7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 7 af 7 resultater.
Frederikshavn KommuneVandløbsmedarbejder til Center for Teknik og Miljø - tidsbegrænset stilling

Frederikshavn Kommune

Vi søger en engageret vandløbsmedarbejder til en tidsbegrænset ansættelse, da vi har flere forskellige presserende arbejdsopgaver inden for vandløbsområdet. Stillingen er tidsbegrænset til den 31. januar 2021.

Stillingen er på 37 timer/uge, og vi ønsker at få stillingen besat snarest muligt.

De primære opgaver bliver sagsbehandling efter vandløbsloven, det vil sige reguleringssager, restaureringssager og administration af private vandløb. Der kan desuden være forskellige ad hoc-opgaver afhængigt af dine interesser og kompetencer. Du vil få en del kontakt med lodsejere og interesseorganisationer, så det er vigtigt, at du er imødekommende og god til at kommunikere i både skrift og tale.

Randers Tegl A/S
Kvalitets- og energiansvarlig

Randers Tegl A/S, Hobro

Vi skal have løftet overliggeren endnu længere op hvad angår kvalitet og bæredygtighed på Vindø Teglværk. Du indgår i værkets ledergruppe og skal selv være primus motor i en række optimeringsopgaver og procesforbedringer indenfor kvalitet, miljø, energi og bæredygtighed.

Du udtager flere kvalitetsprøver dagligt (ler) og foretager selv analyse og dataopsamling i laboratoriet. Du arbejder selvstændigt med ansvaret for opgaverne i laboratoriet, men operatører fra produktionen planlægges at kunne være til din disposition.

Du har ansvaret for en generel udvikling og forbedring af rutiner samt procedurer indenfor kvalitetsarbejdet og du udvikler vores kvalitetsmanualer som findes på arbejdsstationerne i produktionen.

Randers Tegl A/S
Eurofins VBM Laboratoriet A/SLaboratoriemedhjælper

Eurofins VBM Laboratoriet A/S, Aabybro

Som laboratoriemedhjælper bliver du en del af vores Team Ung, der består af en bred vifte studerende fra gymnasier og universitetet, samt unge der skal arbejde i deres sabbatår. Et sabbatår ved os er et glimrende springbræt til et studiejob, når du starter din uddannelse.

Størstedelen af vores Team Ung studerer på det ingeniør- og naturvidenskabelige fakultet på Aalborg Universitet. Mange af vores fastansatte er startet som laboratoriemedhjælpere med relevant uddannelse, hvorfra de har arbejdet sig op i virksomheden.

Hvis du har interesse for at arbejde på et laboratorium, hvor fleksibilitet, alsidighed og troværdighed er i højsædet, er Eurofins VBM Laboratoriet A/S noget for dig.

Eurofins VBM Laboratoriet A/S
Krüger A/S
Systematisk projektleder med teknisk ekspertise

Krüger A/S, Aalborg eller Aarhus

Kan du skabe den optimale løsning for kunden og klimaet? Og har du lyst til at være med i samarbejdet om projekter fra A til Z?

Du skal, sammen med dine nye kollegaer, løse opgaver der særligt handler om regn- og spildevandshåndtering samt klimaløsninger.

Du kommer til at arbejde i et stærkt tværfagligt miljø, hvor kombinationen af din og kollegaernes viden sikrer det optimale produkt til kunden. Vi løser spændende vandtekniske projekter helt fra de mindre, som vi klarer på et par uger til de store, der tager flere år.

Du skal lede projekterne i alle faser helt fra kundekontakten, tilbud, projektering og udbud til opfølgning og udførelsen med byggeledelse og tilsyn.

Krüger A/S
Eurofins VBM Laboratoriet A/SUdviklingskemiker indenfor indeklima- og bygningsmaterialer søges

Eurofins VBM Laboratoriet A/S, Aabybro

Vi søger en dygtig og resultatorienteret udviklingskemiker til vores afdeling for indeklima og bygningsmaterialer, der er inde i en spændende udvikling. Med en stigende efterspørgsel på området både fra nationale og internationale kunder, søger vi en der kan drive processen og være tovholder i sammenspil med vores daglige produktion. Som udviklingskemiker vil du blive ansvarlig for udvikling, implementering og akkreditering af metoder inden for bygningsmateriale- og luftanalyser.

Vi tilbyder derfor en spændende stilling i en dynamisk virksomhed med gode muligheder for personlig og faglig udvikling samt et inspirerende arbejdsklima. Du får en afvekslende hverdag i et arbejdsmiljø med tempo og godt humør og en uformel omgangstone. Du vil blive en vigtig del af vores engagerede og dygtige team.

Eurofins VBM Laboratoriet A/S
Danmarks Tekniske UniversitetBiologoverassistent/fiskeritekniker for til-søs-indsamlinger med kommercielle skibe

Danmarks Tekniske Universitet, Hirtshals

DTU Aqua, Sektion for Monitering og Data i Hirtshals søger en biologoverassistent/fiskeritekniker til dataindsamling ombord på kommercielle fiskefartøjer.

Arbejdsopgaverne vil bestå primært af til-søs-indsamlinger af biologiske prøver ombord på kommercielle fiskefartøjer, samt oparbejdning af indsamlet materiale. Arbejdet omfatter også sejlads på vores egne forskningsskibe, indsamling af information fra det kommercielle fiskeri i havne og oparbejdning af disse, og der forventes at du indgår i andre opgaver i Sektion for Monitering og Data efter behov.

Der er tale om sejlads i betydeligt omfang og varighed med deraf følgende afspadsering af optjent overtid.

Bioanalytikere til Patologiafdelingen Aalborg Universitetshospital
Kunne du tænke dig at blive vores nye kollega, så har du muligheden nu.
Region Nordjylland, Aalborg
Region Nordjylland