6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Almas Park & Fritid A/S

Dygtig have-/parkmekaniker søges

Aalborg SØ

Som mekaniker i Almas Park & Fritid A/S får du mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for service og reparation af have-/parkmaskiner.

Vi er gode til at finde plads til smil, jokes og holdånd, også selvom vi har travlt. Vi tror på, at du vil kunne lide vores arbejdsmiljø, hvis du holder af en hverdag med mennesker og passion for dit fag, samt en hverdag hvor vi hjælper hinanden i mål.

Almas Park & Fritid A/S
Super Dæk Service

Udekørende servicemontør

Aalborg SØ

Til vores LV og Landbrugs-afdeling i Aalborg Syd, søger vi en robust servicemontør til at håndtere alle former for dækservice. Tidligere erfaringer er ikke et krav, men en fordel da du meget af tiden skal være udekørende.

Som servicemontør hos Super Dæk vil du komme til at håndtere alle dæktyper, lige fra små trillebør-dæk til store entreprenør-dæk. Det du ikke er stærk i, der skal vi nok gøre dig til en mester.

Krüger A/S

Erfaren teamleder til el og automation til firma med grønne ambitioner

Aarhus V og Aalborg SØ

Teamledelse, el-teknisk rådgivning, projektering og design til gavn for vandmiljø og den grønne omstilling. Er det i dét krydsfelt, din erfaring, viden og interesse ligger? Så er du måske vores kommende teamleder!

Som teamleder bliver du en del af vores afdelingsledelse. Din primære opgave er at lede et team på 9 kompetente el-ingeniører og el-teknikere, så du sikrer, at teamet udvikler sig, trives, og besidder de nødvendige ressourcer.

Krüger A/S
Scanico A/S

Rejsemontører

Aalborg

Scanico A/S søger engagerede og kompetente rejsemontører/supervisorer til installation og service af vores fryseudstyr på verdensplan.

Du bliver en del af et stærkt team af rejsemontører, med reference til vores Installation & Commissioning Manager.

Vi søger en eller flere fuldtidsmedarbejdere, der i tæt samarbejde med vores service- og projektafdeling kan varetage service- og installationsopgaver.

Du skal være indstillet på bl.a.:

  • Varierende opgaver, ofte med korte deadlines
  • 130-150 rejsedage om året, primært i udlandet

Bliv en del af en førende international virksomhed i højt specialiseret branche.

Super Dæk Service

Mekaniker eller autotekniker søges til Aalborg Syd

Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder.

Teamet i Aalborg Syd tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efteruddannelser også hos vores nye samarbejdspartner Bosch Car Service, så du kan yde den bedste service.

Du bliver en del af et velfungerende team, hvor ingen er for fine til at tage en ekstra tørn og giver en hånd med, hvor der er brug for det.

MatchMind søger for Scanico A/S
Gem
MatchMind

Tavlebygger

Aalborg

Scanico A/S søger en stærk tavlebygger - der arbejder proaktivt og selvstændigt med opgaverne. Erfaring med tavlebygning er en forudsætning.

Du bliver en del af et selvstændigt team, hvor der er god mulighed for at sparre med kolleger omkring de forskellige opgaver. Der arbejdes med forskellige styringer - så der vil være god variation i opgaverne. Du vil få ansvaret for egne projekter og selvstændigt køre dem fra start til slut.

Der vil også være mulighed for oplæring i PC Schematic, såfremt behovet er der, og det er noget du ønsker.

Du bliver del af en virksomhed med en sund økonomi, der er klar til fremtiden, og har stor fokus på investeringer og optimeringer.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV