25 job matcher din søgning 25 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 25 resultater.
MT Højgaard A/S
Indled din karriere med landets stejleste læringskurve

MT Højgaard A/S

Har du talent, ambitioner og lyst til at kickstarte din karriere i bygge- og anlægsbranchen? Så kan vi tilbyde dig et fantastisk forløb med en stejl læringskurve.

Som graduate hos os bliver du del af en lille gruppe af landets største talenter. Du får et unikt indblik, når du prøver forskellige roller, og undervejs kan du fordybe dig særligt i de områder, som du synes er mest spændende.

Et graduate-forløb i MT Højgaard varer typisk mellem 2,5 og 3,5 år, hvor du roterer mellem mindst tre forskellige forretningsområder. Undervejs får du rig mulighed for at bruge din faglighed og komme i dybden med et fagområde, idet en rotation typisk varer omkring et år.

Forsvarsministeriets EjendomsstyrelseSagsbehandler med erfaring i støjforhold

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, Hjørring

Vil du være med til at løse Forsvarsministeriets opgaver indenfor støj, og vil du være med til at arbejde for, at Forsvaret har de nødvendige rammer til bl.a. at gennemføre uddannelse og militære øvelser? Så har vi en meget spændende stilling til dig.

Vi tilbyder et udfordrende og alsidigt job, hvor du spiller en vigtig rolle i arbejdet med at håndtere Forsvarsministeriets mangeartede problemstillinger indenfor støjområdet.

Dine opgaver vil bl.a. koncentrere sig om:

 • Sagsbehandling af miljøgodkendelser.
 • Rådgivning om støjhåndtering i forhold til byggesager.
 • Rådgivning ved forsvarets brug af skydebaner og øvelsesområder.
FOGH NISSEN ManagementAfdelingsleder til Aalborg

FOGH NISSEN Management søger for EKJ Rådgivende Ingeniører

Dygtige medarbejdere med høje ambitioner
Du kommer tæt på topledelsen og får store frihedsgrader

Du får ansvaret for 20 dygtige medarbejdere i Aalborg, hvor I sammen skal gøre EKJ endnu stærkere i Nordjylland. EKJ har i alt ca. 250 dygtige medarbejdere, og har, udover Aalborg, kontorer i København, Odense, Aarhus og Viborg - så der er størrelse og kompetencer til fortsat at få de helt store og spændende opgaver for bl.a. den lange række af gode loyale samarbejdspartnere i det Nordjyske.

Bejstrup Maskinstation A/SProjektleder til anlægsgartnerafdeling

Bejstrup Maskinstation A/S, Fjerritslev

Har du erfaring som anlægsgartner? Og er du måske der, hvor du gerne vil bruge mindre tid med manuelt arbejde – men stadig ikke vil lægge det helt på hylden?

– Så er rollen som projektleder i vores anlægsgartnerafdeling måske lige noget for dig.

Stå for projektledelsen – men træk i arbejdstøjet i ny og næ
Vores projekter er i det meste af Nordjylland og varer alt mellem et par dage til flere måneder. Dit arbejde bliver at lede afdelingen og sørge for, at alle har noget at gå i gang med, når dagen starter.

Erfaren anlægsgartner med godt overblik

 • Du har erfaring med belægning.
 • Vi ser gerne, at du er uddannet anlægsgartner eller anlægstekniker. Er du ikke uddannet, har du i stedet flere års bred erfaring med anlægsarbejde.
Interesseret?
Sweco Danmark A/S
Byggeleder – Nord- og Midtjylland

Sweco Danmark A/S, Aalborg

Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du får mulighed for at arbejde på spændende byggeprojekter? Så er du måske den nye byggeleder, vi søger til større byggeprojekter i hele udførelsesfasen.

Du vil som byggeleder blive en del af planlægningen og ledelsen af byggeprojekter i udførelsesfasen med tæt sparring af erfarne byggeledere. Dine evner til at håndtere projektets interne og eksterne interessenter er afgørende for et succesfuldt projektforløb.

Dine primære opgaver er:

 • Staderegistrering
 • Kvalitetsstyring
 • Økonomi- og risikostyring
 • Planlægning og tidsstyring
Sweco Danmark A/S
Sweco Danmark A/S
Erfaren byggeleder til spændende store byggerier – Nord- og Midtjylland

Sweco Danmark A/S, Aalborg

Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du får mulighed for at arbejde med højtprofilerede byggerier? Så er du måske den erfarne byggeleder med erfaring i planlægning og ledelse af større på byggeprojekter i hele udførelsesfasen, vi søger.

Du er ansvarlig for planlægning og ledelse af hele eller dele af større byggeprojekter i udførelsesfasen, herunder ansvarlig for økonomien og styringen af byggeriet. Dine evner til at håndtere projektets interne og eksterne interessenter er afgørende for et succesfuldt projektforløb. Dine primære opgaver er:

 • Økonomi- og risikostyring
 • Ansvar for planlægning og tidsstyring
 • Sikring af kommunikationen og samarbejdet med bygherre, entreprenører og såvel interne som eksterne rådgivere
Sweco Danmark A/S
Pbang

Projektchef

pbang søger for MOE i Aalborg

Er du parat til at tænke ud af boksen, og vil du være med til at finde nye veje i et firma, der er i positiv udvikling? Vi søger selvstændig, erfaren og kompetent projektchef med stærke lederevner og afsæt inden for infrastruktur til projekter i Nordjylland.

Til nyoprettet stilling – med store muligheder – søges til forretningsenheden ”Infrastruktur” hos MOE Aalborg en erfaren Projektchef til den videre fremdrift og udvikling af Aalborg-kontoret. Afdelingen har spændende opgaver inden for næsten al infrastruktur.

Som Projektchef får du, ved brug af tilgængelige projekteringsværktøjer og i samarbejde med dygtige kolleger, ansvaret for selvstændigt at forestå/sikre projektering, udbud, tilsyn, teknisk gennemgang og aflevering i forbindelse med følgende opgavetyper:

 • Byggemodning
 • Klima- og afløbsprojekter
 • Vej- og stiprojekter
 • Drikkevandsprojekter
 • Miljøprojekter
pbang
Frederikshavn KommuneByggesagsbehandler til Center for Teknik og Miljø

Frederikshavn Kommune

Center for Teknik og Miljø søger en ny medarbejder til afdelingen Byg og Ejendomsdata for at styrke byggeteamet, så vi fortsat kan efterleve ambitionerne om effektiv og hurtig byggesagsbehandling.

Center for Teknik og Miljøs opgaver består i myndigheds-, planlægnings- og projektopgaver inden for områderne kommune- og lokalplaner, byggeri, veje, natur og miljø, ejendomsdata (BBR). I centret lægger vi vægt på at styrke det tværgående samarbejde for at sikre fleksibilitet og robusthed i opgaveløsningen.

Du vil som vores nye medarbejder blive tilknyttet Byggeteamet, som løser opgaver indenfor:

 • Byggesagsbehandling, herunder koordinering af byggesager i forhold til anden lovgivning og den øvrige del af myndighedsområdet.
 • Vejledning af rådgivere, virksomheder og borgere indenfor byggeområdet.
 • Administration af kommuneplan, lokalplaner, vedtægter og deklarationer.
Hansen Toft A/SDivisionsdirektør, Pleje og Anlæg

Hansen Toft A/S søger for Hededanmark

Markant ansvar for central del af forretningen

Da den nuværende divisionsdirektør har valgt et attraktivt jobtilbud uden for HedeDanmark, søges nu en dygtig afløser til at videreføre den positive udvikling.

Ansvarsområdet omfatter opgaver inden for:

 • Outdoor Facility Service: Pleje og vedligehold af grønne områder og udearealer samt vintertjeneste.
 • Anlæg: Fag- og hovedentrepriser, hvor kunderne typisk er stat, kommuner, virksomheder, boligforeninger eller developere. Anlægsopgaverne udføres ofte i tæt samarbejde med landskabsarkitekter og er meget varierende – fra legepladser til sansehaver og pandaanlæg, og det er både renovering og nyanlæg.
Hansen Toft A/S
Sweco Danmark A/S
Tilbudspartner

Sweco Danmark A/S, Aarhus, Kolding, Aalborg, Odense og København

Kan du sikre, at vi har de bedste tilbud og tilbudsprocesser? Vil du være med lige dér, hvor det sker? For det kommer du til som tilbudspartner i Swecos division for infrastruktur.

Som tilbudspartner i Infrastrukturdivisionen planlægger og procesleder du prækvalifikations- og tilbudsmateriale i tæt samarbejde med den tilbudsansvarlige afdelingschef.

Du bliver en værdifuld sparringspartner, idet du sikrer, at vi forstår vores kunde indgående inden et udbud kommer ud, så vi er på forkant med, hvad kunden efterspørger i en tilbudsproces, og ligeledes sikrer du, at vi kommer tydeligt og forståeligt igennem til modtageren, når teknisk tungt ingeniørfagligt indhold skal formidles, og den røde tråd skal holdes hele vejen igennem tilbuddet.

Sweco Danmark A/S
Knauf A/S
Salgskonsulent

Knauf A/S

Har du solid tømrerbaggrund og kunne du tænke dig at tage næste skridt i din karriere? Trives du endvidere med at have ansvaret for rådgivnings- og salgsindsatsen mod de mindre forhandlere og håndværksmestre med et stærkt brand i ryggen? Så har du nu chancen for at blive vores nye salgskonsulent.

Hos Knauf A/S søger vi en salgskonsulent til distrikt Nord- og Midtjylland.

Du bliver med reference til vores Key Account Director en del af vores salgsafdeling, som består af et team på otte dygtige medarbejdere, der alle står klar på at gå en ekstra mil for hinanden. Du vil få det daglige budgetansvar og individuelle KPI’er imod de mindre forhandlere og håndværksmestre i distriktet. Derudover vil du i det daglige komme til at samarbejde tæt med de øvrige salgs- og projektkonsulenter samt kolleger i teknisk afdeling og kundeservice.

Knauf A/S
NCC Danmark
Enterprise Architect

NCC Danmark

We are building for the future - can you help us re-draw the IT roadmap?

The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization. NCC is leading the way by developing our business and future proofing our IT platform.

We are currently recruiting IT professionals who thrive on becoming important players in our digital transformation journey. We promise that you will face interesting challenges to be solved together with a team of smart colleagues in a rewarding work environment.

NCC Danmark
HUSTØMRERNE A/SServiceleder

HUSTØMRERNE A/S, Aalborg

Har du en håndværksmæssig baggrund, så er det her måske lige noget for dig

Vi er stolte af vores stærke medarbejderkultur og arbejder altid for at blive en bedre arbejdsplads. Hustømrerne er en kooperativ virksomhed, som kort sagt betyder, at en virksomhed som denne, ikke kun har fokus på en bundlinje.

Hos os er trivsel en stor værdi og det er vigtigt at medarbejderne har det godt. Vi lægger meget vægt på sammenhold, og har derfor også en masse fælles aktiviteter og arrangementer, som du er meget velkommen til at deltage i.

Som serviceleder styrer du vores serviceopgaver – fra tilbud og udførelse, til aflevering af et godt resultat, i høj håndværksmæssig kvalitet.

Din baggrund er ikke altafgørende, det vigtigste er, at du brænder for at give en god service. Dog er erfaring med serviceopgaver en forudsætning.

Colas Danmark A/S
Entrepriseleder

Colas Danmark A/S, Nørresundby

 • Vil du være med til at bygge fremtidens veje i Nordjylland?
 • Vil du have en hverdag med afvekslende opgaver og frihed til selv at planlægge?

Som entrepriseleder i Colas er du med til at planlægge og styre store og små asfaltentrepriser, lige fra motorvejsprojekter til villaveje og parkeringspladser. Dine kunder er offentlige og private og består af kommuner, entreprenører, virksomheder og privat kunder.

Du får base på vores kontor i Nørresundby, hvor vi arbejder ca. 50 medarbejdere på lokationen. Du indgår i et team, som består af 4 entrepriseledere med forskellige erfaringer, som du kan sparre med i hverdagen.

Colas Danmark A/S
Hjørring Kommune
Teamleder til Park og Vej, for Vejområdet

Hjørring Kommune

Hjørring Kommune søger en teamleder med erfaring indenfor vejområdet. Har du lyst til at være leder i Teknik og Miljø i Hjørring Kommune, med omkring 250 medarbejdere som er glade og stolte over deres arbejdsplads.

Vi stiller skarpt på det, der sker ude i verden, på det vi skal kunne levere i Hjørring Kommune og på den arbejdsplads, som får os til at yde vores bedste – hver dag. Derfor kobler vi myndighed og drift på vejområdet endnu tættere sammen med fokus på proaktiv tilgang til prioritering og løsninger, der passer til stedet.

Som teamleder skal du i høj grad formå at være bindeled mellem den løbende drift, hvor Park & Vej driver og vedligeholder Hjørring Kommunes vejnet, cykelstier og gangarealer samt parker og grønne områder, og samtidig være en del af det tværgående samarbejde på Rådhuset.

Hjørring Kommune
THISTED KOMMUNE
Energimedarbejder til Ejendomssektionen

THISTED KOMMUNE

Hvis du drømmer om at arbejde med drift og vedligeholdelse af tekniske installationer i kommunens ejendomme, så er det dig, vi søger.

Vi kan tilbyde et spændende og ansvarsfuldt job, hvor du arbejder i et tværfagligt miljø med kollegaer, institutionsledere, pedeller, håndværkere og eksterne rådgivere.

Vi lægger vægt på gode kollegiale relationer, og at vi omgås hinanden med humør.

Dine opgaver bliver

 • drift og vedligehold af de tekniske installationer i alle kommunens bygninger
 • at være sparringspartner for driftspersonalet, herunder vejledning og instruktion
 • udbygning og drift af CTS-anlæg.
GIS-medarbejder søges til Center Plan, Byg og Vej
Har du et skarpt øje for GIS og Geodata?
Rebild Kommune, Støvring
Jobcenter
Entrepriseleder - Tømrer
Som entrepriseleder i HP Byg A/S har man ansvaret for den fysiske gennemførelse af et byggeri inden for egenproduktionen.
HP BYG A/S, Aalborg Øst
Jobcenter
Konstruktionsingeniør
Gennemgående fagingeniør indenfor de bærende konstruktioner, hvor du følger projektet fra den indledende skitsering over projektering til udførelse og tilsyn.
BRIX & KAMP A/S, Hjørring
Jobcenter
VVS-ingeniør
Har du styr på vandet, og tjek på luftvejene?
BRIX & KAMP A/S, Hjørring
Jobcenter