29 jobannoncer matcher din søgning 29 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Koncerncentre

Automatiktekniker til spændende stilling på Hvidovre Hospital, Center for Ejendomme

Hvidovre

Er du en dygtig automatiktekniker med god teknisk forståelse? Ønsker du at være en del af et dedikeret team på Hvidovre Hospital og bidrage til at sikre en problemfri drift af hospitalets tekniske systemer?

Du vil være en del af vores tekniske team, der er ansvarlig for at vedligeholde og optimere de automatiske systemer på hospitalet. Din ekspertise vil bidrage til at sikre en stabil og sikker drift af hospitalets kritiske infrastruktur. Du skal også kunne reagere i pludselige opståede situationer/nedbrud på operationsstuerne eller sterilcentralen, som sikrer den rigtige renhed af kirurgisk udstyr.

Koncerncentre
Gem
Novonesis

Utility Tekniker til Technical Service på Novonesis\' produktionssite i Avedøre

Har du lyst til at være en del af vores team, hvor vi har en hyggelig, personlig og uformel arbejdsatmosfære med højt til loftet, fleksibilitet og godt fællesskab?

I rollen som Utility Tekniker kommer du bl.a. til at arbejde med dampkedler, kemi-, vand- og køleanlæg, HVAC, samt øvrige medier, der forsyner vores produktion og pakkerier. Der kan desuden i denne stilling blive tale om at lave tilsyn på dokumentation, maskiner og anlæg i forbindelse med indkøring af et ny fabriksafsnit.

Novonesis
Rea Erhvervsbiler A/S

Person-, vare- og lastvognsmekanikere/-lærlinge søges til REA Erhvervsbiler

Glostrup, Hvidovre eller Slagelse

Trives du med en hverdag, hvor din vigtigste opgave er, at få kunderne på farten hurtigst muligt, samtidig med at bilen spiller 100% ved aflevering? Så er det dig, vi står og mangler i vores team.

Vi er hos REA Erhvervsbiler på jagt efter person-, vare- eller lastvognsmekanikere/-lærlinge til vores afdelinger i Slagelse, Glostrup og Hvidovre. Vi sælger og servicere IVECO og Fiat Professional, men har også brugte biler igennem værkstedet.

Vi tilbyder et job hos en af Danmarks førende forhandlere af IVECO og Fiat Professional. Her vil du få mulighed for at arbejde med alle facetter af reparation og vedligeholdelse.

Gem
Novonesis

Procesoperatør til daghold på vores fabrik i Avedøre

Som operatør på vores daghold vil du få en bred vifte af opgaver, og du vil naturligvis blive sat grundigt ind i dem alle sammen af dine nye kollegaer og leder.

Følgende er de opgaver, som du vil bruge mest tid på, på dine vagter:

  • Overvåge produktionen med ABB-styresystem, samt SAP og MES.
  • Afveje og opblande råvarer ud fra vores produktionsrecepter.
Novonesis
MAN Truck & Bus Danmark A/S

Mekanikere

Greve, Avedøre, Hillerød, Tilst, Kolding, Padborg og Esbjerg

MAN Truck & Bus er en stor international virksomhed, så vi tilbyder dig:

  • Gode og stabile arbejdsforhold
  • Et velrenommeret værksted med det allernyeste lir og udstyr
  • Mekaniske opgaver med IT-tekniske udfordringer i et stærkt og humoristisk team

Se videoen med Casper og Steffen, der fortæller om jobbet, når du klikker ind på annoncen.

Ansøgningsskemaet tager 2 sekunder at udfylde, så vi glæder os til at høre fra dig.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
Gem
føtex

Bagersvend til føtex - Hvidovre

Hvidovre

Brug din faglighed i føtex’ bageri, hvor du bliver omgivet af dygtige kolleger. Her får du gode forhold med fri i helligdagene og mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Som medarbejder i føtex – uanset niveau – har du mulighed for at udvikle dig fagligt og menneskeligt og forfølge dine karriereambitioner – ikke kun i føtex, men på tværs af hele koncernen.

KALTECH Gearservice ApS

Reparatør – industritekniker, smed, skibsmontør eller lign.

Hvidovre

Kan du evt. se dig selv som udekørende montør?

Vi tilbyder blandt andet:

  • En arbejdsplads med mulighed for udvikling af personlige kompetencer
  • Mulighed for at præge din egen arbejdsdag hvor 2 dage aldrig er ens
  • Gode kollegaer og godt arbejdsmiljø

Vi søger erfarne reparatører/montører, med flair for service og reparationsopgaver af transmissionskomponenter.

EDF Danmark A/S

Er du vores nye montør til gadebelysning/ladestandere?

Hvidovre

Kunne du tænke dig at have de danske veje som din arbejdsplads?

Vores montører arbejder udendørs hele året rundt uanset vind og vejr – der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning – og vi sørger naturligvis for den helt rigtige påklædning til dig. Du bliver en del af et team, der brænder for sit arbejde, og som er gode til at hjælpe hinanden.

Tømrer & Murerfirmaet Paulsen

Vi søger en frisk arbejdsmand M/K til vores team

Hvidovre

Har du lyst til at være en del af et kompetent team med et godt sammenhold?

Hos Tømrerfirmaet Paulsen A/S har vi travlt, og vi søger derfor en arbejdsmand M/K til at hjælpe vores projektledere og tømrere med at få enderne til at hænge sammen i hverdagen.

Opgaverne vil være mangeartede og for eksempel omfatte:

  • Flytning af stillads og materialer mellem byggepladserne
  • Tilslutning af skurvogne
  • Assistere med nedrivningsopgaver
  • Arbejde på værksted/lager med håndtering af varer og oprydning
Bentzen Autokaross ApS

Medarbejdere til opbygning af specialkøretøjer

Hvidovre

Vi er en spændende virksomhed fra 1884 med 35 ansatte, som opbygger funktionelle mobile arbejdspladser i nogle af landets mest betydningsfulde køretøjer.

Vi er en virksomhed i meget stor vækst og ser ind i en tid med mange store opbygninger på nye udrykningskøretøjer, men i endnu større grad til det danske forsvar.

Vi tilbyder bl.a. et uformelt og rummeligt arbejdsmiljø med gode stabile kollegaer, hvor der er plads til smil og humor. Vi lægger stor vægt på, at alle hjælper hinanden, og at omgangstonen er god.

Bentzen Autokaross ApS
Gem
Novonesis

Facility Coordinator\/Vicevært til Technical Service til stor produktionssite i Avedøre

Hvidovre

Er du klar til at indgå i et dynamisk team med højt humør og mange varierende opgaver? Har du lyst til at være en del af vores team, hvor vi har en hyggelig, personlig og uformel arbejdsatmosfære med højt til loftet, fleksibilitet og godt fællesskab?

I denne rolle, kommer du til at gøre en forskel ved at drifte og vedligeholde i Technical Service, og opgaverne som vicevært er primært bygget op om praktiske opgaver. Du vil i høj grad kunne tilrettelægge din egen arbejdsdag og arbejde med frihed under ansvar.

Novonesis
Ejner Hessel A/S

Aftenholdsansvarlig, værksted & lager – Mercedes-Benz lastbiler

Hvidovre

Vi søger en ansvarlig for vores aftenhold på Mercedes-Benz lastbiler i Avedøre. Stillingen er nyoprettet, og ansvarsområdet vil dække over både lager- og værkstedsdrift.

Måske du lige nu er ansat som lagerchef eller værkfører i bilbranchen på daghold men søger andre arbejdstider og nye spændende udfordringer?

Aftenholdet i Avedøre arbejder fire dage om ugen - mandag til onsdag fra kl. 14.00 til kl. 23.59 og torsdag fra 14.00 til 21.20.

Semler Gruppen

Servicerådgiver til Semler Mobility Skadecenter i Storkøbenhavn

Hvidovre

Er du klar til at være en del af styringen på et Danmarks største skadecentre med dedikerede og professionelle kolleger? Så kan vi tilbyde dig en spændende stilling i en travl hverdag, hvor du får indflydelse og udviklingsmuligheder.

Vi gør meget for at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde, og du vil blive en del af en stor og dedikeret organisation. Vi tilbyder en løn efter dine kvalifikationer, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder.

Semler Gruppen
Delitaste ApS

Teamleder til kølelager

Hvidovre

Delitaste søger dygtig og engageret Teamleder til vores kølelager i Hvidovre.

Hos Delitaste har vi en indgroet passion for spændende produkter, hvor den gode smag er omdrejningspunkt i alt, vi gør. Vi er en del af Stryhns Gruppen, men i det daglige er lokationen Delitaste en mindre arbejdsplads, hvor alle kender hinanden og vi har et stort fokus på, at det skal være rart at gå på arbejde.

Vi kan tilbyde et godt arbejdsklima og en uformel afslappet omgangstone.

Delitaste ApS
Aarsleff Rail

Maskinfører til banearbejde

Hvidovre

Vi oplever en fortsat positiv udvikling, som betyder, at vores afdeling i Hvidovre søger dygtige maskinførere til opgaver i forbindelse med etablering af ny jernbane og til vedligeholdelsesopgaver. Der vil være tale om opgaver i hele Danmark samt Sverige og Norge.

Du vil primært skulle køre skinnekørende gravemaskine. I perioder kan der forekomme kørsel med andre maskiner.

Vi er en del af Aarsleff-koncernen, og som den største danske aktør på jernbaneområdet har vi kompetencerne til at gennemføre en bred vifte af banearbejder både i egenproduktion og i samarbejde med andre internationale specialister inden for baneanlæg.

Aarsleff Rail
Per Aarsleff A/S

Medarbejder med stort kørekort til 4-dages arbejdsuge

Hvidovre

Motiveres du af at arbejde med de nyeste teknikker inden for renovering af kloakker, og er du samtidig teknisk interesseret, så har du muligheden for at blive en del af et team i et professionelt miljø.

Som vores kommende kollega bliver du en del af et fast team. Du får en spændende hverdag med forskelligartede udfordringer og opgaver. Din oplæring bliver struktureret, og vi sørger for, at du får viden om de nyeste teknikker inden for strømpeforing.

Per Aarsleff A/S
Polygon A/S

Fugttekniker

Hvidovre

Er du ambitiøs og ønsker et job med udviklingsmuligheder? Og har du erfaring indenfor skadeservice?

Så har vi jobbet til dig, som søger en udfordrende hverdag med en kombination af kundekontakt, planlægning, fugtteknik og rapporteringsopgaver til forsikringsbranchen.

Din hverdag vil være fleksibel i et vist omfang, med mulighed for tilrettede mødetider, dog min. 37 timer pr. uge.

Gem
Diatom a/s

Teknisk sælger

Hvidovre

Vi tilbyder en spændende hverdag med masser af udfordringer – i et innovativt og lærerigt arbejdsmiljø.

Du er en person med en stærk salgsprofil og praktisk erfaring inden for BTB-salg af tekniske produkter, og du har en naturvidenskabelig eller teknisk baggrund.

Dine daglige arbejdsopgaver vil bl.a. være opbygning og udvikling af nye løsninger med kunder i tæt samarbejde med leverandører.

ARC – Amager Ressourcecenter

Renovationsmedarbejdere

København S, København SV eller Hvidovre

Har du erfaring med affaldsindsamling og kan yde service ud over det sædvanlige?

Vi søger renovationsmedarbejdere på 37 timer pr. uge, som har lyst til at være med på holdet som indsamler affaldet i København. Du skal være med til at servicere gældende affaldsordninger.

Du vil med al sandsynlighed komme rundt i hele driften og beskæftige dig med alle affaldsordninger. Det forventes også, at du deltager i tilhørende opgaver som vedligehold og rengøring af biler.

ARC – Amager Ressourcecenter
Gem
StudentConsulting Danmark ApS

Truckfører søges til fuldtidsstilling hos trælast i Hvidovre

Er du på jagt efter et fuldtidsjob indenfor lager og logistik?

Vi søger lige nu dig, der har lyst til at arbejde med truckkørsel og manuelt lagerarbejde hos vores kunde i Hvidovre. Vi har behov for en person, der kan starte op med det samme, og det er et plus, hvis du har erfaring indenfor byggematerialer og trælast.

Arbejdsopgaverne indebærer:

  • Pluk og pak af varer sat på biler
  • Køre varer på plads
  • Emballering af varer
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV