8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 8 af 8 resultater.
Pharma Nord
Håndværkere til ventilationsmontage

Pharma Nord, Vojens

Pharma Nord i Vojens søger håndværkere til nybyggeri og vedligeholdelse i vores tekniske afdeling, hvor hverdagen består af support til vores produktionsfaciliteter og bygningsdrift.

Du vil indgå i et team af dygtige håndværkere og teknikere i vores tekniske afdeling. Her skal du hjælpe til med at holde gang i den daglige drift og være med til at gennemføre de mange forandringer, som en kontinuerlig produktion og udvikling i en stor virksomhed giver.

Arbejdsområder er bl.a.:

  • Opbygning og indregulering af nye installationer (ventilation, trykluft, punktsug m.m.)
  • Logge den daglige status på opgaver og arbejdets fremdrift.

Vi tilbyder et arbejde i en spændende virksomhed, der producerer medicin og kosttilskud af høj kvalitet og har særdeles meget fokus på kvalitet og dokumentation.

Pharma Nord
Brøndum A/SServiceleder til Brøndums serviceafdeling

Brøndum A/S, Kolding

Har du lyst til at bidrage til udviklingen af Brøndums serviceafdeling i Kolding inden for VVS, sprinkling, ventilation og køl?

Brøndum A/S søger en erfaren og dedikeret serviceleder, der kan bidrage til udviklingen af vores serviceafdeling Syd & Fyn. Afdelingen er i vækst, og vi har nu brug for dig, der med godt humør, gode kommunikationsevner og et godt lokalt netværk kan bidrage til at vækste afdelingen yderligere - naturligvis i samarbejde med vores dygtige serviceteknikere.

Som serviceleder forventes du at opsøge nye opgaver til afdelingen, primært inden for service- og rammeaftaler. Derudover varetager du den daglige planlægning i tæt faglig sparring med dine kollegaer, så afdelingen leverer servicearbejde til aftalt tid, pris og i rette Brøndum-kvalitet.

Arbejdernes Andels-BoligforeningAAB VEJLE SØGER VARMEMESTER/EJENDOMSSERVICETEKNIKER

Arbejdernes Andels-Boligforening

En af vores varmemestre i Løget har søgt nye udfordringer, og vi søger derfor en ny kompetent varmemester/ejendomsserviceteknikker til vores 2 boligafdelinger i Løget.

Hovedopgaver:

  • Vedligeholdelsesopgaver i lejligheder samt indvendige og udvendige fri-/fællesarealer
  • Syn af boliger ved brug af iPad
  • Rekvirering af håndværkere via EG-Bolig samt kontrol af håndværkere og andre leverandører
VAM A/S
Dygtige rørlæggere til hovedledninger - Vejle og omegn

VAM A/S

Din hverdag bliver præget af jord- og kloakopgaver på større og mindre projekter. Arbejdet foregår ofte i teams, og du referer til nærmeste leder, som er formanden på pladsen. Du er glad for at samarbejde, og skaber i fællesskab med dine kollegaer fremdrift på projekterne. Kontakt med kunder og private borgere bliver også en del af din hverdag, så det er vigtigt, at du er service- og kundeorienteret.

Opgaver:

  • Arbejde i gravekasse og andre former for afstivning.
  • Lægge kloakledninger i dimensionerne Ø110 - Ø2000 mm.
  • Køre gummiged, traktor og dumper.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling, gode lønforhold og fælles overskudsdeling i en virksomhed der har fokus på det gode arbejdsmiljø samt plads til personlig og faglig udvikling. Vi lytter også gerne til nye idéer og løsninger, der kan fremme virksomhedens positive udvikling.

VAM A/S
Coreline A/SSalgsassistent med teknisk forståelse

Coreline A/S, Fredericia

Kunne du tænke dig et alsidigt job i en virksomhed med stor udvikling? Kan du bruge din tekniske forståelse til at vejlede vores kunder og sælge dem de helt rigtige ventiler og aktuatorer?

Så er du måske den salgsassistent, som skal sikre, at vores ordrebehandling altid er struktureret og serviceorienteret.

Et særligt fokus i denne stilling vil være større projekter med kontakt til både kunder og leverandører.

GKM A/SIntern VVS-sælger

GKM A/S, Rødekro

Til at indgå i vores kompetente VVS-salgsteam af dygtige kollegaer i Rødekro søger vi en frisk, proaktiv og imødekommende intern VVS-sælger.
Der er tale om en fuldtidsstilling ved en større lokal grossist, med handel indenfor VVS, stål, landbrug og værktøj til kunder over hele Danmark.

Du er uddannet inden for VVS-grossist eller VVS og besidder fagligt knowhow, der gør dig i stand til at rådgive og sparre med virksomhedens kunder. Du har et godt salgsgen, er ambitiøs, ligesom du sætter en ære i at yde en god kundeservice.

Som intern VVS-sælger kan vi tilbyde dig en hverdag, hvor du sammen med teamet har ansvaret for afdelingens kundeportefølje. Du vil indgå i et fagligt stærkt team, der sammen skal løse hverdagens udfordringer og løfte hverdagens muligheder.

Blikkenslager søges
Arbejdet består primært af arbejde i vore boliger og afdelinger, serviceopgaver, men også mindre renoverings- og projektopgaver.
Boligforeningen B42, Broager, Egernsund, Sønderborg
Jobcenter
Blikkenslager søges
Vi er et mindre blikkenslager firma i Tjæreborg.
TJÆREBORG BLIKKENSLAGERFORRETNING ApS, Tjæreborg
Jobcenter