3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danske Stenhuggerier A/S

Allround værkstedsmedarbejder

Nørre Snede

Se video om Danske Stenhuggerier A/S som arbejdsplads

Vi har travlt på værkstedet i Nørre Snede og søger nu en dygtig ny værkstedsmedarbejder, der efter grundig oplæring er klar til at bidrage i produktionen af inskriptioner til gravsten. Kørselsopgaver kan også forekomme.

Vi er stolte af vort kollegiale fællesskab, så det er vigtigt, at du er en teamspiller, der opfatter dig selv som udadvendt og kan fungere i vores gruppe af erfarne og dygtige kollegaer.

Danske Stenhuggerier A/S
Cyklop-Emballering A/S

Er du selvkørende servicetekniker med flair for problemløsninger?

Nørre Snede

Har du en stærk mekanisk viden og teknisk indsigt og solid erfaring med fejlfinding på industriel maskinautomatik?

Vi søger en udekørende servicetekniker i Midt/Nordjylland. Vores kunder er primært erhvervskunder og industrivirksomheder, hvor du vil blive en vigtig del af at holde dem kørende med god teknisk service.

Vi tilbyder en afvekslende arbejdsdag med mange forskellige arbejdsopgaver, og et uformelt arbejdsmiljø, med højt til loftet og plads til alle.

Cyklop-Emballering A/S
Kelsen Group A/S

Produktionsmedarbejdere til skiftehold og nathold

Nørre Snede

Vil du være med til at fremstille gyldne, sprøde butter cookies til forbrugere i hele verden? – Så er det måske dig, vi mangler!

Den sæsonprægede produktion foregår på moderne produktionsanlæg, hvor der er fokus på at sikre effektiviteten og på at nå målene, dog uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet. I arbejdet som produktionsmedarbejder vil du indgå i et team, som sikrer produktionen af butter cookies på vores produktionsanlæg.

Kelsen Group A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV