49 job matcher din søgning 49 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 49 resultater.
HusCompagniet A/SProjekterende bygningskonstruktør

HusCompagniet A/S, Horsens

Er du bygningskonstruktør – med baggrund som murer eller tømrer? Så er her chancen for at blive projekterende bygningskonstruktør, hvor din tekniske viden og praktiske erfaring gør drømme til virkelighed.

Som projekterende bygningskonstruktør er du med i både det rådgivende og projekterende arbejde. Du er med i processen fra start til slut, og ofte deltager du i kundemøder sammen med byggerådgiveren. Din dag foregår med at rådgive kunderne, hjælpe dem igennem processen samt projektere deres drømmehus til dem. Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Konstruktionsløsning af arkitekttegnede huse
 • Kunderådgivning
 • Skitsering af huse
Dansk Tagbyg ApSBliv tagtømrer – foråret er på vej

Dansk Tagbyg ApS

Vi har rivende travlt og søger derfor tømrere til opstart hurtigst muligt.

Du vil komme til at arbejde primært med tagopgaver som tegltage, betontage, ståltage og eternittage. Vi arbejder også med tømreropgaver som tilbygninger, isolering af loft og montering af vinduer osv.

Arbejdet vil primært foregå i Århus, Silkeborg, Skanderborg og Horsens.

Vi kan tilbyde:

 • Et spændene job, hvor du har frihed under ansvar
 • At blive en del af et godt team med faglig sparring
 • Firmabil, da du kører ud fra din privatadresse
Danbox Living ApSErfaren tømrer med potentiale til at blive produktionsleder

Danbox Living ApS, Holstebro

Danbox Living har udviklet et helt nyt, moderne og bæredygtigt boligkoncept – FLEXHOME – bestående af præfabrikerede moduler, der fremstilles indendørs på vores fabrik i Holstebro.

Vi er inde i en forrygende udvikling og søger derfor en dygtig og ambitiøs tømrer til at styre vores produktion. Du skal motivere og vise vejen for dine kollegaer samtidig med at du deltager i at udvikle og producere vores boligkoncept.

Arbejdsopgaver:

 • Tømrerarbejde i produktionen
 • Ledelse og motivation af medarbejdere
 • Koordinering i forhold til eksterne leverandører.
mind A/SEr du byggelederen, der trives med ”frihed under ansvar” praktiseret til fingerspidserne?

mind A/S søger for AK Byg A/S i Solbjerg

Så har du muligheden for at træde ind i en nøglerolle, hvor du bidrager til at udvikle teamet og forretningen sammen med dine nye kollegaer.

AK Byg hilser initiativer og nye tiltag velkommen, og du får rig mulighed for at afprøve og implementere gode idéer, der kan styrke AK Byg som forretning.

Du kommer til at lede byggeopgaver fra A-Z på forskelligartede projekter – alt fra rammeaftalen med Aarhus Kommune til Hr og Fru Jensens tilbygning til større entrepriser, hvor AK byg fungerer som enten fag- eller hovedentreprenør. Du får dine egne sager, dine egne kunder og et helstøbt team i ryggen, som er gode til at samarbejde og hjælpe hinanden.

Löffgreen ApS2 tømrere til sjak – form din egen hverdag

Löffgreen ApS, Skanderborg

Er du klar til at dele hverdagene med din kollega i et sjak, hvor I selv er med til at planlægge jeres dage?

 • Få gode og ordnende forhold og frihed til at tilrettelægge dine dage, så længe det passer med kunder og sjakket.
 • Bliv en del af en social arbejdsplads, hvor du får branchens mest støttende og anerkendende kolleger.

Læs mere om din kommende hverdag.

Salling GroupMontør

Salling Group

I Salling Groups Inventarafdeling fylder sammenhold, engagement og fællesskab rigtig meget. Det er følelsen af fællesskab, der gør, at vi er så gode til at få tingene til at lykkes og nå vores mål.

Inventarafdelingen i Salling Group søger 4 nye montører, som bliver en del af et team på 16 montører, som arbejder i vores butikker i hele landet. Inventarafdelingen beskæftiger sig primært med at opbygge, ombygge og optimere butikker indvendigt.

Har du hænderne skruet ordentligt på? Og kan du arbejde selvstændigt? Så er du måske vores nye kollega.

Sådan bliver dine arbejdsopgaver:

 • Planlægning af mindre projekter
 • Special- og tidsbegrænsede projekter
 • Montering/flytning/demontering af reoler, baldakiner, kassediske, skilte, bannere m.m.
Kvik A/SQuality Lead

Kvik A/S, Vildbjerg

Du vil være ansvarlig for at forankre strategien og en kvalitetskultur ved at arbejde med både det taktiske og operationelle niveau.

Det betyder, at du derfor både skal være med til at modellere opgaver og tegne nye processer for at sikre, at Kvik leverer en kvalitetsoplevelse til vores kunder.

Du kommer dermed til at arbejde med det totale kvalitets-setup i Kviks Supply Chain lige fra leverandør til levering hos Kviks kunder.

Et yderligere væsentligt område du kommer til at arbejde med, er samspillet imellem de enkelte funktioner i den samlede Supply Chain.

Det sker både via opsamling, strukturering, analyse og formidling af data, og du sikrer både informationsflow og de rette korrigerende handlinger.

Kvik A/S
Kvik A/SResultatorienteret sælger med stort drive

Kvik A/S, Viborg

Til at styrke vores salg søger vi erfaren sælger, som både har fokus på kundens behov, godt købmandskab og ikke mindst at få afsluttet en handel.

Din arbejdsdag vil være i butikken, hvor du er kundens sparring for at finde frem til den bedst mulige løsning. Du ser muligheder frem for begrænsninger, når der tales om salg. Har du et vist kendskab til branchen, sans for design, kvalitet, forhandlinger og masser af gåpåmod i en meget travl hverdag, så er det dig, vi står og mangler.

Vi tilbyder

 • en spændende hverdag, hvor der er højt til loftet og ikke mindst plads til udvikling
 • masser af back-up fra et stærkt og velfungerende bagland
 • grundig oplæring både indenfor salg og produkter
 • et uformelt og dynamisk miljø
 • en løn, der svarer til dine kvalifikationer og kompetencer
Kvik A/S
Nerostein OYOpmåler og installatør

Nerostein OY

Vi leder efter strukturerede, positive og præcise mennesker. Der er et plus, hvis du har erfaring fra køkkenmontering.

Som opmåler og installatør er du i direkte kontakt med kunderne. Hvis du trives i sådan en rolle og taler godt dansk eller engelsk, så send en ansøgning til os.

Arbejdet består af

 • Opmåling af køkken til bordplade
 • Montering af stenbordplade
 • Service og reparation

Vi tilbyder gode betingelser og konkurrencedygtig løn

JCN Bolig A/S
Erfaren byggeleder

JCN Bolig A/S

Har du erfaring som byggeleder indenfor totalentreprise af boligbyggeri? Vil du være med til at aflevere et fritidshus hver anden dag i 2 år? Er du bygningsingeniør eller bygningskonstruktør gerne med en håndværksmæssig baggrund og/eller har fungeret som formand i boligbyggerier? Er det en del af dit CV, så er du måske den kollega vi søger i jobbet som byggeleder.

Som byggeleder i JCN Bolig får du ansvar for den daglige praktiske ledelse af byggepladsen. Du bliver en del af vores byggeledelse og vil få et ansvarsfuldt job med vide rammer til udførelse, hvorfor resultatorientering, gennemslagskraft og troværdighed er nøgleord for din succes i jobbet.

Om dig kan siges, at du er håndværksmæssig uddannet enten som tømrer, murer eller struktør gerne med en overbygning som bygningsingeniør, bygningskonstruktør eller lignende.

JCN Bolig A/S
Jobindex A/S
Intern eksportsælger med udviklingsmuligheder

Jobindex A/S søger for Kastrup Vinduet i Holstebro

Vil du være med til at opbygge en eksportafdeling? Og er du på udkig efter et job, du kan vokse i?

Så er jobbet som intern eksportsælger hos Kastrup Vinduet måske noget for dig.

I denne rolle arbejder du tæt sammen med vores eksportchef, som gennem de seneste år har udvidet vores eksportområde og løbende opsøger nye markeder og kunder.

Derudover får du ansvaret for at lede projekter, hvor du følger op på ordrer og sikrer, at alt kører, som det skal i forhold til forsendelse, levering, pakkeplaner, etc.

Kort opsummeret får du ansvaret for:

 • tilbuds- og ordrebehandling
 • teknisk support til eksisterende kunder
 • mindre salgsopgaver til eksisterende kunder
Jobindex A/S
AktivPersonale A/STeamleder/Montør til firma med fremgang og succes

AktivPersonale A/S søger for LeeSign i Tjørring

Er du klar på et super spændende job i hele verden – næsten.

Som teamleder/montør indgår du i et dynamisk team, hvor alle brænder for godt design og lækre materialer – og hvor gode idéer gladeligt modtages – så vi sammen kan udvikle forretningen og begejstre de besøgende udover det sædvanlige.

Du vil have dage på vores hovedkontor i Tjørring, hvor projekterne pakkes, men de fleste dage vil du være ude på projekter. På rejser honoreres du udover løn med skattefrie diæter og indlogeres på hotel eller i lejlighed. Stemningen og sammenholdet på rejserne er helt unikt i vores branche – og gør, at mange aldrig helt slipper branchen, når de først har været her.

Birch EjendommeErfaren opmåler/beregner søges til tømrerafdeling

Birch Ejendomme, Silkeborg

Vil du være del af en dynamisk og familiær virksomhed, som bygger og udlejer ejendommei Midtjylland? Vi er en familieejet virksomhed, der beskæftiger sig med byggeri, udlejning samt køb og salg af ejendomme til private og erhverv.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Opmåling af boligprojekter herunder både rækkehus- og etagebyggeri
 • Mængdeberegning af byggematerialer til kalkulation
 • Efterkalkulation samt kontrol af opmålte mængder til bestilte materialer
 • Overslagsberegning på skitseprojekter

I Birch Ejendomme er vi ca. 180medarbejdere, der holder til i nye lokaler i Silkeborg. Vi har en uformel omgangstone, og vi arbejder ud fra værdien ordentlighed.

PlantoramaTekniker til byggeafdelingen

Plantorama

Har du en håndværksmæssig baggrund? Motiveres du af at lave mange forskelligartede opgaver, og elsker du at have en hverdag, hvor der er drøn på? Så er du muligvis dén vi søger til vores byggeafdeling i Plantorama.

Vi søger en tekniker til byggeafdelingen, der med direkte reference til vores projektchef kan varetage ansvaret for diverse håndværksmæssige opgaver i vores 11 centre i Jylland, på Fyn og Sjælland.

Det er vigtigt, at du har et højt fagligt niveau, og derfor er det et krav, at du har en håndværksmæssig baggrund. Har du erfaring indenfor el og VVS er det en fordel i stillingen. Opgaverne vil være mangeartede, og du skal trives med at arbejde selvstændigt og styre din egen tid. Eksempler på opgaver kan f.eks. være:

 • IT-kabeltræk, netværksetablering og let el-arbejde
 • VVS-arbejde omkring vores vandingsanlæg
 • Rudeskift og restaureringsopgaver af vores salgsarealer
 • Almen vedligeholdelse af Plantoramas bygninger
Jobindex A/S
Ejendomsfunktionær til boligselskab i udvikling

Jobindex A/S søger for NordVestBO i Holstebro

Har du en bred teknisk snilde – eller er du en uddannet håndværker, som søger nye udfordringer? Så er du måske vores nye ejendomsfunktionær.

Glæd dig til en hverdag, som byder på samarbejde, udfordringer og masser af tekniske opgaver.

Læs mere her.

Jobindex A/S
Hørning Parket A/S
Maskinsnedker

Hørning Parket A/S

Kvalitetsbevidst maskinsnedker med appetit på udfordringer i unik trægulvsfabrik

Med basis i kraftig vækst søger Hørning Parket en talentfuld og kvalitetsbevidst maskinsnedker til at indgå i et stærkt og dedikeret team i vores lille, men unikke fabrik.

Hørning fremstiller verdens fineste massive parketgulve. Vi arbejder kun i massivt hårdttræ - primært eg, ask og tropiske træsorter.

Har du lyst til at blive en central brik i vores fremtid og til at fastholde vores dedikation til kvalitet og detaljer, er du måske vores nye kollega. På fabrikken skal du, sammen med et lille, stærkt team, indgå som en vigtig del af produktionen, tørring af træ, maskinopstillinger og -vedligeholdelse samt det daglige arbejde.

Hørning Parket A/S
Krobi Ejendomme ApSDygtig håndværker/leder fra Aalborg søges til styring af team

Krobi Ejendomme ApS

Vi søger en dygtig håndværker/leder til opgaver i Aalborg- og Aarhus-området.

Krobi Invest og Krobi Ejendomme er to velkonsoliderede ejendomsselskaber med ejendomme i Aarhus, Hinnerup og Aalborg af såvel privat som erhvervsmæssig karakter.

Arbejdsopgaverne vil omfatte følgende:

 • Planlægning/kalenderstyring og ansvar for alle arbejdsopgaver
 • Istandsættelse af flyttelejligheder
 • Renholdelse af grønne områder og fællesarealer
 • Løbende service og vedligeholdelse på bygninger
Krobi Ejendomme ApSDygtig håndværker/leder fra Aarhus søges til styring af team

Krobi Ejendomme ApS

Vi søger en dygtig håndværker/leder til opgaver i Aalborg- og Aarhus-området.

Krobi Invest og Krobi Ejendomme er to velkonsoliderede ejendomsselskaber med ejendomme i Aarhus, Hinnerup og Aalborg af såvel privat som erhvervsmæssig karakter.

Arbejdsopgaverne vil omfatte følgende:

 • Planlægning/kalenderstyring og ansvar for alle arbejdsopgaver
 • Istandsættelse af flyttelejligheder
 • Renholdelse af grønne områder og fællesarealer
 • Løbende service og vedligeholdelse på bygninger
DECO GROUP ASGardinkonsulenter og -montører søges

DECO GROUP AS

Som gardinkonsulent kører du ud hjemmefra og har cirka 4-6 kundemøder pr. dag. Her præsenterer du kunderne for vores produkter og rådgiver dem til den bedst mulige løsning til netop deres hjem. Du foretager opmåling af vinduer og døre og udarbejder et komplet tilbud, der indeholder hele pakken, lige fra produktvalg, mål og til betalingslink. Alt dette udføres onsite, så du og kunden afslutningsvis gennemgår det færdige tilbud, alt selvfølgelig med et smil på læben. Du har sandsynligvis en håndværksmæssig baggrund eller, som minimum, hænderne skruet rigtigt på og kan dokumentere at du er handy og teknisk velfunderet.

Som montør sikrer du, at vi får afsluttet kunden på en topprofessionel måde. Du leverer og monterer de produkter din kollega har solgt og du er altid klædt godt på, da vi gør meget ud af et ordentligt ordregrundlag så du ved hvad der er aftalt. Du har håndværksmæssig erfaring og er fagligt stolt, fleksibel og nøjsom.

Ekkofonden
Tømrer/servicemedarbejder til Fyn og Østjylland

Ekkofonden

Vi søger en tømrer/servicemedarbejder, som har lyst til at hjælpe med at vedligeholde og forny EKKOfondens bosteder på Fyn og i Østjylland. Drømmer du om et job, hvor du kan arbejde selvstændigt, hvor åbenhed og humor er naturligt, hvor nøgleordet er faglighed og brænder du for at være med til at gøre en forskel for nogle af landets mest udsatte og sårbare borgere? Så er EKKOfonden måske din nye arbejdsplads.

Daglige opgaver

 • Renovering af lejligheder
 • Lægge gulv
 • Skifte vinduer
 • Udskiftning af døre og karme
Ekkofonden