27 jobannoncer matcher din søgning 27 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Resino Inks

Kvalitetsbevidst produktionsmedarbejder

Ballerup

Er du drevet af at arbejde i et produktionsmiljø med opgaver, som ændrer sig på timebasis? Motiveres du af at samarbejde i et team, hvor man løfter i flok? Er du kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere kvalitet til tiden? Ønsker du indflydelse på din personlige samt faglige udvikling?

Dine primære opgaver er at producere trykfarver og lakker på hhv. vores manuelle og automatiske produktionsanlæg i vores tre forskellige afdelinger, som omfatter hhv. vand-, UV- og solventproduktion.

I Resino Inks er der plads til og fokus på både din faglige såvel som personlige udvikling gennem ’on the job training’ samt løbende udviklingssamtaler med nærmeste leder.

Sophion Bioscience A/S

Elektromekaniske montører til produktion i dagtimerne - Qube og QPatch

Ballerup

Har du en god teknisk forståelse? Og går du op i kvalitet og sætter en ære i dit arbejde?

Sophion udvikler og producerer udstyr til automatisering af videnskabelige eksperimenter. Dine opgaver vil bl.a. være samling af vores store modeller QPatch og Qube, som består af både mekaniske og elektriske komponenter, der skal monteres nøjagtigt.

Vi er en god social arbejdsplads med en positiv og uformel omgangstone.

Sophion Bioscience A/S

Produktionsmedarbejder til montage i dagtimerne

Ballerup

Har du hænderne skruet godt på? Og går du op i kvalitet og sætter en ære i dit arbejde?

Sophion udvikler og producerer stort udstyr til automatisering af videnskabelige eksperimenter. Dine opgaver vil bl.a. være at montere små dele med præcision og omhu samt samling af de moduler, der skal til for at bygge vores store modeller Qpatch og Qube.

Vi er en god social arbejdsplads med en positiv og uformel omgangstone.

BSH Hvidevarer A/S

Servicetekniker søges til vores interne værksted

Ballerup

Service og reparation af Bosch, Siemens, Neff, Gaggenau og Constructa produkter indenfor hvidevarer (vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner, køle-/fryseskabe, kogeplader, ovne mm.).

Hovedvægten i denne stilling vil være placeret på mindre husholdningsapparater, som er alt fra håndmiksere, køkkenmaskiner, støvsugere og espressomaskiner.

Dog, vil man hjælpe hinanden på tværs af teamet, så det vil også betyde, at man skal kunne arbejde med de store produkter, som beskrevet i parentesen ovenfor.

Gem
Bilsalg.dk

Kunne du tænke dig en arbejdsdag fyldt med masser af biler?

Ballerup

Vi søger en frisk og løbevillig Auto-assistent, der vil hjælpe Bilsalg.dk med en række forskellige arbejdsopgaver i vores afdeling i Ballerup.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder omfatter blandt andet:

  • Modtage og udlevere biler
  • Køre dem i vores egen vaskehal
  • Håndtere nummerplader

Bilsalg.dk tilbyder et travlt, alsidigt og selvstændigt job i en virksomhed med ”højt til loftet” og højt tempo. Vi har et uformelt, åbent og afslappet arbejdsmiljø, og du får dygtige og engagerede kollegaer.

Bilsalg.dk
Autorola A/S

Er du træt af ”sorte fingre” og elsker du biler?

Ballerup

Så har vi en helt unik stilling til dig, som i dag måske er pladesmed, værkfører, autolaker, mekaniker eller synsmedarbejder, og som er træt af ”sorte fingre”

Du bliver en del af vores dygtige team, der årligt gennemfører tusindvis af inspektioner for leasingbranchen. I samarbejde med de andre Autokonsulenter og Autoassistenter, skal I sikre at vores kunder altid bliver betjent og serviceret optimalt.

Autorola A/S
CR El & Teknik A/S

Storkøkkenteknikere søges snarest

Ballerup

Vi har travlt og har brug for gode, stabile og dygtige medarbejdere til vores afdeling med storkøkkener.

Du bliver en del af et fagligt stærkt og velfungerende team, hvor alle kompetencer bruges og kommer i spil.

Vi tilbyder:

  • Et spændende, udfordrende og selvstændigt job
  • Mulighed for faglig udvikling
  • Ordnede forhold blandt dygtige og engagerede medarbejdere
CR El & Teknik A/S
Gem
Nexel A/S

Elinstallatør eller maskinmester til hovedstationsbygninger og grønne arealer

Kunne du tænke dig at arbejde med hovedstationsbygninger og vedligehold af grønne arealer? Og vil du være med til at sørge for strøm i kontakten hos vores kunder på Sjælland, Lolland og Falster?

Du er topmotiveret for at lære og med din store interesse for bygninger og grønne arealer, så sørger vi for grundig oplæring.

Fordi vi arbejder med kritisk infrastruktur, så er vi en vigtig del af den grønne omstilling, og teknologien udvikler sig hele tiden. Det bliver derfor aldrig kedeligt, for din arbejdsdag bliver virkelig varieret.

Lars Nordgaard, din kommende leder
Nexel A/S
CR El & Teknik A/S

Industrielektriker/ Elektriker med lyst til teknikken

Ballerup

Vi har travlt og søger en dygtig industrielektriker eller elektriker med lyst til teknik.

Vi søger en teamplayer, der har lyst og ønske om faglig udvikling, er åben og har en positiv indstilling til tingene, samt et godt humør.

Du bliver en del af et fagligt stærkt og velfungerende team, hvor alle kompetencer kommer i spil og hvor alle er med på holdet, så vi står klar til at tage godt imod dig.

CR El & Teknik A/S
Robert Bosch A/S

Tekniker til Bosch Mobility Aftermarkets supportteam

Ballerup

Ønsker du, at nyttige teknologier bliver formet af dine ideer?

Vores tekniske team inden for Mobility Aftermarket, arbejder dagligt med teknisk support til vores kunder på forskellige værksteder i Norden. Vi søger nu yderligere en dygtig tekniker med interesse i at supportere vores kunder med deres tekniske udfordringer.

Vi tilbyder et attraktivt job i en virksomhed der vægter uddannelse, kvalitet, trivsel, personlig udvikling og effektivitet højt.

DAB
Gem
DAB

Varmemester

Ballerup

Ballerup almennyttige Boligselskab, der administreres af DAB, søger en varmemester til boligafdelingerne Lindebo, Dalvænget, Grantoften, Søtoften samt Grantoftens institutioner med 1.437 boliger. Sammen med dine kolleger skal du varetage den daglige drift og vedligeholdelse af afdelingerne.

I dit arbejde skal du blandt andet

  • Tilrettelægge og sikre gennemførelsen af planlagte vedligeholdelsesopgaver på vores mange varmecentraler og boliger i boligafdelingen, samt beboerservice, rådgivning og vejledning
  • Tilsyn og renhold i varmecentraler, udføre mindre reparationer på anlæg herunder ventilation, såsom filterskift og lettere rengøring, sundhedskontrol af brugsvand og udslamning
DAB
Gem
BASF A/S

Procesoperatør

Ballerup

Hos BASF skaber vi kemi for en bæredygtig fremtid. Vi kombinerer økonomisk succes med miljøbeskyttelse og social ansvarlighed. De ca. 110.000 ansatte i BASF-koncernen arbejder for at bidrage til succes for vores kunder, som man finder i de fleste brancher og i næsten ethvert land over hele verden.

BASF A/S Ballerup har gennem årene ved konstant innovation udviklet en proces, som er helt unik. Vores produkter anvendes hovedsageligt til fødevare-, kosttilskud- og medicinalindustrien. Vi beskæftiger ca. 160 medarbejdere, vi savner nu dig og din gode personlighed til at gøre en forskel sammen med dine rigtige dygtige kollegaer.

BASF A/S
Siemens A/S

Technical Service Project Manager

Ballerup

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsTo strengthen and support our ongoing growth, Siemens Smart Infrastructure is looking for a Customer Service Professional. You can expect work involving customers from power utilities, offshore wind- and data centers in Denmark.

Some of your tasks will be to.

  • Manage warranty cases for installed base
  • Be the main contact person for our sub-suppliers, planning and coordinating their works onsite
  • Handle non-conformance reports (NCRs) from registration in our internal systems to successful closing
Siemens A/S
Siemens A/S

Teknisk Remote Supporter til CTS/BMS-området

Ballerup

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsBrænder du for at gøre en forskel og arbejde i grænsefladen mellem IT og bygningsautomatik? Og vil du kombinere din tekniske forståelse med dine stærke kommunikative evner?

Opgaverne som Remote Supporter er meget varierende, men du kan primært se frem til at:

  • Løse kunders CTS server, netværk og anlægstekniske problemer via remote-opkoblinger
  • Håndtere hotline-kald fra kunder
  • Udføre 1. level intern teknisk support til medarbejderne i Smart Infrastructure
Siemens A/S
Siemens A/S

Customer Services Professional

Ballerup

Se video om Siemens A/S som arbejdsplads

You will:

  • Managing warranty cases for installed base
  • Being the main contact person for our sub-suppliers, planning and coordinating their works onsite
  • Handling non-conformance reports (NCRs) from registration in our internal systems to successful closing

You will be part of an open and dynamic workplace where professional and personal development is high on the agenda.

Siemens A/S
Schneider Electric Danmark A/S

Projektleder

Ballerup

Har du en kommerciel eller el-teknisk baggrund, og kan du lede projekter i et fagligt udviklende miljø?

Som projektleder har du ansvaret for gennemførelse af projekterne, således de til enhver tid gennemføres som aftalt. Det gælder økonomisk, teknisk og tidsmæssigt.

Du vil opleve udstrakt grad af frihed under ansvar - vi hylder ikke micro-management, men er sikre på, at du kan påtage dig ansvaret.

Schneider Electric Danmark A/S
Siemens A/S

Projekttekniker CTS/BMS til kunder i pharmaindustrien

Ballerup

Du vil blive en del af et team på 21 specialiserede og engagerede kolleger, hvor arbejdsindsatsen er præget af et højt fagligt niveau og stor interesse for udviklingen af nye produkter.

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsDu skal bl.a. etablere og driftssætte nye anlæg i samråd med projektleder, så de opfylder kravspecifikationer til gavn for vores kunder samt opgradere eksisterende systemer.

Siemens A/S
Gem
Nexel A/S

Er du maskinmester eller elinstallatør med hang til drift af elforsyningsanlæg på hhv. 10 kV og 0,4 kV?

Virum, Ballerup, Svinninge eller Haslev

Vi leder efter en ny kollega, der kan lidt af det hele på kontoret og i marken og når det hele skal gå stærkt og andre gange knap så stærkt.

Det giver et kick at være ude med blå blink og sørge for at genetablere strømmen til vores kunder, og her spiller vi en vigtig rolle.

Din kommende afdelingsleder Lars Jørgen Nielsen
Nexel A/S
Moment søger for Toms
Gem

Vedligeholdelsestekniker

Ballerup

Vi søger en dygtig vedligeholdelsestekniker til TOMS beliggende i Ballerup. Som en anerkendt producent og leverandør af kvalitetsprodukter, tilbyder vi en dynamisk arbejdsplads med spændende og alsidige opgaver samt gode kolleger og et godt arbejdsmiljø.

Der er ledige stillinger BÅDE på DAGHOLD ELLER AFTENHOLD, så skriv i din ansøgning, hvilken af stillingerne du er interesseret i.

Du og dit team har nøgleroller på virksomheden. Det er jer i teamet, der sørger for maskinerne i produktionen, fungerer og kører hele tiden, både ved nedbrud af maskiner og gængs vedligehold.

RB Business ApS
Gem

Kvik og erfaren bygningsmaler søges!

Ballerup

Vi søger en dygtig og erfaren bygningsmaler til at deltage i vores team.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV