12 job matcher din søgning 12 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 12 af 12 resultater.
SAXE Polyfa Systems A/SSmed og montør søges

SAXE Polyfa Systems A/S, Hvidovre

Ønsker du en fleksibel, alsidig og udviklende arbejdsdag, hvor din viden og kompetencer kommer i spil indenfor konstruktion og montering af industrimaskiner og komplette Turn-key installationer, er du den rette.

Vi er en sammentømret maskinbyggerafdeling i SAXE Group beliggende i Hvidovre. Vi udvider løbende med nye forretningsområder og kan således tilbyde gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

I øjeblikket har vi brug for en smed med baggrund som industrisvejser, mekaniker, maskinmontør eller andet, der ønsker en afvekslende arbejdsdag med tæt kontakt til både kunder, kollegaer og leverandører.

Colas Danmark A/S
Smed

Colas Danmark A/S, Greve

Colas søger smed til vores maskinværksted i Greve.

På vores maskinværksted i Greve bliver du en del af et team på 4 medarbejdere, som arbejder med reparation og vedligehold af Colas’ asfaltmaskiner, entreprenørmaskiner og øvrigt materiel på Sjælland.

Du skal indgå i teamet som smed på værkstedet, men også være udekørende montør til at hjælpe med de problemer, som måtte opstå på vejen.

Colas Danmark A/S
Industriens UddannelserFagligt stærk uddannelseskonsulent

Industriens Uddannelser, København

Vil du være med til at skabe fremtidssikre uddannelser til industrien og dens medarbejdere? Hvis ja, så er det dig, vi søger.

Som uddannelseskonsulent er din opgave at afdække industriens uddannelsesbehov og efterfølgende udvikle, markedsføre og implementere relevante arbejdsmarkedsuddannelser og erhvervsuddannelser.

En del af dit arbejde bliver at forberede uddannelsesfaglige oplæg til arbejdsmarkedets parter, som du møder i vores udviklingsudvalg. Mellem møderne skal du følge beslutningerne til dørs. Det lykkes for dig, fordi du er kvalitetsbevidst og formår at gøre brug af et relevant netværk af virksomheder, organisationer, tillidsfolk og skoler.

DSBHåndværker til bogieværksted

DSB, København

Kunne du tænke dig at blive en del af et arbejdsmiljø med højt til loftet, tillid til hinanden og god værkstedshumor?

Hvis svaret er ja, og du synes det kunne være spændende at sætte dit præg på et nyoprettet værksted, så er dette måske den helt rigtige mulighed for dig!

Hos DSB Vedligehold El-Teknik, er vi nemlig i gang med at udvide vores bogieværksted, og det er her, vi har brug for dig! I bogieværkstedet bliver du en del af et team på ca. 8 håndværkere, som udfører bogievedligehold der kan strække sig over lange perioder, men også ”her og nu”-opgaver.

DSB
NCC Danmark
NCC Industry søger Skibsassistenter

NCC Danmark

Vores skibe indvinder råstoffer fra havene omkring Danmark. Råstoffer, som landes på vores faste søpladser i Esbjerg, Århus, Avedøre, Gilleleje og Køge samt til eksterne kunder i København, Hanstholm og Thyborøn.NCC Danmark

Til vores ral- og sandsugere søger vi erfarne og selvstændige skibsassistenter med sønæringsbevis som befaren skibsassistent.

Der sejles på DAS efter turnusordningen 1:1 med en turnuslængde på 2 uger.

Skibsassistenterne får medansvar for at forestå den daglige drift samt service og vedligehold af maskineri og produktionsudstyr i samarbejde med skibets øvrige besætning.

NCC Danmark
JKSErfaren produktionsleder til Hydraulik-Værkstedet i Skjern

JKS søger for HydraSpecma A/S

HydraSpecma A/S er i en spændende udvikling, der i stadig højere grad stiller krav til virksomhedens produktion. Til at være en del af dette arbejde søger HydraSpecma en struktureret produktionsleder.

Som en del af fabriksledelsen og med reference til fabrikschefen får du ansvaret for at lede, udvikle og motivere op til 20 dygtige og selvstændige medarbejdere. Du arbejder tæt sammen med produktionsplanlægningen, tekniskafdeling og salgsafdelingen, og en væsentlig opgave bliver at sikre et optimalt produktionsflow med fokus på:

 • Personaleledelse
 • Kompetenceudvikling
 • Proces- og teknologioptimering
IMC Business Consulting A/S
Medarbejdende værkfører

IMC Business Consulting A/S søger for kunde i Storkøbenhavn

- Ansvarlig nøglemedarbejder til plasmaskæring og flammeskæring

Vores klient er en særdeles succésfuld, mindre produktionsvirksomhed, der primært arbejder indenfor flammeskæring og plasmaskæring. Virksomheden har eksisteret i mange år og har en solid økonomi, en god kundekreds og loyale partnere.

Du vil fungere som medarbejdende nøgleperson og chefens højre hånd i et meget lille team, og vil gennemgå en praktisk oplæring, hvor du gradvist overtager stigende niveauer af ansvar. Du skal dog selv fungere som effektiv og produktiv nøglemedarbejder i processen.

Dreyer KlichéDREYER KLICHE udvider CNC-teamet

Dreyer Kliché, Herlev

Stillingen er baseret på fuld tid og vil være fordelt 50/50 mellem programmering og operative opgaver i vores produktion.

Mødetider er fra kl. 9-17 mandag-torsdag, fredag lukker vi kl. 16.

Jobbeskrivelse:

 • Programmering i ArtCam/Carveco til CNC-maskiner (Fadal samt Datron)
 • Sikre de grafiske detaljer i fil-bearbejdelsen
 • Bearbejdning og færdiggørelse af klicheer (“tryk-plader”)
SAWO A/SSMED/REPARATØR - SAWO Hvidovre

SAWO A/S

Vi søger hurtigst muligt en lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker eller automekaniker/kranreparatør til reparation af kraner, hejselad, mekanisk montage, hydraulik og pneumatik.

Som reparatør forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt og hvis du har erfaring med at svejse, vil det være en fordel.

Du får gode arbejdsforhold med gode kollegaer, hvor der arbejdes i et uformelt miljø og med en fri omgangstone. Du får mulighed for at deltage i nødvendige kurser og uddannelse.

MeusburgerKørende sælger til Danmark – område Sjælland

Meusburger

Vi forstærker vores team!

DU LEDER EFTER NYE UDFORDRINGER I EN SUCCESFULD OG HURTIG VOKSENDE VIRKSOMHED, OG HAR DE ØNSKEDE KOMPETENCER OG KVALIFIKATIONER?

 • Uddannelse inden for metal- eller plastindustrien
 • Mindst 2 års erfaring inden for salg eller projektledelse
 • Sikker og høflig adfærd

HVILKE OPGAVER FÅR DU?

 • Kvalificeret rådgivning samt vedligeholdelse og opbygning af eksisterende og nye kunder
 • Opsøgende salg
 • Føre salgssamtaler og prisforhandlinger
Mec ApSVærktøjsmager eller Industritekniker

Mec ApS, Ballerup

Vi er en mellemstor virksomhed med 50 ansatte, som søger en ny medarbejder til vores værksted. Du vil indgå i en afdeling med 5 kollegaer, som vedligeholder og opbygger vores maskiner, værktøjer og automatiske samlelinjer.

Vi har en bred palet af bearbejdningsprocesser som understøtter vores produktionsprocesser, som snit/stans, støb og automatisering. Desuden har vi egen plast, udvikling og kvalitetsafdeling, så den rette ansøger vil få en spændende og udfordrende hverdag.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Klargøring og service af plaststøbeværktøjer.
 • Daglige småreparationer og vedligehold.
 • Opbygning og service af maskiner.
Svejser søges til spændende byggeplads i Købehavn K
Vær med til at bygge et af Københavns nye varemærker.
Manflex ApS, København K
Jobcenter