13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 13 af 13 resultater.
Esbjerg Kommune
Teamleder til Pedelteamet

Esbjerg Kommune

Drift & Økonomi i Sundhed & Omsorg søger en teamleder til Pedelteamet. Stillingen er på 37 timer pr. uge og med ansættelse snarest muligt.

Pedelteamet består af 26 medarbejdere, hvor nøgleordene er tillid, samarbejde og vilje til at hjælpe hinanden. Du får det daglige ansvar i relation til enhedens opgaver og arbejdsgange, hvorfor et bredt kendskab til opgaverne er en forudsætning.

Du bliver leder af et team, der varetager opgaver vedr. den daglige drift samt vedligeholdelse af biler, cykler, bygninger og udearealer på de enkelte plejehjem i kommunen. Samtidig vil du have berøringsflade med forskellige personalegrupper og brugere i Sundhed & Omsorg samt et tæt samarbejde med DAB.

Esmark Feriehusudlejning A/S
Servicetekniker på fuldtid

Esmark Feriehusudlejning A/S, Blåvand

Er du handyman og klar på at give vores gæster den bedste ferie? Så er du måske vores nye esmakker!

Esmark

Vi er en virksomhed i rivende udvikling og selvom vores hverdag ofte foregår i højt tempo, er vi helt nede på jorden. Vi har altid et smil på læben, vi er udadvendte, engagerede og vi brænder for vores arbejde. Vi er altid friske på nye udfordringer og lægger stor vægt på det sociale, så alle esmakkere har det godt.

Hvis du vil være med til at sikre vores gæster de allerbedste ferieoplevelser, indebærer det blandt andet følgende opgaver:

  • Afhjælpning af mindre tekniske problemer i sommerhusene
  • Små håndværksmæssige opgaver
  • Lettere rengøring og kontrol af sommerhuse
Esmark Feriehusudlejning A/S
Salling GroupMontør

Salling Group

I Salling Groups Inventarafdeling fylder sammenhold, engagement og fællesskab rigtig meget. Det er følelsen af fællesskab, der gør, at vi er så gode til at få tingene til at lykkes og nå vores mål.

Inventarafdelingen i Salling Group søger 4 nye montører, som bliver en del af et team på 16 montører, som arbejder i vores butikker i hele landet. Inventarafdelingen beskæftiger sig primært med at opbygge, ombygge og optimere butikker indvendigt.

Har du hænderne skruet ordentligt på? Og kan du arbejde selvstændigt? Så er du måske vores nye kollega.

Sådan bliver dine arbejdsopgaver:

  • Planlægning af mindre projekter
  • Special- og tidsbegrænsede projekter
  • Montering/flytning/demontering af reoler, baldakiner, kassediske, skilte, bannere m.m.
Domea.dkMesterassistent - ejendomsservice

Domea.dk, Tønder og Rømø

I Tønder Boligselskab har vi sjældent ledige stillinger i driften, da vores medarbejdere trives rigtig godt i deres job, og fordi vi er meget driftseffektive. Derfor har vi gennem årene måtte tilpasse bemandingen for at fastholde effektiviteten.

Nu er vi i den situation, at vi har en medarbejder, der efter mange års ansættelse har valgt pensionisttilværelsen. Derfor søger vi nu hans afløser.

Du kommer til at indgå i et lille team med yderligere 4 kolleger, som varetager drift og vedligeholdelse af alle vores knap 350 lejemål i Tønder og på Rømø fordelt på tre afdelinger.

Boligkontoret DanmarkEjendomsmester til Ribe Boligforening

Boligkontoret Danmark

Se her...
...hvis du søger et udfordrende, alsidigt og afvekslende job!

Vi søger en ejendomsmester til Ribe Boligforenings boligafdelinger beliggende i Ribe og omegn.Der er i alt ca. 1.150 lejemål fordelt på 30 boligafdelinger.

Du får ansvaret for den daglige personaleledelse af selskabets p.t. 9 medarbejdere samt ansvaret for at sikre en effektiv og professionel drift på tværs af afdelingerne. Herudover har Ribe Boligforening en boligsocial vicevært ansat, som du vil få et tæt dagligt samarbejde med.

For at få succes i jobbet er det væsentligt, at du er en tydelig og robust leder, der bevarer overblikket i en travl hverdag, ligesom du er god til at kommunikere, uddelegere og samarbejde på tværs af afdelingerne.

FRONTPEOPLE A/SEjendomsleder – uddannet ejendomsservicetekniker

FRONTPEOPLE A/S søger for BOVIA i Kolding

Er du klar til et spændende og udfordrende lederjob inden for ejendomsservice, så tilbyder AAB-Kolding – som administreres af Bovia – en stilling med indflydelse på såvel egen hverdag som udvikling.

Du får det overordnede ansvar for at den daglige drift af ca. 1.200 lejemål i Kolding fungerer optimalt. Det betyder bl.a. ledelsesansvaret for 8 medarbejdere, herunder at sikre et godt arbejdsmiljø, så personalet er engageret og kvalitetsbevidste i deres arbejde. Ligesom du skal sikre, at opgaverne registreres og prioriteres i området.

Desuden skal du medvirke til at budgetter udarbejdes og overholdes, samt at der gennemføres budgetopfølgning. Du kommer til at samarbejde med beboerrepræsentanter og vejlede beboere om deres rettigheder og pligter.

Pedelmedhjælper til Rådhusservice
Rådhusservice, Vejle
Ofir
Pedelmedhjælper til Rådhusservice
Stillingen er på 37 timer og organisatorisk placeret i Teknisk Service, som omfatter i alt 10 medarbejdere.
Rådhusservice, Vejle
Jobcenter
Varmemester
Boligkontoret Fredericia, Fredericia
Jobindex
teknisk servicemedarbejder til Arena Aabenraa Stadion
Servicemedarbejderne på Arena Aabenraa stadion varetager mange forskellige vedligeholdelsesmæssige opgaver især omkring udendørs...
Den erhvervsdrivende fond Arena Aabenraa, Aabenraa
Jobcenter
Pedel søges
RendbjergFavn – aflastning, hjem og STU – søger en erfaren og engageret pedel/servicemedarbejder til ansættelse pr. 1. april 2020.
RendbjergFavn S/I, Egernsund
Jobcenter
Teknisk servicemedarbejder til Østerbyskolen
Østerbyskolen søger en teknisk servicemedarbejder til en fast stilling på 37 timer.
Østerbyskolen, Vejen
Jobcenter
Bredballe Centret i Vejle-Pedelmedhjælper
Det er en forudsætning for at kunne komme i betragtning jobbet at man er tilkendt førtidspension.
KLAPjob, Vejle
Jobcenter