5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Verdis A/S

Chauffører til kroghejs og overføringscontainer

Gadstrup

Vi har fuld fart på vores industri- og kranafdeling. Derfor søger vi lige nu flere chauffører, både faste og afløsere.

Som chauffør i Verdis gør du en stor forskel for vores miljø ved at sikre en god og forsvarlig fjernelse af diverse industriaffald og genbrugsfraktioner.

Du og dine kollegaer er nøglen i vores fælles rolle: At sørge for, at affaldet bliver til nye ressourcer.

I Verdis har vi fokus på udvikling og godt kollegaskab. Ledelsesstilen er ”frihed under ansvar”, åbenhed og gensidig respekt.

Verdis A/S
Power Stow A/S

Field Service Technician (ca. 50/50 rejsetid)

Er du faglært tekniker og har du erfaring med el-tekniske installationer samt mekanik? Har du lyst til at rejse ud og servicere kunder i hele verden? Så har du her muligheden for at kombinere dine ønsker hos Power Stow, da vi vækster og udvikler vores forretning løbende.

Vi er derfor på udkig efter faglærte teknikere, der har lyst til at rejse verden rundt og opgradere vores udstyr.

Som Field Service Technician hos Power Stow vil du være ude at rejse ca. halvdelen af tiden, og den resterende tid vil du være i vores produktion i Gadstrup.

Power Stow A/S
Gem
Verdis A/S

Komprimator chauffør Gadstrup

Gadstrup

Vi har fuld fart på vores industri- og kranafdeling. Derfor søger vi lige nu flere chauffører, både faste og afløsere.

Som chauffør i Verdis gør du en stor forskel for vores miljø ved at sikre en god og forsvarlig fjernelse af diverse industriaffald og genbrugsfraktioner. Du og dine kollegaer er nøglen i vores fælles rolle: at sørge for at affaldet bliver til nye ressourcer.

Verdis A/S
Gem
Næste ApS

Montagetekniker/tømrer til Danmarks smukkeste skure

Gadstrup

Ønsker du at arbejde helt i front med den cirkulære omstilling, og har du lyst til at være i en spændende virksomhed, hvor vi producerer og monterer arkitekttegnede skure af kvalitets genbrugstræ og -tømmer?

Vi oplever en stor stigning i efterspørgsel på vores skure og er derfor i gang med en betydelig udvikling af vores produktion i Gadstrup ved Roskilde, hvor vi producerer færdige moduler til levering i hele landet. Vi har derfor brug for en håndværkskyndig person med hænderne rigtigt skruet på, som sammen med vores dygtige team af produktionsmedarbejdere kan præfabrikere på vores fabrik i Gadstrup og opsætte vores skure primært på Sjælland og i Storkøbenhavn.

Næste ApS
Danish Agro a.m.b.a.

Salgsrådgiver Planteavl Sjælland

Gadstrup

Brænder du for salg og kunderådgivning, og har du interesse for landbruget?

Du bliver del af et team, hvor der er rig mulighed for at udvikle og realisere dit potentiale – både fagligt og socialt. Vi hjælper hinanden på tværs af teamet og har en uformel tone. Med frihed under ansvar og højt til loftet, arbejder vi dedikeret for at nå vores mål gennem værdibaseret salg og rådgivning.

Som vores nye Salgsrådgiver med planteavl som kerneområde, vil du få ansvaret for egen kundeportefølje, hvor du vil finde frem til de løsninger, der betyder noget for den enkelte.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV