3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
MT Højgaard A/S
Entrepriseleder - Thule

MT Højgaard A/S

Vi søger en entrepriseleder, som med sikker hånd kan medvirke til at styre vores entrepriser og leverancer, og som ser det som en spændende opgave at få lov til at være med til at sætte sit præg på vores nordatlantiske division. Du bliver udstationeret i Thule, i første omgang i perioden fra medio juli 2020 til medio juni 2021. I perioden inden udstationeringen i Thule vil du arbejde på vores hovedkontor i Søborg.

Opgaverne på Thule Air Base er mangeartede, og de omfatter blandt andet planlægning og styring af entreprisearbejder på igangværende renoveringsarbejde af en boligblok med 49 boliger. Hvis andre sager på basen kræver det, forventer vi, at du er fleksibel og villig til også at hjælpe med at løse disse sager.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • medvirke til den generelle planlægning og styring af entrepriserne.
  • styre dele af vores egenproduktion.
  • medvirke til styring af tid, kvalitet, arbejdsmiljø og økonomi.
Avannaata Kommunia2-årig projektansættelse som byplanlægger i Nordvestgrønland

Avannaata Kommunia, Ilulissat

Vi søger to nye byplanlæggere til vores planafdeling i Ilulissat. Som ansat vil du komme til at arbejde i en kommune, der gennemgår stor udvikling inden for infrastruktur, fiskeri og turismesektoren. Arbejdet kan spænde vidt fra mindre planopgaver i en af vores 23 bygder til større sammenhængende planer i en af kommunens 4 byer.

I Avannaata Kommune står vi i nærmeste fremtid overfor mange spændende arbejdsopgaver og kommunen modtager allerede mange henvendelser på anlægsprojekter fra både lokale og internationale aktører. Flere af de projekter du vil komme til at arbejde med er direkte forbundet til kommunens vigtigste hovederhverv fiskeriet og turismen.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • At indgå i arbejdet med erhvervs- og planudvikling.
  • At udarbejde kommuneplantillæg.
  • At indgå i daglig dialog med alm. borgere, entreprenører samt selvstyre.
MT Højgaard A/S
Formand til betonelementfabrik i Nuuk, Grønland

MT Højgaard A/S

Vi søger en Betonformand til vores nyopførte betonelementfabrik i Nuuk. Der er fuld fart på byggeriet i Grønland, og MT Højgaard oplever stor vækst i efterspørgslen på vores kompetencer i det grønlandske marked. Vores seneste tiltag er opførelsen af en betonelementfabrik i Nuuk, der skal levere elementer til egne og andres byggeprojekter. Fabrikken skal levere de første elementer til sommer og vil beskæftige cirka fem til otte personer.

Du bliver ansvarlig for opstart af fabrikken og for at sikre, at MT Højgaard kommer godt i vej som leverandør af kvalitetselementer inden for beton til byggeriet lokalt.

Du bliver en del at teamet og du skal forvente at bruge størstedelen af din tid på arbejdsmiljø, planlægning, instruktion, økonomisk opfølgning og uddelegering af opgaver så som fremstilling af forme til produktion. Herudover er det vigtigt, at du løbende kvalitetssikrer produktionen af betonelementerne.