11 jobannoncer matcher din søgning 11 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Metro Service A/S

Bliv tekniker i ATC-afdelingen i Metro Service

København

Vi tilbyder et job i et stærkt fagligt miljø for førerløs metro i en spændende og dynamisk virksomhed.

Drømmer du om at arbejde i en virksomhed med enestående teknologi i forbindelse med førerløs metrodrift? Er du faglært tekniker med et skarpt blik for detaljer?

I Metro Service får du mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer både fagligt og personligt.

Metro Service A/S
Metro Service A/S

Sportekniker

København SV

Drømmer du om at arbejde med sporene, der sikrer driften af de førerløse metrotog? I Metro Service får du mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer både fagligt og personligt.

Tim Kirsmejer er ledende tekniker i Metro Service, og han søger flere dygtige teknikere til sit team på fast nathold.

Som sportekniker bliver du en del af en stærk afdeling på 12 mand. Vi arbejder tæt sammen om at lave sporinspektioner og måle sporskifter. Det er også vores opgave at køre med rescue trolley, tunnelvasker og andre arbejdskøretøjer. Overordnet set, er det os der sørger for, at metroen kører på skinner.

Metro Service A/S
Semler Gruppen

Klargøringsmedarbejder til Semler Mobility i Valby

København SV

Vil du arbejde med nogle af Danmarks førende bilmærker? Og sætter du en ære i at være serviceminded og kvalitetsbevidst?

Du bliver en del af et motiveret team, som hver dag går op i at sikre en høj service. Dine opgaver indebærer blandt andet klargøring af nye og brugte biler.

Det er en praktisk rolle, hvor du får varierende opgaver i en uformel og positiv atmosfære, hvor opgaverne løses i samarbejde med vores servicerådgivere, mekanikere og pladesmede.

Semler Gruppen
Gem
Nomeco A/S

Fuldtidschauffør til Nomeco København, Sydhavn

Er du ordensmenneske? Kan du holde hovedet koldt og humøret højt selv på travle dage? Og er du glad for livet på landevejen? Så er du måske vores nye kollega.

Jobbet er midlertidigt for 6 måneder, med mulighed for forlængelse.

De fleste opgaver skal du løse selv – du kommer nemlig til at køre rundt på ruterne alene. Du har dog kolleger omkring dig, når du kører ud fra Nomecos lager, og når du kommer tilbage. Og du kan altid ringe til en kollega eller din leder, hvis du har brug for det undervejs.

Nomeco A/S
ARC – Amager Ressourcecenter

Driftsleder til Indsamling København

København SV

Er du en dygtig leder af forandringer, og har du helt styr på ruteplanlægning, så er det dig, vi mangler!

Du bliver leder for et eller flere indsamlingsområder og får personaleansvar for dit eget medarbejderteam. Du kommer om bord på et tidspunkt, hvor organisationen står overfor mange forandringer – så forandringsledelse skal gerne falde dig naturligt.

Du får ansvaret for den daglige ledelse af renovationsmedarbejdere og skal sikre gode driftsforhold og arbejdsrutiner. Målet er, at vi leverer service i topklasse.

ARC – Amager Ressourcecenter
Centrum Personale A/S søger for BMW Danmark A/S
Gem
Centrum Personale A/S

BMW Danmark søger Area Manager til eftermarkedet

København SV

Kan du sætte dine erfaringer inden for kunderejsen og eftermarkedet i spil? Vil du bidrage til at udvikle fremtidens bilforhandlere og servicepartnere ved at skabe engagement, motivation og gode resultater omkring dig? Har du et innovativt og helhedsorienteret mindset?

Du bliver en del af et engageret team, der har fokus på forretningsudvikling og Premium kvalitet – præcis som BMW er kendt for.

Din primære opgave bliver at udvikle og implementere indsatser, der skal styrke BMW’s eftermarked. Dermed får du mulighed for at gå i dybden med hele kunderejsen – i tæt samarbejde med BMW Danmarks dedikerede forhandlere, servicepartnere samt dine kolleger på både det danske og nordiske hovedkontor.

Centrum Personale A/S
ARC – Amager Ressourcecenter

Renovationsmedarbejdere

København S, København SV eller Hvidovre

Har du erfaring med affaldsindsamling og kan yde service ud over det sædvanlige?

Vi søger renovationsmedarbejdere på 37 timer pr. uge, som har lyst til at være med på holdet som indsamler affaldet i København. Du skal være med til at servicere gældende affaldsordninger.

Du vil med al sandsynlighed komme rundt i hele driften og beskæftige dig med alle affaldsordninger. Det forventes også, at du deltager i tilhørende opgaver som vedligehold og rengøring af biler.

ARC – Amager Ressourcecenter
Semler Gruppen

CANbus Technician for Automotive – Connected Cars

København

Vi leder efter en CANbus-tekniker, der brænder for bil-elektronik og ønsker at hjælpe os med at gøre enhver bil til en connected car.

Dine hovedopgaver vil være at udtrække data fra bilernes CANbus og samarbejde med vores udviklingsteam om at teste og optimere softwaren, der læser data fra bilerne. Derudover vil du også designe installationsmanualer og kabler for at sikre, at enhver enhedsinstallation lever op til vores kvalitetsretningslinjer.

Semler Gruppen

Servicerådgiver til Semler Mobility

København SV

Trives du i en udadvendt rolle, hvor du fungerer som bindeled mellem kunden og vores værkstedet?

Du vurderer garantier og servicekontrakter, koordinerer aftaler og sikrer således, at reparationer udføres korrekt. Selvfølgelig påpeger du aktivt passende yderligere tjenester eller yderligere reparationsbehov og er kontaktpunktet for dine kunder i hele reparationsperioden.

Semler Gruppen
Gem
Viktech P/S

Automationstekniker søges til Hardware-in-the-loop systemer

København SV

Vil du være med til at drive fremtidens grønne omstilling og optimere verdens mest kraftfulde forbrændingsmotorer?

Indrykket:
Hentet fra Viktech P/S
Gem
Moment

Elektrikere til opsætning af ladestandere

Kalundborg, København SV, Ringsted, Slagelse

Du vil blive tilknyttet et mere specifikt område afhængigt af din bopæl.

Indrykket:
Hentet fra Moment

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV