14 job matcher din søgning 14 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 14 af 14 resultater.
Arla Foods
Mejerist til Osteriet - Branderup

Arla Foods

Drømmer du om at arbejde i et af verdens største mejerier, hvor du har gode muligheder for at udvikle dine kompetencer? Så er du måske vores nye mejerist på Branderup Mejeri.

Arla Foods

På Arla Foods Branderup Mejeri går det stærkt, og vi har travlt med den årlige produktion af ca. 38.000 tons mozzarella, som sælges til markeder verden over. Som mejerist på Branderup Mejeri kan du se frem til en afvekslende hverdag blandt 100 dygtige, engagerede og glade kolleger. Mejeriet sover aldrig, og vi får brug for dit indgående kendskab til osteproduktion for at holde dampen oppe 24/7. Mejeriet er i en rivende udvikling og står foran en omfattende udvidelse til 91.000 tons mozzarella ost årligt.

Dit primære arbejdsområde vil være at beskæftige dig med processerne i osteriet. Du får en afvekslende hverdag, hvor du er med til at sikre kvaliteten af produkterne, og du løser diverse opgaver på tværs af afdelingerne.

Arla Foods
Eurofins Miljø A/SAnalytical Service Manager til barselsvikariat

Eurofins Miljø A/S, Vejen

Som Analytical Service Manager er du, sammen med de to øvrige ASM’er i afdelingen, kundernes kontaktpunkt som dagligt leverer professionel og effektiv kundesupport af højeste kvalitet.

Din primære opgave vil være at agere bindeled imellem laboratoriet og vores kunder, derfor vil din dagligdag være præget af opgaver såsom:

 • Behandling af kundeforespørgsler på telefon og mail
 • Opfølgning på leveringstider (TAT)
 • Rådgivning og vejledning af kunder
Eurofins Miljø A/S

Som Analytical Service Manager hos Eurofins Miljø Jord vil du få muligheden for at udvikle dig og sparre sammen med nogle kompetente og erfarne kolleger, i en afdeling hvor kvalitet, videbegærlighed og evnen til at navigere i en kompleks hverdag er i fokus.

FORCE Technology
Lead auditor og konsulent med fødevarebaggrund

FORCE Technology, Brøndby, Vejen eller Århus

Vil du være en del af et team, hvor du har indflydelse, frihed til at planlægge eget arbejde, og hvor aktiviteterne fortsætter med at udvikle sig? Så er det måske dig, vi søger!

Dit primære ansvar bliver at gennemføre ISO 22000 og FSSC 22000 audits for FORCE Certification samt at rådgive om og lave projekter indenfor fødevaresikkerhed.

Stillingen forudsætter, at du er fleksibel omkring besøg hos kunder og gennemførelse af audits efter kun-dens behov. Til gengæld vil du møde stor fleksibilitet omkring dine arbejdsvilkår, som indebærer bl.a. fleks-tid og mulighed for indflydelse på dine opgaver og hverdag, herunder at du selv planlægger dit arbejde med kunderne

FORCE Technology
Eurofins Miljø Vand A/SFleksible badevandsprøveudtagere søges til Eurofins Miljø Vand A/S i Syddanmark

Eurofins Miljø Vand A/S, Vejen

Vi søger lige nu badevandsprøveudtagere til at dække Syddanmark i perioden maj til august/september, da sommeren er vores travleste periode. Dette er derfor en unik mulighed for at få indsigt i, hvad det vil sige at være prøveudtager. Du får en afvekslende hverdag i et arbejdsmiljø med tempo og altid godt humør, en uformel omgangstone og fokus på effektivitet og god kundeservice.

Eurofins Miljø A/S

Arbejdet omfatter prøvetagning på badevand eksempelvis strande, søer og havnebassiner. I forbindelse med prøvetagningerne gennemføres en række målinger med feltudstyr. Du vil blandt andet få udleveret en tablet, som du vil få oplæring i at bruge. Opgaverne planlægges centralt af logistikafdelingen, og kommunikeres ud via online udstyr i bilen, som også benyttes til registrering af feltdata.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Laborant til Mikrobiologisk laboratorium

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Til Eurofins Steins mikrobiologiske laboratorium, som består af 60 engagerede og dygtige medarbejdere, søger vi en laborant, som har lyst til at blive en del af et fleksibelt og dynamisk team, hvis fornemste opgave er at levere analyser af allerhøjeste kvalitet.

I afdelingen, hvor vi analyserer foder, vand og fødevarer for diverse mikrobiologiske parametre, får du en hverdag i højt tempo og mulighed for personlig og faglig udvikling. Der vil være grundig oplæring i procedurer og metoder, så det er vigtigt, at du har gåpåmod og lyst til at lære nyt.

Da opgaverne kræver både stående og gående arbejde, er det vigtigt, at du er fysisk mobil.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Kemiker til projektansættelse i kemisk laboratorium

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Eurofins Steins kemiske laboratorium beskæftiger sig med kemiske analyser af vand, fedt, protein, salt, pH, EFOS, træstof, stivelse, samt et bredt udsnit af specialanalyser, i foder- og fødevarer.

Du vil som kemiker få ansvaret for kvalitet og levering på en række analyseområder. I tæt sammenspil med dine kolleger vil dine opgaver blandt andet inkludere ­:

 • Udvikling, validering og vedligehold af analysemetode
 • Indføring og vedligehold af analyseudstyr og instrumenter
 • Planlægning og gennemførelse af udviklingsprojekter
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Eurofins Milk Testing Denmark A/S
Laboratorieassistent til serologisk laboratorium

Eurofins Milk Testing Denmark A/S, Vejen

Eurofins Milk Testing Denmark A/S i Vejen søger en laboratorieassistent til det serologiske laboratorium.

Hos Eurofins kan du se frem til at blive en del af en af verdens største laboratorievirksomheder, der er med til at skabe et sikkert miljø og høj fødevaresikkerhed. Her får du personlig og faglig udvikling, hvis du er ambitiøs og trives med et højt tempo i et fagligt spændende og udfordrende arbejdsmiljø.

Du kommer til at arbejde i en afdeling, der analyserer prøver fra husdyr- og levnedsmiddelproduktion for forskellige sygdomme i prøver vha. ELISA og/eller PCR-metoder. Du deltager i processen ved at klargøre og registrere prøverne og har herudover ansvar for alle afdelingens forefaldende opgaver.

Eurofins Milk Testing Denmark A/S
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Laborant til vikariat af 1 års varighed i kemisk laboratorium

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Vi søger pt. en laborant til et vikariat af 1 års varighed, til afdelingen hvor vi foretager alle former analysekemiske metoder på foder og fødevarer, heriblandt analyser for protein (Kjeldahl/Dumas), fedt (Stoldt/RG/SBR), stivelse, fiber, sukker, m.fl.

Du kommer til at arbejde både selvstændigt og i teams, hvor du bidraget til at leverer resultater af høj kvalitet, til den planlagte deadline.

Hos Eurofins kan du se frem til blive en del af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, der er blandt verdens førende laboratorier. Vi tilbyder en fagligt spændende og udfordrende hverdag, i en virksomhed som prioriterer et godt arbejdsklima højt. Her får du personlig og faglig udvikling, hvis du er ambitiøs og trives med et højt arbejdstempo.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Arla Foods
Mejerist – Høgelund Mejeri

Arla Foods, Vojens

Kunne du tænke dig at arbejde med moderne maskiner, den nyeste teknologi og de bedste kolleger? Så bliv en del af Høgelund Mejeri, der årligt producerer ca. 8.000 tons Danablu blåskimmelost til hele verden. Arla Foods

På Høgelund Mejeri arbejder vi målrettet mod at standardisere og optimere vores processer for at kunne levere kvalitetsprodukter til vores kunder. Sammen med resten af teamet sikrer du, at anlægget kører optimalt, så driften forløber planmæssigt og uden stop.

Du bliver en del af vores produktion i osteriet, hvor du vil være en del af et godt team, der arbejder i 3 holdskift – fordelt over ugens 7 dage. I osteriet vil du i løbet af en arbejdsdag:

 • passe driften og overvåge processer og anlæg
 • foretage prøveudtagning, registrere og analysere målinger og korrigere i forhold til resultater
 • tage del i vores lean-agenda og være på konstant udkig efter mulige optimeringer af processer
Arla Foods
LEGO System A/SPhD student

LEGO System A/S, Billund

Do you want to take part in improving the ability to link materials performance with the underlying physical properties by disseminating knowledge and embedding learnings?

The primary aim of the Materials department is to secure the right materials, fulfilling every demand on the immediate and the long term, in order to guarantee business continuity. The scope has a time horizon of 0-15 years.

Your responsibilities

 • Execute own projects and support projects
 • Scope own projects based on requirements/questions from stakeholders in Materials as well as other (external) stakeholders.
 • Perform materials characterization measurements

©2020 The LEGO Group

Bioanalytiker til Blodprøver, Biokemi og Immunlogi, Sygehus Sønderjylland - Aabenraa
Region Syddanmark Har du lyst til at være bioanalytiker på et akutsygehus, hvor alle gør en forskel ?
Region Syddanmark, Aabenraa
Region Syddanmark
Product Safety Manager
Are you passionate about ensuring the chemical product safety and compliance of our LEGO® products?
LEGO SYSTEM A/S, Billund
Jobcenter
Kemiker
Fertin Pharma A/S har mere end 100 års erfaring med innovation, produktudvikling og produktion af konfekture produkter, kosttilskud...
Fertin Pharma, Vejle
Fertin Pharma