23 jobannoncer matcher din søgning 23 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Banedanmark

Kørestrømstekniker til fejlretning og vedligeholdelsesopgaver

Ringsted

Se video om Banedanmark som arbejdspladsHar du interesse for jernbaneteknik og har du lyst til at arbejde i en stor og spændende organisation, der sammen arbejder mod et fælles mål – en klimavenlig jernbane?

Opgaverne indebærer fejlretning, normarbejde, vedligeholdelse og tilstandsopgaver. Fejlretning har altid førsteprioritet, hvorfor du vil få en uforudsigelig hverdag med stor variation. Meget af arbejdet foregår fra en trolje, og der arbejdes en del i højden.

Banedanmark
Banedanmark

Assisterende Teknisk Systemansvarlig til Stærkstrømsområdet ved jernbanen

Fredericia eller Ringsted

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du være med til optimere den danske jernbane og har du lyst til at dele ud af din viden og hjælpe os med at sikre og udvikle stærkstrømsområdet ved jernbanen?

Du får en spændende og udviklende stilling, hvor du spiller en vigtig rolle for bl.a. vores udbud af bygherreleverancer, og for at vores projekter inden for ny-anlæg/ændringer i stærkstrømssystemerne kan gennemføres.

I Banedanmark gør vi meget ud af gensidig fleksibilitet, og at arbejdsliv og privatliv hænger sammen.

Banedanmark
Semler Gruppen

Erhvervstekniker til Semler Mobility i Ringsted

Vi søger snarest en erhvervstekniker til vores team i Ringsted! Hos os får du mulighed for at:

  • Arbejde med et af branchens bedste mærker og nyeste teknologier
  • Hjælpe vores professionelle kunder videre
  • Udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse

Du er en del af et stærkt team og arbejder primært med service og vedligeholdelse af vores mange erhvervsmodeller. Derudover får du dit eget værktøj, liftkasse og it-pakke fra start, så du er klar til arbejdet.

Semler Gruppen
Lars Printz A/S

Beregner til byggesager

Ringsted

Tømrerfirma Lars Printz A/S er i rivende udvikling med stor tilgang af byggesager for både privat- og erhvervskunder, offentlige institutioner og professionelle rådgivere.

Du bliver en del af et stærkt team, der leverer solidt og godt håndværk. Vi lægger stor vægt på kvalitet og på at skabe tillid i vores kundeforhold.

Som beregner får du ansvaret for at vurdere og beregne tilbud i tæt samarbejde med tilbudsbehandler og byggeledere. Du får stor indflydelse på, hvem der bliver samarbejdspartnere på de enkelte opgaver, og du opbygger et tæt samarbejde med vores leverandører.

Marius Pedersen A/S

Sorteringsmedarbejdere – Region Sjælland

Ringsted

Vi søger 2 sorteringsmedarbejdere med hurtig opstart.

Den ene stillings primære arbejde vil være modtagelse samt sortering af pap og plast.

Den anden stillings primære arbejde vil være håndtering og støbning af MP-beton bloks, samt at passe anlæg med olievand og sandfang.

Marius Pedersen A/S
Scantruck A/S

Værkfører

Ringsted

Se video om Scantruck A/S som arbejdspladsVil du være en del af en virksomhed i udvikling og stå for den daglige drift på værkstedet?

Du bliver værkfører for et stærkt og engageret team af mekanikere, som brænder for det, de laver. På Scantruck er der ikke langt fra tanke til handling og vi lægger vægt på, at der er et godt miljø og en uformel omgangstone.

Du bliver bl.a. teknisk sparringspartner med mekanikerne og den øvrige organisation samt står for planlægning og fordeling af opgaver på værkstedet.

Scantruck A/S
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Dyrlæge med flair for dyrevelfærd og kontrol

Ringsted eller Odense SØ

Vil du være med til at sikre god dyrevelfærd og -sundhed og være medspiller i kontrollen af, at vi udbetaler landbrugsstøtten korrekt til landbrugene? Vi mangler en dyrlæge, som har lyst til at have gummistøvlerne på krydret med beskrivelse, dokumentation og ikke mindst masser af faglige vurderinger til gavn for videre sagsbehandling og dermed sikre, at EU-kravene til dyrevelfærd, dyresundhed og fødevaresikkerhed i primære produktionsled overholdes.

Du bliver udover en fast plads på det regionale kontor tilbudt fuldt udstyret hjemmearbejdsplads. Du får flekstid og dermed mulighed for stor grad af selvbestemmelse over din arbejdsdag.

Gustav Hansen

Chaufførjob – Blandet kørsel med køletrailer

Ringsted

Her hos Gustav Hansen søger vi lastbilchauffører til at indgå i et stærkt og friskt team. Her er tale om et job, hvor man får set lidt af Danmark.

Dagskørsel fra Ringsted:

  • Start/slut i Ringsted
  • Mandag til fredag
  • Denne bil er sat op til, at man skal sove i bilen hele ugen som udgangspunkt
  • Løn efter overenskomst med 3F
Gustav Hansen
Banedanmark

Ultralydsmåleoperatør – et spændende job i sporet

Roskilde eller Ringsted

Har du interesse for jernbane og vil du arbejde i en stor og spændende organisation, hvor du sammen med engagerede kollegaer bidrager til at udvikle og vedligeholde en sikker, effektiv og grøn jernbane?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du får en hverdag, hvor måleopgaverne i sporet udføres i samarbejde med gode kolleger, og på Banedanmarks infrastruktur i hele landet. Målingerne udføres med udstyr, specielt konstrueret til ultralydsmåling af jernbaneskinner. Vi måler skinnerne for at sikre at de altid er sikre at køre på.

Banedanmark
Zealand Business College

ZBC Ringsted søger Kok eller Ernæringsassistent til vores Food Hall

Ringsted

Til vores Food Hall i Ringsted, hvor teamet kræser for vores cirka 600 spisende gæster dagligt, søger vi en faglig stærk og kreativ person.

Man skal kunne arbejde både i det kolde og det varme køkken, da vi roterer rundt mellem partierne i køkkenet samt på tværs af enhederne.

Du får en hverdag med mange udfordringer og kan regne med et godt kollegialt samarbejde.

Eurowrap A/S

Trykker

Ringsted

Med reference til værkføreren har du ansvar for primært at trykke gavepapir som produceres i flexo. Her indgår du i et team, der har ansvar for at produktionen gennemføres så effektivt som muligt på virksomhedens maskinpark. Du vil ligeledes skulle løse opgaver i andre dele af produktionen, når behovet opstår i forbindelse med virksomhedens sæson.

Du tilbydes en spændende stilling med erfarne kollegaer. Det forventes, at du inden for en periode kan fungere som den ansvarlige på et hold samt tage ansvar for at oplære nye medarbejdere.

Eurowrap A/S
Davidsens Tømmerhandel A/S

Lagermedarbejder til Davidsen i Ringsted

Vil du med på Davidsen-holdet?

Jobbet kræver, at du trives med travlhed, personligt ansvar og at du har et veludviklet øje for god service. Du indgår på vores daghold i logistikafdelingen i Ringsted med 9 dygtige og engagerede kolleger, som hver dag sørger for, at vores kunder modtager deres varer i rette tid.

Din primære opgave er at læsse vores lastbiler, og det er derfor vigtigt, at du er en dygtig og rutineret truckfører med sans for at arbejde sikkert og effektivt.

Dagrofa Logistik

Lagermedarbejder Ringsted (Nathold)

Ringsted

Er du klar til en spændende udfordring? Elsker du at arbejde i et miljø med fart på, klare mål og god stemning?

Dit arbejde vil bestå i at køre rundt på vores lager på vores plukketrucks (dem behøver man ikke truck-kort til) og ”plukke” varer via en skærm på din truck. Vi har klare mål for, hvor mange paller, du skal levere om dagen og du kan selv følge med i din performance og få lidt venskabelig konkurrence med dine kolleger.

Dagrofa Logistik
Dagrofa Logistik

Lagermedarbejder Ringsted (Aftenhold)

Ringsted

Er du klar til en spændende udfordring? Elsker du at arbejde i et miljø med fart på, klare mål og god stemning? Så er du måske vores næste lagermedarbejder hos Dagrofas tørvarelager i Ringsted!

Dit arbejde vil bestå i at køre rundt på vores lager på vores plukketrucks (dem behøver man ikke truck-kort til) og ”plukke” varer via en skærm på din truck. Vi har klare mål for, hvor mange paller, du skal levere om dagen og du kan selv følge med i din performance og få lidt venskabelig konkurrence med dine kolleger.

Dagrofa Logistik
Career søger for Hydrema A/S
Gem
Career

Udekørende servicemontør

Ringsted

Er du glad for at køre ud til nye kunder hver dag og give dem en udsøgt service?

Med reference til vores værkfører bliver du en del af et stærkt team i vores serviceafdeling, hvor kvalitet og god service vægtes højt – både når det gælder vores maskiner, kundeservice, engagement og arbejdsindsats.

Hydrema tilbyder et spændende og selvstændigt job i en seriøs og ambitiøs vækstvirksomhed, hvor vi bygger entreprenørmaskiner i verdensklasse. Der bliver sørget for en produktspecifik oplæring i Hydremas produkter, både ved opstart og ved løbende kurser.

DANISH CROWN A/S

Håndværker til forsyningsafdelingen

Ringsted

Har du højt humør, højt drive og kan du godt lide at kaste dig ud i nye udfordringer?

Dit overordnede ansvar bliver at opretholde forsyningen på den bedste og mest omkostningseffektive måde. Dine arbejdsopgaver vil primært omfatte mindre vedligehold og overvågning på de forskellige forsyningsenheder – ventilation, trykluft, kølekompressor, rensningsanlæg, vandforsyning, bygninger, vvs-installationer, etc.

DANISH CROWN A/S
Semler Gruppen

Servicetekniker søges til Semler Agro på Sjælland

Næstved, Ringsted

Se video om Semler Gruppen som arbejdspladsEr du selvkørende, og kan du se dig selv skrue på maskiner fra John Deere?

Vi søger en ny kollega, der har lyst til at blive en del af et dygtigt og engageret team.

Som vores nye servicetekniker bliver det det din vigtigste opgave at servicere og reparere landbrugsmaskiner fra John Deere.

Vi tilbyder en veludrustet og topmoderne servicevogn og et sikkert og godt arbejdsmiljø med professionelle kolleger i alle aldre.

Semler Gruppen

Chauffør ansøgning Ringsted

Ringsted

Vi har travlt og udvider vognparken.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
RB Business ApS
Gem

Skarp autolakerer søges!

Ringsted

Ansøgning: Send din ansøgning og CV til victoria@rbbusiness.dk.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Slagtersvend - Ringsted

Ringsted

Bliv slagtersvend i føtex, og træd ind i et team, hvor udvikling og arbejdsglæde er i fokus.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV