - samt tilhørende rådgivning indenfor miljøområdet. Vi varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, over prøvetagning og gennemførelse af analyser til evaluering af resultaterne.

Eurofins Miljø A/S

Vi har travlt og søger derfor en medarbejder til vores kundecenter i spildevandsafdelingen. Vi søger en kollega som kan bidrage til kundepleje og – rådgivning af højeste kvalitet. Er det dig?

Som kunderådgiver i vores kundecenter for spildevand, vil du sammen med dine 5 kolleger, være kundernes kontaktpunkt som dagligt leverer professionel og effektiv kundesupport.

Miljø- og FødevareministerietSagsbehandler med jordbrugsfaglig baggrund til Team Areal og Projekt i Augustenborg

Miljø- og Fødevareministeriet

Brænder du for at sikre korrekt og effektiv sagsbehandling, og har du lyst til at indgå i et spændende fagligt miljø, hvor vi arbejder med beskyttelse af vores grundvand? Så er muligheden der nu, hvor vi søger en midlertidig kollega til Team Areal og Projekt i Jordbrugskontrol.

Som sagsbehandler i Team Areal og Projekt er du sammen med kolleger ansvarlig for at vurdere og træffe afgørelser i anmeldelsessager om overtrædelser af beskyttelseszoner omkring offentlige vandboringer.

Det betyder, at dine opgaver bliver at:

 • Vurdere og træffe afgørelser i anmeldelsessager på 25 m. beskyttelseszoner
 • [ACØ(1] Koordinere og sikre faglige og tekniske afklaringer på tværs af organisationen
 • Indgå i faglige drøftelser og sparring med vores kolleger
Eurofins NSC Danmark A/S
Kvalitetskoordinator med kemisk baggrund og flair for IT

Eurofins NSC Danmark A/S, Vejen

Vi har travlt og søger derfor at udvide vores indkøbsteam med en løsningsorienteret kvalitetskoordinator til projektstilling.

Du vil få en stor kontaktflade, hvor du vil agere bindeled mellem interne kunder, leverandører og samarbejdspartnere samt vores data management-team. Derfor vil din dagligdag være præget af opgaver såsom:

 • Administrere leverandørevalueringer, optimere processerne i forbindelse hermed, opsamle data i forhold til leverandørernes performance, dokumentere resultater samt vedligeholde data herfra.
 • Håndtering af kritiske forbrugsvarer
 • Opdatering af varesortiment for kritiske forbrugsvarer, indhentning af tilbud og sparring med vores interne kunder omkring valg af løsning
Eurofins NSC Danmark A/S
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Laborant/laboratorieassistent til natholdet i mikrobiologisk laboratorium i Vejen

Eurofins Steins Laboratorium A/S

Du får din daglige gang i et dynamisk og fleksibelt team af laboranter og laboratorieassistenter i afdelingen, hvor vi er specialister i analyserer af foder og fødevarer for diverse mikrobiologiske parametre.

Har du erfaring med eller almindelig interesse for det mikrobiologiske felt og trives du i et miljø, hvor effektivitet og kvalitet er i højsædet. Vi søger 1-2 nye kollegaer, som enten er laborantuddannede eller har god erfaring fra produktionsmiljø, gerne som laboratorieassistent. Der vil være grundig oplæring i procedurer og metoder, så det er vigtigt, at du har gåpåmod og lyst til at lære nyt. Vi vægter arbejdsmiljø og det kollegiale sammenhold højt.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Laboratorieassistent til registrering i kemisk laboratorium

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Vil du være en del af en spændende afdeling, med gang i produktionen og fokus på fællesskabet i et team med dygtige kolleger, som man kan sparre med og guides af?

Som laboratorieassistent i registrerings-afdelingen vil din dagligdag være præget af både fysisk og stillesiddende arbejde. Du bliver en del af et team bestående af engagerede kolleger med godt humør og en god holdånd, hvor vi hjælper hinanden med at nå i mål med opgaverne, som består af rutiner såvel som varierende opgaver.

Din primære rolle vil være at sikre korrekt registrering prøvemateriale til videre analyse i laboratoriet.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
DELPRO A/SHSEQ-Manager

DELPRO A/S, Vamdrup

DELPRO er inde i en markant vækst og har i det seneste år etableret datterselskaber i England, Polen og snart Holland. Med vores vækst følger også flere og højere krav til alle aspekter i relation til HSEQ.

DELPRO er en uhøjtidelig virksomhed med korte beslutningsveje, og vi favner også bredt med hensyn til faglig baggrund. For vores HSEQ Manager kræver det gode færdigheder i klar kommunikation og en ambition om at lykkes på alle niveauer i vores organisation.

HSEQ Manageren vil med reference til direktøren have ansvar for at varetage følgende:

 • Afholdelse af interne audits samt deltagelse i eksterne audits
 • Udarbejdelse af procedurer og instruktioner
 • Ansvar for selskabets kvalitetsledelsessystem inkl. IT værktøjer (RAMS, mobile app etc.)