12 job matcher din søgning 12 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 12 af 12 resultater.
C&P Inspection A/S2 NDT-Teknikere søges på Sjælland

C&P Inspection A/S

Vi er en af de foretrukne danske virksomheder inden for kvalitetssikring af produkter og industrianlæg via inspektion, prøvning, svejseteknologi og certificering hos både nationale og internationale virksomheder.

Vi er stolte af at være blandt de førende på markedet, og du kan se frem til en varieret hverdag med komplekse tekniske udfordringer.

Desuden går vi meget op i at samarbejde med hinanden og med vores kunder for at løse opgaverne rigtigt og effektivt.

Danmarks Tekniske UniversitetForskningstekniker til kompositfremstilling og vingetest

Danmarks Tekniske Universitet, Roskilde

DTU Vindenergi, Division for Materialer og Strukturer på DTU Risø Campus søger en højt kvalificeret og motiveret forskningstekniker til at varetage opgaver i forbindelse med fremstilling og test af fiberforstærkede plastkompositter. Kompositmaterialer har stor anvendelse til konstruktioner, som kræver høj styrke og lav vægt, såsom vindmøllevinger.

Du bliver en del af et team på 12-15 medarbejdere bestående af forskningsteknikere, udviklingsingeniører, ph.d.-studerende og forskere. Det daglige arbejde vil finde sted i BladeLab i samarbejde med 1-2 forskningstekniker og 2-4 udviklingsingeniører.

Dine arbejdsopgaver vil primært omfatte fremstilling af store prøveemner (op til 15 m) i kompositmateriale og klargøring af prøveemner til strukturel test.

Colas Danmark A/S
Smed

Colas Danmark A/S, Greve

Colas søger smed til vores maskinværksted i Greve.

På vores maskinværksted i Greve bliver du en del af et team på 4 medarbejdere, som arbejder med reparation og vedligehold af Colas’ asfaltmaskiner, entreprenørmaskiner og øvrigt materiel på Sjælland.

Du skal indgå i teamet som smed på værkstedet, men også være udekørende montør til at hjælpe med de problemer, som måtte opstå på vejen.

Colas Danmark A/S
Holbæk Ny Maskinværksted A/SMontør til stålmontage

Holbæk Ny Maskinværksted A/S

Stillingen er med udgangspunkt i Holbæk, hvor du vil blive en del af vores hold af erfarne interne og eksterne montører.

Arbejdet omhandler montage af stålkonstruktioner og smedearbejde, hovedsageligt i Københavnsområdet.

Du har erfaring indenfor for montage, er selvstændig, positiv og har sans for finish. Du kan lide at samarbejde med andre fag og tackle udfordringer med f.eks. byggeledelse. Du er ikke bange for at sige din mening og deltage i f.eks. formandsmøder.

Vi tilbyder

 • Løn efter kvalifikationer.
 • Særordning for kørsel til og fra byggeplads.
 • Mulighed for kurser/efteruddannelse.
NCC Danmark
NCC Industry søger Skibsassistenter

NCC Danmark

Vores skibe indvinder råstoffer fra havene omkring Danmark. Råstoffer, som landes på vores faste søpladser i Esbjerg, Århus, Avedøre, Gilleleje og Køge samt til eksterne kunder i København, Hanstholm og Thyborøn.NCC Danmark

Til vores ral- og sandsugere søger vi erfarne og selvstændige skibsassistenter med sønæringsbevis som befaren skibsassistent.

Der sejles på DAS efter turnusordningen 1:1 med en turnuslængde på 2 uger.

Skibsassistenterne får medansvar for at forestå den daglige drift samt service og vedligehold af maskineri og produktionsudstyr i samarbejde med skibets øvrige besætning.

NCC Danmark
Coronet Cake CompanyVedligeholdstekniker – aften

Coronet Cake Company, Viby Sjælland

Hos Coronet Cake Company søger vi en løsningsorienteret og initiativrig Automationstekniker/Automatiktekniker.

I tæt samarbejde med dygtige kollegaer med el-, automations- og mekanisk orienteret baggrund skal du hjælpe os med at sikre en effektiv drift samt udvikling af vores produktionsudstyr.

Du bliver en del af et team, der forestår driftssupport, fejlfinding, vedligehold samt procesoptimeringer på vores produktionsudstyr, og som er med, når der skal udvikles og installeres nyt. Du vil indgå i team og skal passe funktionen på aftenhold. Du får reference til Teknisk Chef.

Busch Vakuumteknik A/SServicetekniker/montør – Sjælland

Busch Vakuumteknik A/S

Har du forstand på vakuum og tryk? Eller interesse i at blive bekendt med disse områder? – Og vil du:

 • Køre ud hjemmefra i egen servicebil, som er fuldt udstyret og altid pakket med alle nødvendige reservedele?
 • Hver dag arbejde ud fra forud planlagt kalender, du selv har indflydelse på?
 • Være en del af et stærkt globalt servicenetværk, som står klar, hvis du har brug for hjælp?

Så bliv servicetekniker hos Busch Vakuumteknik A/S.

HR-Kompagniet A/S
Projektleder på vand- og varmeforsyning med ingeniør – eller maskinmesterbaggrund til Kalundborg Forsyning

HR-Kompagniet A/S søger for Kalundborg Forsyning

Kunne du tænke dig at blive vores nye projektleder på vand- og varmeområdet. Og kunne du tænke dig at arbejde i en ambitiøs organisation med fokus på bæredygtighed og innovation?

Som projektleder kommer du til at indgå i et team i en professionel projektledelsesorganisation, hvor nøgleordene passion, relationer, ambition og motivation er helt centrale. Opgaverne omfatter alt indenfor projektering og gennemførsel af anlægsprojekter indenfor vand og også gerne på varme.

Du kommer til at arbejde med ledningsrenovering på vand og varme og du skal medvirke til at reducere vandspild i det eksisterende net. Du har ansvaret for at projektet når i mål indenfor tid og budget og med inddragelse af relevante interne og eksterne interessenter.

HR-Kompagniet A/S
JKSErfaren produktionsleder til Hydraulik-Værkstedet i Skjern

JKS søger for HydraSpecma A/S

HydraSpecma A/S er i en spændende udvikling, der i stadig højere grad stiller krav til virksomhedens produktion. Til at være en del af dette arbejde søger HydraSpecma en struktureret produktionsleder.

Som en del af fabriksledelsen og med reference til fabrikschefen får du ansvaret for at lede, udvikle og motivere op til 20 dygtige og selvstændige medarbejdere. Du arbejder tæt sammen med produktionsplanlægningen, tekniskafdeling og salgsafdelingen, og en væsentlig opgave bliver at sikre et optimalt produktionsflow med fokus på:

 • Personaleledelse
 • Kompetenceudvikling
 • Proces- og teknologioptimering
KIBO Sikring A/S
Hegnsmontører

KIBO Sikring A/S, Roskilde

Vi søger 3 initiativrige og kvalitetsbevidste hegnsmontører til KIBO Sikrings sjællandsafdeling med bopæl i eller omkring Roskilde. Du er stabil og kan møde til tiden hver dag, udføre en arbejdsopgave selvstændigt eller efter fremviste instruktioner samt udvise interesse for arbejdet.

Som hegnsmontør bliver det bl.a. dit ansvar at sikre:

 • Opstartsmøder og afsætning med kunderne.
 • Planlægge arbejdsprocesser med kollegaer.
 • Installation af KIBOS sikringsløsninger herunder hegn, porte, pullerter m.v.
 • Daglig kontakt med kunden.
KIBO Sikring A/S
Værkstedsassistent med Pedelfunktion
SampoVig er et af Marjattas 4 voksencentre.
Sampovig A-hus, Store Heddinge
Jobcenter
ALUMINIUMSSVEJSER
Sorø Maskinindustri A/S har travlt, og har brug for en dygtig aluminiumssvejser.
SORØ MASKIN INDUSTRI A/S, Sorø
Jobcenter