40 job matcher din søgning 40 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 40 resultater.
PABEjendomsmesterassistent til PAB afd. 2, Brunevang

PAB, Rødovre

Har du hænderne skruet rigtigt på, og har du lyst til at være drivkraft i en afdeling, hvor vedligeholdelse og servicering af beboere er dine vigtigste opgaver? Så læs med her.

Du bliver en del af en afdeling, som værdsætter gode ideer til optimeringer, og hvor du får indflydelse på dagligdagens rutiner. Du får sammen med vores erfarne ejendomsmester ansvaret for den daglige drift og tilrettelæggelsen af arbejdsopgaver i afdelingen. Derudover er servicering af beboere og bestyrelser en kerneopgave, og du skal derfor være dygtig til at kommunikere med alle typer mennesker både skriftligt og mundtligt. Derudover rummer dine opgaver:

 • Lettere administrative opgaver som fx regnskabs- og budgethåndtering (kontrol) og medvirken til løbende styring og rekvirering af håndværkere og leverandører
 • Ind- og udflytningssyn af lejemål
 • Servicering af beboere
Diakonissestiftelsen
Medarbejder til Facility Management

Diakonissestiftelsen, Frederiksberg

Ejendomsafdelingen på Diakonissestiftelsen søger dig, der enten er bygningskonstruktør, ejendomsfunktionær, faglært håndværker eller lignende, og der ligesom os brænder for at arbejde alsidigt og serviceorienteret med ejendomsdrift.

Fra de smukke, historiske bygninger på Frederiksberg driver Diakonissestiftelsen bl.a. sundhedsuddannelser, plejehjem, hjemmepleje, hospice og integrerede børneinstitutioner. Derudover rummer bygningerne en række sundhedsfaglige virksomheder, der lejer sig ind i et ’sundhedscampus’.

Din hverdag vil overvejende tilbringes på Frederiksberg, og opgaverne vil bl.a. af følgende:

 • Gennemføre og koordinere mindre renoverings- og ombygningsprojekter
 • Foretage økonomiberegninger, herunder projektøkonomi og driftsøkonomi
 • Kommunikere og samarbejde med myndigheder og eksterne samarbejdspartnere
Københavns Lufthavne A/STeamleder til Markservice

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Bliv leder for et team, der er med til at sikre en effektiv drift af lufthavnen 24 timer i døgnet.

Du skal være med til at skabe fremtidens Markservice – i samarbejde med de øvrige teamledere. Med fokus på support og ledelse på tværs skal der foretages de rette prioriteringer i forhold til opgaver og ydelser, så vi fortsat kan levere en høj kvalitet og en stabil drift.

I den spændende rolle som teamleder veksler du mellem at koordinere operationelle driftsopgaver og udøve personaleledelse. Dit primære fokus er at motivere og engagere medarbejderne i dit team, så den daglige drift kører optimalt, og trivslen i gruppen er høj. Dagligt er det personaleledelse som fylder mest, herunder engagementsundersøgelser, MUS-samtaler, sygdoms- og trivselssamtaler, og sekundært prioriterer du indkommende driftsopgaver, og efterfølgende briefer du mandskabet.

Rødovre BoligselskabEjendomsfunktionær

Rødovre Boligselskab

Da en af vore medarbejdere går på efterløn, søger vi en ejendomsfunktionær med tiltrædelse snarest muligt.

Som ejendomsfunktionær skal du deltage i områdets daglige drift og samarbejde med engagerede kolleger. Du skal sammen med områdelederen forestå og deltage i drift, vedligeholdelse og renholdelse af afdelingen på baggrund af vedtagne driftsplaner. Herunder pasning og pleje af de grønne områder.

Vi kan tilbyde et selvstændigt arbejde, hvor alle viser respekt for hinanden, personligt og arbejdsmæssigt. Der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling ved deltagelse i kurser i Rødovre Boligselskab – og eksternt regi.

Rødovre BoligselskabBlæksprutte (kontorassistent)

Rødovre Boligselskab

Rødovre Boligselskab søger en udviklingsorienteret medarbejder, til pasning af vores centrale ejendomskontor med tiltrædelse snarest.

Arbejdsområder

 • Behandling af beboerhenvendelser.
 • Bistand til behandling af forsikringssager.
 • Opfølgning energiforbrug m.m.

Vi kan tilbyde et selvstændigt udviklende arbejde, hvor alle viser respekt for hinanden, personligt og arbejdsmæssigt. Der er gode muligheder for personlig- og faglig udvikling ved deltagelse i kurser og uddannelse.

Kollegiernes Kontor I København (KKIK)
Ejendomsinspektør til Danmarks Internationale Kollegiet søges

Kollegiernes Kontor I København (KKIK), Albertslund

Vi søger en ny ejendomsinspektør til Danmarks Internationale Kollegium.

Kollegiet er beliggende i Albertslund Kommune, tæt ved Albertslund Station og består af 384 værelser med eget bad/toilet og fælleskøkken, samt 64 to-værelseslejligheder med eget køkken. Blokkene ligger med haver imellem.

Ejendomsinspektøren vil få ansvaret for:

 • at alle opgaver omkring syn i forbindelse med ind- og udflytning varetages via I-Syn, som er integreret med Unik Bolig
 • at de daglige opgaver med at vedligeholde og renholde både de ind- og udvendige arealer - der hører ind under kollegiet - kører upåklageligt året rundt, uanset årstid
 • at kontakt til leverandører, håndværkere og KKIK´s administrator foregår effektivt og iht. de til enhver tid aktuelle forretningsgange herfor. Derfor vil det være en fordel, hvis der er erfaring med Unik, herunder at udfærdige rekvisitioner samt brug af I-Syn
Compass Group Danmark A/S
Teamleder til stor kontrakt i Valby

Compass Group Danmark A/S

Vi søger en robust teamleder med solid erfaring inden for FM og ledelse til en af vores større kontrakter, FLSmidth, HQ, Valby.

Du står i spisen for at motivere medarbejderne og igangsætte lokale initiativer, som sikrer, at vi når de aftalte mål inden for de forretningsprocesser, der er fastsat sammen med kunden. Der lægges vægt på en interagerende og resultatorienteret tilgang med fokus på en præcis leverance og et godt arbejdsmiljø.

Du har bl.a. det overordnede ansvar for:

 • Daglig drift, herunder medarbejdere, økonomi og rapportering
 • Reception, global kurerpost-service og cleaning
 • Sikring, beredskab, grønne arealer og affaldshåndtering ud fra ISO-standard
Compass Group Danmark A/S
Salling GroupMontør

Salling Group

I Salling Groups Inventarafdeling fylder sammenhold, engagement og fællesskab rigtig meget. Det er følelsen af fællesskab, der gør, at vi er så gode til at få tingene til at lykkes og nå vores mål.

Inventarafdelingen i Salling Group søger 4 nye montører, som bliver en del af et team på 16 montører, som arbejder i vores butikker i hele landet. Inventarafdelingen beskæftiger sig primært med at opbygge, ombygge og optimere butikker indvendigt.

Har du hænderne skruet ordentligt på? Og kan du arbejde selvstændigt? Så er du måske vores nye kollega.

Sådan bliver dine arbejdsopgaver:

 • Planlægning af mindre projekter
 • Special- og tidsbegrænsede projekter
 • Montering/flytning/demontering af reoler, baldakiner, kassediske, skilte, bannere m.m.
PABEjendomsmesterassistent til boligafdelinger i Københavns omegn

PAB, Brøndby Strand

Har du lyst til at være drivkraft i udvikling og styrkelse af afdelingerne ifm. vedligeholdelse og servicering af beboere og beboerdemokratiet, er dette måske noget for dig!

Til denne nyoprettede stilling søger PAB en engageret, kompetent og motiveret medarbejder med gode samarbejdsevner til flere boligafdelinger beliggende i Brøndby, Ishøj, Glostrup og Græsted. Dit primære arbejdssted vil være Brøndby, men der vil forekomme opgaver i de øvrige boligafdelinger, som planlægges med den tilknyttede ejendomsmester.

Som ejendomsmesterassistent udfører du opgaver på lige fod med de øvrige ejendomsfunktionærer og refererer til den tilknyttede ejendomsmester. Derudover vil du få ansvaret for den daglige drift og tilrettelæggelse af arbejdsopgaver i en boligafdeling beliggende i henholdsvis Brøndby, Ishøj og Glostrup samt to boligafdelinger i Græsted.

BO-VEST
Førstemand

BO-VEST

Er du en fagligt dygtig, slagkraftig førstemand med hænderne skruet godt på? Og vil du være med til at sætte den faglige dagsorden i afdelingen? Hvis du kan svare ja til dette, så er du måske vores nye kollega.

Som førstemand har du ansvaret for udførelse af de arbejdsopgaver, der udøves af driften, herunder pasning og vedligeholdelse i afdelingen, betjening af afdelingens beboere samt håndværkere, ligesom du sikrer et godt arbejdsmiljø.

De overordnede arbejdsopgaver er:

 • VVS, varme, ventilationsanlæg, styringer i boligerne og andre bygninger
 • Serviceeftersyn af vinduer, døre, teknik og mindre el-arbejde
 • Bygningstekniske problemløsninger og reparationer i lejemål
BO-VEST
Fokus Mæglerne ApS
Ejendomsmægler på Amager

Fokus Mæglerne ApS

Er du en stærk sælger og god til at kommissionere ejendomme, så er det måske dig vi søger som vores nye kollega hos Fokusmæglerne Amager?

Vi søger en uddannet og resultatskabende ejendomsmægler, der er troværdig og faglig kompetent. Der er tale om en fuldtidsstilling med faglige og personlige udviklingsmuligheder for den rette kandidat - med start hurtigst muligt. Arbejdsopgaverne vil omfatte:

 • Kommissionering af boliger
 • Fremvisning af ejendomme
 • Afholdelse af åbent hus-arrangementer
 • Udarbejdelse af købsaftaler m.m.
Fokus Mæglerne ApS
DAB
Ejendomsassistent

DAB, Ballerup

Ballerup almennyttige Boligselskab, der administreres af DAB, søger en ejendomsassistent til boligafdelingen Korngården med 244 lejemål.

Sammen med en kollega skal du varetage den daglige drift og vedligeholdelse af afdelingen.

I dit arbejde skal du sammen med din kollega vedligeholde og pleje afdelingens grønne områder, legepladser samt gang- og kørearealer. Du sørger blandt andet for affaldshåndtering, kældergange og andet forefaldende arbejde.

Om vinteren skal du deltage i glatførebekæmpelse og snerydning, også udenfor normal arbejdstid.

DAB
ATP Ejendomme
Ejendomsinspektør

ATP Ejendomme, København

Vil du stå i spidsen for den daglige drift af en fast portefølje af erhvervsejendomme i indre København, og kan du sikre et højt serviceniveau for vores kunder, der hver dag går på arbejde i ejendommene?

Til vores Driftsafdeling søger vi en dygtig og serviceminded ejendomsinspektør, der i tæt samarbejde med kolleger og kunder skal varetage driften af nogle af de mest markante erhvervsejendomme i indre København.

Dine ansvarsområder bliver blandt andet:

 • Kundeservice på vores ejendomme
 • Tilsynsopgaver på tekniske anlæg samt outsourcede FM-opgaver
 • Rekvirering af eksterne samarbejdspartnere til reparation og vedligehold
ATP Ejendomme
T. Tholstrup Catering ApSHushåndværkerassistent til restaurantgruppe med historie

T. Tholstrup Catering ApS, København

Brænder du for at være med til at vedligeholde smukke fredede ejendomme, så de altid står snorlige? Så har vi måske jobbet til dig.

Tholstrup er en familieejet virksomhed med otte succesfulde restauranter og en bar på Gråbrødretorv og i Nyhavn. Alle restauranterne ligger i fredede bygninger, nogle af dem er vores egne, så det er både restauranter, bygninger og lejligheder, der skal vedligeholdes. Vores hushåndværker har for mange opgaver, så han mangler en assistent.

Din opgave vil være at hjælpe og aflaste hushåndværkeren med vedligehold af ejendomme og lejligheder ude og inde.

Hushåndværkeren tilrettelægger dit arbejde og sørger for nødvendig oplæring i maskiner og systemer, men vi forventer, at du i vidt omfang kan løse opgaverne og registrere dine timer på de enkelte restauranter selvstændigt.

Nordic Entertainment Group
Facility Manager – Denmark

Nordic Entertainment Group, Copenhagen

Do you want to work with the future of entertainment? Are you passionate about creating an amazing workplace? Are you a hands-on and solution-oriented expert within facility management? We're looking for an outgoing and structured individual to join our Danish office in Copenhagen.

You will be responsible for the daily running of the building and handle everything from tenant agreements and physical security to facility services like renovation projects, reception, cleaning and other service functions and work environment.

You will be tasked with providing a safe and functional building with cost-efficient services to allow employees to focus on the core business.

Nordic Entertainment Group
CEJ Ejendomsadministration A/S
Ejendomsmester/Ejendomsfunktionær til varetagelse af den daglige drift

CEJ Ejendomsadministration A/S, Skodsborg

Til Ejerforeningen Høje Skodsborg søger vi en ejendomsmester/ejendomsfunktionær til at drive og vedligeholde den bevaringsværdige ejendom med 100 lejemål i de naturskønne omgivelser ved Høje Skodsborg tæt ved havet og skoven.

Dine primære opgaver er at:

 • Vedligeholde og tilse fjernvarmeanlægget og øvrige installationer herunder vaskerier
 • Samarbejde med beboerne om skader på ejendommen og overholdelse af husorden
 • Holde veje, græsarealer, fællesarealer, stier m.m. pæne og ordentlige
Boligforeningen AABVarmemester/gårdmand

Boligforeningen AAB, Valby

Vi leder primært efter en medarbejder, som kan arbejde selvstændigt, effektivt og ansvarligt.

Du skal trives med at arbejde tæt sammen med din nærmeste kollega, og det er vigtigt, at I sammen kan planlægge og tilpasse arbejdsopgaverne, så driften fungerer optimalt.

Ofte vil arbejdet være selvstændigt efter fælles sparring om arbejdet der skal udføres. Vi tilbyder et alsidigt job, hvor frihed under ansvar bliver vægtet højt og hvor de primære opgaver er at servicere vores ca. 500 beboere og sikre, at afdelingen holdes flot og drives effektivt.

Vi tilbyder

 • Mulighed for at sætte præg på egne opgaver
 • En uhøjtidelig omgangstone
 • Videreuddannelse alt efter kvalifikationer
Boligforeningen AABEjendomsfunktionær med meget grønne fingre til afdeling i Farum

Boligforeningen AAB

Boligforeningen AAB søger en engageret og serviceorienteret medarbejder til stillingen som ejendomsfunktionær med primær arbejdsplads i afdeling 88 beliggende i Farum, Fuglsangpark 16, 3520 Farum.

Vi leder efter en ejendomsfunktionær, som kan arbejde selvstændigt, effektivt og ansvarligt. Du skal trives med at arbejde tæt sammen med dine nærmeste kolleger og det er vigtigt, at I sammen kan planlægge og tilpasse arbejdsopgaverne, så der driftes optimalt. Det forventes samtidig, at du har lyst til at samarbejde med teamet i driftscenteret og er parat til at omprioritere dine opgaver, hvis situationen kræver det.

Afdelingen i Farum, hvor du vil have din daglige gang, er opført i 1980’erne og har 146 lejemål. Dine primære arbejdsopgaver vil være daglig drift af afdelingen, f.eks. renholdelse af udearealer, pasning af grønne områder, håndtering af dagrenovation og storskrald mv.

DAB
Teamchef intern service

DAB, Frederiksberg

Har du lyst til at arbejde med service og drift af en administrationsbygning, hvor ikke bare mursten, men også mennesker er i fokus?

Er du god til at bruge dine hænder og er service og smil naturligt for dig? Så er du måske den kollega, vi søger som afløser for vores servicechef, der går på efterløn.

Som teamchef for intern service får du ansvaret for de daglige opgaver med post, kopiering, kontorartikler, renholdelse, drift og vedligeholdelse af DAB’s egen administrations bygning og anlæg, samt bredt set servicering af DAB’s 230 medarbejdere på vores hovedkontor på Frederiksberg samt indkøb og koordinering også i forhold til vore administrative DAB lokalkontorer.

DAB
NEXT Uddannelse KøbenhavnGrøn faglærer til ejendomsserviceteknikeruddannelsen

NEXT Uddannelse København, Glostrup

Vi søger en kompetent og engageret underviser indenfor de grønne fag – almen pleje og vedligehold af grønne arealer, beskæring, betjening af udendørs maskiner og motorkædesav.

Du vil komme til at undervise på ejendomsserviceteknikeruddannelsens grundforløb, hovedforløb og AMU efteruddannelse samt præsentere fagene for folkeskoleelever. Du skal arbejde teamorganiseret med forberedelse og evaluering af undervisningen og udvikle undervisningens form og indhold i samspil med ejendomsservicefaget.

Din profil, du

 • har en faglig uddannelse som gartner/anlægsgartner og mindst fem års relevant erhvervserfaring
 • har et højt fagligt engagement og en anerkendende tilgang til eleverne
 • har gennemslagskraft i mødet med eleverne.