5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 5 af 5 resultater.
Snedkermester Kasper Nielsen A/S
Køkkensnedker

Snedkermester Kasper Nielsen A/S, Glostrup

  • Leder du efter et sted, hvor du får både tiden og værktøjet til at udføre et grundigt og solidt stykke håndværk, du kan stå inde for? – og
  • har du erfaringer med køkkener, og vi kan udfordre din hverdag med exceptionelle ønsker hos vores kunder. Så er det her du skal søge dit nye job.

Til vores køkkenteam søger vi nu dig som vores nye snedker med speciale i køkkenmontage. Vi samarbejder med køkkenproducenten Kvänum Køkkenet, og sammen med 9 andre snedkere monterer og tilpasser vi luksuskøkkener hos både private og erhvervskunder.

En typisk dag begynder med, at du møder ind direkte hos kunden. Du har allerede ordnet alle indkøb af materialer, så hos kunden kan du fokusere fuldstændig på dit håndværk. Her sætter du alle dine faglige kompetencer i spil, når du monterer alt lige fra traditionsrige og klassiske til innovative køkkener.

Snedkermester Kasper Nielsen A/S
Lamipro A/SANSVARLIG MEDARBEJDER TIL SKÆRMVÆGSPRODUKTION

Lamipro A/S, Randers

Vi har forrygende travlt og søger derfor en medarbejder med potentiale til at blive koordinator i forbindelse med produktion af skærmvægge.

LAMIPRO A/S søger en selvstændig og engageret kollega, som kan indgå i det team, der fremstiller og monterer vores skærmvægssystemer. Vi søger en person, som på sigt ønsker at overtage stillingen som koordinator i afdelingen.

Ud over at være en del af den daglige produktion, der består i at afkorte og forarbejde aluminiumsprofiler samt montering på laminat eller kompaktlaminat, indebærer stillingen også kommunikation på tværs af virksomhedens organisation, hvor vi på sigt forventer rådgivning over for salgsafdelingen og sparring med indkøbsafdelingen i forbindelse med disponering af råvarer.

Bent Jensen, Tømrer- & Snedkerfirma A/SKvalitetsbevidst tømrer/snedker søges til træværksted

Bent Jensen, Tømrer- & Snedkerfirma A/S, Herning

Tømrer- & snedkerfirmaet Bent Jensen as søger dygtig og selvstændig tømrer/snedker til vores værkstedsafdeling.

Du bliver en del af et stærkt og professionelt team der varetager alle typer af snedkeropgaver - fortrinsvis trapper og håndlister.

VI TILBYDER:

  • Ansvar, udviklingsmuligheder og stor indflydelse på egen hverdag
  • Afvekslende og spændende arbejdsopgaver
  • En sammentømret afdeling med et godt sammenhold
Bent Jensen, Tømrer- & Snedkerfirma A/SSnedker med kendskab til CNC søges til træværksted

Bent Jensen, Tømrer- & Snedkerfirma A/S, Herning

Tømrer- & snedkerfirmaet Bent Jensen as søger dygtig og selvstændig snedker med kendskab til CNC til vores værkstedsafdeling.

Du bliver en del af et stærkt og professionelt team, der varetager alle typer af snedkeropgaver - fortrinsvis trapper og håndlister.

VI TILBYDER:

  • Ansvar, udviklingsmuligheder og stor indflydelse på egen hverdag
  • Afvekslende og spændende arbejdsopgaver
  • En sammentømret afdeling med et godt sammenhold
Smed / Sprøjte maler
Listefabrikken I.C. producerer trælister til trælast handel, industri og bygge marked sektoren i Danmark og Norden.
Listefabrikken I.C. A/S, Bindslev
Jobindex