16 job matcher din søgning 16 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 16 af 16 resultater.
Boligkontoret DanmarkEjendomsfunktionær til Søllerød Almene Boligselskab

Boligkontoret Danmark, Nærum

I Søllerød Almene Boligselskab i Nærum, søger vi en ny kollega til vores fællesdrift, som servicerer og drifter boligselskabets 7 boligafdelinger med i alt ca. 800 lejemål. Sammen er vi ansvarlige for at yde en positiv og god service til beboerne og for den daglige drift og vedligeholdelse af bygninger og udearealer i boligafdelingerne.

Udover et tæt samarbejde med kollegaer i teamet byder jobbet på en bred vifte af servicevedligeholdelses- og renholdelsesopgaver. Det er f.eks. beboerservice, tilsyn med ejendommens stand, vaskerier, varmecentraler, beboerlokaler og maskiner samt daglige opgaver med vedligeholdelse og renholdelse af afdelingerne, herunder de grønne områder.

Vi stiller store krav til dine personlige og faglige kompetencer. Til gengæld tilbyder vi en spændende og afvekslende hverdag med udfordringer og plads i et godt team.

DAB
Ejendomsassistent

DAB, Ølstykke

Ølstykke almennyttige Boligselskab, der administreres af DAB, søger en ejendomsassistent.

Sammen med dine kolleger skal du varetage den daglige drift og vedligeholdelse af boligafdelingerne Svanholmvænge, Tjørnehøjvænge, Toftehøjvænge, Fredegodsvænge, Søvænge, Service arealer, Plejecenter Egeparken, Egevænge, Rådhusvænge, Stenvænge, Tofteparken, E/F Carl Hansens alle, E/F Hirsevænget, E/F Søvænge, E/F Egeparken og G/F Stationsområdet Egedal By med 469 lejemål.

I dit arbejde skal du sammen med dine seks kolleger vedligeholde og pleje afdelingernes grønne områder, legepladser samt gang- og kørearealer. Du sørger blandt andet for affaldshåndtering, rengøring af kældergange og skralderum. Om vinteren skal du deltage i glatførebekæmpelse og snerydning, også udenfor normal arbejdstid.

DAB
DAB
Varmemester

DAB, Hørsholm

Hørsholm almene Boligselskab søger en varmemester med interesse og flair for teknik til Driftscenter 1 med 1028 boliger og to plejecentre, der administreres af DAB.

Overvågning af CTS-anlæg, samt styring af varmecentraler, herunder styre håndværkere, så anlæggene kører optimalt og energirigtigt. Du får ansvar for at sikre, at ABA- ABDL og sprinkleranlæg kører optimalt. Du skal udføre ind- og udflytninger i boligerne.

Herudover skal du løse beboerserviceopgaver i boligerne, samt deltage i det almindelige arbejde i afdelingerne, herunder også snerydning, der kan være uden for normal arbejdstid.

DAB
Rungsted Golf KlubAssisterende Course Manager

Rungsted Golf Klub

Efter ansættelse af Barry Crawford som ny Course Manager i juni 2019 og med et ønske om at fortsætte et nyt kapitel i vores historie – søger vi en assisterende Course Manager.

Vi leder efter en motiveret og engageret person, der ønsker at fremme karrieren og være en del af det team, der skal indfri Rungsted Golf Klubs fremtidige, ambitiøse mål. Den rette kandidat vil assistere Course Manageren med alle aspekter af den daglige drift og sikre, at de højeste standarder nås og opretholdes.

Dette er en enestående karrieremulighed, hvor du bliver en del af et ambitiøst team, der til stadighed stræber efter at opnå det bedste af det bedste.

Salling GroupMontør

Salling Group

I Salling Groups Inventarafdeling fylder sammenhold, engagement og fællesskab rigtig meget. Det er følelsen af fællesskab, der gør, at vi er så gode til at få tingene til at lykkes og nå vores mål.

Inventarafdelingen i Salling Group søger 4 nye montører, som bliver en del af et team på 16 montører, som arbejder i vores butikker i hele landet. Inventarafdelingen beskæftiger sig primært med at opbygge, ombygge og optimere butikker indvendigt.

Har du hænderne skruet ordentligt på? Og kan du arbejde selvstændigt? Så er du måske vores nye kollega.

Sådan bliver dine arbejdsopgaver:

 • Planlægning af mindre projekter
 • Special- og tidsbegrænsede projekter
 • Montering/flytning/demontering af reoler, baldakiner, kassediske, skilte, bannere m.m.
Halsnæs KommunePedel søges til stilling delt mellem Træning & Aktivitet og Hjemmeplejen

Halsnæs Kommune, Frederiksværk, Melby og Hundested

Vores pedel gennem mange år har valgt at søge nye udfordringer, hvorfor vi søger ny pedel til vores 2 virksomheder Træning & Aktivitet og Hjemmeplejen.

Stillingen er delt mellem hjemmeplejen og Træning & Aktivitet i Halsnæs Kommune, og du vil skulle referere til hver af lederne af de 2 virksomheder, stillingen er på 37 timer fordelt på de 2 områder.

Dine daglige opgaver vil bl.a. bestå af;

 • Opsætning/ophængning af træningsredskaber
 • Service og reparationer af inventar og træningsredskaber
 • Bestilling og levering af varer og inventar
M. Goldschmidt Ejendomme A/SErfaren ejendomsinspektør til Frederiksbro i Hillerød

M. Goldschmidt Ejendomme A/S

Vil du være med til at opbygge en ny serviceafdeling, der skal drifte og vedligeholde den helt nye bydel, Frederiksbro, vi er ved at opføre i Hillerød?

Frederiksbro er et stort og ambitiøst boligprojekt, hvor der de kommende år opføres i alt ca. 1.300 lejelejligheder, en storslået grøn kile med en 300 meter lang sø, badefaciliteter, store legepladser og attraktive grønne områder.

Har du styrken, viljen og evnen samt ikke mindst erfaringen til at opbygge, lede og inspirere det bedste team, og til at sikre Frederiksbro som et smukt grønt boligområde med alt, hvad det indebærer, så er du måske den person, vi søger.

CEJ Ejendomsadministration A/S
Ejendomsmester/Ejendomsfunktionær til varetagelse af den daglige drift

CEJ Ejendomsadministration A/S, Skodsborg

Til Ejerforeningen Høje Skodsborg søger vi en ejendomsmester/ejendomsfunktionær til at drive og vedligeholde den bevaringsværdige ejendom med 100 lejemål i de naturskønne omgivelser ved Høje Skodsborg tæt ved havet og skoven.

Dine primære opgaver er at:

 • Vedligeholde og tilse fjernvarmeanlægget og øvrige installationer herunder vaskerier
 • Samarbejde med beboerne om skader på ejendommen og overholdelse af husorden
 • Holde veje, græsarealer, fællesarealer, stier m.m. pæne og ordentlige
Boligforeningen AABEjendomsfunktionær med meget grønne fingre til afdeling i Farum

Boligforeningen AAB

Boligforeningen AAB søger en engageret og serviceorienteret medarbejder til stillingen som ejendomsfunktionær med primær arbejdsplads i afdeling 88 beliggende i Farum, Fuglsangpark 16, 3520 Farum.

Vi leder efter en ejendomsfunktionær, som kan arbejde selvstændigt, effektivt og ansvarligt. Du skal trives med at arbejde tæt sammen med dine nærmeste kolleger og det er vigtigt, at I sammen kan planlægge og tilpasse arbejdsopgaverne, så der driftes optimalt. Det forventes samtidig, at du har lyst til at samarbejde med teamet i driftscenteret og er parat til at omprioritere dine opgaver, hvis situationen kræver det.

Afdelingen i Farum, hvor du vil have din daglige gang, er opført i 1980’erne og har 146 lejemål. Dine primære arbejdsopgaver vil være daglig drift af afdelingen, f.eks. renholdelse af udearealer, pasning af grønne områder, håndtering af dagrenovation og storskrald mv.

DAB
Ejendomsassistent - vikarstilling

DAB, Smørum

Ledøje-Smørum almennyttige Boligselskab, der administreres af DAB, søger en ejendomsassistent – vikarstilling på 1½ år (37 timer).

Sammen med dine kolleger skal du varetage den daglige drift og vedligeholdelse af boligafdelingerne Hindbærvangen med 120 lejemål samt Kærhavegaard med 70 lejemål.

I dit arbejde skal du

 • Vedligeholde og pleje afdelingernes grønne områder, legepladser samt gang- og kørearealer
 • Sørge for affaldshåndtering, rengøring af vaskerier og øvrige arealer
 • Får du skiftende arbejdssteder mellem de to afdelinger og skal kunne stille egen transportmiddel til rådighed
DAB
Vicevært
Andelsboligforeningen Kathrinehøj søger ny vicevært til 30 timer ugentligt.
A/B Kathrinehøj, Lyngby, Kgs. Lyngby
Jobindex
Dygtig og empatisk medarbejder med hænderne godt skruet på søges til nyoprettet Pedel-linje på Elleslettegård i Vedbæk
Elleslettegård søger en pedel til vores nye Pedel-linje, hvor unge og voksne med særlige behov trænes i at løse forskellige typer af pedelopgaver.
ELLESLETTEGÅRD, Vedbæk
Jobcenter
Engageret og dygtig teknisk pedelmedhjælper søges til Nordsjællands Grundskole og Gymnasium
Nordsjællands Grundskole og Gymnasium søger en engageret og dygtig teknisk pedelmedhjælper Nordsjællands Grundskole og Gymnasium søger...
Nordsjællands Grundskole og Gymnasium, Fredensborg
skolejobs
NOVASOL – dansommer søger en timelønnet Servicetekniker til Øster Hurup
Vil du være en del af en international virksomhed i vækst?
NOVASOL A/S Øster Hurup, Virum
Jobcenter
Teknisk servicemedarbejder til Rudersdalbetjentene
Er du serviceminded, mødestabil og en god kollega?
Rudersdal Kommune, Birkerød
Jobcenter
Allerød Ejendomme søger teknisk servicemedarbejder
Søger du udfordringer og et selvstændigt job med meget ansvar?
Teknik og Drift, Allerød
Jobcenter