5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nørgaard & Nedergaard Entreprise ApS

Dygtig Tømrer/Snedker

Haslev

Ordrebogen er fyldt op, og vi har derfor brug for flere erfarne hænder i vores team.

Nørgaard & Nedergaard Entreprise ApS er en virksomhed med fornuftige ambitioner, spændende og alsidige opgaver og med plads til stor frihed under ansvar til den rette. Vi udfører alt indenfor renovering og hovedentrepriser i større og mindre form. Du skal derfor have lyst til en spændende og afvekslende hverdag.

Vi tilbyder:

  • Sundhedsforsikring, pension og feriepenge
  • Firmabil med det rette værktøj
  • Frihed under ansvar
Gem
Nexel A/S

Elinstallatør eller maskinmester til hovedstationsbygninger og grønne arealer

Kunne du tænke dig at arbejde med hovedstationsbygninger og vedligehold af grønne arealer? Og vil du være med til at sørge for strøm i kontakten hos vores kunder på Sjælland, Lolland og Falster?

Du er topmotiveret for at lære og med din store interesse for bygninger og grønne arealer, så sørger vi for grundig oplæring.

Fordi vi arbejder med kritisk infrastruktur, så er vi en vigtig del af den grønne omstilling, og teknologien udvikler sig hele tiden. Det bliver derfor aldrig kedeligt, for din arbejdsdag bliver virkelig varieret.

Lars Nordgaard, din kommende leder
Nexel A/S
VarmepumpeTech – afd. af KBC Industri A/S

Serviceleder til opstart og udvikling af ny VVS-afdeling

Haslev

Vi søger en medarbejder, som sammen med ejeren Kurt Bang Christensen, vil være i stand til at udvikle firmaet på bl.a. følgende punkter:

  1. Vi ønsker at udvide vore aktiviteter med en mindre VVS-afdeling, som kan installere, reparere og servicere vore varmepumper.
  2. I dag et vort marked stort set udelukkende Midtsjælland. Vi ønsker det udvidet til hele Danmark, evt. også vore nabolande.

Vi tilbyder et job med udfordringer og udviklingspotentiale.

Jobindex søger for HEJ Gruppen
Gem
Jobindex

Lastvognssælger – kør vores salg sikkert ind i fremtiden

Haslev

Vil du være en del af et professionelt team, der ønsker at være Danmarks mest anerkendte lastvognsforhandler? Og giver det mening for dig at bruge din tekniske forståelse i en salgsstilling, hvor du får friheden til at tilbyde de helt rigtige løsninger til den enkelte kunde?

Som lastvognssælger får du en alsidig hverdag, hvor du er med til at drive salget af lastbiler og varevogne fra nogle af markedets førende mærker.

Vil du med på vognen?

Jobindex

Lagermedhjælper søges til stilling i international virksomhed

Haslev

Du bliver som lagermedhjælper, en del af en virksomhed i vækst, og du vil indgå i et team som varetager den daglige lagerdrift, og er der...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV