255 job matcher din søgning 255 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 255 resultater.
Ballerup KommuneMiljømedarbejder med erfaring med spildevandsområdet

Ballerup Kommune

Da Ballerup Kommune er i rivende udvikling med mange byfornyelses projekter og etablering af en ny bydel er der behov for en rutineret miljøsagsbehandler med erfaring inde for spildevands- og virksomhedsområdet.

DU SKAL ARBEJDE MED

 • Projekter og myndighedsbehandling inden for spildevand og virksomheder.
 • Udlednings- og tilslutningstilladelser.
 • Spildevandsplanlægning.

Stillingen er bred og øvrig sagsbehandling inden for forskellige miljøområder må påregnes alt efter interesse og kvalifikationer. Du skal arbejde tæt sammen med kollegaer på området.

OttoConsult ApSENTREPRISELEDER/CHEF

OttoConsult ApS søger for IFA Tagdækning A/S i Toreby L

Til virksomhed med vækst og mangeårig stabilitet, søges selvstændig entrepriseleder/chef med et bredt overblik.

IFA Tagdækning A/S udfører alle former for tagdækningsopgaver. Deres mange års erfaring, samt samarbejde med dygtige og faste samarbejdspartnere, sikrer kunderne et tagdækningsarbejde af høj kvalitet indenfor alle slags entrepriser, såsom nybyg, renovering og reparationer.

Til stillingen som entrepriseleder/chef indgår du i et stærkt team af engagerede og fagligt stærke og erfarne kollegaer.

Din rolle er følgende:

 • at have overblikket over egne samt virksomhedens projekter og opgaver
 • sikre projekternes fremdrift og udvikling
 • ledelse og koordinering af egne projekter
Per Aarsleff A/S
Leverancekoordinator til markant byggeri i København

Per Aarsleff A/S, Hvidovre

Aarsleff har indgået aftale om udvikling af Postgrunden midt i København og er godt i gang med byggeriet af Danske Banks nye domicil – vil du være med?

Projektet på Postgrunden er et af Danmarks største byggeprojekter og inkluderer opførelsen af det ca. 73.000 kvadratmeter nye kontordomicil. Du vil være ansvarlig for, at leverancerne koordineres, og i samarbejde med et dygtigt logistik- og leveranceteam skabe sammenhold og fremdrift på projektet, der løber frem til foråret 2023.

Du kommer til at arbejde på en stor og produktiv byggeplads og bliver en nøgleperson i forhold til at sikre, at byggeriet forløber så smidigt som muligt.

Per Aarsleff A/S
PeopleLink
GIS-konsulent

PeopleLink søger for kunde i Trekantsområdet

En hverdag med fokus på tegning, kundesupport og systemopsætning

Din hverdag er alsidig, du er hands-on i systemerne, hvor du tegner, registrerer og opretter data på kundernes forespørgsel, og supporterer kunder over telefon og videomøder. Du samarbejder tæt med erfarne kolleger om den daglige drift, hvor I arbejder aktivt med videndeling, sparring og opkvalificering.

Opgaverne spænder over:

 • Varetagelse af support, opsætning og konsulentopgaver for GIS-kunder på avancerede løsninger bl.a. på den nyeste teknologi inden for Desktopløsninger, WEB-løsninger og GNSS-udstyr
 • Digital registrering og indtegning af opmålinger
 • Konvertering og implementering af nye kunder i systemerne
HOFORByggeleder til renovering af vandledningsnet

HOFOR, København

Vil du være med til at sikre, at vores mange renoveringsprojekter på vandledninger styres og eksekveres med et godt økonomisk og fagligt resultat?

Som byggeleder får du ansvaret for, og direkte indflydelse på, planlægning af renoveringsprojekterne, eksekvering i forbindelse med udførelse og overlevering til drift af mindre og mellemstore vandrenoveringsprojekter samt store og teknisk komplekse vandprojekter. Vi har allerede flere konkrete projekter og opgaver, som du kan tage fat på som led i din onboarding i teamet.

Dit primære fokus og arbejdsopgaver vil være koncentreret om at få ledninger ned i gaden bl.a. ved at du:

 • Planlægger og sikrer projektering af flere sideløbende projekter i samarbejde med vores tekniske designere, og kvalitetssikrer tegningerne inden vi går i udførelse.
 • Identificerer og følger målrettet op på relevante interessenter som beboere, virksomheder og de relevante myndigheder.
Aarhus Vand A/SDatanørd til IT og Digitalisering, Team Data og GIS

Aarhus Vand A/S, Viby J

Drømmer du om at arbejde med data og kort! Så har vi et job ledig til dig.

Intet liv uden vand – og data! Aarhus Vand leverer det drikkevand, som kommer ud af din vandhane. Vi renser dit spildevand og sørger for, at der er badevandskvalitet i Aarhus Havn. Samtidig håndterer vi regnvandet, når det vælter ned fra oven.

Vi er i gang med at automatisere vores data-flows, implementere datamodeller samt opbygning af en fælles dataplatform. Med fokus på data og teknikken bag indgår du i vores Data og GIS team, og får en række opgaver med fokus på data, herunder:

 • udstilling og analyse
 • snitflader
 • automatisering.
Sweco Danmark A/S
Vil du være markedets nye stærke commissioningrådgiver?

Sweco Danmark A/S, København

Og vil du have spændende og afvekslende arbejdsopgaver, der udfordrer og udvikler dig både fagligt og personligt som del af Danmarks stærkeste team inden for driftsrådgivning og commissioning? Vi har travlt med mange spændende opgaver for vores kunder og styrker derfor vores team med endnu en kollega.

Du bliver du en del af Danmarks største afdeling for rådgivning inden for drift af bygninger og installationer. Vi har markedsledende specialistkompetencer inden for commissioning, HVAC, CTS, energioptimering, indeklima, el, digital bygningsdrift og tilstandsvurderinger.

I det team du skal indgå i, leverer vi commissioningydelser til bygherrer i selvstændige commissioningprojekter og som del af større rådgivningsopgaver. Alt afhængigt af din baggrund kan du både komme til at fungere som commissioningleder eller som fagekspert i bl.a. udformning af commissioningkrav, granskninger og test.

Sweco Danmark A/S
Næstved FjernvarmeGIS-koordinator/Teknisk Designer

Næstved Fjernvarme

Næstved Fjernvarme gennemfører i de kommende år store udvidelser af forsyningsområdet, med store anlægsarbejder på ledningsnettet til følge.

Vores nuværende GIS-koordinator har, efter mange år i jobbet, valgt at gå på pension den 1/9 2020, og vi søger nu hendes afløser.

Du bliver en central del af anlægsafdelingen og arbejder tæt sammen med anlægschefen og vores ledningsmester.

Dine primære opgaver vil være

 • Opmåling af ledningsanlæg
 • Ledningsregistrering
 • Tegnearbejde
Brøndum A/SServiceleder til Brøndums serviceafdeling i Herning

Brøndum A/S

Har du lyst til at bidrage til udviklingen af Brøndums serviceafdeling i Herning inden for VVS, ventilation og sprinkler?

Brøndum A/S søger en erfaren og dedikeret serviceleder inden for VVS, ventilation og sprinkling til vores serviceafdeling i Herning. Du skal med godt humør, gode kommunikationsevner og et godt lokalt netværk bidrage til at vækste afdelingen i samarbejde med vores dygtige serviceteknikere.

Som serviceleder i Service Vest forventer vi, at du opsøger nye opgaver til afdelingen, primært inden for service- og rammeaftaler. Derudover varetager du den daglige planlægning i tæt faglig sparring med dine kollegaer, således at afdelingen leverer servicearbejde til aftalt tid, pris og i rette kvalitet.

Rambøll
Afdelingsleder for Water & Waste Water Networks, København

Rambøll

Kom og bring din interesse for ledelse og forretningsudvikling i spil, når du sammen med en velfungerende afdeling med høj faglighed og et stærkt lederteam bidrager til at skabe værdi for vores kunder. Rambøll

For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har gode lederevner, anlægsteknisk uddannelse og erfaring, relevant markedskendskab fra vandbranchen med et godt netværk til kunder og samarbejdspartnere samt god forretningsforståelse.

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Københavns KommuneEnhedschef til enheden Trafik i Teknik- og Miljøforvaltningen

Københavns Kommune

Kan du stå i spidsen for at drive og udvikle Københavns trafiksignaler og gadebelysning til gavn for byens borgere og brugere? Vil du være med til at sikre en velfungerende trafikafvikling?

Som enhedschef i Trafik får du personaleansvaret for enhedens medarbejdere, som du skal være nærværende leder, faglig inspirator og sparringspartner for.

Nøgleordene i din ledelsesstil er kommunikation og åbenhed. Du kommunikerer åbent og klart om krav og forventninger til den enkelte medarbejder og enheden. Samtidig sikrer du information, videndeling og koordinering på tværs af egen enhed, organisationen og med eksterne samarbejdsparter. Du er beslutsom og handlekraftig, kan navigere i forskellige dagsordner og processer og samarbejder proaktivt.

GeodatastyrelsenDanish Geodata Agency are looking for two Hydrographic data specialists

Geodatastyrelsen, Nørresundby

The Danish Geodata Agency's Hydrographic Office is responsible for hydrographic surveying and charting in Denmark and Greenland. The Hydrographic Office´s Hydro Team is looking for two skilled hydrographic data specialists that can work well independently, in a team-oriented environment and can handle complex hydrographic (depth) data and processes, and who is open to new technologies and modern workflows.

You will be working on a number of exciting tasks, where the focus will be on the quality assurance, process optimization and handling of hydrographic survey data.

You will need to work with the daily operation of hydrographic data in waters around Denmark, Greenland and the Faroe Islands. This includes existing data acquired with modern equipment and old digitized data.

Samn Forsyning ApSFagansvarlig for spildevandsprojekter

Samn Forsyning ApS, Horsens

Vil du tage ansvar for miljøet, grundvandet og en tryg fremtid?

I Samn Forsyning har vi har travlt med en række større projekter, og vi mangler en stærk Fagansvarlig til vores Projektafdeling, der samtidig kan drive egne projekter.

Projektafdelingen består af 21 medarbejdere, som beskæftiger sig med planlægning og gennemførelse af projekter inden for regnvand, spildevand, byggemodninger, klima, LAR og drikkevand.

Du vil indgå i et team bestående af 8 projektledere, der arbejder med projektering, udbud, udførelse og tilsyn med vores projekter. Du vil få det overordnede teamansvar kombineret med ansvar for egne projekter. Det er vigtigt for os, at projekterne i teamet gennemføres succesfuldt og inden for aftalt tid, økonomi og kvalitet.

DEAS
Teamorienteret projektleder til erhvervsindretninger

DEAS, Frederiksberg

DEAS' afdeling, Byggeri Øst har rygende travlt og søger en projektleder til projektering af og tilsyn med vores byggesager inden for erhvervsindretninger.

Du bliver del af en større rådgivningsafdeling på ca. 75 medarbejdere, som arbejder med spændende projekter for investeringsfonde og pensionskasser.

Som projektleder er det dit ansvar at gennemføre byggesager fra indledende dialog med lejer og ejer over projektering og kontrahering, til endelig overdragelse ved projektets afslutning.

Opgaverne spænder bredt, lige fra mindre modernisering af lejemål ved ny indflytning til større konverteringer af fx domicil lejemål til flere bruger, samtidige er der også vedligeholdelsesopgaver som udskiftning af vinduer, tag m.m.

DEAS
GeodatastyrelsenTo hydrografiske dataspecialister

Geodatastyrelsen, Nørresundby

Geodatastyrelsens hydrografiske kontor, Arktis og Søopmåling, har ansvar for søopmålingen og søkortlægningen i Danmark og Grønland. Kontorets Team Hydro søger to dygtige hydrografiske dataspecialister, som kan arbejde selvstændigt i et teamorienteret miljø, arbejde med komplekse dybdedata og processer og som er åbne for nye teknologier og moderne workflows.

Hydrografiske data er fundamentet for produktionen af søkort og Geodatastyrelsens andre hydrografiske ydelser. Du skal hjælpe os med at forbedre håndteringen, bearbejdningen og kvalitetssikringen af de hydrografiske data, udviklingen af vores dataprocesser såvel som at sørge for teknisk support til vores søopmålere.

Du kommer til at arbejde med spændende opgaver, hvor fokus vil være på kvalitetssikring, procesoptimering og håndtering af hydrografiske data.

mind A/STjek ind hos et af Danmarks førende teams inden for bygningsrenovering

mind A/S søger for A4 Arkitekter i Søborg

A4 Arkitekter og Ingeniører er blandt Danmarks førende specialister inden for bygningsrenovering. De er med helt fremme på automatisering og optimering af processerne i et renoveringsprojekt. Du har en enestående mulighed for at blive en del af et socialt og sammentømret team, der leverer rådgivning i topklasse.

Med en fast tilknytning til Peter, som er projektleder og partner hos A4, vil du starte i en assisterende projektlederrolle. Du er derfor i de bedste hænder, hvad angår din udvikling ind i rollen som projektleder.

Hos A4 glæder de sig til at lære dig det, du ikke allerede har erfaring med af: udarbejdelse af tegninger, projektbeskrivelser, udarbejdelse og opfølgning på myndighedsansøgninger, kommunikation med beboere, tilsyn og dialog med håndværkere og entreprenører, referat af byggemøder samt styring af tid og økonomi på sagerne.

Gribskov Kommune
Bygningsansvarlig til Center for Byudvikling og Ejendomme

Gribskov Kommune, Helsinge

Da vores nuværende bygningsansvarlige - for bl.a. kommunens boliger - går på pension, søger vi en ny kollega, der skal indgå i arbejdet med at drifte og vedligeholde Gribskov Kommunes ejendomme. Under overskriften "kloge kvadratmeter" arbejder vi indgående med at optimere brugen af de ca. 190.000 m2 fordelt på 200 ejendomme, og sikre, at ejendomsporteføljen dimensioneres, designes, driftes og vedligeholdes i forhold til de aktuelle behov.

Du vil bl.a. få ansvar for at

 • drive og vedligeholde et udvalg af de kommunale ejendomme med særligt fokus på det almene boligområde (plejecentre med plejeboliger, ungdomsboliger, ældreboliger m.fl.).
 • sikre projektstyring og byggeledelse af ombygninger og tilbygninger inden for aftalt tid og økonomi.
 • varetage den løbende dialog med brugere, håndværkere og øvrige samarbejdsparter.
Gribskov Kommune
Brøndum A/SIngeniør til sprinklerprojektering på spændende byggerier

Brøndum A/S, Hvidovre

Brøndum er en landsdækkende teknikentreprenør med speciale inden for VVS, sprinkler, ventilation og fjernvarme. Vi søger nu en ingeniør med indsigt i bygningsinstallationer, der kan styrke vores sprinklerafdeling.

Som sprinkleringeniør udregner du sprinklerbehovet i forhold til brandsikkerhed og regionale retningslinjer, og du designer sprinklersystemet ud fra bygningens arkitektur. Du har reference til den fagligt ansvarlige.

Sammen med afdelingens fem dygtige kolleger vil dine arbejdsopgaver inkludere:

 • Projektforslag og projektering af sprinkleranlæg, vandtågeanlæg, skumanlæg m.m.
 • Teknisk afklaring samt udarbejdelse af tilbudsmateriale, dokumentationsmateriale og kalkulationer i samarbejde med bygherre og myndigheder
FA09PROJEKTLEDER

FA09, Glostrup

VIL DU STÅ I SPIDSEN FOR EN ØGET KVALITETSSIKRING AF VEDLIGEHOLDELSESPLANERNE I BOLIGAFDELINGERNE?

Vi søger en projektleder, der vil sætte en ære i, at kvalitetssikre vedligeholdelsesplanerne i vores boligafdelinger, så de er klar til den nødvendige lovpligtige granskning. En projektleder, der vil være med til at professionalisere og sikre bygningsmassens værdi gennem digitalisering og systematisk vedligehold.

Dit primære arbejdsområde bliver at sikre, at ejendommenes tilstandsrapporter og vedligeholdelsesplaner omfatter de nødvendige aktiviteter. I samarbejde med de ansvarlige i vores ejendomsdriftsafdeling sikrer du den nødvendige byggetekniske faglige viden og sparer med dem i hverdagen. Du vil indgå i tæt dialog og samspil med mange, hvorfor det er vigtigt, at du er imødekommende og god til at kommunikere. Du får et selvstændigt arbejde, der kræver at du kan tage beslutninger.

FA09PROJEKTCHEF

FA09, Glostrup

VIL DU VÆRE ANSVARLIG FOR GENNEMFØRELSE AF BYGGE- OG RENOVERINGSPROJEKTER?

Aktiviteten indenfor det almene boligbyggeri udvikler sig i disse år, og vi søger derfor en projektchef, der har erfaring med at arbejde med store og små bygge- og renoveringsprojekter i en bygherreorganisation. Som projektchef hos os, skal du sætte en stor ære i at sikre professionel styring i bygge- og renoveringsprojekter fra start til slut.

Du skal, i tæt samarbejde med bygge- og udviklingschefen, understøtte en stærk bygherreorganisation. Vores opgaveportefølje omfatter nybyggeri samt renoverings- og vedligeholdelsesopgaver. Størrelsen af projekterne varierer fra de små til de større, og sammen skal vi gennemføre for op imod 2,5 mia. kr. projekter, de kommende år. Da stillingen er nyoprettet, får du mulighed for at påvirke din fremtidige stilling.