8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 8 af 8 resultater.
Bavarian Nordic A/S
Vicevært til produktions site

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Har du solid erfaring med at bistå med viceværtopgaver der involverer tilsyn og vedligehold på faciliteter? Har du indgående interesse i at servicere andre og gøre deres hverdag nemmere? Ønsker du derudover et selvstændigt job med en udfordrende arbejdsdag i en dynamisk og uformel organisation? Så er du måske vores nye kollega.

Bavarian Nordic A/S

Du vil blive tilknyttet Facility-teamet, som har til opgave at vedligeholde, servicere og udbygge alle forsyningsanlæg og bygninger på vores produktions-site i Kvistgård. Du vil derfor have tæt dagligt samarbejde med vores Facility Manager, som er ansvarlig for vedligeholdelsen af vores bygninger, forsyningsanlæg og terræner.

Bavarian Nordic A/S
Pay-Back specialist rekruttering ApSVVS-ingeniør

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for kunde i København

På vegne af kunde inden for bygningsrenovering, søges en VVS-ingeniør til mindre og større projekter.

Du vil primært få ansvar for store og mindre VVS-projekter, sekundært også styring af andre fagområder og følgearbejder, alt sammen inden for renovering af ejendomme. Som ansvarlig projektleder vil du komme til at arbejde i krydsfeltet mellem kunder, virksomhedens egne arkitekter, ingeniører og konstruktører, Du er i stand til at bruge din erfaring med VVS som ingeniør og har et stor ønske om at udvikle dig både som VVS-ingeniør, rådgiver og menneske i et team af gode kollegaer.

Du får ansvar, men du er ikke alene. Du bliver en del af et tværfagligt hold bestående af 10 kollegaer, som er arkitekter, ingeniører, andre VVS-teknikere og konstruktører. Det betyder, at du altid har relevant faglig sparring inden for rækkevidde.

Luftstrøm Ventilation ApSMontør

Luftstrøm Ventilation ApS

Ventilation – Nybyggeri samt service og vedligeholdelse

Luftstrøm Ventilation ApS arbejder med montering af ventilationsanlæg i nybyggerier samt service og vedligeholdelse. Fortrinsvis til nybyggeri i Københavnsområdet og Nordsjælland søger vi en montør, der kan arbejde selvstændigt.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du skal have mindst 2 års erfaring som ventilationsmontør, være mødestabil, grundig og må gerne have et godt humør – udover at du selvfølgelig er en dygtig håndværker.

Vi tilbyder

 • Fast arbejde.
 • Firmabil.
 • Frokostordning (hvis vi går flere samlet).
 • God løn (med bonus- og pensionsordning efter en periode).
 • Mulighed for efteruddannelse.
Kiltin A/SKloakmester/rørlægger

Kiltin A/S

Vi har travlt og søger derfor en kloakmester eller rørlægger til montering af rottespærrer på Sjælland. Dine opgaver vil fortrinsvis bestå i montage af rottespærrer, samt diverse entreprenøropgaver i forbindelse med skadedyrsangreb.

Da arbejdet er selvstændigt, skal du efter fornøden træning selv kunne planlægge og tilrettelægge de daglige arbejdsopgaver. Der kan i visse spidsbelastningsperioder forekomme lange arbejdsdage, hvorfor det forventes, at du også er fleksibel på det område.

Kiltin stiller varebil til rådighed i arbejdet, en god fast løn, sundhedssikring, samt pension efter ansættelse i et vist tidsrum.

Gribskov Kommune
Medarbejder til servicering af kommunens ventilationslæg

Gribskov Kommune, Helsinge

Gennem flere år har Gribskov Kommune tilkøbt servicering af kommunens ventilationsanlæg hos eksterne leverandører, men opgaven skal fremover løses af kommunens eget personale. Derfor søger vi nu en ny medarbejder, der kan sikre den løbende service af kommunens ventilationsanlæg.

Du vil få ansvar for at servicere alle kommunens ventilationsanlæg herunder sikre filterskift, afprøve alle komponenter, udskifte defekte dele og øvrige småreparationer.

For at kunne løse opgaven, er det vigtigt, at du har et godt kendskab til CTS og til fejlfinding på tekniske anlæg. Du vil endvidere være sparringspart, når vi skal skifte eksisterende anlæg til nye.

Det er afgørende, at du tænker langsigtet og på tværs for dermed at bidrage til en samlet optimering af vores ventilationsanlæg. En del af optimeringen består i at få registreret alle anlæg i Dalux, og her får du en central rolle.

Gribskov Kommune
NIRAS
Afdelingsleder til VVS-afdeling

NIRAS, Allerød

Kan du forene dit lederskab og høj faglighed til at skabe engagerede medarbejdere og en solid forretning?

Du vil blive afdelingsleder for VVS-området med højt kvalificerede medarbejdere på NIRAS’ hovedkontor i Allerød. Vi løser mange interessante opgaver inden for VVS-området i et stærkt samarbejde internt i NIRAS på tværs af geografi, fagligheder og forretningsenheder.

Du kan se frem til et mix af forskellige opgaver og typer af ansvar i din rolle som afdelingsleder. Din egen leder er forretningschefen, og du bliver en del af en erfaren ledergruppe, hvor vi støtter hinanden i vores fælles mål og aktiviteter. Dit fokus vil være at drive en velfungerende afdeling med god ressourceplanlægning og engagerede medarbejdere, der udnytter deres fulde potentiale.

NIRAS
Viessmann A/STekniker på Sjælland

Viessmann A/S

Du kommer primært til at arbejde med fejlfinding, problemløsning, indregulering og opstart på installerede produkter samt udførelse af reparationer og produktopdateringer.

Du vil også skulle støtte vores eksterne installatører og servicepartnere, som eksempelvis en VVS-installatør, der installerer et gasfyr eller andre af vores produkter og har brug for hjælp med f.eks. indreguleringen.

Vi tilbyder dig:

 • Den nødvendige uddannelse i Viessmanns produkter og systemer
 • En spændende og udfordrende arbejdsplads
 • Gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling
Gastech-Energi A/SServicemontører – Gasfyr – Storkøbenhavn og Nordsjælland (søger flere)

Gastech-Energi A/S

Brænder du for at arbejde med på “førsteholdet”, så kunne denne stilling måske være noget for dig?

Gastech-Energi A/S søger nu servicemontører, der har lysten og evnerne til at arbejde selvstændigt med service og fejlfinding samt opstart og indregulering af gasfyr eller varmepumper til boliginstallationer.

Du får en bred kontaktflade til både kunder og kolleger, og du bliver en del af et velfungerende og professionelt team bestående af 70 servicemontører, som betjener vores kunder i hele Danmark.

Stillingen:

 • Opstart og indregulering af nye installationer
 • Abonnementsservice og fejlfinding
 • Problemløser ved driftsproblemer