31 jobannoncer matcher din søgning 31 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bredenoord A/S

Blæksprutte til logistikafdeling i international virksomhed

Vejle

Se video om Bredenoord A/S som arbejdspladsSom logistikmedarbejder hos Bredenoord i Vejle, bliver du firmaets blæksprutte på pladsen, værkstedet og lageret.

Din vigtigste opgave bliver at være i kontrol med vores flåde af materiel, således det til enhver tid er klar til, også med kort varsel, at blive plukket, pakket og klargjort til afsendelse, til vores danske og internationale kunder.

Vi tilbyder dig muligheden for, i samarbejde med planlæggeren, at tilrettelægge egen hverdag, frihed under ansvar.

Bredenoord A/S

Elektrisk tekniker - vær med til at sikre kunderne strøm

Vejle

Er du uddannet elektriker og mekanisk interesseret, og har du lyst til at have med service- og vedligeholdelsesarbejde at gøre i en spændende virksomhed, så kunne vi være det rette sted for dig.

Se video om Bredenoord A/S som arbejdsplads

  • Du servicerer og tester vores generatorer, batterier samt dertilhørende elektrisk udstyr på vores værksted i Vejle
  • Du vil i perioder komme ud for at montere vores materiel, rundt omkring i Danmark.

Der er gode udviklingsmuligheder i stillingen, hvor vi tilbyder kurser, som kan styrke dine kompetencer.

Bredenoord A/S

Mekaniker - vær med til at sikre kunderne strøm

Vejle

Er du uddannet mekaniker, og har du lyst til at have med service- og vedligeholdelsesarbejde at gøre i en spændende virksomhed, så kunne vi være det rette sted for dig.

Se video om Bredenoord A/S som arbejdsplads

  • Du servicerer og vedligeholder vores generatorer på vores værksted i Vejle.
  • Du vil i perioder komme ud for at montere vores materiel, rundt omkring i Danmark.

Der er gode udviklingsmuligheder i stillingen, hvor vi tilbyder kurser, som kan styrke dine kompetencer.

DS Smith Packaging Denmark A/S

Machine operator

Vejle

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdsplads

Ved hver dag at producere og levere bæredygtige emballage- og displays i bølgepap er vi en aktiv spiller i overgangen til en mere cirkulær økonomi.

Til vores fabrik i Vejle søger vi nu flere maskineoperatører gerne med truckcertifikat. Som operatør i vores produktion vil du indgå i et stærkt produktionsteam, hvor du vil rokere mellem alle arbejdsprocesser og få løbende oplæring.

Du kommer ind i teamet på skiftehold og overarbejde kan forekomme, hvis det er nødvendigt for at få en maskine til at levere.

DS Smith Packaging Denmark A/S
Jobindex søger for Aluplus A/S
Gem
Jobindex

Teknisk profil til produktionsplanlægning – og meget andet

Vejle

Får du energi af både at have fingrene på tastaturet og fødderne på produktionsgulvet? Og vil du selv kunne planlægge din tid, når du bevarer kunderelationer, planlægger produktionen og tegner branddøre?

Du behøver ikke have erfaring med brandområdet, og vi er generelt meget åbne for din baggrund.

Du får lov at drifte branddørsproduktionen næsten helt selv. Men vi lader dig aldrig i stikken. Og så har vi tradition for, at folk udvikler sig hos os – det gør du helt sikkert også,

siger direktør Peter Seehausen.
Jobindex
Gem
Ahlsell

Intern produktspecialist med el-teknisk baggrund

Aalborg, Vejle, Silkeborg eller Aarhus

Har du det der skal til for at give vores kunder en service ud over det sædvanlige, og har du lyst til at være en del af et kompetent og engageret team – så er det dig vi søger!

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver bl.a. vejledning af kunder ift. valg af løsninger og produkter, tilbudsberegning og tilbudsopfølgning samt skaffevareproces – dialog med leverandører.

Du kan se frem til et spændende og udfordrende job i en virksomhed med en stærk kultur.

Ahlsell
RTC Transport A/S

Afdelingschef

Vejle

Skal du være vores nye kollega og afdelingschef i Vejle?

Ansvarsområder omfatter bl.a.:

  • Deltagelse i arbejdet på lageret
  • Personale- og driftsansvar for ca. 30 medarbejdere
  • Administrative og ledelsesmæssige opgaver

I Vejle arbejdes der som udgangspunkt fra mandag til fredag i tidsrummet 05:00-20:00 samt lørdag i tidsrummet 05:00-14:00, hvorfor det skal forventes, at arbejdstiderne kan variere i travle perioder.

RTC Transport A/S
Raunstrup Tømrer

Tømrersvende/makkerpar

Vejle

Der er høj efterspørgsel på vores ydelser, og vi søger derfor tømrersvende/makkerpar til fast arbejde i Vejle-området.

Brænder du/I for tømrerfaget, og kan du/I levere en høj kvalitet samt bidrage til gode kundeoplevelser, så MÅ dette stillingsopslag lige være noget for dig.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Job i et velkonsolideret firma hvor trivsel, glæde og tillid på jobbet vægtes højt.
  • Fast arbejde
  • Kvalitet, ordentlighed og frihed under ansvar.
Modu Valves A/S

Intern tekniker

Vejle

Dine opgaver vil være teknisk support i ordets bredeste forstand og rummer elementer som produktudvælgelse mekanisk som elektrisk, dimensionering af komponenter og udstyr, assistance ved idriftsættelse, trouble shooting – samt meget mere.

Vi er et team af dedikerede fagfolk, der arbejder sammen for at opnå vores mål. Vi investerer i vores medarbejderes vækst og udvikling, og tilbyder en støttende arbejdsplads med en positiv arbejdskultur.

DANISH CROWN A/S

Teknisk mestersvend, 4 dages aftenhold

Vejle

Er du elektriker, automatikmekaniker eller lignende, og har du lyst til at blive en del af en af verdens førende konservesfabrikker? Vil du tilmed have medansvar for, at fabrikkens udstyr fungerer og være med til at levere de planlagte mængder produktion inden for tidsplanerne?

Som vores nye mestersvend sørger du for, at vores automatiske produktionsudstyr kører optimalt. Det er hovedsageligt en el-teknisk opgave, hvor du bl.a. hjælper til ved, opstilling, justering og reparation af produktionsudstyr.

DANISH CROWN A/S
Brdr. Plagborg A/S

Automekaniker

Vejle

Dit primære formål vil være at montere nye elektriske og styringsløsninger i nyopbyggede varebiler, samtidig med de sikrer, at arbejdet udføres i henhold til aftalt kvalitet og inden for de fastsatte tidsrammer.

Vi er en spændende virksomhed i udvikling, som bygger mange forskellige vare- og lastbiler. Du bliver en del af et team med mange forskellige mennesker, som brænder for trivsel og arbejdslyst, kunder og produkter og for udvikling.

RTC Transport A/S

Lagermedarbejdere søges

Vejle

Kunne du tænke dig et fuldtidsjob på et lager med spændende opgaver, og i et team med et godt socialt fællesskab, så er du måske vores nye kollega?

Fra vores afdeling i Vejle, som er RTCs næst største lagerafdeling, beskæftiger vi os med leverancer for både møbel- og hvidevarerkunder. I Vejle leveres der til Syd- og Midtjylland samt Fyn, og der er stor fokus på at yde en professionel og kvalitetsbevidst service til vores kunder.

RTC Transport A/S
ATbiler A/S

Pladesmed søges til vores skadecentre i alle 4 bilhuse

Vejle, Fredericia, Give, Horsens

Er du pladesmed med passion for at give biler nyt liv? Hos os får du chancen for at være en del af et fantastisk team af karrosseriteknikere, der hver dag arbejder hårdt og leverer kvalitetsarbejde med et smil!

Hos Toyota sætter vi vores gæster øverst, og det har vi gjort de sidste 21 år, og det fortsætter vi med, så derfor skal vi have dig med på holdet!

ATbiler A/S
Lantmännen Cerealia A/S

Customer & Technical Support

Vejle

Har du passion for bagning og er du klar til at påtage dig ansvaret for Teknisk Support til vores største kunder inden for B2B? Drives du af at skabe gode og langvarige kunderelationer igennem din faglighed og direkte support – og har du lyst til at løfte din viden om korn og mel til et helt nyt niveau i én af de førende fødevareaktører inden for mel og kornbaserede produkter?

Lantmännen Cerealia søger en Customer & Technical Support med fokus på B2B – som sammen med vores øvrige Marketing- og Salgsteam skal være med til at sikre, at vi forbliver kundernes foretrukne partner.

Lantmännen Cerealia A/S
Billeschou A/S

Teknisk designer/ordrebehandler

Vejle

Jobbet består af daglig kundeservice og vejledning af vores kunder. Den daglige kundeservice er en end-to-end proces bestående af modtagelse af produktdetaljer, tegning og beregning af bordplader, samt tilsikre at vores kunder modtager den bedste service, så de kan opfylde deres kunders ønsker.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling og gode kolleger, der glæder sig til at tage imod dig.

Mutebox ApS

MuteBox søger montør i Jylland

Vejle

Ønsker du et fleksibelt job, hvor du kan få mulighed for at bruge din krop, og brænder du for at yde den bedste service, så har vi jobbet til dig.

I MuteBox har vi en del af vores kunder i Danmark, og vi mangler snarest muligt en montør, der sammen med vores anden montør, har lyst til at installere boxe hovedsageligt i Jylland og yde den bedste service for vores kunder.

En arbejdsdag som MuteBox montør ligner sjældent den fra dagen før. Du kører dagligt rundt til nye kunder, og dine opgaver varierer fra installering af nye bokse, til udbedring af reklamationer, flytning af bokse for kunder både internt og eksternt, og nogle gange om året vil du også lave opsætning til messer.

Gem
CBP A/S

Lagerchef

Vejle

Har du lyst til at være med til at sikre udvikling og effektiv drift af vores lagerfunktion?

Vi søger en positiv og servicemindet lagerchef til at indgå i vores logistik team, hvor opgaven er at have personaleansvaret for et lagerteam på 15 lagermedarbejdere, samt være med til at udvikle og optimere driften på tværs af vores lagerlokationer.

Du får mulighed for at sætte dit eget præg på opgaverne i hverdagen, samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Super Dæk Service

Servicetekniker søges til Bosch Car Service Vejle Nord

Vejle

Hos Super Dæk Service og Bosch Car Service Vejle oplever vi en stor tilstrømning af nye kunder. Vi mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder.

Vi tilbyder en alsidig hverdag, hvor du selv har stor indflydelse på dine arbejdsområder, opgaver og ansvar.

Hos os får du et selvstændigt og alsidigt job med en stor mængde frihed under ansvar, en god løn, som svarer til dine kvalifikationer samt pension og sundhedssikring.

INDKOM søger for Thomas Bilsyn
Gem
INDKOM

Bilinspektør/synsmedarbejder

Vejle, Horsens

Er du passioneret om biler og ønsker at arbejde i en spændende og dynamisk virksomhed?

Om jobbet

  • Udføre syn af køretøjer, herunder personbiler og lastbiler i overensstemmelse med gældende regler og standarder
  • Foretage grundige inspektioner af biler for at identificere fejl og mangler

Vi tilbyder et inspirerende arbejdsmiljø, hvor vi værdsætter frihed under ansvar og har korte beslutningsveje.

Gem
Moment

Klejnsmed søges til produktionsvirksomhed

Billund, Randbøl, Vejle

Til vores kunde søger vi en dygtig klejnsmed til en attraktiv stilling hos en førende produktionsvirksomhed, som er specialiseret i udvikling af redskaber til jordbearbejdning.

Indrykket:
Hentet fra Moment

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV