14 job matcher din søgning 14 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 14 af 14 resultater.
Domea.dkEjendomsmester til Servicecenter Solrød (genopslag)

Domea.dk

Vi søger en ejendomsmester, gerne med synserfaring, til Servicecenter Solrød

Vi søger en medarbejder, som kan holde mange bolde i luften og samtidig bevare det gode humør og yde god kunde/beboerservice. Du skal primært varetage den daglige drift, beboerservice, vedligeholdelse af bygninger samt ind- og udflytningssyn i de boligafdelinger, der er tilknyttet Servicecenter Solrød. Du vil i høj grad have indflydelse på tilrettelæggelsen af dine egne arbejdsopgaver.

Ejendomsmesteren har i samarbejde med driftslederen det daglige ansvar for:

 • Drift og vedligehold af boligselskabernes afdelinger
 • Ind– og udflytningssyn, herunder tilsyn og kvalitetskontrol – vi bruger iSyn
 • Håndtering af forsikringssager
DAB
Ejendomsassistent

DAB, Lolland

Lolland almennyttige Boligselskab, der administreres af DAB, søger en ejendomsassistent.

Sammen med dine kolleger skal du varetage den daglige drift og vedligeholdelse af boligafdelingerne Maribo by, Østervang, Magrethehusene, Parkvænget, Ved Skoven, Skibevej 71-73, Skovnæsvej, Syltholmsparken, Kongeleddet og Æbleparken med 485 lejemål.

I dit arbejde skal du sammen med dine 5 kolleger vedligeholde og pleje afdelingernes grønne områder, legepladser samt gang- og kørearealer. Du sørger blandt andet for affaldshåndtering, rengøring af kældergange og skralderum. Om vinteren skal du deltage i glatførebekæmpelse og snerydning, også udenfor normal arbejdstid.

DAB
Mortalin
Faglig serviceleder

Mortalin

Vi søger en ny kollega til vores servicelederteam, der med øje for den enkelte medarbejder kan sikre faglighed og trivsel blandt vores serviceteknikere. Du bliver den faglige leder for ca. 25 serviceteknikere, hvor du er ansvarlig for den daglige drift med fokus på kvalitet og optimering.

Du får en dynamisk dagligdag, som er præget af foranderlighed og masser af kontakt både internt og eksternt. Din hverdag foregår primært iført arbejdstøj ude hos serviceteknikerne, hvor du bidrager med sparring i forhold til opgaveløsning og udvikling. Du bliver en del af servicelederteamet og I tager sammen ansvar for den samlede drift og støtter hinanden i det daglige. Din vigtigste opgave er ledelse og derudover vil du møde driftsmæssige udfordringer i relation til serviceteknikernes daglige opgaveløsning, vores kunder og vores aftaler med dem, samt regler og retningslinjer for vores bekæmpelse.

Salling GroupMontør

Salling Group

I Salling Groups Inventarafdeling fylder sammenhold, engagement og fællesskab rigtig meget. Det er følelsen af fællesskab, der gør, at vi er så gode til at få tingene til at lykkes og nå vores mål.

Inventarafdelingen i Salling Group søger 4 nye montører, som bliver en del af et team på 16 montører, som arbejder i vores butikker i hele landet. Inventarafdelingen beskæftiger sig primært med at opbygge, ombygge og optimere butikker indvendigt.

Har du hænderne skruet ordentligt på? Og kan du arbejde selvstændigt? Så er du måske vores nye kollega.

Sådan bliver dine arbejdsopgaver:

 • Planlægning af mindre projekter
 • Special- og tidsbegrænsede projekter
 • Montering/flytning/demontering af reoler, baldakiner, kassediske, skilte, bannere m.m.
SBJV I/SGeneral Service Assistant

SBJV I/S, Vordingborg

SBJV is looking for a General Service Assistant who can help support our general service coordinator on the new Storstrøm Bridge Project,

The job is a combination of practical tasks in connection with furnishing appartments, assisting in case of maintenance issues, general service tasks at our camp and of administrative work in our office concerning rental contracts, booking of air tickets, rental cars etc, arranging boarding for meetings and much more.

We are therefore looking for a person who can help support with all of these areas.

What we offer:

 • A job where the days are never the same and the tasks are very varied.
 • An international workplace providing a unique enviornment and experiences.
 • A varied work day where no day is ever the same.
Kingo Karlsen A/S
Værktøjs- og maskinansvarlig

Kingo Karlsen A/S, Gadstrup

Er du praktisk anlagt og IT-kyndig på brugerniveau, så er der her en mulighed for et spændende og udfordrende job.

Kingo Karlsen A/S

Du får ansvaret for vores værktøj og maskiner i Gadstrup, samtidig med en viceværtfunktion ude og inde.

Din primære opgave vil være styring og håndtering af værktøj og materiel fra vores værksted i Gadstrup med reference til hovedkontoret i Silkeborg.

Kingo Karlsen A/S
Køge KommuneServicemedarbejder til Køge Marina

Køge Kommune

Brænder du for at være med til at holde Køge Marina flot, ren og indbydende for vores mange brugere, så læs endelig videre.

Hos os bliver du en del af en spændende udvikling, som kun lige er startet. Glæd dig til et alsidigt arbejde, hvor der ikke kun ryddes op og gøres rent, men som også indeholder mange andre spændende opgaver på land og til vands.

Grundelementerne i dit arbejde på Køge Marina, vil være vedligehold af de grønne områder, samt rengøring af toiletter og badefaciliteter, saunaområde og renovationslignende opgaver. Men udover disse vigtige grundopgaver, som dine kollegaer også hjælper lidt med til, vil der være mange forskellige sjove og spændende opgaver med dine nye kollegaer. Vi bygger og renoverer på hele området, samt servicerer vores faste brugere og de mange tusinde besøgende på marinaen.

Lokaltog A/S
Banebetjent til sporvedligehold på Vestsjælland

Lokaltog A/S, Ruds Vedby

Til vores afdeling for infrastruktur i Ruds Vedby søger vi en erfaren medarbejder til at vedligeholde og servicere Lokaltogs infrastruktur.

Som banebetjent får du et alsidigt job med en stor grad af selvstændighed. Opgaverne er mange og forskellige, ligesom de foregår på mange forskellige tidspunkter af døgnet. Derfor er det vigtigt, at du trives med nat- og weekendarbejde. I vinterhalvåret vil du desuden indgå i virksomhedens vinterberedskab.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være eftersyn, reparationer og vedligeholdelse af spor, perroner, bygninger og grønne områder. Opgaverne løses meget selvstændigt i mindre grupper i terrænet.

Lokaltog A/S
Vordingborg KommuneVil du være vores nye havnefoged i Stege Havn og øvrige havne i opland?

Vordingborg Kommune

Vi tilbyder et arbejdsliv med varierende opgaver i tæt samarbejde med gode kollegaer og engagerede borgere. Sammen sikrer vi trygge og attraktive rammer, som basis for det gode liv i kommunen.

Dine primære opgaver på Stege Havn vil være at:

 • sikre god kvalitet og rettighed i renhold og vedligehold af vore anlæg og arealer
 • sikre bemanding af havnekontoret i åbningstiden og være synlig på havnen
 • yde god og effektiv service til fastliggere og højsæsonens mange gæster

Gennem åbenhed og tillid til den enkeltes personlige og faglige kompetencer vil vi skabe et stærkt fællesskab og levere synlige resultater på en af de smukkeste arbejdspladser i det sydsjællandske kystlandskab.

Boligselskabet SjællandService- og synsfunktionær til Roskilde

Boligselskabet Sjælland

Er du en ørn bag en computer, og kan du skifte en perlator i søvne? Og brænder du for at varetage ind- og fraflytningssyn, boligservice og indvendige vedligeholdelsesopgaver i vores lejligheder? Så kan denne stilling være dit drømmejob.

Du vil få en travl hverdag, hvor dit ansvarsområde vil være koncentreret omkring syns- og boligserviceopgaver. Dine arbejdsopgaver omfatter:

 • Ind- og fraflytningssyn, herunder gennemgang af fejl- og mangellister
 • Vedligeholdelse og serviceopgaver i lejemål, fælleslokaler og -faciliteter
 • Årligt boligservice (sundhedstjek) i lejemål

Vi tilbyder:

 • Attraktive personaleforhold på et nyrenoveret områdekontor, hvor der er rig mulighed for sparring
 • Gode ansættelsesvilkår med attraktiv ferie- og pensionsordning, sundhedssikring m.m.
 • Ansættelsesvilkår og løn efter gældende overenskomst
Boligselskabet Sjælland
Fleksibel vicevært til lagerhotel - Gilleleje
Nettolager er i en rivende udvikling og søger derfor en servicemedarbejder som besidder en grundlæggende vifte af...
HØNG X ApS, Sorø
Jobcenter
Kalundborg Havn søger havneassistent/driftsassistent
Til Kalundborg Havn søges en havne-/driftsassistent, der med reference til driftschefen kan varetage den daglige drift af havnen i samarbejde med havnens øvrige medarbejdere.
Kalundborg Havn, Kalundborg
Kalundborg Havn
Specialarbejder til Team Service i Entreprenørservice
Vi mangler en dygtig og alsidig kollega som kan kombinere effektivitet, samarbejde, service og faglighed i løsning af et blandet opgavefelt...
Slagelse Kommune, Slagelse
Jobcenter
LEA Ejendomspartner søger praktikanter til august 2020
Skal du i praktik til august 2020 og drømmer du om et job som Property Manager?
Lea Ejendomspartner A/S, Herlev, Næstved, Odense NV
EDC-gruppen