2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Scandic Hotel A/S

Receptionist, on demand, Scandic Kødbyen

København V

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye on demand Receptionist på Scandic Kødbyen.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med. Du har en sjette sans for god service og spørger altid vores gæster, om der er noget, du kan hjælpe dem med, inden de selv spørger.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S

Assisterende Restaurant Manager, MØR Restaurant & Cocktailbar, Scandic Kødbyen

København

Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi er meget stolte af vores restaurant, MØR Restaurant & Cocktailbar, og ønsker en kollega, som kan være stolte sammen med os. Vi ved, at du tager ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe rigtigt ind, lede teamet og dele din viden. Og vi ved, at du altid går forrest og er til inspiration for dit team og alle andre, du arbejder sammen med.

Madglæde og gode råvarer skal serveres på hver eneste tallerken. Du får ting til at ske, er 'likeable' og spreder god energi. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Scandic Hotel A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV