37 job matcher din søgning 37 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 37 resultater.
OttoConsult ApSENTREPRISELEDER/CHEF

OttoConsult ApS søger for IFA Tagdækning A/S i Toreby L

Til virksomhed med vækst og mangeårig stabilitet, søges selvstændig entrepriseleder/chef med et bredt overblik.

IFA Tagdækning A/S udfører alle former for tagdækningsopgaver. Deres mange års erfaring, samt samarbejde med dygtige og faste samarbejdspartnere, sikrer kunderne et tagdækningsarbejde af høj kvalitet indenfor alle slags entrepriser, såsom nybyg, renovering og reparationer.

Til stillingen som entrepriseleder/chef indgår du i et stærkt team af engagerede og fagligt stærke og erfarne kollegaer.

Din rolle er følgende:

 • at have overblikket over egne samt virksomhedens projekter og opgaver
 • sikre projekternes fremdrift og udvikling
 • ledelse og koordinering af egne projekter
Næstved FjernvarmeGIS-koordinator/Teknisk Designer

Næstved Fjernvarme

Næstved Fjernvarme gennemfører i de kommende år store udvidelser af forsyningsområdet, med store anlægsarbejder på ledningsnettet til følge.

Vores nuværende GIS-koordinator har, efter mange år i jobbet, valgt at gå på pension den 1/9 2020, og vi søger nu hendes afløser.

Du bliver en central del af anlægsafdelingen og arbejder tæt sammen med anlægschefen og vores ledningsmester.

Dine primære opgaver vil være

 • Opmåling af ledningsanlæg
 • Ledningsregistrering
 • Tegnearbejde
Greve KommuneByggesagsbehandler

Greve Kommune

Vi søger en erfaren byggesagsbehandler til Greve Kommune. Der er stor efterspørgsel på at komme til at bygge i Greve Kommune. Vi har nogle store erhvervsområder med både nybyggeri og tilbygninger og større udbygninger er undervejs i en række erhvervsområder. Dertil kommer, at over de næste 4 år udbygges Greve Kommune fx med 300 boliger om året og flere boliger følger.

Dit arbejdsområde vil have fokus på behandling af de større erhvervssager. Alle i teamet håndterer de forskellige typer af boligbyggerier, lovliggørelsessager, forespørgsler, klager m.v., hvilket også vil indgå blandt dine fremtidige opgaver.

Du vil komme til at arbejde i et byggesagsteam med fagligt erfarne medarbejdere indenfor byggesagsområdet. Vi er et velfungerende team med mulighed for sparring til sine opgaver og mulighed for at præge udviklingen.

Dansk Boligforsikring A/S
Kontortaksator

Dansk Boligforsikring A/S, Holbæk

Dansk Boligforsikring A/S søger en kontortaksator til kontoret i Holbæk.

Som kontortaksator vil du med udgangspunkt fra vores kontor i Holbæk få en vigtig og helt central rolle i forbindelse med skadeanmeldelser, hvor dine faglige byggetekniske kompetencer skal sikre fremdrift og afslutning af sager.

Jobbet indebærer kontakt til kunder og håndværkere. Du vil indgå i tæt dialog med de øvrige skadebehandlere, ligesom samarbejde med vore egne udekørende taksatorer også bliver en del af din hverdag. Du vil ligeledes skulle forvente et samarbejde og styring med eksterne konsulenter ved behov.

Dansk Boligforsikring A/S
Fibia P/S
Projekteringsmedarbejder

Fibia P/S, Haslev

Brænder du for at arbejde med GIS, og vil du være med til at sikre, at flere kunder bliver tilsluttet Fibia fibernet? Så er du måske vores nye Projekteringsmedarbejder.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Projektering af forsyning og tilslutninger for nye kunder i Small World i henhold til den gældende Designmanual. Udarbejde, klargøre og uploade arbejdsdokumenter til vores entreprenører
 • Kvalitetskontroller i henhold til kvalitetsskema
 • Indlæsning af indmålingsdata og slutdokumentere det projekterede
 • Ajourføre og klarmelde projekteringsopgaver i Plexus
Fibia P/S
Teach First Danmark
Bliv Teach First Graduate i 2020

Teach First Danmark

Kan du motivere og lære fra dig?

Vi engagerer topmotiverede bachelorer og kandidater, som kan motivere og lære fra sig i matematik og naturvidenskab – og som har lederpotentialet til at løse et af Danmarks største problemer. Det handler om at skabe lige muligheder for alle børn og unge i Danmark uanset deres sociale baggrund.

Bliv en del af et toårigt og fuldt lønnet graduate-program

 • Fastansættelse i en udsat folkeskole på fuld tid med fuld løn
 • Tæt sparring med en professionel lærerfaglig mentor
 • Netværk, idéudvikling og sparring med andre dygtige graduates
 • Workshops med fokus på læring og ledelse
 • En akkrediteret læreruddannelse på 150 ECTS

Det bliver noget af det hårdeste, du har prøvet – og noget af det mest givende.

Teach First Danmark
 Byggeriets Arbejdsmiljøbus Arbejdsmiljøkonsulent til Sjælland

Byggeriets Arbejdsmiljøbus

Hvis du brænder for et godt arbejdsmiljø, så har Bam-bus det helt rigtige job til dig. En af vores gode og erfarne konsulenter har valgt at gå på pension, og derfor skal vi have en ny kollega.

Vi tilbyder et udfordrende og lærerigt job, hvor du selv har meget stor indflydelse på og ansvar for planlægning og tilrettelæggelse af din arbejdsdag.

Vi arbejder med:

 • Rekvirerede og opsøgende besøg på bygge- og anlægspladser og i virksomheder
 • Oplæg og projektarbejde sammen med BFA og arbejdsgiver og arbejdstagerorganisationer
 • Udviklingsopgaver i samarbejde med virksomheder, produktudviklere, leverandører og forskere
MT Højgaard A/S
Indled din karriere med landets stejleste læringskurve

MT Højgaard A/S

Har du talent, ambitioner og lyst til at kickstarte din karriere i bygge- og anlægsbranchen? Så kan vi tilbyde dig et fantastisk forløb med en stejl læringskurve.

Som graduate hos os bliver du del af en lille gruppe af landets største talenter. Du får et unikt indblik, når du prøver forskellige roller, og undervejs kan du fordybe dig særligt i de områder, som du synes er mest spændende.

Et graduate-forløb i MT Højgaard varer typisk mellem 2,5 og 3,5 år, hvor du roterer mellem mindst tre forskellige forretningsområder. Undervejs får du rig mulighed for at bruge din faglighed og komme i dybden med et fagområde, idet en rotation typisk varer omkring et år.

FA Connect
Projektchef brorenovering

FA Connect søger for JORTON i Lille Skensved

Er du som projektleder stærk indenfor brorenovering, og er du samtidig kompetent på ledelse og samarbejde? Så er du måske den kommende projektchef for JORTONS brorenoveringsafdeling i Lille Skensved.

Som projektchef hos JORTON er du i langt størstedelen af projekterne synlig på byggepladsen og kontoret. Som projektchef får du ansvar for både mindre og større projekter, og du er en del af alle faser, inklusive kalkulation, strukturering af byggepladsen, administrative opgaver og aflevering af projektet.

Du tilbydes

 • Et meget ansvarsfuldt og alsidigt job (udvikle/udvide afdelingen)
 • Kompetence følger med ansvar
 • Flad organisation med høj grad af medindflydelse
NCC Danmark
Erfarne projektchefer, Civil DK, Sjælland

NCC Danmark

Kan du lide kombinationen af både at gå forrest og deltage i det praktiske arbejde i samarbejde med dine kolleger? Og har du lyst til at arbejde i et udviklingsorienteret og miljø, hvor du er en del af større, specialiserede anlægsopgaver inden for jord- og kloak-arbejde på Sjælland?

Som projektchef i Civil DK er du med til at styre spændende projekter på Sjælland, og du bliver en del af en organisation, hvor fællesskab og humor er en stor faktor – hvor ”fun at work” er noget, vi rent faktisk mener og hele tiden arbejder for.

I produktionen får du ca. 40 kolleger. Vi udfører især komplekse jord-, kloak- og betonprojekter samt større konstruktioner som sygehuse og p-kældre, typisk i København og omegn. Du vil arbejde sammen med både funktionærer, timelønnede, underentreprenører og byggeledelse.

NCC Danmark
NCC Danmark
Erfarne produktionsledere til NCC, Civil DK, Sjælland

NCC Danmark

Kan du lide kombinationen af både at gå forrest og deltage i det praktiske arbejde i samarbejde med dine kolleger? Og har du lyst til at arbejde i et udviklingsorienteret og miljø, hvor du er en del af større, specialiserede anlægsopgaver inden for jord- og kloak-arbejde på Sjælland?

Som produktionsleder i Civil DK vil du være en del af et projektteam, der udfører spændende projekter på Sjælland, og du bliver en del af en organisation, hvor fællesskab og humor er en stor faktor – hvor ”fun at work” er noget, vi rent faktisk mener og hele tiden arbejder for.

I produktionen får du ca. 40 kolleger. Vi udfører især komplekse jord-, kloak- og betonprojekter samt større konstruktioner som sygehuse og p-kældre, typisk i København og omegn. Du vil arbejde sammen med både funktionærer, timelønnede, underentreprenører og byggeledelse.

NCC Danmark
Kalundborg Kommune
Kalundborg Kommune søger en byggesagsbehandler med lyst til mere

Kalundborg Kommune

Hos os er der højt til loftet og rig mulighed for at udvikle sig personligt og i opgaveløsningen. Du kommer til at prøve kræfter med store og betydningsfulde opgaver, og du får lov til at spille en afgørende rolle i forhold til beslutninger og løsninger.

Der sker meget i Kalundborg Kommune og noget af det, der optager os lige nu, er, at vi sammen med virksomheder og uddannelsesinstitutioner er i gang med at etablere et campusområde, og vi forbereder i den forbindelse en række store infrastrukturprojekter, og Kommunalbestyrelsen har vist vejen med blandt andet et ambitiøst anlægsbudget.

Derfor søger vi en byggesagsbehandler med lyst til mere – til Plan, Byg og Miljø.

Jobindex A/S
Kalkulationsmedarbejder med ambitioner

Jobindex A/S søger for Entreprenør Morten C. Henriksen A/S i Holbæk

 • Vil du være med til at opbygge en tilbudsafdeling i vækst?

”Vi er i rigtig god vækst, så du kan virkelig sætte dit aftryk på vores fremtidige entrepriser. Og så er jeg sikker på, at du vil kunne lide vores kultur og jargon,” fortæller direktør Hans Erik Jensen.

Sæt dit tydelige aftryk på tilbudsafdelingen
Stillingen rummer udviklingsmuligheder, med mulighed for yderligere udviklings- og ledelsesopgaver i afdelingen, ligesom du aktivt deltager i ledermøder med vores regnskabschef, afdelingschef for produktionen og direktøren.

Erfaren kollega med vindermentalitet

 • Du har god erfaring fra en lignende rolle med kalkulation og tilbud, og det er en fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund gerne suppleret med en uddannelse som bygningskonstruktør, ingeniør eller lignende.
Jobindex A/S
NettoTeknisk driftscontroller til Team Drift & Vedligehold

Netto, Køge

Vi søger en dygtig og serviceminded kollega i Team Drift og Vedligehold, som skal varetage controlling af indberetninger og energiopgaver for Nettos butikker i Danmark.

Udover dette vil du blive ansvarlig for at sikre, at data- og proceshåndtering på energiområdet (el, varme, vand og køl) fungerer og optimeres bedst muligt. Herunder projektledelse af udvalgte projekter inden for dette område for Nettos butikker i Danmark.

Succeskriterier i stillingen er bl.a. at sikre, at data indsamles og håndteres bedst muligt og at drive projekter med udgangspunkt i effektiv drift.

Af typiske opgaver kan nævnes:

 • Ajourføring af databaser over butikker, udstyr, mv.
 • Kontakt og koordinering af håndværkere og leverandører til opgaver i butikkerne
 • Administrative opgaver i Coupas økonomisystem
BEC
Management support for Facility Management in BEC

BEC, Roskilde

Are you passionate about facility management? And would you like to support the management in taking facility management in BEC to the next level? Then it might be you we are looking for.

BEC is developing rapidly and Facility Management is following suit
We are looking for a candiate who can support the the management and contribute to ensuring that our many projects in the pipeline are well executed. In BEC, Facility Management is divided into four departments: Catering, Cleaning, Facility Service and Facility Service & Catering (Herning). The four departments provide services to colleagues and operate the facilities on 2 locations in Roskilde, 1 location in Herning and 1 location in Warsaw, Poland. As a project manager you will be reporting to BEC’s facility management director, but the job also entails close collaboration with the 4 department managers.

BEC
FORS A/S
Energiplanlægger

FORS A/S, Holbæk

Sammen med dine kollegaer skal du udvikle fremtidens bæredygtige varmeløsninger i vores tre ejerkommuner Roskilde, Holbæk og Lejre. Vores store fjernvarmeområde i dag er Roskilde by, men det bliver blandt mange andre udfordringer også vores opgave at hjælpe med at omstille Holbæk, den sidste store naturgasby i Danmark, til grøn varmeforsyning. Det bliver de kommende år en stor udfordring, som Fors A/S gerne vil bidrage til at løse med dig på holdet.

Som varmeplanlægger i Fors A/S bliver du ansvarlig for følgende opgaver:

 • Udmøntning af projekter og indsatsområder i Varmestrategien
 • Strategisk varmeplanlægning i Fors A/S
 • Planlægge konkrete anlægsprojekter på fjernvarme
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Vi søger en adjunkt/lektor til VVS-uddannelsen (genopslag)

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I, Slagelse

Vi søger en kollega, som vil være med til at uddanne fremtidens VVS-installatører i samarbejde med et ambitiøst underviserteam.

Din profil er kendetegnet ved stærke formidlingskompetencer kombineret med en solid baggrund indenfor det VVS-faglige område. Er du ikke VVS-uddannet har du på anden måde fået viden og færdigheder, der sætter dig i stand til at undervise i uddannelsens fag.

Som adjunkt/lektor i Zealand får du en afvekslende hverdag, hvor du har stor selvbestemmelse kombineret med fleksible arbejdstider. Du vil selvstændigt skulle gennemføre og tilrettelægge undervisning inden for dine fagområder og i tæt samarbejde med kollegaer og studieleder indgå i planlægning og udvikling af uddannelsen, herunder arbejde med udviklingsprojekter og andet videnarbejde.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
GF Forsikring
Bygningstaksator til Køge - Ringsted området

GF Forsikring

Er du en stærk spiller, der bidrager til holdet?

GF Forsikring søger en bygningstaksator til området omkring Køge-Ringsted. Du bliver en del af vores skadeafdeling med ca. 40 taksatorer, hvoraf 14 er bygningstaksatorer.

Du får et spændende og fleksibelt job, hvor du er ansvarlig for at opgøre bygningsskader i dit distrikt. Det meste af din arbejdsdag foregår hos vores kunder, hvor du skal taksere private bygningsskader og besigtige huse ved indtegning. Du planlægger selvstændigt dine arbejdsdage, som er fyldt med mange og spændende opgaver.

GF Forsikring
Jobselection IVS
Arkitekt MAA og partner i vækstområde

Jobselection IVS søger for DAN-PROJECT ApS i Søllested

Vil du være med på den vækstrejse, Sydsjælland og Lolland-Falster skal på de kommende år, skal du søge stillingen som arkitekt og partner i DAN-PROJECT ApS. Vi er beliggende på Midtlolland og er et af Lolland-Falsters større arkitektfirmaer, som har den organisatoriske kapacitet, der skal til for at være med på rejsen.

Der vil de kommende år blive investeret milliarder i Sydsjælland og Lolland-Falsters infrastruktur, hvilket potentielt vil medføre nye opgaver for DAN-PROJECT ApS. Derfor har vi brug for en yngre kapacitet, som har den faglige styrke som arkitekt og samtidig har det forretningsgen, der skal til for at se potentialet i områdets udbygning.

Du skal have lyst og engagement til at videreudvikle og præge arkitekturen i vores lokalområde. Du skal med din kreative baggrund sætte DAN-PROJECT ApS på landkortet.

Jobselection IVS
ZBC
Skolepraktikinstruktør til byggeriets uddannelser

ZBC, Slagelse

Er du tømrer og brænder du for at arbejde med unge mennesker? Vil du medvirke til at vores skolepraktikelever får en hverdag og en uddannelse i verdensklasse?

Som instruktør på ZBC er din indsats synlig. Den afspejler sig hver dag i dine elever. At arbejde med uddannelse er en livsstil, og du skal trives med, at slå dine daglige folder sammen med en masse unge mennesker, der brænder for at lære.

Vores elever har brug for de fagligt bedste rollemodeller til at tage hånd om deres uddannelse og vise dem, hvordan hverdagen fungerer som faglært.