17 job matcher din søgning 17 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 17 af 17 resultater.
Evida
To projektledere til anlægsprojekter

Evida, Middelfart

Vi skal bygge noget stort, og vi vil gerne have dig med!

Evida står foran nogle vigtige år, hvor vi skal bidrage til Danmarks grønne omstilling: Vi er nemlig i fuld gang med at gøre gassen grøn. Biogassen udgør en stadig større andel af gassen i det danske gasnet, og derfor har vi behov for to dygtige projektledere til at stå for styring af biogastilslutningsprojekter. Så brænder du for at være en vigtig brik i store anlægsprojekter, så er det her måske lige noget for dig.

Opgaven er i al sin enkelthed projektledelse af biogastilslutningsprojekter, herunder dialog med myndigheder omkring diverse tilladelser, VVM-screening, landzone- og byggetilladelse samt projektledelse af ledningsanlæg.

Da Evida er under opbygning, vil du få rig lejlighed til at forme de rammer, opgaverne skal løses under, ligesom du vil medvirke til generelt at opbygge samarbejde på tværs i organisationen og udvikle gode processer for opgaveløsningen.

Evida
Evida
Konstruktør til anlægsprojekter

Evida, Middelfart

Vil du gerne være en vigtig brik i Danmarks energiforsyning og dermed også i den grønne omstilling?

Biogasbranchen er i hastig vækst, og biogassen udgør en stadig større andel af gassen i det danske gasnet. Som hele Danmarks gasdistributør er én af Evidas hovedopgaver at sikre, at biogasanlæg tilkobles det landsdækkende gasnet hurtigt og effektivt, og vi skal sikre, at biogas såvel som andre grønne gasser anvendes, hvor det er mest optimalt set i et samfundsperspektiv.

Derfor søger Evidas Anlæg og Teknik en konstruktør til anlægsprojekter af biogasanlæg og øvrige gasledningsprojekter.

Helt specifikt kommer du til at arbejde med projektering af nye gasledninger og omlægninger af eksisterende gasledninger, herunder at udarbejde tegningsmateriale via CAD. Derudover skal du lave opfølgning på opgaver udført af underentreprenører.

Evida
Miljø- og FødevareministerietKom til Miljøstyrelsens Vandforsyning som funktionsleder

Miljø- og Fødevareministeriet, Odense

Har du lyst til faglig og administrativ ledelse, har du viljen til at dygtiggøre dig ledelsesmæssigt, og vil du gerne påtage dig ansvar i enhedens ledelsesgruppe? Så er du måske vores nye funktionsleder for vandforsyning.

Som funktionsleder vil du være faglig leder for drikkevands-/grundvandsteamet eller eventuelt spildevandsteamet og dine ansvarsområder bliver bl.a. faglig sparring med medarbejdere om teamets opgaver og administrativt ledelsesansvar i forbindelse med det daglige sagsflow. Du giver sparring, sikrer fremdrift og laver opfølgning på produktion, sager og økonomi.

Du vil indgå i et ledelsesteam for Vandforsyningsenheden med i alt to funktionsledere og to kontorchefer. Her vil du skulle bidrage til enhedens samlede strategi, planlægning og organisering samt sparre med kontorcheferne om personaleledelsen.

Hansen Toft A/SDivisionsdirektør, Pleje og Anlæg

Hansen Toft A/S søger for Hededanmark

Markant ansvar for central del af forretningen

Da den nuværende divisionsdirektør har valgt et attraktivt jobtilbud uden for HedeDanmark, søges nu en dygtig afløser til at videreføre den positive udvikling.

Ansvarsområdet omfatter opgaver inden for:

 • Outdoor Facility Service: Pleje og vedligehold af grønne områder og udearealer samt vintertjeneste.
 • Anlæg: Fag- og hovedentrepriser, hvor kunderne typisk er stat, kommuner, virksomheder, boligforeninger eller developere. Anlægsopgaverne udføres ofte i tæt samarbejde med landskabsarkitekter og er meget varierende – fra legepladser til sansehaver og pandaanlæg, og det er både renovering og nyanlæg.
Hansen Toft A/S
Sweco Danmark A/S
Tilbudspartner

Sweco Danmark A/S, Aarhus, Kolding, Aalborg, Odense og København

Kan du sikre, at vi har de bedste tilbud og tilbudsprocesser? Vil du være med lige dér, hvor det sker? For det kommer du til som tilbudspartner i Swecos division for infrastruktur.

Som tilbudspartner i Infrastrukturdivisionen planlægger og procesleder du prækvalifikations- og tilbudsmateriale i tæt samarbejde med den tilbudsansvarlige afdelingschef.

Du bliver en værdifuld sparringspartner, idet du sikrer, at vi forstår vores kunde indgående inden et udbud kommer ud, så vi er på forkant med, hvad kunden efterspørger i en tilbudsproces, og ligeledes sikrer du, at vi kommer tydeligt og forståeligt igennem til modtageren, når teknisk tungt ingeniørfagligt indhold skal formidles, og den røde tråd skal holdes hele vejen igennem tilbuddet.

Sweco Danmark A/S
HedeDanmark A/S
Anlægsgartner, brolægger, struktør el.lign.

HedeDanmark A/S, Vejle, Aabenraa eller Odense

Er du dygtig til dit fag, og trives du med ansvar på byggepladsen? Så har vi et godt job til dig i Jylland eller på Fyn. Her udfører vi store og små anlægsopgaver i anlægsbranchen.

HedeDanmark A/S

Vi søger dygtige anlægsgartnere, brolæggere og struktører, der vil medvirke til at realisere vores kunders drømme. Har du lyst til et større ansvar på byggepladsen og til at løfte din karriere, får du rig mulighed for det hos os. Vores kunder er virksomheder, kommuner og offentlige institutioner.

HedeDanmark A/S
NCC Danmark
Enterprise Architect

NCC Danmark

We are building for the future - can you help us re-draw the IT roadmap?

The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization. NCC is leading the way by developing our business and future proofing our IT platform.

We are currently recruiting IT professionals who thrive on becoming important players in our digital transformation journey. We promise that you will face interesting challenges to be solved together with a team of smart colleagues in a rewarding work environment.

NCC Danmark
COWI
Arbejdsmiljøkoordinator til Miljø og arbejdsmiljø

COWI, Aarhus, Esbjerg, Kolding, Lyngby, Odense, Ringsted, og Vejle

Vil du sikre høje standarder for arbejdsmiljø på alle former for bygge- og anlægsprojekter?

I denne stilling vil du være en del af vores hold af eksperter og arbejde tæt sammen med sektionsleder, Marie-Louise Stokbæk. Din fornemste opgave på holdet vil være at sikre et godt og sikkert arbejdsmiljø på vores byggeprojekter, det være sig både i projekteringsfasen såvel som i byggefasen.

Du vil bl.a.:

 • Kortlægge og dokumentere arbejdsmiljørigtig projektering (i samarbejde med vores projekteringsteams)
 • Udarbejde journal for drift og vedligehold
 • Udarbejde plan for sikkerhed og sundhed
COWI
NCC Danmark
Storebælt kalder? Er du vores nye Produktionsleder til Storebælt?

NCC Danmark

NCC er én af de største leverandører på det danske marked indenfor vejservice.

NCC Road Services søger en produktionsleder til at forestå det daglige arbejde med driftsplanlægning og ledelse af vores afdeling på Storebælt, som står for vedligehold og vejtjeneste på Storebæltsbroen.

Du vil i samarbejde med vores entrepriseleder, forestå koordinering, administration, styring og tilsyn med entreprisen og medarbejderne, samt have en tæt kontakt til kunden og til underleverandørerne.

NCC Danmark
Odense Hospital Project Team Joint Venture I/SAMK-B/OHS-koordinator

Odense Hospital Project Team Joint Venture I/S

Odense Hospital Project Team Joint Venture I/S er en kollaboration mellem ITINERA og CMB, der samarbejder med Region Syddanmark for opførelsen af det Nye Odense Universitetshospital.

I OHS-afdelingen består vi i øjeblikket af en OHS-manager, 1 OHS-koordinator, 1 QA/QC Manager Assistant og AMK-P.

AMK's vigtigste opgaver er at sikre, at klientens opgaver i konstruktionsfasen overholdes. Derudover skal AMK B blandt andet sikre følgende:

 • TE udarbejder en arbejdsmiljøplan til håndtering af underleverandører (udarbejdet ved byggestart og udleveret i kopi til arbejdsmiljøkoordinator)
 • Administrering af sikkerhedsarbejdet inden for kontrakten (også underleverandører)
 • Koordinering af sikkerhedsarbejde i arbejds- og samfundsområder (inden for egen kontrakt)
KOMPAN A/SDesigner

KOMPAN A/S, Odense

For our Product Innovation team, we are searching for an enthusiastic, committed and talented designer to join us in going forward to a bright future. We search for an industrial designer with a flair for illustration, or an illustrator/graphic designer with a flair for 3D.

Key responsibilities include:

 • Prepare visionary custom design, concept plans and illustrations
 • Draw/illustrate designs graphically
 • Produce detailed CAD layouts and image boards

We offer attractive terms of employment and a position in an international company.

Vil du skabe drømme i byggebranchen Fyn
JobTeam Det er gratis at starte og vi klarer det administrative.
Assens, Bogense, Faaborg, Middelfart, Nyborg, Odense, Otterup, Svendborg
JobTeam
Erhvervsbyggesagsbehandler til Byg og BBR
Byg og BBR, Svendborg
Ofir
Erhvervsbyggesagsbehandler til Byg og BBR
Svendborg Kommune søger ny byggesagsbehandler til Byg og BBR.
Svendborg Kommune, Svendborg
Svendborg Kommune
Brænder du for byggeri og for at få ting til at lykkes? Hvis ja - så er det dig vi leder efter
Brænder du for byggeri og for at få ting til at lykkes?
Faaborg-Midtfyn Kommune, Faaborg
Faaborg-Midtfyn Kommune
Haugegruppen søger 1-2 erfarne bygningskonstruktører/teknisk tegnere
Vi har meget travlt og søger derfor 1 til 2 nye konstruktører/tegner til vores tegnestue som er en del af vores stålafdeling.
HAUGE Stål A/S, Odense N
Jobcenter