8 jobannoncer matcher din søgning 8 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Topsil GlobalWafers A/S

Operatører m. interesse for vedligehold af maskiner til fast weekend nathold

Frederikssund

Vil du være med til at producere en af de vigtigste komponenter i den grønne omstilling – nemlig ultrarent silicium? Har du tilmed lyst til at udvikle dig og prøve kræfter med at fejlfinde og reparere maskinerne?

Dine primære opgaver som operatør består af rengøring og opsætning af produktionsmaskinerne samt opstart og overvågning af de semiautomatiske processer.

Hvis du er vores kommende kollega, tilbyder vi en arbejdsplads med høj arbejdsglæde og med vægt på lighed og respekt for hinandens arbejde.

Topsil GlobalWafers A/S

Vedligeholdelsestekniker

Frederikssund

Vi fortsætter væksten og søger en kollega mere til vedligehold og reparation af unikke produktionsmaskiner!

Du kommer til at samarbejde og have sparring med forskellige faggrupper og vil bla. indgå i projekter sammen med ingeniører, operatører og udviklere. Du vil også være opgaveansvarlig og derfor dagligt have berøring med forskellige interessenter.

Med tiden får du erfaring med vores produktionsmaskiner, så du proaktivt fejlfinder og udskifter reservedele og derved understøtter en stabil oppe tid. Du er med til at opsamle historik og data, så vi sammen udvikler vores systemer og processer.

Gem
CO-RO A/S

Packaging Technician

Frederikssund

We are seeking a highly organized and detail-oriented Packaging Technician to join our energetic and innovative Global Packaging Team.

As a Packaging Technician in CO-RO, working closely together with a wide range of stakeholders globally, you will assist the Global Packaging Innovation and Strategy Director and Packaging Technologists in the delivery of their projects and initiatives, from concept to launch.

You will have the opportunity to work within a manufacturing plant and a technical department, within an exciting and innovative environment.

CO-RO A/S
Topsil GlobalWafers A/S

Utility Tekniker

Frederikssund

Har du erfaring med drift af komplekse utility anlæg, og motiveres du af en afvekslende hverdag? Har du et positivt mindset, en god portion engagement, og er du løsningsorienteret?

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Vedligeholde utility systemer & reagere effektivt på kritiske alarmer
  • Forebyggende vedligehold, sikre høj pålidelighed & undgå uønskede produktionsstop
  • Koordinering af interne & eksterne ressourcer for udførsel af service & vedligehold
Gem
Unicon A/S

Plant Supervisor til Unicons fabrikker i Herfølge, Hillerød og Frederikssund

Herfølge, Hillerød og Frederikssund

Vil du være en del af en markedsledende virksomhed med fokus på høj kvalitet, og brænder du for at sikre kontinuerlig udvikling og optimering af produktionsaktiviteterne på en dynamisk arbejdsplads?

Med direkte reference til Områdechefen for Sjælland vil du få ansvaret for den daglige ledelse af produktionsassistenter / blandemestre og chauffører fordelt på de tre fabrikker.

Unicon A/S
Topsil GlobalWafers A/S

Teamleder til fast nathold

Frederikssund

Vi søger en erfaren teamleder med solide lederkompetencer, der i det daglige har fokus på samarbejde, udvikling og drift.

Du vil få direkte personaleansvar for 12 operatører, og du vil referere til Topsils produktionschef. Det er dig, der leder og motiverer dine medarbejdere og har ansvaret for kompetenceløft, udviklingssamtaler samt trivsel på dine hold.

Vi tilbyder dig gode udviklingsmuligheder i en virksomhed, der er på en vækstrejse

Topsil GlobalWafers A/S

Operatør til fast nathold

Frederikssund

Vil du være med til at producere en af de vigtigste komponenter i den grønne omstilling – nemlig ultrarent silicium?

Dine primære opgaver i produktionen består af rengøring og opsætning af produktionsmaskinerne samt at opstarte og overvåge de semiautomatiske processer.

Vi kan tilbyde dig gode professionelle udviklingsmuligheder.

RB Business ApS
Gem

Dygtig Tømrersvend søges til Serviceopgaver omkring Frederikssund

Frederikssund

Er du en erfaren og dygtig tømrersvend.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV