17 job matcher din søgning 17 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 17 af 17 resultater.
Kalundborg Kommune
Ny kollega til klima og vandløb i Natur og Miljø

Kalundborg Kommune

Har du en naturvidenskabelig baggrund, og har du lyst til at arbejde med vandløb og kystbeskyttelse i Kalundborg Kommune, så er du måske vores nye kollega?

Kalundborg Kommune har en lang og varieret kyststrækning, store landbrugs- og naturområder, en af Danmarks største søer og ca. 200 km vandløb. Vi har brug for en vandløbs- og kystmedarbejder til at varetage myndigheds- og driftsopgaver inden for kyst og vandløb.

Arbejdet med kystbeskyttelse er en forholdsvis ny opgave i kommunerne og der er god mulighed for at sætte sit præg på området. Det er vigtig, at kunne fastholde struktur og overblik, styre lange processer, have borgerkontakt og afholde borgermøder. De faglige kompetencer der skal anvendes i dette arbejde, er kendskab til kystbeskyttelsesmetoder og kystdynamik.

Pankas A/S
Ingeniør (Teamleder) søges til Pankas´Laboratorium & Teknologicenter

Pankas A/S, Gadstrup

Pankas A/S søger en ingeniør med et godt overblik og en engageret tilgang til mennesker. Du har dit faglige afsæt inden for laboratoriearbejde, kvalitetskontrol og ledelse. Virksomhedens laboratorium ligger i Gadstrup ved Roskilde.

Som ingeniør på vores laboratorie, får du en unik mulighed for at arbejde med produktudvikling og kvalitetssikring inden for asfalt og emulsionsproduktion. Et fagområde med høj kompleksitet og af stor vigtighed for virksomheden.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Daglig ledelse og fordeling af arbejdsopgaver i Laboratoriet
 • Planlægning af opgaver og assistere ved disse
 • Udrede og afrapportere analyseresultater
Pankas A/S
LundbeckManager

Lundbeck, Lumsås

Vi søger en faglig funderet leder for nogle af vores dygtige og engagerede ingeniører og kemikere på Lundbecks syntesefabrik på Sjællands Odde, hvor vi fremstiller aktive lægemiddelingredienser under GMP-styring.

Du får ansvaret for at planlægge, forestå udvikling og effektivisere teamets ansvarsområder inden for teknologi, forretningsprocesser, procedurer mv. Du skal derfor have lyst til at involvere dig i den løbende forbedringsproces i samarbejde med kolleger på alle niveauer - både på afdelingsniveau og på tværs af forsyningskæden.

Du bliver ansvarlig for at gennemføre udviklingssamtaler, udarbejde stillingsbeskrivelser og uddannelsesplaner for de 10 medarbejdere i teamet. Du udvikler på en anerkendende måde medarbejdernes kompetencer, og du uddelegerer opgaver samt koordinerer aktiviteter og ressourcer i forhold til aktuelle behov. Afdelingen sigter generelt mod stor faglig bredde i medarbejdernes kompetencer.

Energinet
Ingeniør/fysiker til drift og udvikling af Danmarks gaslagre

Energinet, Nyrup

Vær med til at præge det fremtidige energisystem og bliv en nøglespiller i udviklingen af gas som katalysator for den grønne omstilling. Danmarks gaslagre kan komme til at spille en væsentlig rolle i udviklingen mod et 100 % grønt energisystem, og du kan være med på denne spændende og meningsfyldte rejse, når du med fokus på reservoirdrift, driftsoptimeringer og tværorganisatorisk koordinering er med til at drive de to underjordiske gaslagre.

Energinet

Du bliver en del af vores undergrundsteam, hvis centrale opgave består i planlægning og drift af de underjordiske reservoirer, brøndene og de komplekse tekniske og fysiske processer forbundet hermed.

Du kan se frem til et alsidigt job, hvor du får en væsentlig grad af ansvar og medindflydelse. I Energinet har vi stor fokus på din trivsel og udvikling – både fagligt og personligt, samtidig med at vi tilbyder en høj grad af fleksibilitet.

Energinet
Chr. Hansen A/SProduction Chemist

Chr. Hansen A/S, Roskilde

In the forth-coming years our site in Roskilde will extend the capacity to meet the projected market demand for different usage of probiotics. For this transformation our Process Management Department in Roskilde is looking for a new production chemist.

Process Management (PMG) in Roskilde is a group of 10 academics (incl. 1 senior technician). PMG is responsible for the processes in Roskilde and ensures that the production takes place optimally or with the best solutions through a good cooperation.

We are supporting the production departments and have in-depth knowledge of validation of fermentation-, downstream- and freeze-drying equipment for production of the probiotics meeting specific industry requirement.

Chr. Hansen A/S
AVISTA Green
Laborant

AVISTA Green, Kalundborg

AVISTA er blandt verdens førende inden for indsamling og genraffinering af spildolie via energi- og miljøvenlige processer. Vi har til huse på kajen i Kalundborg Havn og idriftsætter i løbet af de kommende måneder vores nyopførte produktionsanlæg – Europas mest moderne – til genraffinering af spildolie. Derfor har vi brug for flere dygtige kollegaer.

Til vores nyopførte produktionsanlæg til genraffinering af spildolie søger vi pr. 1. maj en dygtig medarbejder, der har lyst til at indgå i teamet, som skal stå for den daglige drift af vores laboratorie.

Arbejdsområder:

 • Analyse/kvalitetskontrol af modtaget spildolie
 • Løbende kontrol under genraffineringsprocessen
 • Analyse/kvalitetskontrol af færdigraffineret baseolie og øvrige olieprodukter
AVISTA Green
Teach First Danmark
Bliv Teach First Graduate i 2020

Teach First Danmark

Vi søger topmotiverede bachelorer og kandidater, som brænder for matematik og naturvidenskab, og som har lysten og evnerne til at skabe begejstring for SCIENCE i folkeskolen. Det handler om at bryde den sociale arv, så alle børn i Danmark udvikler deres fulde potentiale.

Vi optager de dygtigste bachelorer og kandidater med SCIENCE- og ingeniørbaggrund. De bliver en del af et toårigt og fuldt lønnet graduate-program, som omfatter:

 • Fastansættelse i en udsat folkeskole på fuld tid med fuld løn
 • Sparring og netværk med andre dygtige graduates
 • Tæt sparring med en professionel lærerfaglig mentor

Formelle optagelseskrav:

 • Du har som minimum afsluttet en bacheloruddannelse i sommeren 2020

Det bliver noget af det hårdeste, du har prøvet – og noget af det mest givende.

Teach First Danmark
Charles River Laboratories Copenhagen A/SQuality Assurance Auditor for a pre-clinical contract organisation

Charles River Laboratories Copenhagen A/S, Lille Skensved

We are seeking a Quality Assurance (QA) Auditor for our Safety Assessment business located in Lille Skensved, Denmark.

The QA Auditor is responsible for ensuring that the company complies with the applicable GLP requirements.

The following are key responsibilities related to this role:

 • Assure Charles River's compliance with applicable local regulations as well as corporate policies.
 • Perform data audits to assess that records are attributable, legible, contemporaneous, original, accurate, and in compliance with regulations, international standards, SOPs and corporate policies and procedures.
 • Review study plans, reports, and other quality and regulated records for accuracy, completeness, and compliance with all applicable regulations, international standards, and corporate policies and procedures.
Rekrutteringskompagniet A/S
Are you our new Specialist, PV Partner Management?

Rekrutteringskompagniet A/S recruiting on behalf of Pharmacosmos A/S in Holbæk

Pharmacosmos is looking for a Specialist, PV Partner Management to join our Drug Safety department, and to work closely with the Director, QPPV Office to manage PV Partners including PV partner agreements, to further develop our post-marketing pharmacovigilance system and ensure regulatory compliance.

The Drug Safety department is part of R&D at Pharmacosmos. We are a small group of four experienced and dedicated colleagues, managing global drug safety for our human and veterinary products. We are looking forward to welcoming you as an important part of the team in a progressive and innovative pharmaceutical company.

You will work closely together with internal stakeholders such as R&D, Quality & Regulatory Affairs, Medical Affairs, Sales & Marketing, as well as with our external collaboration partners across the world.

MultiLine A/SProduktsikkerhedsmedarbejder

MultiLine A/S, Sorø

Motiveres du af at sikre kvalitet i dine opgaver igennem fokus på detaljer, struktur og overblik, og vil du være med til at forme og udvikle vores Produktsikkerhedsteam? Så er du måske vores nye kollega!

Hos MultiLine er vi godt i gang med at udvikle vores Produktsikkerheds- og Datamanagementafdeling, der udgør en central del af MultiLine. I samarbejde med produktsikkerhedstemaet på andre 2 kollegaer får du ansvar for at sikre, at vores produktdokumentation og -data altid er opdateret i henhold til gældende EU og national lovgivning.

Ud fra definerede mål planlægger du selvstændigt dine opgaver og får ansvar for egne udvalgte leverandører og produktområder med primær fokus på fødevarekontaktmaterialer.

MultiLine A/S
CP Kelco
EHS & S Specialist with strong working environment background for CP Kelco in Køge

CP Kelco, Lille Skensved

Are you passionate about the Environment, Health, Safety & Sustainability (EHS & S)? And are you good at prioritizing, acting on challenges and setting clear directions for others? Then, in the position of EHS & S Specialist at CP Kelco you will have great influence and a good opportunity to create visible results.

Your workday ranges widely from Work Environment Organization support (AMO), maintenance and development of the EHS & S management systems (ISO 14001, OHSAS18001, energy), internal audit, incident investigation and risk assessment.

Principal Duties & Responsibilities

 • Support for a very active work environment organization (AMO) and work closely with the company's management and occupational health and safety representatives
 • Monthly/annual data collection for internal and external reporting
 • Analysis of incidents, risk assessments, work permits, etc.
CP Kelco
Odsherred Forsyning A/S
Projektleder til spildevandsområdet med stærke kompetencer

Odsherred Forsyning A/S, Grevinge

Vi søger en kompetent og robust projektleder, der bliver ansvarlig for at lede og gennemføre anlægsprojekter med varierende kompleksitet i tæt samarbejde med kollegaer og eksterne samarbejdspartnere.

Du bliver en del af en velfungerende afdeling, der organiserer projekter og opgaver i teams. Jobbet giver dig stor indflydelse på valget af tekniske løsninger og udførelse i tæt samarbejde i teamet. Alle i organisationen har kunderne som vores vigtigste pejlemærke, da vi samler på tilfredse kunder – og det får vi gennem innovative løsninger.

Vi tilbyder:

 • Job i en spændende virksomhed i udvikling, der ønsker at gøre en forskel for samfund og miljø.
 • Et udfordrende job med god mulighed for faglig og personlig udvikling.
 • Et udadvendt og tempofyldt job med stor variation.
Odsherred Forsyning A/S
Azelis Denmark A/SQ/A-medarbejder

Azelis Denmark A/S, Store Heddinge

Azelis er en international distributions- og produktionsvirksomhed, hvor vores hovedkompetencer er sourcing af råvarer, halvfabrikata og additiver.

I fødevareindustrien stilles der store krav til certificering og dokumentation. Derfor søger Azelis Denmark en Q/A-medarbejder til en nyoprettet stilling. Stillingen som Q/A-medarbejder vil blive en stor og aktiv del af vores HACCP-team, der varetager udfærdigelse af dokumentation i forbindelse med forestående implementering af FSSC 22000 på vores fabrik i Store Heddinge.

Du bliver ansvarlig for den daglige kvalitetskontrol af egne produkter og efterfølgende oprettelse af analysecertifikater. Du får daglig kontakt med produktionen, for planlægning eller i tilfælde af afvigelser. Endvidere skal du håndtere spørgeskemaer og øvrig teknisk dokumentation til kunder samt leverandører, som vil udgøre en del af det daglige arbejde og vil give dig en stor kontaktflade i organisationen.

Bioanalytiker Specialist, Klinisk Biokemisk Afdeling Roskilde Sjællandsuniversitetshospital,
Klinisk Biokemisk afdeling, Sjællands Universitetshospital Roskilde, søger en bioanalytiker til en specialist stilling i det præanalytiske...
Region Sjælland, Roskilde
Jobcenter
Analytical Development Chemist for Future Products
Do you excel in analytical chromatography, do you enjoy troubleshooting, and do you like to pass your knowledge on to people around you and...
Novo Nordisk, Kalundborg
Novo Nordisk
Vikariat som vagtgående bioanalytiker ved Klinisk immunologisk afdeling, Roskilde blodbank
Ved Klinisk Immunologisk afdeling, Blodbanken Roskilde er følgende vikariat ledigt til besættelse.
Region Sjælland, Roskilde
Jobcenter
Bioanalytiker til Psykiatrisk Center Sct. Hans
Region Hovedstaden Vi søger en engageret Bioanalytiker med en solid erfaring inden for klinisk biokemi og blodprøvetagning.
Region Hovedstaden, Roskilde
Region Hovedstaden