14 job matcher din søgning 14 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 14 af 14 resultater.
Miljø- og FødevareministerietMiljøstyrelsen søger affaldsfaglig medarbejder til at fremme cirkulær økonomi og den grønne omstilling

Miljø- og Fødevareministeriet, Odense

Vi søger en teknisk god funderet medarbejder, der kan varetage opgaver inden for organisk affald, herunder med fokus på biomasse, bioaske og affald til jord - herunder fosfor. Opgaverne deles med en anden tekniker og juristen på området.

Pt. står vi overfor at foretage ændringer i biomasse- og bioaskebekendtgørelsen, som kræver solide tekniske bidrag, samtidig med at vi arbejder på at give solide faglige input til regeringens arbejde med klimahandlingsplan og en kommende national affaldsplan.

Samtidig vil du også skulle indgå i arbejdet med at undersøge mulighederne for, hvordan det kommunale affaldstilsyn samt klassificering af affald fremadrettet skal foregå.

BrinchPartners

Brinch & Partners søger for Fortum Recycling & Waste i Nyborg

EHSQ-manager

Fortum Recycling & Waste Solutions A/S søger EHSQ-manager til at stå i spidsen for et ambitiøst team i en virksomhed, hvor EHSQ er et absolut fokusområde.

Er du klar til en stilling, hvor du sikrer menneskers sikkerhed, sundhed og velvære og samtidig sikrer compliance for virksomheden gennem ledelsessystemet? Virksomheden er en miljømæssigt bæredygtig forretning, der bidrager til at skabe en renere verden. Bliv en del af Fortum Recycling & Waste Solutions i Danmark, en stor international, likvid miljøvirksomhed. Join the Change.

Din primære opgave som EHSQ-manager vil til dels være at sikre, at organisationen altid arbejder indenfor lovgivningens rammer og Fortums interne regulativer, og dels også være en proaktiv sparringspartner.

Brinch & Partners
Miljø- og FødevareministerietMiljøfaglig stærk AC-medarbejdere til Miljøstyrelsens enhed for Pesticider & Biocider (midlertidige stillinger)

Miljø- og Fødevareministeriet, Odense

Miljøstyrelsen er en del af Miljø- og Fødevareministeriet og den danske myndighed på miljø- og naturområdet. Vi arbejder for rig natur, rent vand, sikker kemi og grøn produktion. Vores kerneopgave er at omsætte natur- og miljølovgivningen til virkelighed, og målsætningen er at balancere hensynene til både beskyttelse og benyttelse.

Pesticider og Biocider (P&B) arbejder for at beskytte miljø og sundhed gennem regulering af pesticid-, biocid- og genteknologiområdet. Enheden består af ca. 70 medarbejdere.

Vores opgaver spænder bredt fra godkendelse af pesticider, biocider, genmodificerede organismer, til regulering af anvendelsen af pesticider og over til deltagelse i EU-arbejde.

VertanicalSite Manager (f/m/d)

Vertanical, Marslev

We are looking for a Site Manager (f/m/d) that provides leadership for Vertanical Denmark Aps to achieve its operational, organizational, and strategic objectives. The Site Manager (f/m/d) will be responsible for all activities in Denmark, with offices located at the greenhouse production site in Marslev near Odense.

  • You will oversee all daily activities and manage the production schedule, ensure desired output volume and on-time delivery
  • You are responsible for building up a local team and drive existing and new processes forward
  • You will be responsible for the quality standards including the documentation on site, additionally you will be responsible for the GACP/GMP documentation

We offer you a varied, challenging job with exciting tasks and a broad spectrum of creative possibilities! We offer an innovative environment for professional development with short decision-making paths and the freedom to break new ground!

PeopleLink
Product Compliance Specialist

PeopleLink søger for Tempur Sealy Danmark A/S i Aarup

På forkant med internationale krav til produkter, emballering og mærkning.

Din opgave bliver med reference til Product Compliance Team Lead og i samarbejde med dine 3 kolleger i Product Compliance teamet at sikre, at Tempur Sealys brede produktprogram hele tiden er i compliance med international og lokal lovgivning samt markedskrav.

Product Compliance teamet er en del af Operations Support teamet, som er ansvarlig for den eksterne kvalitet og virksomhedens forretningsprocesser, herunder reklamationsbehandling, leverandørkvalitet, master data management og product compliance.

Virksomheden er certificeret inden for arbejdsmiljø, kvalitet, miljø og energi, og du kommer derfor til at arbejde på et fundament af veldokumenterede processer og i en kultur, hvor ønsket om compliance er dybt forankret.

Spectrum Therapeutics/Canopy Growth DenmarkHead of Regulatory Affairs, Europe

Spectrum Therapeutics/Canopy Growth Denmark, Odense eller Frankfurt

Har du strategisk flair og samtidig en solid indsigt i de gældende regulatoriske regler på europæisk niveau?

Nøgleopgaver

  • Sætte retningen og sikre compliance på Regulatory Affairs-området på tværs af virksomhedens afdelinger og sites i Europa.
  • Være ekspert på og rådgiver inden for den europæiske lovgivning for lægemidler samt medicinsk cannabis.
  • Understøtte udviklingen på markedet med sikringen af produkter til Europa.

Vi tilbyder et afvekslende og inspirerende job med gode, faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Bioanalytiker til Afdeling for Klinisk Biokemi og Farmakologi
Region Syddanmark Afdeling for Klinisk Biokemi og Farmakologi er en tværgående klinisk afdeling med specialerne Klinisk Biokemi og Klinisk Farmakologi.
Region Syddanmark, Odense
Region Syddanmark
FORSKNINGSLABORANT VED AFDELING T, ODENSE UNIVERSITETSHOSPITAL
Region Syddanmark Stilling som forskningslaborant ved Afdeling T, Odense Universitetshospital, med daglig funktion ved Kardiovaskulær og Renal Forskning SDU.
Region Syddanmark, Odense
Region Syddanmark
Laboratory Manager (f/m/d)
The German based and internationally active FUTRUE Group is the incubator of tomorrow’s global health trends and innovations holding...
Futrue GmbH, Kerteminde
JobsinOdense
FORSKNINGSLABORANT VED AFDELING T, ODENSE UNIVERSITETSHOSPITAL
Lunge og Karkirurgisk Afdeling T, Odense, Odense C
Ofir
Research Assistant: Bioinformatics and Machine Learning for Single-cell Genomics
We are looking for a highly motivated candidate to develop computational tools and analysis methods for genomics data.
Syddansk Universitet, Odense M
Jobcenter
Projektbioanalytiker til nyoprettet stilling i Hæmatologisk Forskningsenhed (HFE-X)
Region Syddanmark Ugentlig arbejdstid på 37 timer.
Region Syddanmark, Odense
Region Syddanmark
Postdoctoral Positions in Algorithmic Cheminformatics
The project is based on the novel application of formalisms, algorithms, and computational methods from computer science to questions in systems biology and systems chemistry.
Syddansk Universitet, Odense M
Jobcenter