30 job matcher din søgning 30 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 30 resultater.
Jyske Bank
To Landbrugs-vurderingsspecialister med stort personligt drive

Jyske Bank, Lyngby og Aarhus

Har du interesse for landbruget, og brænder du for vurdering af landbrugsejendomme?

Vi søger en landbrugs-vurderingsspecialist, der med udgangspunkt i Jyske Banks kontor i Lyngby primært skal værdiansætte landbrugsejendomme i Østdanmark.

Samtidig søger vi en landbrugs-vurderingsspecialist, der med udgangspunkt i Jyske Banks kontor i Aarhus primært skal værdiansætte landbrugsejendomme i Vestdanmark. Begge landbrugs-vurderingsspecialister vil desuden få mulighed for at arbejde hjemmefra.

Jyske Bank
Gribskov Kommune
Bygningsansvarlig til Center for Byudvikling og Ejendomme

Gribskov Kommune, Helsinge

Da vores nuværende bygningsansvarlige - for bl.a. kommunens boliger - går på pension, søger vi en ny kollega, der skal indgå i arbejdet med at drifte og vedligeholde Gribskov Kommunes ejendomme. Under overskriften "kloge kvadratmeter" arbejder vi indgående med at optimere brugen af de ca. 190.000 m2 fordelt på 200 ejendomme, og sikre, at ejendomsporteføljen dimensioneres, designes, driftes og vedligeholdes i forhold til de aktuelle behov.

Du vil bl.a. få ansvar for at

 • drive og vedligeholde et udvalg af de kommunale ejendomme med særligt fokus på det almene boligområde (plejecentre med plejeboliger, ungdomsboliger, ældreboliger m.fl.).
 • sikre projektstyring og byggeledelse af ombygninger og tilbygninger inden for aftalt tid og økonomi.
 • varetage den løbende dialog med brugere, håndværkere og øvrige samarbejdsparter.
Gribskov Kommune
NIRAS
Afdelingsleder til VVS-afdeling

NIRAS, Allerød

Kan du forene dit lederskab og høj faglighed til at skabe engagerede medarbejdere og en solid forretning?

Du vil blive afdelingsleder for VVS-området med højt kvalificerede medarbejdere på NIRAS’ hovedkontor i Allerød. Vi løser mange interessante opgaver inden for VVS-området i et stærkt samarbejde internt i NIRAS på tværs af geografi, fagligheder og forretningsenheder.

Du kan se frem til et mix af forskellige opgaver og typer af ansvar i din rolle som afdelingsleder. Din egen leder er forretningschefen, og du bliver en del af en erfaren ledergruppe, hvor vi støtter hinanden i vores fælles mål og aktiviteter. Dit fokus vil være at drive en velfungerende afdeling med god ressourceplanlægning og engagerede medarbejdere, der udnytter deres fulde potentiale.

NIRAS
NNE
HSE Coordinator/LEAD

NNE, Virum

We are looking for new colleagues who are passionate about Health, Safety and Environmental issues and have a fundamental desire to make a difference by enhancing the sustainability of solutions, projects, buildings, facilities and sites.

We are looking for a person who is or has the desire to become an excellent HSE Coordinator/LEAD. In NNE a HSE Coordinator/LEAD is responsible for ensuring that all relevant HSE and sustainability aspects are handled in all types of projects, large and small, complex as well as simple. The Coordinator/LEAD, being the “spider in the web”, contributes with her/his own core skills and include other colleagues when relevant.

You will be part of the sales processes and will coordinate and communicate with key stakeholders at our customers and in NNE.

Teach First Danmark
Bliv Teach First Graduate i 2020

Teach First Danmark

Kan du motivere og lære fra dig?

Vi engagerer topmotiverede bachelorer og kandidater, som kan motivere og lære fra sig i matematik og naturvidenskab – og som har lederpotentialet til at løse et af Danmarks største problemer. Det handler om at skabe lige muligheder for alle børn og unge i Danmark uanset deres sociale baggrund.

Bliv en del af et toårigt og fuldt lønnet graduate-program

 • Fastansættelse i en udsat folkeskole på fuld tid med fuld løn
 • Tæt sparring med en professionel lærerfaglig mentor
 • Netværk, idéudvikling og sparring med andre dygtige graduates
 • Workshops med fokus på læring og ledelse
 • En akkrediteret læreruddannelse på 150 ECTS

Det bliver noget af det hårdeste, du har prøvet – og noget af det mest givende.

Teach First Danmark
 Byggeriets Arbejdsmiljøbus Arbejdsmiljøkonsulent til Sjælland

Byggeriets Arbejdsmiljøbus

Hvis du brænder for et godt arbejdsmiljø, så har Bam-bus det helt rigtige job til dig. En af vores gode og erfarne konsulenter har valgt at gå på pension, og derfor skal vi have en ny kollega.

Vi tilbyder et udfordrende og lærerigt job, hvor du selv har meget stor indflydelse på og ansvar for planlægning og tilrettelæggelse af din arbejdsdag.

Vi arbejder med:

 • Rekvirerede og opsøgende besøg på bygge- og anlægspladser og i virksomheder
 • Oplæg og projektarbejde sammen med BFA og arbejdsgiver og arbejdstagerorganisationer
 • Udviklingsopgaver i samarbejde med virksomheder, produktudviklere, leverandører og forskere
MT Højgaard A/S
Indled din karriere med landets stejleste læringskurve

MT Højgaard A/S

Har du talent, ambitioner og lyst til at kickstarte din karriere i bygge- og anlægsbranchen? Så kan vi tilbyde dig et fantastisk forløb med en stejl læringskurve.

Som graduate hos os bliver du del af en lille gruppe af landets største talenter. Du får et unikt indblik, når du prøver forskellige roller, og undervejs kan du fordybe dig særligt i de områder, som du synes er mest spændende.

Et graduate-forløb i MT Højgaard varer typisk mellem 2,5 og 3,5 år, hvor du roterer mellem mindst tre forskellige forretningsområder. Undervejs får du rig mulighed for at bruge din faglighed og komme i dybden med et fagområde, idet en rotation typisk varer omkring et år.

Gastech-Energi A/SServicemontører – Gasfyr – Storkøbenhavn og Nordsjælland (søger flere)

Gastech-Energi A/S

Brænder du for at arbejde med på “førsteholdet”, så kunne denne stilling måske være noget for dig?

Gastech-Energi A/S søger nu servicemontører, der har lysten og evnerne til at arbejde selvstændigt med service og fejlfinding samt opstart og indregulering af gasfyr eller varmepumper til boliginstallationer.

Du får en bred kontaktflade til både kunder og kolleger, og du bliver en del af et velfungerende og professionelt team bestående af 70 servicemontører, som betjener vores kunder i hele Danmark.

Stillingen:

 • Opstart og indregulering af nye installationer
 • Abonnementsservice og fejlfinding
 • Problemløser ved driftsproblemer
Jobindex A/S
Tømrermester

Jobindex A/S søger for Bang Nielsen A/S i Jægerspris

Har du erfaring med entrepriser og nybyggeri? Har du en baggrund som tømrer og/eller bygningskonstruktør, og vil du gerne være med til at udvikle spændende projekter hos Bang Nielsen?

Bang Nielsen A/S søger en tømrermester, som bliver en del af et stærkt og kompetent team. Du vil arbejde med alt fra projektering til aflevering af byggesager. Du får ansvaret for ca. 20 medarbejdere i tømrerafdelingen og den daglige drift samt personalehåndtering.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver være:

 • Daglig ledelse af medarbejdere
 • Tilbudsregning og sagsstyring
 • Materialebestilling og tilsyn på byggepladser
 • Projektøkonomi og efterkalkulation
Jobindex A/S
NCC Danmark
Erfarne projektchefer, Civil DK, Sjælland

NCC Danmark

Kan du lide kombinationen af både at gå forrest og deltage i det praktiske arbejde i samarbejde med dine kolleger? Og har du lyst til at arbejde i et udviklingsorienteret og miljø, hvor du er en del af større, specialiserede anlægsopgaver inden for jord- og kloak-arbejde på Sjælland?

Som projektchef i Civil DK er du med til at styre spændende projekter på Sjælland, og du bliver en del af en organisation, hvor fællesskab og humor er en stor faktor – hvor ”fun at work” er noget, vi rent faktisk mener og hele tiden arbejder for.

I produktionen får du ca. 40 kolleger. Vi udfører især komplekse jord-, kloak- og betonprojekter samt større konstruktioner som sygehuse og p-kældre, typisk i København og omegn. Du vil arbejde sammen med både funktionærer, timelønnede, underentreprenører og byggeledelse.

NCC Danmark
NCC Danmark
Erfarne produktionsledere til NCC, Civil DK, Sjælland

NCC Danmark

Kan du lide kombinationen af både at gå forrest og deltage i det praktiske arbejde i samarbejde med dine kolleger? Og har du lyst til at arbejde i et udviklingsorienteret og miljø, hvor du er en del af større, specialiserede anlægsopgaver inden for jord- og kloak-arbejde på Sjælland?

Som produktionsleder i Civil DK vil du være en del af et projektteam, der udfører spændende projekter på Sjælland, og du bliver en del af en organisation, hvor fællesskab og humor er en stor faktor – hvor ”fun at work” er noget, vi rent faktisk mener og hele tiden arbejder for.

I produktionen får du ca. 40 kolleger. Vi udfører især komplekse jord-, kloak- og betonprojekter samt større konstruktioner som sygehuse og p-kældre, typisk i København og omegn. Du vil arbejde sammen med både funktionærer, timelønnede, underentreprenører og byggeledelse.

NCC Danmark
Halsnæs KommuneSagsbehandler i Trafik og Veje - Vejingeniør

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Vi har netop taget afsked med en kollega i vejafdelingen, og ønsker en ny engageret og faglig dygtig kollega i afdelingen for Trafik og Veje.

Omdrejningspunktet for dig vil være inden for myndighedsområdet på private og kommunale veje, og/eller med overordnet trafiksikkerhedsarbejde, cykelstier, kampagner, VSP-samarbejde, trafiksikkerhedspolitikker etc. Du vil skulle tage faglig stilling til mindre trafiksikkerhedsprojekter, som en del af begge opgaver. Her er en vigtig evne, at kunne navigere i vejregler og lovgivning på vejområdet.

I begge opgaver vil den skriftlige og mundtlige dialog i form af kommunikation med borgere, politikere og kollegaer i området og afdelingen stå centralt.

Bavarian Nordic A/S
HVAC Ingeniør, Projektleder og WPO

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Har du solid erfaring med at bistå med HVAC Projektledelse og er vant til at være ansvarlig for en hel ventilationspakke på bygninger i et større projekt og er du uddannet Ingeniør, maskinmester eller anden teknisk relevant ventilationsbaggrund? Ønsker du derudover et selvstændigt job og en varieret og udfordrende arbejdsdag i en dynamisk og uformel organisation? Så er du måske vores nye kollega.

Bavarian Nordic A/S

Du bliver en del af Technical Service teamet, hvor du får entusiastiske, dygtige og ikke mindst engagerede kollegaer. Du refererer til vores Head of Facility og bliver tilknyttet Facility-teamet, som har til opgave at vedligeholde, servicere og udbygge alle forsyningsanlæg på vores produktions-site i Kvistgård.

Bavarian Nordic A/S
Bavarian Nordic A/S
Bygningsingeniør – Projektleder og WPO

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Har du solid erfaring med Projektledelse og er vant til at være ansvarlig for en hel bygningspakke for faciliteter i et større projekt og er du uddannet Bygningsingeniør, Maskinmester eller Bygningskonstruktør – eller har anden teknisk relevant bygnings baggrund, og har indgående interesse og viden i projektledelse af bygninger? Så er du måske vores nye Bygningsingeniør.

Bavarian Nordic A/S

Du bliver en del af Technical Service-teamet, hvor du får entusiastiske, dygtige og ikke mindst engagerede kollegaer. Du vil referere til vores Facility Manager bliver tilknyttet Facility-teamet, som har til opgave at vedligeholde, servicere og udbygge alle forsyningsanlæg og bygninger på vores produktions-site i Kvistgård.

Bavarian Nordic A/S
Falke ApSOpmåler og teknisk tegner med kendskab til køkkenbranchen

Falke ApS, Hillerød

Er du frisk på nye udfordringer? Har du hænderne rigtigt skruet på? Kan tænke løsningsorienteret og har erfaring indenfor opmåling af køkkenbordplader i natursten og komposit? Så er det måske dig, vi mangler.

Stillingen byder på mange spændende opgaver – små som store. I tæt samarbejde med vores nuværende måleteknikere skal du varetage opgaver hovedsaligt indenfor opmåling af køkkenborde. Det forventes, at du ved hjælp af din systematiske arbejdsform og gode resultater kan arbejde selvstændigt og finde de bedste løsninger til den individuelle opgave og levere et smukt resultat til vores kunder hver gang.

Opgaverne dækker blandt andet: Opmåling med PROdim laseropmåling hos vores kunder, udarbejdelse af tegninger og dxf-filer til vores CNC-produktion i AutoCAD.

Frederikssund Kommune
Erfaren byplanlægger til spændende byudviklingsopgaver

Frederikssund Kommune, Slangerup

Frederikssund Kommune er i rivende udvikling, og derfor har vi et stort ambitionsniveau i forhold til byomdannelse, ny byudvikling og udvikling af kommunens landområder. Vi søger derfor en erfaren byplanlægger, som gerne vil arbejde med lokalplanlægning, der understøtter den overordnede strategiske planlægning i kommunen.

Som byplanlægger er du tovholderen, der sikrer fremdrift og kommunikation igennem projekterne.

Vi har mange spændende opgaver med fysisk planlægning som omdrejningspunkt. Vi skal bl.a. videreudvikle Vinge, planlægge for udvikling af Kalvøen, byfortætte og byudvikle i vores hovedbyer: Frederikssund, Slangerup, Skibby og Jægerspris. Vi skal i gang med at udarbejde en ny kommuneplan og sikre fremdrift i en masse spændende strategiopgaver og lokalplaner samt opgradere kommunens bæredygtighedsprofil.

Fredensborg Kommune
Vi søger en spildevands- og klimatilpasningsmedarbejder til Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Dine opgaver vil være meget varierede og blandt andet omfatte projektledelse, myndighedsbehandling, politisk betjening og kontakt med mange forskellige interessenter og fagligheder.

Opgaverne løses i tæt samarbejde med dine kollegaer og omfatter bl.a.

 • Projektledelse for udvalgte indsatser i handleplan for Grøn Politik, klimatilpasningsplan og spildevandsplan. Et eksempel er at følge op på en netop gennemført kortlægning af højt grundvand.
 • Myndighedsbehandling af kommunens mange ambitiøse byudviklingsprojekter, herunder at deltage som tovholder i komplekse sager, hvor mange fagområders myndighedsbehandling skal koordineres.
 • Opfølgning og tovholder for kommunens storstilede projekt om opsporing af fejlkoblinger på 3.000 ejendomme samt afslutning af de sidste 25 sager om spildevandsrensning i det åbne land.
Newsec Property Asset Management Denmark A/S
Teknisk Asset Manager, Lyngby

Newsec Property Asset Management Denmark A/S

Har du erfaring med Asset Management med kunden i fokus? Og har du lyst til at tage ansvar for optimering af en af Danmarks mest spændende porteføljer af erhvervsejendomme?

Som Teknisk Asset Manager har du det overordnede ansvar for egne ejendomme, der udgør en del af PFA´s samlede portefølje af erhvervsejendomme i Newsec. Udover egen portefølje vil du også skulle arbejde på tværs af den samlede portefølje - og i tæt samarbejde med det øvrige asset management team - om konkrete udviklings- og vedligeholdelsesopgaver.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at drive og udvikle ejendommene herunder sikre en kontinuerlig udvikling og optimering af afkast og værditilvækst.

Pay-Back specialist rekruttering ApSVVS-ingeniør

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for kunde i København

På vegne af kunde inden for bygningsrenovering, søges en VVS-ingeniør til mindre og større projekter.

Du vil primært få ansvar for store og mindre VVS-projekter, sekundært også styring af andre fagområder og følgearbejder, alt sammen inden for renovering af ejendomme. Som ansvarlig projektleder vil du komme til at arbejde i krydsfeltet mellem kunder, virksomhedens egne arkitekter, ingeniører og konstruktører, Du er i stand til at bruge din erfaring med VVS som ingeniør og har et stor ønske om at udvikle dig både som VVS-ingeniør, rådgiver og menneske i et team af gode kollegaer.

Du får ansvar, men du er ikke alene. Du bliver en del af et tværfagligt hold bestående af 10 kollegaer, som er arkitekter, ingeniører, andre VVS-teknikere og konstruktører. Det betyder, at du altid har relevant faglig sparring inden for rækkevidde.

Hansen Toft A/SDivisionsdirektør, Pleje og Anlæg

Hansen Toft A/S søger for Hededanmark

Markant ansvar for central del af forretningen

Da den nuværende divisionsdirektør har valgt et attraktivt jobtilbud uden for HedeDanmark, søges nu en dygtig afløser til at videreføre den positive udvikling.

Ansvarsområdet omfatter opgaver inden for:

 • Outdoor Facility Service: Pleje og vedligehold af grønne områder og udearealer samt vintertjeneste.
 • Anlæg: Fag- og hovedentrepriser, hvor kunderne typisk er stat, kommuner, virksomheder, boligforeninger eller developere. Anlægsopgaverne udføres ofte i tæt samarbejde med landskabsarkitekter og er meget varierende – fra legepladser til sansehaver og pandaanlæg, og det er både renovering og nyanlæg.
Hansen Toft A/S