29 job matcher din søgning 29 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 29 resultater.
Salling GroupMontør

Salling Group

I Salling Groups Inventarafdeling fylder sammenhold, engagement og fællesskab rigtig meget. Det er følelsen af fællesskab, der gør, at vi er så gode til at få tingene til at lykkes og nå vores mål.

Inventarafdelingen i Salling Group søger 4 nye montører, som bliver en del af et team på 16 montører, som arbejder i vores butikker i hele landet. Inventarafdelingen beskæftiger sig primært med at opbygge, ombygge og optimere butikker indvendigt.

Har du hænderne skruet ordentligt på? Og kan du arbejde selvstændigt? Så er du måske vores nye kollega.

Sådan bliver dine arbejdsopgaver:

 • Planlægning af mindre projekter
 • Special- og tidsbegrænsede projekter
 • Montering/flytning/demontering af reoler, baldakiner, kassediske, skilte, bannere m.m.
Kvik A/SErfaren sælger

Kvik A/S, Vejle

I KVIKs verden er missionen klar: At sælge Dansk design inden for køkken, bad og garderobe til overraskende lave priser.

Filosofien om at give vores kunder mere end de forventer – af både kvalitet, design og ikke mindst service – har gjort Kvik til en af de førende virksomheder i branchen. En udvikling, der ikke havde været mulig uden dygtige og topmotiverede medarbejdere, og lige nu har vi brug for endnu en dygtig sælger til Kvik Vejle.

Som køkkensælger skal du rådgive og inspirere vores kunder. Du er dygtig til at afdække kundernes behov og kan ved hjælp af kreativitet og indsigt opfylde kundens drømme om nyt køkken, bad og garderobe. Du er dygtig til opfølgning af tilbud samt at yde kundeservice i verdensklasse.

Du kommer til varetage hele salgets faser lige fra modtagelse af kunden i butikken, afdækning af kundens behov, opmåling, bestilling af varer til levering og opfølgning.

Kvik A/S
Domea.dkMesterassistent - ejendomsservice

Domea.dk, Tønder og Rømø

I Tønder Boligselskab har vi sjældent ledige stillinger i driften, da vores medarbejdere trives rigtig godt i deres job, og fordi vi er meget driftseffektive. Derfor har vi gennem årene måtte tilpasse bemandingen for at fastholde effektiviteten.

Nu er vi i den situation, at vi har en medarbejder, der efter mange års ansættelse har valgt pensionisttilværelsen. Derfor søger vi nu hans afløser.

Du kommer til at indgå i et lille team med yderligere 4 kolleger, som varetager drift og vedligeholdelse af alle vores knap 350 lejemål i Tønder og på Rømø fordelt på tre afdelinger.

Quorning Boats ApSSnedker

Quorning Boats ApS, Fredericia

Savner du nye udfordringer og søger en spændende arbejdsplads i rivende udvikling – hvor hverdagen aldrig er ens – er du måske den, som vi lige mangler.

Vi søger energiske, kompetente og erfarne snedkere – evt. gerne med erfaring i sprøjtelakering – som kan hjælpe os i vores fortsatte vækst og succes. Vi udvikler og producerer Dragonfly-trimaraner, som vi sælger til hele verden, og vi har forrygende travlt.

Arbejdsopgaver:

 • Fremstilling af apteringsdele i høj kvalitet til vores bådproduktion
 • Evt. sprøjtelakering af træemner
 • Diverse ad hoc-opgaver
Nerostein OYOpmåler og installatør

Nerostein OY

Vi leder efter strukturerede, positive og præcise mennesker. Der er et plus, hvis du har erfaring fra køkkenmontering.

Som opmåler og installatør er du i direkte kontakt med kunderne. Hvis du trives i sådan en rolle og taler godt dansk eller engelsk, så send en ansøgning til os.

Arbejdet består af

 • Opmåling af køkken til bordplade
 • Montering af stenbordplade
 • Service og reparation

Vi tilbyder gode betingelser og konkurrencedygtig løn

Carlsberg Danmark
Eventtekniker (sæsonmedarbejder)

Carlsberg Danmark, Fredericia

Carlsberg Event Teknik søger servicemindede og dedikerede fadølsteknikere med fokus på den fysiske afvikling og servicering af Carlsberg Danmarks Eventkunder. Vi servicerer nogle af Danmarks største festivaler, koncerter og kræmmermarkeder, med bl.a. Grøn Tuborg, Carlsberg Pilsner og Coca-Cola. Lyder det som noget for dig?

Carlsberg Breweries A/S

Du bliver del af et velfungerende team, der arbejder med den fysiske opsætning af mobilt fadølsudstyr & barer på nogle af Danmarks største festivaler, koncerter og kræmmermarkeder. Stillingen er et sæsonjob med mulighed for efterfølgende fastansættelse. Forventet ansættelsesperiode: 1. maj til ultimo september.

Dine ansvarsområder

 • Afvikling og servicering af festivaler, koncerter, markeder og events hos Carlsbergs eventkunder
 • Renovering og klargøring af fadølsudstyr
 • Transport og opstilling af udskænkningsvogne
Carlsberg Danmark
AAB VejleVarmemester/ejendomsservicetekniker

AAB Vejle

Da en af vores varmemestre har søgt nye udfordringer, søger vi en ny kompetent varmemester/ejendomsserviceteknikker til vores 2 boligafdelinger i Løget.

Hovedopgaver:

 • Vedligeholdelse af lejligheder og indvendige og udvendige fri-/fællesarealer.
 • Syn af boliger ved brug af iPad.
 • Bestilling af håndværkere via EG-Bolig samt kontrol af håndværkere og andre leverandører.
 • Beboerservice med daglig kontortid.
 • Tilsyn og vedligeholdelse af tekniske installationer.
HTH
Erhvervskonsulent

HTH, Vejle

Hos HTH Vejle søger vi en erhvervskonsulent til vores erhvervsafdeling, som har erfaring fra branchen.

Du kommer til at arbejde selvstændigt med kundemøder, gennemgang af økonomi, tilbudsgivning og ordreopfølgning. Du rådgiver og inspirerer kunderne om indretning af køkken, bad og garderobe samt afdækker deres ønsker og behov. Du kommer til at skulle tegne skitser, præsentere løsninger, lave opmålinger, styre leverancer og koordinerer montage.

HTH

Du kan se frem til at udvikle dig fra første dag blandt andet via vores eget træningsakademi. Samtidig bliver du en del af et stærkt team i Vejle, som du kan trække på og lære af. Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job, hvor to dage sjældent er helt ens. Du får mange kontaktflader og engagerede kollegaer, som løfter i flok.

HTH
Hartmanns A/SCNC-operatør

Hartmanns A/S søger for Nordisk Group A/S i Kolding

Jobbet vil give dig store muligheder for at planlægge din egen dag og du får stor indflydelse på hele produktionen, ligesom du får en stor andel i den løbende produktudvikling.

Du får ansvaret for CNC-maskinen og bliver specialisten i træ-/pladebearbejdning. Derudover bliver produktudvikling også et af dine ansvarsområder, hvor du sammen med ejeren udvikler nye spændende produkter til undervisningssektoren.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Pladebearbejdning – skære/fræse bordplader, skabe og andet inventar
 • Opstilling og programmering
 • Opmåling
Crawford Portcenter (CE Solutions Danmark ApS) Montør/service- og salgstekniker

Crawford Portcenter (CE Solutions Danmark ApS)

Hos Crawford Portcenter har vi travlt og leder måske efter dig?

Har du lyst til at blive en del af et stærkt velfungerende team, som sætter faglighed, kvalitet, service og kundepleje i højsædet, så har vi jobbet til dig.

Arbejdsområdet spænder over Fyn, Sjælland og Sønderjylland samt øerne omkring. Du får derfor hovedansvaret for at servicere og montere garage- og industriporte med støtte fra dine kolleger, samt sekundært, deltage på salgssiden hvor behov opstår. Med reference til servicechefen er du med til at planlægge og gennemføre en professionel håndtering af kundernes behov og derigennem udvikle områdets synlighed.

Dine primære opgaver vil være:

 • Montage af garage og industriporte.
 • Rådgivning af kunder på telefon.
 • Service og reparation på porte og parkeringsanlæg.
DECO GROUP ASGardinkonsulenter og -montører søges

DECO GROUP AS

Som gardinkonsulent kører du ud hjemmefra og har cirka 4-6 kundemøder pr. dag. Her præsenterer du kunderne for vores produkter og rådgiver dem til den bedst mulige løsning til netop deres hjem. Du foretager opmåling af vinduer og døre og udarbejder et komplet tilbud, der indeholder hele pakken, lige fra produktvalg, mål og til betalingslink. Alt dette udføres onsite, så du og kunden afslutningsvis gennemgår det færdige tilbud, alt selvfølgelig med et smil på læben. Du har sandsynligvis en håndværksmæssig baggrund eller, som minimum, hænderne skruet rigtigt på og kan dokumentere at du er handy og teknisk velfunderet.

Som montør sikrer du, at vi får afsluttet kunden på en topprofessionel måde. Du leverer og monterer de produkter din kollega har solgt og du er altid klædt godt på, da vi gør meget ud af et ordentligt ordregrundlag så du ved hvad der er aftalt. Du har håndværksmæssig erfaring og er fagligt stolt, fleksibel og nøjsom.

Mercuri Urval
DeWALT-specialist

Mercuri Urval søger for Stanley Black & Decker

Du ved, hvorfor og hvordan det rigtige håndværktøj gør en forskel og kan sælge til industrien, bygge- og anlægsbranchen.

Som DeWALT-specialist har du din daglige gang hos både forhandlere og slutbrugere i industrien og byggebranchen. Her præsenterer du nyheder, træner og rådgiver om målrettede løsninger, udarbejder tredjepartsaftaler med slutbrugere, og i det hele taget er du en udadvendt, positiv og fagligt kompetent ambassadør for DeWALT brandet el-værktøj og el-værktøjstilbehør.

Som DeWALT-specialist er du del af et sammentømret og dedikeret team på 16 DeWALT medarbejdere, der indgår i et stærkt og dynamisk team på i alt 25 medarbejdere i Stanley Black & Decker GT&S’ organisation i Danmark. Du indgår i et regionalt team i Jylland, hvor der arbejdes ud fra hjemmeadressen. Der skal påregnes ekstra rejseaktivitet i forbindelse med salgsmøder, slutbrugermesser og fagmesser.

Mercuri Urval
HANSENBERG
Faglærer til tømreruddannelsen

HANSENBERG, Kolding

Har du lyst til at dele din passion for tømrerfaget med unge mennesker?
Vil du mærke suset, når et ungt menneske oplever succes på grund af din indsats?
Kan du træffe selvstændige beslutninger og samtidig bidrage til teamets opgaver?

Så er du måske den engagerede og kompetente underviser, vi søger.

Du bliver en del af et team, som varetager undervisningen på Træfagenes byggeuddannelse. Vi forventer, at du ud over at undervise også kan påtage dig planlægningsopgaver og koordinere undervisningsforløb.

Du er dygtig til at formidle faglig viden og er bevidst om, at din faglighed kun kommer til sin ret, hvis du løbende dygtiggør dig inden for både det faglige og det pædagogiske område. Du har en naturlig autoritet og kan sætte rammer for eleverne med en anerkendende tilgang.

HANSENBERG
Ishøj Hegn A/S
Montører til montage af hegn

Ishøj Hegn A/S

Er du til frisk luft, fysisk arbejde, tidligt fri og godt kammeratskab med masser af værkstedshumor?

Du monterer forskellige typer af hegn, støjvægge, porte, låger, bomme, pullerter m.m. i hele Danmark.

 • Arbejdet foregår udendørs året rundt, og du møder direkte på montagestedet sammen med en kollega.
 • Der vil være mulighed for at benytte firmaets bil uden for arbejdstid.
 • Jobbet er fuld tid, og arbejdstiderne er mandag til torsdag kl. 6 til 14.30 og fredag til 13.30.
Ishøj Hegn A/S
A-Z Snedkeriet
Snedker eller tømrer – der har lyst til at blive selvstændig

A-Z Snedkeriet, Esbjerg

Er du passioneret omkring snedkerhåndværket? Og har du lyst til at sætte din solide forretningssans i spil og være med til at drive en mindre, velrenommeret snedkervirksomhed videre?

Vores nuværende ejer er ved at trappe ned, og hvis du er klar til at tage teten op, kan du se frem til et tæt parløb, der gerne skulle munde ud i, at du i løbet af et par år overtager virksomheden. Det betyder ikke, at du tager over fra dag et, men at vi vokser sammen, hvis kemien er i orden, og overgangen sker i takt med du kommer mere og mere ind i opgaverne.

Hos os kommer du hele vejen rundt om faget, når du udfører snedker- og tømreropgaver i håndværksmæssig høj kvalitet. Du kender ikke altid løsningen på forhånd, og derfor vil du blive udfordret fagligt hver dag. Helt konkret kommer din dag til at gå med at:

 • lave tilbud til kunder
 • udfylde ordresedler og fordele opgaver
 • udføre snedker- og tømreropgaver
Pharma Nord
Håndværkere

Pharma Nord, Vojens

Pharma Nord i Vojens søger alsidige håndværkere til nybyggeri og vedligeholdelse i vores tekniske afdeling, hvor hverdagen består af support til vores produktionsfaciliteter og bygningsdrift.

Du vil indgå i et team af dygtige håndværkere og teknikere i vores tekniske afdeling. Her skal du hjælpe til med at holde gang i den daglige drift og være med til at gennemføre de mange forandringer, som en kontinuerlig produktion og udvikling i en stor virksomhed giver.

Arbejdsområder er bl.a.:

 • Opbygning af produktionsfaciliteter og lokaler (træ- og stålkonstruktioner, døre, vinduer, lofter m.m.)
 • Servicering og vedligeholdelse af vores produktion (reparation af vægge og maling af slid på overflader, smøring af døre m.m.)
Pharma Nord
JKSTeam Leader til produktionen

JKS søger for Dinesen Floors i Rødding

Har du lyst til at blive en del af et af verdens største brands inden for kvalitets trægulve? Kender du til produktion af træ, møbler eller lign., og har du enten et par års erfaring som leder eller lysten og evnerne til at tage springet ind i din første rolle som leder i en produktion? Så er dette måske den oplagte mulighed for dig.

Jobbet som Team Leader for produktionen af Layers omfatter både ledelsesopgaver, LEAN relaterede opgaver, men også operationelle opgaver, hvor man indgår på linjen sammen med de nuværende 2 kolleger. Layers bliver på nuværende tidspunkt produceret i et mindre produktionsafsnit, men den skal snarligt flyttes pga. den øgende efterspørgsel. En del af produktionen vil blive outsourced i en begrænset periode med henblik på at opbygge kapaciteten på fabrikken i Jels.

Jysk Façade og TagteknikExperienced roofers for Danish company

Jysk Façade og Tagteknik, Brørup

Are you quality-conscious? And are you familiar with the construction industry?

Then join Jysk Façade og Tagteknik. We are down to earth and make an effort to take good care of our employees.

You can look forward to:

 • Performing a multitude of exciting tasks throughout Denmark – we’ve got plenty to do!
 • Having technically skilled and steady colleagues who work effectively and are quality-oriented
 • Becoming a part of a company with great salary conditions based on a piecework contract

Read more here.

Mercuri Urval
TEKNISK SALG EL-VÆRKTØJ

Mercuri Urval søger for Robert Bosch A/S

Har du erfaring med udekørende salg til professionelle slutbrugere i værktøjs- og byggebranchen? Så er du måske klar til udfordringen som værktøjsspecialist i distrikt Sdr. Jylland/Fyn hos verdens førende leverandør af el-værktøj og tilbehør.

Du planlægger selv dine daglige kundebesøg med udgangspunkt fra dit eget hjem, som ligger centralt i dit distrikt. Du sikrer tæt dialog og koordinering med dine kollegaer i distriktet for at dække fælles kunders behov og opnå aftalte mål for distriktet.

Dine primære ansvarsområder er følgende:

 • Opsøgende salg, tilbudsgivning og rådgivning til håndværks-/industrikunder og udvalgte detailkunder i distriktet
 • Produktdemonstrationer for slutbrugere, detailkunder og kolleger
 • Forberedelse og gennemførelse af messer, events og andre faglige arrangementer
Mercuri Urval
Montør søges til virksomhed i Aabenraa
JobTeam Vi søger for en kunde dygtige industrimontører i Tønder-området.
Aabenraa
JobTeam